Dacă te lupți cu bunăstarea ta mentală, aceste citate NLE Choppa îți vor aminti că nu ești singur în bătăliile tale.
NLE Choppa este un rapper și compozitor din Tennessee. Numai pe YouTube, videoclipurile sale muzicale au primit sute de milioane de vizualizări. Din această cauză, el este considerat unul dintre cei mai promițători rapperi noi.
În plus, este admirabil și pentru că este generos cu ceilalți; a vrut ca toată lumea să înțeleagă că speranța și bunătatea trebuie răspândite tuturor. Pentru el, pozitivitatea este numele jocului. Prin citatele de mai jos, veți înțelege cât de bun este o persoană.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Rod Wave și citate King Von.

Cele mai bune citate NLE Choppa
1. „Dumnezeu chiar m-a modelat să schimb multe lucruri.”
2. „Îți jur că, cu cât îmbătrânești, cu atât vrei mai puțin să te pui cu cineva.”
3. „Mi-am dat seama că trebuie să-mi protejez fericirea pentru fiul meu acum. Dacă nu suntem pe aceeași pagină, dă-te naibii.”
4. „Știu că muzica va fi pentru totdeauna o parte din inima mea pentru că este pasiunea mea.”
5. „Un fan adevărat va accepta creșterea, va încuraja creșterea și va rămâne alături de tine în orice situație.”
6. „Îți poți controla sănătatea cu mintea.”
7. „Trăiesc într-un univers abundent în care orice este posibil.”
8. „Păstrează-te în acel moment prezent, atrage toate lucrurile potrivite către tine, gândește-te în modul corect. Odată ce intuiția ți se schimbă, s-a terminat.”
9. „Gândurile tale sunt realitatea ta, așa că trebuie să spui că nu ai asta.”
10. „Doamne, de ce doar sufletul meu, dar oamenii mă iubesc.”

Citate inspirate NLE Choppa

11. „Meditația este importantă, îți va schimba viața 100%. Chiar dacă crezi că o faci greșit, continuă să exersezi. Este în tine, promit.”
12. „Nu te gândi prea mult la trecut, asta duce la depresie. Nu te gândi prea mult la viitor, asta provoacă anxietate. Trăiește în momentul prezent pentru că nu-l prețuiești niciodată până când nu este o amintire. Vibrații pozitive pe care le transmit tuturor, vă iubesc pe toți.”
13. „Odată ce mi-am dat seama că sunt mai mult decât un lucrător, mi-am putut crea propriul meu viitor – pentru că gândurile tale sunt realitatea ta – mi-am dat seama că nu trebuie să muncești atât de mult. Poți pur și simplu să stai pe loc, să respiri, să te gândești la următoarea ta mișcare și apoi să te gândești la următoarea mișcare ca și cum ai fi realizat-o deja și totul va veni la tine.”
14. „Sunt ca o carte deschisă. Orice se întâmplă cu viața mea, o să anunț oamenii. Simt că așa rămâi mereu în ton cu fanii tăi, anunțându-le tot ce ai în întâmplare.”
15. „Îmi place când simt că am câștigat ceva pentru că știu că nu mă simt așa degeaba.”
16. „Yo Gotti mi-a spus să am răbdare. Răbdarea este cheia în acest joc rap. A spus că dacă nu ai asta, vei începe să pierzi.”
17. „Vreau doar să fiu următorul eu sau cel mai bun care pot fi din mine.”
18. „Dacă pui mereu la îndoială lucrurile, îți dai seama că felul în care trăiești nu este atât de benefic pe cât ar putea fi.”
19. „Știu că sunt doar un spirit. Sunt doar un suflet care trăiește o experiență umană. Vii aici cu un scop. Așa că, odată ce recunoașteți asta și recunoașteți că Dumnezeu v-a pus aici cu un motiv, simt că trebuie să îndepliniți asta cât mai mult posibil.”
Citește și: Citate Lil Tjay, Citate Quando Rondo Citate

NLE Choppa care sunt pline de pozitivitate și bunătate

20. „Îmi place foarte mult să văd că oamenii sunt cei mai buni.”
21. „Am putut să mă regăsesc spiritual realizând că fericirea mea a început cu mine.”
22. „Îmi privesc succesul ca fiind binecuvântări, pentru a binecuvânta pe alții.”
23. „Știu doar că, după ce ajut pe cineva și văd că a făcut diferența, mă simt bine. Înțeleg că mulți oameni nu sunt la fel de norocoși ca alții. Este doar instinctiv pentru mine. Nu știu de la cine l-am luat, dar îmi place mult să o fac.”
24. „Amintește-ți doar că gândurile tale controlează întreaga realitate. Tot ceea ce te gândești, poți realiza. Gândurile tale sunt realitatea ta. Oamenii realizează asta și toată lumea ar fi trezită.”
25. „Simt că dacă aș primi o binecuvântare, atunci depinde de mine să împărtășesc această binecuvântare lumii în orice mod pot cu alți oameni mai puțin norocoși cu mine.”
26. „Vorbind despre ceea ce este real și ce nu este, să nu te lași prea implicat în ceea ce este prins toți ceilalți. Vorbește despre modalități de a ajuta oamenii și de a deschide mințile oamenilor.”
27. „Când am aflat că am un copil pe drum, mi s-a răzgândit și tot felul de a gândi. Știam că trebuie să mă schimb și să fiu o persoană mai bună pentru fiica mea.”
28. „Tot ce vrei să realizezi este deja în tine, așa că atunci când începi să te îndoiești de tine și să gândești gânduri negative, vei cădea. Așa că continuă să vizualizezi și să știi în continuare la ce ești destinat, va veni la tine.”
29. „Vreau doar să ajut oamenii.”
30. „Cârligul din „Bryson” se bazează pe ceva creat de mama mea. Mi-o cânta când eram mică și mă simțeam dezamăgită. Când eram copil, ea mi-o cânta și cam asta e cârligul. De aceea, cântecul înseamnă atât de mult pentru mine – pentru că simt că dacă m-ar fi putut înălța, atunci știu că îi va înălța pe alții.”
Citește și: Citate Juice WRLD, Citate Lil Durk Citate

NLE Choppa care arată personalitatea și experiențele lui

31. „Potând să investesc în mine și în compania mea, pot câștiga mai mulți bani.”
32. „Muncesc din greu și sunt umil.”
33. „Dacă oamenii mă aud și văd ce fac, vor ști ce este real și ce nu. Dar, nu urmez tendințele.”
34. „Nu o să-mi ating fața. Nu sunt un urmaș. Nu am niciun motiv să-mi mângâi pe față.”
35. „Stresul m-a pus într-un spațiu în care nu voiam să fiu deranjat pentru că munceam atât de mult.”
36. „Îngerii mei mă veghează în fiecare zi. Asigurați-vă că sunt pe drumul cel bun. S-ar putea să fiu un înger.”
37. „Rămân vizibil online pentru că acolo sunt fanii mei.”
38. „Încerc să rămân pozitiv și să-mi țin capul drept, dar chiar am multă anxietate.”
39. „Manifestarea, legea atracției și toate celelalte chestii conexe, sunt aici pentru asta.”
40. „Numărul drumului meu de viață este șapte. Una dintre calități este conducerea. Dacă nu sunt un lider, nu fac ceea ce ar trebui să fac.”
41. „Vârsta nu înseamnă nimic. Sunt un suflet bătrân.”

Citate NLE Choppa despre abordarea depresiei
42. „Mulți oameni se pot relaționa cu depresia și anxietatea, mai ales cu felul în care este lumea acum.”
43. „Toată lumea trece prin depresie. sufăr de asta. Cred că în comunitatea neagră pe care nu am ignorat-o pe albumul meu am primit o melodie pentru toți cei care suferă de depresie bipolară, probleme de sănătate mintală. Omule, orice sper să te atingă, să știi că nu ești singur. Sunt cu tine.”
44. „Pur și simplu nu știam cine sunt. Nu puteam să dorm, aveam o atitudine proastă și toată starea mea de spirit era dezechilibrată.”
45. „Când am început să meditez și am găsit pacea, mi-a deschis mintea. Au început să vină și o mulțime de lucruri cu el.”
46. ​​„Mă trezesc și meditez, apoi o fac din nou înainte să mă culc.”
47. „Este un lucru mental. Când începi să gândești pozitiv, scoaterea acelui negativ îți poate schimba întreaga realitate.”
48. „Încă nu m-am rănit, chiar dacă corpul meu este pe niște rahat uneori.”

Citate NLE Choppa despre muzica lui

49. „Nu știu de ce oamenii nu pot crede că pot fi blând. În viața reală, sunt prost în preajma oamenilor pe care îi cunosc, dar muzica mea mă înfățișează ca fiind hype, când de cele mai multe ori sunt de fapt blând.”
50. „De aceea am început muzica, pentru a avea propriile mele lucruri – ceva despre care pot spune că este al meu, ceva despre care sunt proprietar.”
51. „Folosesc muzica ca platformă pentru a mă exprima. Tot ceea ce pun afară sunt eu, eu pe care vreau să-l vadă oamenii.”
52. „Când fac o melodie, mă asigur că este un hit. Stii ce spun. La fel ca calitatea asupra cantității. Dacă fac o melodie într-o sesiune, voi spune că am terminat, asta e nenorocirea.”

Citate NLE Choppa pentru a vă extinde înțelegerea despre el

53. „Merg oriunde singur. Nici nu-mi dau seama cât de mare sunt.”
54. „Există diferite probleme de confruntat în fiecare zi, omule.”
55. „Mulți oameni pot arunca picurarea, dar dacă nu îți stratezi lanțul într-un anumit fel, nu completează ținuta.”
56. „Am ascultat o mulțime de vibrații jamaicane în creștere. O mulțime de Bob Marley, Shabba Ranks, dar și Lil Wayne și Tupac.”
57. „Îmi place muzica lui Bob Marley. Singura persoană pe care o ascult cu adevărat. Câteodată un pic de Shabba Ranks, dar mai ales îl ascult pe Bob Marley.”
58. „Folosesc cel mai mult Twitter și apoi, ori de câte ori vreau doar să previzualizez muzică nouă pe care o înregistrez, mă duc pe Snapchat sau TikTok.”
59. „Vreau să construiesc un imperiu.”
60. „Nu o să mint, cred că extratereștrii sunt deja aici.”

Citate interesante NLE Choppa

61. „În cerc — joc baschet. Contest orice rapper.”
62. „Dacă fac o melodie cu refren și vers, îmi ia cam 25 de minute. Dacă fac o melodie cu 2 versuri sau întind melodia, îmi ia aproximativ 30 până la 35 de minute.”
63. „Îmi notez trei lucruri dimineața pe care vreau să le îndeplinesc, dar le notez de parcă le-aș fi realizat deja. Așa că o notați de trei ori. Și apoi în timpul zilei, ca aproape de după-amiază, îl notezi de șase ori. Apoi, noaptea, o notezi de nouă ori.”
64. „Mă uit la tatuajele altora pentru probabil ideea, sau cum ar fi, unde să le pun sau ceva. Dar, la sfârșitul zilei, toate tatuajele mele trebuie să însemne ceva pentru mine. În momentul în care vei obține ceva care nu înseamnă ceva pentru tine, vei regreta acel tatuaj.”

Mai multe citate și versuri NLE Choppa

65. „Fă câteva piese de teatru, apoi știi că unui *gga îi este dor de tine.”
66. „Toată lumea moare, eu sunt un demon deghizat, poți să vezi asta în ochii mei naibii.”
67. „Sunt atât de sus, încât vorbesc cu vedetele. Am scăpat de aceste jiggas, le-am spart barurile.”
68. „Prinde un cadavru, nu spune nimănui, ține rahat-ul pentru tine.”
69. „Am 16 ani, cu vise mari, vreau să fiu vedetă, cheltuiam bani pe lucruri mărunte, acum vreau o mașină—acel Rollie sau acel Audemars, de unde să încep

70. „Dacă un* Gga vrea fum, ne vom rostogoli, îl vom face să muște praful.”

Ați învățat ceva din aceste citate NLE Choppa despre depresie și meditație

Bryson Lashun Potts, cunoscut și sub numele de NLE Choppa, a avut o perioadă dificilă. Pentru a face față problemelor de sănătate mintală, a folosit meditația și sprijinul familiei sale spirituale.
La o vârstă atât de fragedă, a realizat deja multe realizări în viață. Choppa continuă să demonstreze că vârsta este doar un număr și că oricine își poate transforma visele într-o realitate strălucitoare.
El înțelege că a fi în situații provocatoare îl ajută să se maturizeze și să învețe. Experiențele lui i-au fost adevărate deschideri pentru el, pentru a-și pune viața în ordine și pentru a se concentra pe bine. Mai mult, NLE Choppa credea că Dumnezeu este întotdeauna dispus să asculte problemele tuturor și că ar vedea zile mai strălucitoare la un moment dat dacă ar persevera.
Sperăm că colecția noastră a fost capabilă să vă încurajeze să căutați lumina în mijlocul adversității și să o folosiți ca motivație pentru a trece peste viață. Lucrează pentru acele vise ale tale și lasă succesul tău să fie zgomotul tău!
Ați auzit vreo muzică a lui NLE Choppa
Care dintre citatele lui sunt preferatele tale
Alăturați-vă discuției de mai jos.