Aceste citate profunde și profund emoționale Elena Gilbert vă vor lovi fără îndoială chiar în inimă și în suflet!
Elena Gilbert este unul dintre personajele principale din serialul de televiziune de succes, The Vampire Diaries. Când serialul a fost difuzat pentru prima dată, ea a devenit invidia multor fete tinere, deoarece cei doi frați Salvatore s-au îndrăgostit de ea. Nu este o surpriză, deoarece Elena a fost prezentată ca o fată dulce, grijulie și inocentă, cu o personalitate mentală puternică.
Din păcate, viața nu a fost doar soare și curcubeu pentru Elena. Ea trece printr-o transformare supranaturală masivă în serie, trecând din nou de la om la vampir la om. Datorită experiențelor ei, a avut replici care au tăiat profund și ne-au făcut să ne simțim emoționați.
Într-adevăr, ea are multe de spus despre dragoste, prietenie și sensul vieții. Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre personajul ei, continuați să citiți colecția noastră de mai jos. Pregătește niște șervețele pentru că unele citate te vor face să plângi!
Începe aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate din The Vampire Diaries și citate de Stefan Salvatore.

Cele mai bune citate Elena Gilbert

1. „Sunt la o răscruce de drumuri în acest moment, unde aș putea merge să-mi trăiesc viața așa cum cred că probabil ar trebui – să fiu de succes și în siguranță și, probabil, foarte fericit. Sau aș putea risca toate astea pentru această minusculă sclipire a unui sentiment în interiorul ei — pur și simplu nu pot să tremur.”
2. „Oamenii se nasc, îmbătrânesc și apoi mor. Aceasta este lumea în care trăim – nu există magie, misticism, nemurire. Nu există nimic care să sfideze gândirea rațională. Nu se poate — nu sunt credincios, nu pot fi. Dar cum pot nega ceea ce este în fața mea
Cineva care nu îmbătrânește niciodată – nu este niciodată rănit – cineva care se schimbă în moduri care nu pot fi explicate.”
3. „Știi ce
Prietenii nu manipulează prietenii. Se ajută unul pe altul.”
4. „Încrederea se câștigă – nu o pot preda în mod magic.”
5. „Zâmbetul nu înseamnă întotdeauna că ești fericit. Uneori înseamnă pur și simplu că ești o persoană puternică.”

Celebra Elena Gilbert Citate

6. „Așa ar trebui să fie dragostea. Ar trebui să iubești persoana care te face bucuros că trăiești.”
7. „În acel moment, l-am iubit. Nu am vrut, adică m-a îngrozit, dar pentru acel moment l-am iubit.”
8. „Vom supraviețui asta. Supraviețuim mereu.”
9. „Acțiunile noastre sunt cele care pun lucrurile în mișcare, dar trebuie să trăim cu asta.”
10. „Vreau să-ți mulțumesc că mi-ai dat tot ce mi-am dorit vreodată. O dragoste care m-a consumat, aventură, pasiune, nu aș fi putut cere nimic mai mult, decât să dureze pentru totdeauna.”
11. „Pacea există. Trăiește în tot ce avem, dragă. Aceasta este promisiunea păcii, că într-o zi, după o viață lungă, ne-am regăsit.”
12. „Respirați, mâncați, dormiți, treziți-vă și apoi faceți totul din nou până când într-o zi nu mai este la fel de greu.”
Citește și: Citate Katherine Pierce, Citate Damon Salvatore

Elena Gilbert Citate pentru a te emoționa

13. „Mă simt bine, ceea ce este rar, așa că am decis să merg cu asta. Zboară liber, plimbă-te la soare, toate chestiile astea.”
14. „M-ai pus într-o poziție în care trebuie să te apăr din nou. Unde trebuie să merg împotriva fiecărui lucru în care cred din nou. Pentru ca te iubesc!”
15. „Este cel mai real lucru pe care l-am simțit vreodată în toată viața mea. Te iubesc, Damon.”
16. „Te iubesc, Stefan. Ține-te de asta. Nu lăsa niciodată asta să plece.”
17. „Vreau ca el să mă iubească la fel de mult cum îl iubesc pe el.”
Citește și: Citate Klaus Mikaelson Citate sincere

Elena Gilbert Citate care te vor emoționa

18. „O să crezi că durerea nu se va termina niciodată, dar se va termina. Dar mai întâi trebuie să lași totul să intre. Nu te poți lupta, este mai mare decât tine.”
19. „Când pierzi pe cineva, rămâne cu tine. Amintindu-ți mereu cât de ușor este să fii rănit.”
20. „Îmi doresc atât de mult să îndrept lucrurile, dar fiecare instinct din corpul meu îmi spune să fiu atent. Ceea ce nu știi te poate răni.”
21. „Obișnuiam să cred că cel mai rău sentiment din lume era să pierzi pe cineva pe care-l iubești, dar m-am înșelat. Cel mai rău sentiment din lume este momentul în care realizezi că te-ai pierdut pe tine însuți.”
22. „Pot accepta faptul că lumea este un loc mult mai misterios decât am crezut vreodată posibil, dar asta, această minciună, nu o pot accepta. Ce sunt eu pentru tine
Cine sunt eu pentru tine

Citate scurte Elena Gilbert pentru a-și revizui cele mai memorabile scene

23. „Mă joc cu focul — cu ceva ce nu înțeleg.”
24. „Pentru mine este mai mult decât o fată mohorâtă din cimitir.”
25. „Când este real, nu poți să pleci.”
26. „Într-o zi va trebui să încetezi să te prefaci că totul este în regulă.”
27. „Nu voi iubi o fantomă pentru tot restul vieții mele.”
28. „Cea mai proastă zi în care iubești pe cineva este ziua în care îl pierzi.”

Elena Gilbert Citate pentru a te face să gândești

29. „Dar apoi și-a amintit de altceva, doar o fulgerare: privind în sus la fața lui Damon în pădure și simțind atâta – atât de emoție, atât de afinitate cu el. De parcă ar fi înțeles flacăra care ardea înăuntrul ei așa cum nimeni altcineva nu ar putea-o vreodată.”
30. „Tot ce poți face este să fii pregătit pentru bine, așa că atunci când vine, îl inviți. Pentru că ai nevoie de el. Am nevoie de ea.”
31. „Mi-a intrat sub piele și indiferent ce fac, nu pot să-l scutur.”
32. „Nu există știință aici, aceasta este magie.”
33. „Te-am păcălit să-mi spui adevărul. Asta nu te înjunghie în spate. Asta înseamnă să-ți folosești propriile tactici împotriva ta.”

Citate amuzante Elena Gilbert care te vor face să chicoti

34. „Damon este ca un câine cu os.”
35. „Sunt om. Trebuie să fac lucruri umane. Altfel, o să înnebunesc.”
36. „Prima regulă de a fi vampir este să realizezi cât de minunat ești.”

Mai multe citate Elena Gilbert pentru toți fanii serialului

37. „Ne-am întâlnit și am vorbit și a fost epic. Apoi a răsărit soarele și realitatea s-a așezat.”
38. „Îți mulțumesc că m-ai lovit în ziua aceea pe hol. Nu am crezut că voi mai fi fericit vreodată și apoi te-am cunoscut. Mi-ai salvat viața la propriu.”
39. „Oamenii vor înceta să-ți mai dea pauze, Jeremy. Pur și simplu nu le mai pasă. Ei nu-și amintesc că părinții noștri sunt morți; au de-a face cu propriile vieți. Restul lumii a mers mai departe.”
40. „Nu cred că este zadarnic să spun că sunt frumoasă. Dacă nu știam că sunt, ar fi trebuit să nu mă fi uitat niciodată în oglindă sau să fi auzit vreun compliment.”

Te-a inspirat Elena să fii puternică în fața provocărilor vieții
Viața Elenei pare să fi devenit rapid un cerc nesfârșit de experiențe înfricoșătoare, periculoase și dureroase după ce ambii ei părinți au murit. Dar, în ciuda tuturor dificultăților ei, ea face tot posibilul să continue.
Ea a devenit vampir în finalul sezonului trei, deși nu și-a dorit niciodată să fie unul. Ea nu este la fel de puternică ca vampirii mai în vârstă precum Stefan și Damon, dar cu siguranță este mai puțin vulnerabilă după tranziția ei. În loc să se bazeze pe bărbații din viața ei, a devenit capabilă să se salveze.
Cu tot ce a trecut, atât ca om, cât și ca vampir, Elena ne învață să fim mai iubitoare, mai grijulii și mai de ajutor pentru oamenii la care ținem. Pentru ea, nu putem controla ce se va întâmpla cu noi, motiv pentru care este esențial să fim adaptabili și puternici în fața adversității.
Lasă cuvintele ei să fie un memento și o sursă de încredere ori de câte ori ai nevoie de un impuls. Rămâneți puternic, rezistent și perseverent indiferent de ceea ce vă aruncă viața!
Care citate au rezonat cel mai mult cu dvs.
Aveți citate suplimentare pe care ați dori să le adăugăm
Distribuiți-le mai jos!