Fie că doriți să reflectați asupra drumului pe care îl aveți sau sunteți pur și simplu un fan al lui Matrix, aceste citate Morpheus sunt pentru dvs.!
Laurence Fishburne, care îl interpretează pe Morpheus în seria de filme The Matrix, este căpitanul lui Nabucodonosor. Ei păzesc Sionul, ultimul oraș uman. Ca unitate, aspirația și scopul lor principal sunt să elibereze umanitatea din sclavie și să o elibereze de Matrix, așa cum a putut să facă și el însuși Morpheus.
El a căutat ajutorul Unului, o persoană cu abilități supraomenești din cadrul Matricei care ar putea pune capăt suferinței umane. El și-a asumat toate riscurile și nu a ezitat să-și dea propria viață pentru a-l ajuta pe Cel în salvarea umanității.
Morpheus demonstrează că este un adevărat lider căruia îi pasă de semenii săi până la punctul de a-și sacrifica propria viață pentru libertatea lor. Aceasta este o trăsătură rară pe care ar trebui să o cultivăm pentru a deveni lideri mai buni. Dacă determinarea lui în filme te-a inspirat, atunci citește aceste citate despre Morpheus!
Verificați lista completă aici.
Și nu ratați aceste citate The Matrix și citate Agent Smith.

Cele mai bune citate Morpheus

1. „Ce este real
Cum definești realitatea

2. „Aceasta este ultima ta șansă. După aceasta, nu mai există întoarcere. Luați pastila albastră — povestea se termină, te trezești în pat și crezi tot ce vrei să crezi. Luați pastila roșie – rămâneți în Țara Minunilor și vă arăt cât de adânc este groapa iepurelui.”
3. „Încerc să-ți eliberez mintea, Neo. Dar pot doar să-ți arăt ușa. Tu ești cel care trebuie să treacă prin asta.”
4. „Trebuie să lași totul să plece, Neo – frică, îndoială și neîncredere. Elibereaza-ti mintea!”
5. „Nu există accidente. Nu am venit aici întâmplător. Nu cred în șansă.”
6. „Corpul nu poate trăi fără minte.”
7. „Există o diferență între a cunoaște calea și a merge pe cale.”
8. „Nu știu ce poate face pentru a ne salva. Dar știu că atâta timp cât mai rămâne o singură suflare în corpul lui, el nu va renunța și nici noi nu putem.”
9. „De-a lungul istoriei omenirii, am fost dependenți de mașini pentru a supraviețui. Soarta, se pare, nu este lipsită de un sentiment de ironie.”

Citate celebre despre Morpheus
10. „Ceea ce s-a spus a fost pentru tine și numai pentru tine”.
11. „Nu am spus că va fi ușor. Tocmai am spus că va fi adevărul.”
12. „Am visat un vis, dar acum acel vis a dispărut de la mine.”
13. „O santinelă pentru fiecare bărbat, femeie și copil din Sion. Pentru mine sună exact ca gândirea unei mașini.”
14. „Ai aspectul unui bărbat care acceptă ceea ce vede pentru că se așteaptă să se trezească. În mod ironic, asta nu este departe de adevăr.”
15. „Ține minte: tot ceea ce ofer este adevărul, nimic mai mult.”
16. Neo: „Ce încerci să-mi spui
că pot eschiva gloanțe

Morpheus: „Nu, Neo. Încerc să-ți spun că atunci când ești gata, nu va trebui să faci asta.”

Citate Morpheus din Matrix
17. „Matrix este un sistem, Neo. Acest sistem este inamicul nostru.”
18. „Atâta timp cât Matrix există, rasa umană nu va fi niciodată liberă.”
19. „Programe sensibile. Ei pot intra și ieși din orice software încă conectat la sistemul lor. Asta înseamnă că oricine nu i-am deconectat este potențial un agent.”
20. „Din păcate, nimănui nu i se poate spune ce este Matrix. Trebuie să vezi singur.”
21. „Matrix este o lume de vis generată de computer, construită pentru a ne ține sub control pentru a transforma o ființă umană în asta.”
22. „Am supraviețuit ascunzându-ne de ei, fugind de ei. Dar ei sunt paznicii. Ei păzesc toate ușile; ei dețin toate cheile, ceea ce înseamnă că, mai devreme sau mai târziu, cineva va trebui să se lupte cu ei.”
23. „Trebuie să înțelegi, majoritatea acestor oameni nu sunt pregătiți să fie deconectați. Și mulți dintre ei sunt atât de inerți, atât de dependenți de sistem, încât vor lupta pentru a-l proteja.”
24. „Matrix este peste tot. Este peste tot în jurul nostru. Chiar și acum, chiar în această cameră. O poți vedea când te uiți pe fereastră sau când pornești televizorul. Poți simți asta când mergi la muncă — când mergi la biserică — când plătești impozitele. Este lumea care a fost trasă peste ochii tăi pentru a te orbi de adevăr.”

Citate Morpheus pentru a te motiva să învingi adversitatea

25. „Nu te voi minți, Neo. Fiecare bărbat sau femeie care și-a rezistat, toți cei care s-au luptat cu un Agent au murit. Dar acolo unde au eșuat, vei reuși.”
26. „Crede-mă când spun că avem o perioadă dificilă înaintea noastră. Dar, dacă vrem să fim pregătiți pentru asta, trebuie mai întâi să ne lăsăm frica de asta.”
27. „Atunci mâine s-ar putea să fim cu toții morți, dar cum ar fi diferit de orice altă zi
Acesta este un război și suntem soldați. Moartea poate veni pentru noi oricând, în orice loc. Acum luați în considerare alternativa. Ce se întâmplă dacă am dreptate
Ce dacă profeția este adevărată
Ce dacă mâine s-ar putea termina războiul
Nu merită să lupți pentru
asta Nu merită să mori pentru

Deep Morpheus Citate la care să meditam
28. „Nu știm cine a lovit primul, noi sau ei. Dar știm că noi am fost cei care am pârjolit cerul. La acea vreme, ei erau dependenți de energia solară. Se credea că nu vor putea supraviețui fără o sursă de energie la fel de abundentă ca soarele.”
29. „Eu stau aici, înaintea ta acum, fără teamă. De ce
Pentru că eu cred ceva ce tu nu faci
Nu, stau aici fără teamă pentru că îmi amintesc. Îmi amintesc că sunt aici nu din cauza căii care se află în fața mea, ci din cauza căii care se află în spatele meu.”
30. „Crezi că faptul că sunt mai puternic sau mai rapid are vreo legătură cu mușchii mei în acest loc
. Crezi că acesta este aerul pe care îl respiri acum

Citate Morpheus care te vor readuce la realitate
31. „Ai trăit într-o lume de vis, Neo. Aceasta este lumea, așa cum există astăzi. Bun venit în deșertul realului.”
32. „Mi-am imaginat acest moment de mult timp. Este real

33. „Ai avut vreodată un vis, Neo, că ai fost atât de sigur că era real.
Ce-ar fi dacă nu te-ai putea trezi din acel vis, Neo
Cum ai ști diferența dintre lumea viselor și lumea reală

34. „Dacă real este ceea ce poți simți, mirosi, gusta și vezi, atunci real este pur și simplu semnalele electrice interpretate de creierul tău.”
35. Neo: „Am crezut că nu este real.”
Morpheus: „Mintea ta o face reală.”

Citate iconice despre Morpheus pe care le puteți bucura

36. „Începe să creadă!”
37. „Nu mai încerca să mă lovești și lovește-mă!”
38. „Nu crezi că ești, știi că ești.”
39. „Bine ați venit – în lumea reală.”
40. Neo: „De ce mă dor ochii

Morpheus: „Nu i-ai mai folosit niciodată”.

Mai multe citate despre Morpheus care vă vor oferi o privire asupra motivelor sale

41. „Credeți că este anul 1999, când de fapt este mai aproape de 2199. Nu vă pot spune exact în ce an este, pentru că sincer nu știm. Nu pot spune nimic care să-ți explice asta, Neo.
42. „Tu ești Acela, Neo. Vezi tu, poate că ai petrecut ultimii ani căutându-mă, dar mi-am petrecut toată viața căutându-te.”
43. „Am văzut un agent lovind cu pumnii printr-un zid de beton. Bărbații au golit clipuri întregi la ei și nu au lovit nimic decât aer. Cu toate acestea, puterea și viteza lor sunt încă bazate într-o lume care este construită pe reguli. Din această cauză, ei nu vor fi niciodată atât de puternici sau atât de rapizi pe cât poți fi tu.”
44. „Pilula pe care ai luat-o face parte dintr-un program de urmărire. Este conceput pentru a vă perturba semnalul purtătorului de intrare-ieșire, astfel încât să vă putem identifica locația.”
45. „Că ești un sclav, Neo. Ca toți ceilalți, te-ai născut în robie. Într-o închisoare pe care nu o poți gusta, vedea sau atinge. O închisoare pentru mintea ta.”
46. ​​„Știi, știu că această friptură nu există. Știu că atunci când îl pun în gură, Matrix îi spune creierului meu că este suculent și delicios. După nouă ani, știi ce îmi dau seama că
Ignoranța este fericire.”
47. „Știu exact ce vrei să spui. Lasă-mă să-ți spun de ce ești aici. Ești aici pentru că știi ceva. Ceea ce știi nu poți explica, dar îl simți. Ai simțit toată viața ta că e ceva în neregulă cu lumea. Nu știi ce este, dar e acolo, ca o așchie în mintea ta, care te înnebunește. Acest sentiment te-a adus la mine. Știi despre ce vorbesc

48. „Avem o regulă: nu eliberăm niciodată o minte odată ce a ajuns la o anumită vârstă. Este periculos, mintea are probleme să se lase. L-am mai văzut și îmi pare rău. Am făcut ceea ce am făcut pentru că a trebuit. Când Matrix a fost construită pentru prima dată, în interior s-a născut un om care avea capacitatea de a schimba orice dorea, de a reface Matrix așa cum credea de cuviință. El a fost cel care i-a eliberat pe primul dintre noi, ne-a învățat adevărul.”
49. Comandantul Lock: „La naiba, Morpheus. Nu toată lumea crede ceea ce crezi tu.”
Morpheus: „Credințele mele nu cer asta.”
50. Neo: „Nu pot să mă întorc, nu

Morpheus: „Nu. Dar dacă ai putea, ai vrea cu adevărat să

Ți-au deschis aceste citate pe Morpheus ochii către realitate

Fiecare dintre noi are calea noastră de urmat în viață
Avem o misiune și o călătorie de finalizat, indiferent de obstacolele și impedimentele care pot apărea. Cu toate acestea, unele lucruri din viață par să ne controleze și să ne facă să pierdem din vedere adevăratul nostru scop în viață.
Putem simți că pur și simplu ne trăim viața conform unui set de dogme și reguli care ne fac să pierdem din vedere realitatea. Poate părea că facem lucruri din liberul nostru arbitru la suprafață. Dar vrei să faci aceste lucruri sau pentru că altcineva dorește ca tu

Aceste citate Morpheus ne servesc drept ghid pentru a ne ajuta să spargem ciclul și să recâștigăm controlul complet asupra vieții noastre. Să nu-i lăsăm pe alții să ne conducă lumea; în schimb, îndrăznește să fii propriul tău șef și propriul tău sine.
Aceste citate ți-au dat încrederea de a te decide pe cont propriu
. Te rog, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.