Iată cele mai bune citate ale lui Joshua Graham care vă vor menține vie pasiunea arzătoare din inimile voastre!
Joshua Sawyer l-a creat pe Joshua Graham din povestea pildei fiului pierdut.
Apoi a fost prezentat în „Fall Out: New Vegas” și „Fall Out: Wasteland Warfare” ca un personaj non-jucător pentru a face jocul mai provocator.
Excelența sa în limbile triburilor și mânuirea armelor l-au succedat ca prim conducător de război al Legiunii.
Supraviețuirea lui Graham în arsurile războiului a făcut din el un personaj iconic și de temut ca co-fondator al armatei lui Cezar.
Vezi ce are de spus personajul nostru preferat citind întreaga colecție de mai jos.
Să începem.
Și nu uitați să consultați aceste citate Fallout.

Cele mai bune citate despre Joshua Graham
1. „Nu se oprește niciodată să ardă. Pielea mea. În fiecare zi, trebuie să desfășor bandajele și să le înlocuiesc cu altele proaspete.”
2. „Am fost botezat de două ori, o dată în apă, o dată în flacără. Voi purta focul duhului sfânt înăuntru până voi sta înaintea Domnului meu pentru judecată.”
3. „Nu-mi place să ucid, dar când fac dreptate, este doar o corvoadă, ca oricare alta.”
4. „Am supraviețuit pentru că focul din interior ardea mai puternic decât focul din jurul meu. Am căzut în acea prăpastie întunecată, dar flacăra a ars la nesfârșit.”
5. „Orice societate care își trage puterea și autoritatea numai din voința omului trăiește separat de Dumnezeu și se va prăbuși în cele din urmă.”
6. „Muri acolo unde stai!”
7. „Vreau să mă răzbun. Împotriva lui. Împotriva Cezarului. Vreau să o numesc a mea, să-mi fac mânia mânia lui Dumnezeu. Pentru a justifica lucrurile pe care le-am făcut.”
8. „Cezar nu ar recunoaște niciodată acest lucru deschis, dar știe că sunt în viață. Am ucis destui frumentarii și asasinii lui care au venit să caute.”
9. „În cele din urmă, războiul împotriva oamenilor buni este rău pentru suflet. Acest lucru poate că nu ți se pare important acum, dar este cel mai important lucru pe care l-am spus.”
10. „Am făcut și am ținut legăminte cu Domnul nostru, Dumnezeu, pentru a onora legile Lui. În schimb, ni se promite mântuirea veșnică după această viață.”

Citate inspirate de Joshua Graham

11. „Ridică-te și uită-te la ce a venit pentru tine!”
12. „Fă ca prima lovitură să conteze. Nu vei primi nicio secundă.”
13. „Pentru mulți dintre noi, drumul este unul dificil, dar calea este mereu acolo pe care să o urmăm, indiferent de câte ori am cădea.”
14. „A trăi în ignoranță voită este un lucru urât, dar Dumnezeu vorbește adesea cel mai tare în locurile sălbatice ale creației Sale, precum Sionul.”
15. „Ați semănat moarte și așa o veți secera!”
16. „Fiecare pierdere este o nouă cădere a omului.”
17. „În fiecare zi. Unele zile sunt mai grele decât altele.”
18. „Într-o lume plină de mizerie și incertitudine, este o mare mângâiere să știi că, în cele din urmă, există lumină în întuneric.”
19. „Ești un vecin bun cu noi. Cu toții trecem prin perioade de întuneric. În astfel de vremuri, ne putem întoarce la Domnul, dar este bine să avem prieteni.”
20. „Când zidurile se prăbușesc, când pierzi tot ce ai, ai mereu familie.”

Citate eroic Joshua Graham

21. „Conducerea în luptă a devenit antrenament, pedepsire, terorizare. O serie de mici greșeli înainte de o cădere mare. Și am rămas în acel întuneric până după Barajul Hoover.”
22. „Eu sunt mâna dreaptă a Domnului și instrumentul răzbunării Lui”.
23. „Știu că Daniel nu aprobă, dar distrugerea Picioarelor Albe este singura modalitate de a ne asigura că întristările pot rămâne în Sion.”
24. „În cea mai bună dintre lumi posibile, ne-ar lăsa în pace. Dar nu vor.”
25. „Te-am avertizat la Syracuse și ai insistat. Ai profitat de noi în New Canaan pentru a ne alunga și, ca și câinii lui Cezar, ne-ai urmat până în Sion. Și acum stai pe pământ sfânt, un templu al slavei lui Dumnezeu pe pământ. Dar singurul folos pentru un animal din templul nostru este sacrificiul!”
26. „Nu arătați nici un sfert la Picioarele Albe pe care le întâlnim. Nu vă înșelați de ce suntem aici. Acesta este un exterminare.”
27. „Vreau să iau de la el ceea ce mi-au luat mie, de la familia mea. In viata asta. Vreau să sufere. Vreau ca toți să moară de frică și durere.”
28. „Uneori, îmi spun că aceste incendii nu se opresc niciodată să ardă. Dar eu sunt cel care le pornește. Nu Dumnezeu. Nu ei.”
29. „Când Domnul nostru a intrat în templu și l-a găsit poluat de schimbători de bani și de fiare, le-a cerut să plece.
A plâns
, a plecat pur și simplu
Nu.
30. „Iubește pe păcătos, urăște păcatul. Cu Cezar, este adesea foarte dificil să vezi prin tot acel păcat pentru persoana din interior.”

Citate Joshua Graham despre Dumnezeu

31. „Lângă râurile Babilonului, acolo ne-am așezat, da, am plâns, când ne-am amintit de Sion. Adu-ţi aminte, Doamne, de copiii Edomului, în ziua Ierusalimului, care au zis: „Rade-l, nimiceşte-l până la temelie!”. O, fiică a Babilonului, care vei fi nimicită. Cât de fericit va fi cel care te răsplătește așa cum ne-ai slujit. Fericit va fi cel care ia și izbi pe micuții tăi de pietre.”
32. „Fericiți cei care fac lucrarea Domnului. Sionul aparține lui Dumnezeu și poporului lui Dumnezeu. Este un templu natural și un monument al gloriei lui.”
33. „Un lucru este să-mi ierți o palmă peste obraz, dar o insultă la adresa Domnului cere – nu – cere corectare.”
34. „Mă rog pentru siguranța tuturor oamenilor buni care vin în Sion – chiar și a neamurilor. Dar nu ne putem aștepta ca Dumnezeu să facă toată lucrarea.”
35. „Ei sunt încă copiii lui Dumnezeu, dar dacă se întorc împotriva fraților și surorilor lor, nu vor asculta rațiunea. Dacă ei poluează templele Domnului de pe Pământ, precum Sionul, cine suntem noi să stăm alături și să-i lăsăm să continue

Mai multe Citate Joshua Graham

36. „Nu știu dacă ai fost aproape de ceilalți membri ai grupului tău, dar ai simpatia mea.”
37. „Întotdeauna pot să văd asta în mintea mea. Căldura și căldura. Va fi mereu o parte din mine. Dar nu astăzi.”
38. „Avem alimente și medicamente mai mult decât suficiente de oferit. Vestea bună este cea mai valoroasă marfă a noastră.”
39. „Kale watcha nei conserva oh! Mă înțelegi, nu-i
așa
!”
40. „Sionul este un loc și o stare de a fi, care ne-a fost pierdut de mai multe ori în trecut.”

Care dintre aceste citate despre Joshua Graham te-a inspirat să fii puternic

Joshua Graham a fost modelat de Sallow pentru a deveni un monstru. Cu toate acestea, educația sa nu și-a pierdut complet bunătatea din el. Eforturile lui de a deveni o persoană mai bună vorbesc despre natura lui.
Majoritatea oamenilor ar fi putut să nu fi apreciat caracterul său, dar dezvăluie multe probleme în modul în care gândește societatea. Presupunem rapid că o persoană care face lucruri rele este imediat o persoană rea și nu a înțeles niciodată cât de buni pot greși.
Este nevoie de multă forță pentru a dovedi că toată lumea greșește dacă toți gândesc la fel. Joshua Graham ne inspiră să continuăm să luptăm pentru credința noastră și pentru cei dragi, în ciuda acestor obstacole.
Ai mai multe citate de Joshua Graham de adăugat
Ce lecții ai învățat din această colecție
Ne-ar plăcea să aflăm de la tine în secțiunea de comentarii de mai jos!