Dacă aveți nevoie de un pic de sfat sau de inspirație pentru a vă atinge visele, iată cele mai bune citate Cus D’Amato pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.
Cus D’Amato și-a început cariera de antrenament de boxer la 22 de ani prin deschiderea unei săli de sport numită Empire Sporting Club.
De origine italo-americană, el a explorat inițial boxul ca amator, dar nu era calificat pentru a fi profesionist din cauza rănii sale la ochi. Cu toate acestea, dragostea lui intensă pentru box nu s-a oprit aici.
În schimb, s-a dedicat pregătirii tinerilor boxeri talentați pentru succes.
El i-a condus pe Mike Tyson, Floyd Patterson și Jose Torres, ceea ce i-a adus în International Boxing Hall of Fame.
Așadar, dacă ești interesat de moștenirea lui de antrenament de boxer sau de metodele sale de succes în viață, atunci această colecție este perfectă pentru tine!
Verificați lista completă de mai jos pentru a afla mai multe.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate de Mike Tyson și citate de Muhammad Ali.

Cele mai bune citate Cus D’Amato

1. „Perdanții sunt câștigători care renunță. Chiar dacă pierzi, tot câștigi dacă nu renunți.”
2. „Un băiat vine la mine cu o scânteie de interes, eu hrănesc scânteia, iar aceasta devine o flacără. Hrănesc flacăra și devine foc. Hrănesc focul și devine o flacără puternică.”
3. „Fă ceea ce îți spun eu să faci și dacă nu funcționează, atunci poți să pleci.”
4. „Încalcă voința adversarului tău. Atac constant, fără încetare. Distruge-i spiritul.”
5. „Dacă înveți să-l controlezi, îl lași să lucreze pentru tine. Dacă nu înveți să-l controlezi, te va distruge pe tine și tot ce te înconjoară.”
6. „Cred că un bărbat este un profesionist atunci când poate face ceea ce trebuie făcut indiferent de cum se simte în interior. Un amator este un amator în atitudinea lui din punct de vedere emoțional. Un profesionist este un profesionist în felul în care gândește și simte și în capacitatea sa de a executa în cele mai grele condiții.”
7. „Nu există nicio diferență între un erou și un laș în ceea ce simt. Ceea ce fac ei îi face diferiți. Eroul și lașul simt exact la fel, dar trebuie să ai disciplina de a face ceea ce face un erou și de a te împiedica să faci ceea ce face lașul.”
8. „Oamenii care se nasc rotund nu mor pătrat.”
9. „Un bărbat care se gândește sau își face griji să fie lovit nu va avea un bun simț al anticipării. El va fi, de fapt, lovit.”
10. „Un luptător profesionist trebuie să învețe să lovească și să nu fie lovit și, în același timp, să fie incitant. Despre asta este boxul profesional.”
11. „Indiferent ce spune cineva, indiferent de scuză sau explicație, orice face o persoană, în cele din urmă, este ceea ce a intenționat să facă tot timpul.”
12. „Caracterul este acea calitate de care poți depinde sub presiune și în alte condiții.”
13. „Fiecare luptător care a trăit vreodată a avut frică. Un băiat vine la mine și îmi spune că nu se teme. Dacă l-aș crede, aș spune că este un mincinos sau e ceva în neregulă cu el. L-aș trimite la un medic să afle ce naiba e cu el pentru că aceasta nu este o reacție normală.”
14. „Boxul este un concurs de caracter și ingeniozitate. Boxerul cu mai multă voință, determinare, dorință și inteligență este întotdeauna cel care iese învingător.”
15. „Cred că natura este mult mai inteligentă decât crede oricine. Pe parcursul vieții unui bărbat, el dezvoltă o mulțime de plăceri și oameni la care ține. Apoi, natura îi ia, unul câte unul. Este modul ei de a te pregăti pentru moarte.”

Citate inspirate Cus D’Amato

16. „Faptul că el este aici și face ceea ce face, și că face la fel de bine cum face și se îmbunătățește așa cum a făcut, îmi oferă motivația și interesul pentru a rămâne în viață. Cred că o persoană moare când nu mai vrea să trăiască.”
17. „Nu permit oamenilor să mă intimideze, pentru niciun alt motiv decât să dau exemplu boxerilor mei.”
18. „Este semnul unui mare luptător atunci când are caracter plus îndemânare, deoarece un luptător cu caracter și îndemânare se va ridica adesea și va fi un luptător mai bun din această cauză.”
19. „Când o persoană este interesată de ceva, este dispusă să tolereze orice fel de probleme care pot apărea.”
20. „Măreția nu este o măsură a cât de mare ești, ci cât de mari au devenit alții datorită ta.”
21. „Nu sunt un creator. Ceea ce fac este să descopăr și să descopăr. Vezi, treaba mea este să iau scânteia și să o avânt.”
22. „Nu există un pumn natural. Există o aptitudine naturală pentru lovire și asta este diferit. Nimeni nu se naște cel mai bine. Trebuie să exersezi și să te antrenezi pentru a deveni cel mai bun.”
23. „Abilitatea de a face ceea ce trebuie făcut indiferent de presiune și de a o face cu echilibru, fără a reflecta sentimentul său interior sau conflictul, dacă există, este ceea ce îl face pe un profesionist. Nu are nimic de-a face cu cunoștințele lor. Vă voi arăta mulți amatori cu cunoștințe și abilități mult superioare decât profesioniștii de top.”
24. „Boxul este divertisment, așa că pentru a avea succes, un luptător nu trebuie doar să câștige, ci trebuie să câștige într-o manieră incitantă. Trebuie să arunce pumni cu rele intenții.”
25. „Când doi bărbați intră în ring, unul și doar unul merită să câștige. Când intri în ring, trebuie să știi că meriți să câștigi. Trebuie să știi că destinul îți datorează victoria pentru că te-ai antrenat mai greu decât adversarul tău. Ai luptat mai tare. Ai alergat mai departe.”

Citate Cus D’Amato despre frică
26. „Boxul este un sport de autocontrol. Trebuie să înțelegi frica ca să o poți manipula. Frica este ca focul. Îl poți face să funcționeze pentru tine; vă poate încălzi iarna, vă poate găti mâncarea când vă este foame, vă poate oferi lumină când sunteți în întuneric și poate produce energie. Lasă-l să scape de sub control și te poate răni, chiar te poate ucide. Frica este prietena oamenilor excepționali.”
27. „Poți preda mai bine dând exemple decât noi explicând și vorbind despre ele.”
28. „Ar trebui să adaug că frica nu dispare în niciun moment. Este la fel de rău în a suta luptă ca și în prima, cu excepția când ajunge la o sută de lupte sau cu mult înainte de asta, a dezvoltat suficientă disciplină pentru a putea învăța să trăiască cu ea, care este obiectul, să învețe să traieste cu asta.”
29. „Luptătorul care a intrat în ring și nu a experimentat frică este fie un mincinos, fie un psihopat.”
30. „Un luptător trebuie să cunoască frica.”
31. „O persoană nu realizează ce-l face nervos decât dacă înțelege de ce se sperie, ceea ce este firesc, normal. Când o înțelege, o acceptă ca atare. Atunci nu devine la fel de intimidant, motiv pentru care iau băiatul pas cu pas până când, de fapt, sună clopoțelul să luptă.”
32. „Oamenii care te urmăresc te judecă după ceea ce faci, nu după cum te simți.”
33. „Frica este cel mai mare obstacol în calea învățării în orice domeniu, dar mai ales în box. De exemplu, boxul este ceva ce înveți prin repetare. O faci din nou și din nou și dintr-o dată o ai. Cu toate acestea, în timpul încercării de a învăța, dacă ești lovit și rănit, asta te face să fii precaut, iar când ești precaut, nu poți repeta, iar când nu poți repeta, va întârzia. procesul de învățare.”
34. „Când vin la sală și spun că vreau să fiu luptătoare, primul lucru pe care l-aș face a fost să le vorbesc despre frică. Aș folosi întotdeauna același exemplu de căprioară care traversează un câmp deschis. Când se apropie de poiană, instinctul îi spune brusc că există pericolul, iar natura începe procesul de supraviețuire, care implică eliberarea de adrenalină în sânge, făcând inima să bată mai repede și permițând căprioarelor să îndeplinească fapte extraordinare de agilitate și forță. Îi permite căpriorului să iasă din raza de acțiune a pericolului, îl ajută să scape în siguranța pădurii dincolo de poiană, un exemplu în care frica este prietenul tău.”
35. „Gândește-te doar de câte ori pe zi ar muri o persoană dacă nu s-ar teme. Mergea în fața mașinilor; ar muri de duzină de ori pe zi. Frica este un mecanism de protecție. Vorbind cu luptătorii despre frică, am redus timpul de învățare la jumătate, uneori mai mult, în funcție de individ.”

Citate Cus D’Amato despre a crede în tine

36. „Crede în tine. Un tip poate simți asta dacă nu crezi în tine. Pune-ți mintea să te obligi să o faci.”
37. „A vedea un om bătut nu de un adversar mai bun, ci de el însuși este o tragedie.”
38. „Când ajungi în punctul în care nu ești entuziasmat și capabil, vezi că asta trebuie să-ți spui, relaxează-te complet. Să fii capabil să vezi tot ce se întâmplă și să simți și să anticipezi fotografiile, iar asta nu se poate întâmpla decât dacă te relaxezi.”
39. „Nu predau niciodată până nu am vorbit cu luptătorul. Trebuie mai întâi să-i determin starea emoțională, să-i iau trecutul, să aflu ce trebuie să fac, câte straturi trebuie să tot desprind astfel încât să ajung la miezul persoanei, astfel încât să poată recunoaște, precum și Eu, ce este acolo.”
40. „Omul care are încrederea că abilitatea lui nu va fi refuzată, mai ales când știi care este capacitatea ta, nimeni nu te poate păcăli.”
41. „Le primesc în stare excelentă. Știind cum este mintea și trucurile pe care le joacă asupra unei persoane și cum va căuta întotdeauna un individ să evite o confruntare cu ceva care este intimidant, elimin toate scuzele posibile pe care le vor avea înainte de a ajunge acolo.”
42. „Când doi bărbați se luptă, ceea ce urmărești este mai mult un concurs de voințe decât de abilități, cu voința mai puternică de obicei învingând priceperea. Îndemânarea va prevala numai atunci când este atât de superioară priceperii celuilalt, încât voința nu este testată.”
43. „Ceea ce nu-și dă seama este că ei se uită la el și văd în el același lucru pe care îl vede el în ei pentru că, printr-un exercițiu de disciplină, capătă și o aparență superficială de încredere. Știind prin ce trece, însuși actul de a urca în acel ring îi conferă o persoană curajoasă și disciplinată.”
44. „Prin starea excelentă, nu pot spune când obosesc că nu sunt în formă.”
45. „Ține minte, este întotdeauna bine să arunci cu pumnul acolo unde poți să-l lovești, iar el nu te poate lovi. Despre asta este știința boxului.”

Citate Cus D’Amato despre determinare

46. „Deși nu avea îndemânare, avea acea calitate a hotărârii și pur și simplu a continuat să vină, deși a fost lovit cu niște mâini bune bune la falcă.”
47. „Simt că toți băieții care cresc în mediul pe care l-a făcut el ar avea nevoie de ajutor, răbdare și poate înțelegere, pentru că încerc să-i fac să simtă, și sper că am făcut-o, că înțeleg acest gen de viață. Eu am crescut într-un cartier dur.”
48. „Lucru care mă deranjează la el este acesta; prea des, indiferent dacă o pune sau nu, prea des a luat pumni solide cu o consistență care mă deranjează.”
49. „Pe măsură ce trece timpul, vezi un tip obosit în timpul unei lupte. Rețineți că obosește când presiunea crește după ce a fost rănit sau a fost într-o situație îndoielnică, nefiind capabil să controleze situația. Înseamnă doar că a ajuns într-un punct în care nu mai suportă presiunea. Acum a devenit dominat pentru că atunci când doi oameni se luptă, seamănă foarte mult cu două armate. Ei caută să-și impună voința unul altuia.”
50. „Te obișnuiești cu tot. Chiar și ideea de a muri este ceva cu care o persoană se obișnuiește și o acceptă.”

Citate Cus D’Amato despre viață

51. „Emoțiile, în special furia, sunt ca focul. Ei vă pot găti mâncarea și vă pot ține de cald, sau vă pot arde casa.”
52. „Sunt foarte puține lucruri noi în această lume, foarte puține. De aceea, oamenii care sunt tineri, dacă sunt deștepți, încearcă să profite de experiența unui bărbat mai în vârstă, astfel încât să nu fie nevoiți să treacă prin toată durerea și suferința. Dar o anumită cantitate de durere și suferință este bună pentru că o face pe om să creadă că a învățat.”
53. „Dacă nu ar fi fost aici, probabil că nu aș fi trăit astăzi. Natura este mai inteligentă decât cred oamenii. Încetul cu încetul, ne pierdem prietenii cărora ne pasă și, încetul cu încetul, ne pierdem interesul până când, în cele din urmă, ne spunem: „Ce naiba fac eu pe aici dacă nu am de ce să merg mai departe
””
54. „Nu permit niciodată să se implice sentimentele mele personale, indiferent de câtă afecțiune aș avea pentru el. Și pot spune cu sinceritate că am o afecțiune și o admirație foarte profundă pentru el, după ce l-am văzut venind de unde a fost la ceea ce este, pentru că știu ce este nevoie pentru a face ceea ce a făcut și ceea ce face.”
55. „Mulți oameni care au practicat boxul în toți acești ani nu au avut niciodată un campion, cu siguranță un campion la categoria grea. Este atât de improbabil să se întâmple asta în timpul vieții. L-am prins pe Floyd Patterson. Apoi, aici, la 76 de ani, am avut norocul să intru în contact cu acest tânăr care are, după părerea mea, toate cerințele pentru a fi un campion pe care cred că va fi, poate cel mai bun care a trăit vreodată. ”

Mai multe citate Cus D’Amato pe care le veți iubi
56. „Nu reușesc când fac un tip să devină Campion Mondial. Reușesc când îl fac pe acel om să devină campion mondial și independent de mine.”
57. „Știu că știi să le faci față. Știu că ai un răspuns pentru orice ar putea încerca să facă pentru tine sau ar face. Deci, cred că rezultatul este previzibil.”
58. „Lovitura care dobândește un om este lovitura pe care nu-l vede.”
59. „Le spun că prima dată când vor lupta, cu o noapte înainte probabil că nu vor dormi. Nu le pot oferi nicio consolidare în afară de faptul că celălalt tip a trecut prin același lucru. Când ajung la luptă și intră în dressing, mai ales dacă sunt într-o luptă de amatori, sala este plină de posibili adversari pentru că nu știu cu cine vor lupta. Toată lumea arată calmă, încrezătoare și zâmbitoare, iar noul băiat este conștient de acea lovitură groaznică în piept și este intimidat de atitudinea și încrederea lor.”
60. „Băiatul poate face tot ce trebuie să facă unui campion și, dacă face tot ce este capabil să facă, vă spun că s-ar putea să devină unul dintre cei mai mari luptători ai tuturor timpurilor.”

Care dintre aceste citate te-a motivat să te ridici mereu
Doar oamenii cu voință puternică și cu inimă curajoasă pot atinge succesul și își pot atinge obiectivele. Cus D’Amato antrenează tineri care posedă aceste trăsături pentru că boxul este disciplină. Orice sport sau cale din viața ta necesită autocontrol și determinare.
Similar cu modul în care viața nu se oprește să te bată chiar dacă nu ești pregătit. Te înfruntă direct și te va doborî doar pentru a te întări.
Prin urmare, oamenii cresc și se maturizează ori de câte ori acceptă că viața va fi întotdeauna grea și înfricoșătoare. Ar trebui să ne amintim că destinația va fi dură, dar dragostea ne va întări constant. Cus D’Amato ne învață că renunțarea nu este niciodată o alegere dacă vrei să trăiești și să fii puternic.
Ce realizări ai avut citind colecția
Ai mai multe citate Cus D’Amato de adăugat
Nu uitați să comentați mai jos.