Viața ta se va schimba cu siguranță într-un mod pozitiv citind aceste citate Rust Cohle despre existență, moralitate și iubire.
Rust Cohle este unul dintre personajele principale din seria True Detective. Este un detectiv de omucideri inteligent și serios, care, din când în când, își scoate gândurile cinice, profunde și filozofice despre viață.
În ciuda faptului că pare un personaj neplăcut la suprafață, mulți fani știu cât de amabil este chiar și cu trecutul său întunecat. Mai târziu în serial, oamenii află, de asemenea, că viziunea cinică și sumbră a lui Rust este rezultatul suferinței sale de durere și durere. Dar, chiar și cu toată negativitatea lui, cuvintele lui încă dețin adevăr și sens despre lume.
Așadar, dacă ești interesat de caracterul lui și de citatele care îi schimbă viața, atunci adaugă asta la lista ta de citit obligatoriu acum. Consultați colecția noastră completă de mai jos pentru a afla mai multe despre Rust Cohle.
Să începem.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate True Detective și Breaking Bad.

Cele mai bune citate Rust Cohle

1. „Când nu vă puteți aminti viețile voastre, nu vă puteți schimba viața, iar aceasta este soarta teribilă și secretă a întregii vieți. Ești prins de acel coșmar în care te trezești.”
2. „Ei bine, cândva era doar întuneric. Dacă mă întrebați pe mine, lumina câștigă.”
3. „Având în vedere cât timp mi-a luat să-mi împac natura, nu pot să-mi dau seama că aș renunța din cauza ta, Marty.”
4. „Lumea are nevoie de oameni răi. Îi ferim pe ceilalți bărbați răi de la ușă.”
5. „În eternitate, unde nu există timp, nimic nu poate crește. Nimic nu poate deveni. Nimic nu se schimba. Deci moartea a creat timp pentru a crește lucrurile pe care le-ar ucide, iar tu renaști, dar în aceeași viață în care te-ai născut întotdeauna.”
6. „Să-ți dai seama că toată viața ta, toată dragostea ta, toată ura ta, toată memoria, toată durerea, a fost același lucru. Totul a fost același vis. Un vis pe care l-ai avut într-o cameră încuiată. Un vis despre a fi o persoană. Și ca multe vise, există un monstru la sfârșit.”
7. „Dacă singurul lucru care menține o persoană decentă este așteptarea unei recompense divine, atunci frate, acea persoană este o rahat. Și mi-ar plăcea să scot cât mai multe dintre ele în aer liber. Trebuie să vă adunați și să vă spuneți povești care încalcă fiecare lege a universului doar pentru a trece peste ziua g*dd*mn
. Ce spune asta despre realitatea ta

8. ” Dacă binele comun trebuie să inventeze basme, atunci este nu este bun pentru nimeni.”
9. „Știi, oamenii care îmi dau sfaturi, cred că vorbesc singuri.”
10. „Viața abia e suficient de lungă pentru a deveni bun la un lucru. Așa că ai grijă la ce te pricepi.”

Citate Rust Cohle care vă vor lăsa un impact de durată

11. „Oamenii incapabili de vinovăție se distrează de obicei.”
12. „Am terminat să vorbesc cu tine ca un bărbat.”
13. „Totul este un ghetou, omule. Un jgheab uriaș în spațiul cosmic.”
14. „Și ai putea să te lași, în sfârșit să știi că nu trebuie să te ții așa de tare.”
15. „Sper că acea bătrână a greșit că moartea nu este sfârșitul ei.”
16. „Vedeți, cu toții avem ceea ce eu numesc o capcană a vieții – o certitudine profundă a genei că lucrurile vor fi altfel, că vă veți muta în alt oraș și vă veți întâlni pe oamenii care vă vor fi prieteni pentru tot restul vieții. , că te vei îndrăgosti și vei fi împlinit, al naibii de împlinire și închidere, oricare ar fi naiba acele două borcane goale care să țină această furtună de rahat, și nimic nu se împlinește până la sfârșit, si inchidere. Nu Nu NU. Nimic nu se termină niciodată.”
17. „Știu cine sunt. Și după toți acești ani, există o victorie în asta.”
18. „Nu există iertarea. Oamenii au doar amintiri scurte.”
Citiți și: Citate mentaliste, Citate Dexter Citate

filosofice Rust Cohle la care se reflectă

19. „Oameni buni, am văzut finalul a mii de vieți, omule. Tineri, bătrâni, fiecare atât de sigur de realitatea lor. Știți că experiența lor senzorială a constituit un individ unic cu scop și sens. Atât de siguri că erau mai mult decât marionete biologice. Adevărul vrea și toată lumea vede. Odată ce sforile sunt tăiate, toate cad.”
20. „Cred că conștiința umană este un pas greșit tragic în evoluție. Am devenit prea conștienți de noi înșine. Natura a creat un aspect al naturii separat de ea însăși. Suntem creaturi care nu ar trebui să existe prin legea naturală. Suntem lucruri care lucrează sub iluzia de a avea un sine. Această acumulare de experiență senzorială și sentiment este programată cu asigurarea totală că suntem fiecare cineva. Când, de fapt, toată lumea nu este nimeni. Poate că lucrul onorabil pe care trebuie să îl facă specia noastră este să ne refuze programarea, să nu se mai reproducă, să meargă mână în mână spre dispariție, un ultim miez de noapte, frații și surorile renunțând la o afacere brută.”
21. „La naiba, nu mai vreau să știu nimic. Aceasta este o lume în care nimic nu este rezolvat. Știi, cineva mi-a spus odată că timpul este un cerc plat. Tot ceea ce am făcut sau vom face vreodată, vom face iar și iar și iar. Și acel băiețel și acea fetiță vor fi în acea cameră iar și iar și iar pentru totdeauna.”
22. „Eroarea ontologică de a aștepta o lumină la capătul tunelului, ei bine, asta vinde predicatorul, la fel ca un psihiatru. Vezi, predicatorul, el încurajează capacitatea ta de iluzie. Apoi îți spune că este o virtute înfiorătoare. Întotdeauna trebuie să faci asta și este un sentiment atât de disperat de drept, nu-i așa
23. „Este ca și cum, în acest univers, procesăm timpul liniar înainte. Dar în afara spațiu-timpului nostru, din ceea ce ar fi o perspectivă a patra dimensiune, timpul nu ar exista și, din acest punct de vedere, am putea să-l atingem. Am vedea că spațiu-timpul nostru ar părea aplatizat, ca o singură sculptură cu materie într-o suprapunere a fiecărui loc pe care l-a ocupat vreodată. Conștiința noastră merge pe bicicletă prin viețile noastre ca niște căruțe pe o pistă. Vedeți, tot ce este în afara dimensiunii noastre este eternitate, eternitate care ne privește de sus. Acum, pentru noi, este o sferă, dar pentru ei este un cerc.”
24. „Văd o înclinație spre obezitate, sărăcie, o dorință de basme. Oamenii pun câți dolari pe care îi au într-un mic coș de răchită care se împarte. Cred că este sigur să spun că nimeni de aici nu va împărți atomul, Marty.
25. „Mă gândesc la fiica mea acum și la ce a fost cruțată. Uneori, mă simt recunoscător. Doctorul a spus că nu a simțit nimic, a intrat direct în comă. Apoi, undeva în acel întuneric, ea a alunecat într-un alt fel mai adânc. Nu este o modalitate frumoasă de a ieși fără
durere ca un copil fericit
Problema cu moartea mai târziu este că ai crescut deja. Prejudiciul este făcut. E prea tarziu.”
26. „Nu cred că omul poate iubi, cel puțin nu așa cum vrea să spună. Insuficiențe ale realității se instalează întotdeauna.”
27. „Copiii sunt singurul lucru care contează. Ei sunt singurul motiv pentru toată această dramă bărbat-femeie.”
28. „Nu dorm. Eu doar visez.”
29. „Uite, ca carne sensibilă, oricât de iluzorii sunt identitățile noastre, creăm acele identități făcând judecăți de valoare. Toată lumea judecă tot timpul. Acum, ai o problemă cu asta, trăiești greșit.”
30. „Acest loc este ca amintirea cuiva a unui oraș, iar amintirea se estompează. Parcă nu a fost niciodată nimic aici decât junglă.”
Citește și: Citate Criminal Minds Citate

Rust Cohle pentru fanii True Detective

31. „Oamenii de aici, parcă nici nu știu că există lumea exterioară. S-ar putea la fel de bine să trăiesc pe nenorocita lună.”
32. „Este joi și e trecut de amiază. Joi este una dintre zilele mele libere. În zilele libere, încep să beau la prânz. Nu poți să întrerupi asta.”
33. „Uneori, cred că nu sunt bun pentru oameni. Că nu e bine să fie în preajma mea, îi uzez, devin nefericiți.”
34. „Contemplez momentul din grădină, ideea de a-ți permite propria crucificare.”
35. „Anumiți antropologi lingvistici cred că religia este un virus lingvistic care rescrie căile din creier, tocește gândirea critică.”
36. „Pe atunci, viziunile, de cele mai multe ori, eram convins că am pierdut-o. Dar au existat alte momente în care am crezut că sunt principalul adevăr al universului.”
37. „M-aș considera un realist, în regulă
Dar în termeni filosofici, sunt ceea ce se numește un pesimist.”
38. „Desigur, sunt periculos. Eu sunt polițist. Pot face lucruri groaznice oamenilor cu impunitate.”
39. „Viața mea a fost un cerc de violență și degradare de când îmi amintesc. Sunt gata să o leg.”
40. „Ziarele vor fi dure cu tine. Și închisoarea este foarte, foarte grea pentru oamenii care rănesc copiii. Dacă ai ocazia, ar trebui să te sinucizi.”

Ce părere ai despre Filosofia de viață a lui Rust Cohle

Fanii True Detective recunosc înțelepciunea pe care Rust o aruncă în fiecare monolog. Dar ceea ce ne învață cu adevărat despre viață este modul în care s-a ridicat împreună și a sperat că vor veni lucruri mai bune.
La fel ca Rust Cohle, fiecare dintre noi a trecut prin experiențe proaste. Cunoaștem sentimentul de durere, disperare și singurătate. Dar, ar trebui să realizăm că speranța și iubirea pot servi în continuare ca lumină și forță călăuzitoare chiar și în zilele noastre cele mai întunecate.
Povestea lui Rust Cohle demonstrează doar că fiecare dintre noi se poate târâ afară din peșteră și poate experimenta fericirea pentru noi înșine. Dacă continuăm să ne fie frică, nu vom crește și nu vom descoperi niciodată lumea din afara noastră. Nu vom întâlni niciodată oameni care ne vor schimba și ne vor ajuta să ne îmbunătățim pe noi înșine și viața noastră.
Într-adevăr, Rust Cohle este o sursă de inspirație pentru a fi curajos în lupta împotriva răului din exterior și cu demonii din interior. Lăsați aceste citate să vă servească drept motivație pentru a găsi calea către bucurie și pace!
Care citat Rust Cohle este preferatul tău.
Ai mai multe de adăugat la colecție
Spune-ne ce crezi în secțiunea de comentarii de mai jos.