Dacă vă simțiți dezamăgiți și aveți nevoie de un pic de reacție, atunci această listă cu cele mai bune citate Ken Griffey Jr. este pentru dvs.!
Cu o carieră de peste două decenii, Ken Griffey Jr. este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de acolo. Împreună cu numeroasele sale premii și recunoașteri, inclusiv Baseball Hall of Fame, el a devenit cu siguranță echivalat cu cuvântul „baseball” în sine.
El este cel mai notoriu pentru că este unul dintre cei mai buni jucători de acasă care au jucat vreodată pe teren. Dar, în afară de contribuțiile sale la sport, Ken Griffey Jr. are și o mulțime de lecții de viață pe care dorește să le împărtășească lumii.
Așadar, dacă aveți nevoie de un mic impuls, asigurați-vă că citiți întreaga noastră colecție de mai jos.
Să începem.
Și nu uitați să verificați aceste citate de baseball și citate de Satchel Paige.

Cele mai bune citate de Ken Griffey Jr.

1. „Este un joc și așa o să-l tratez.”
2. „De ce ar trebui să mă întind
Un ghepard se întinde înainte de a-și urmări prada

3. „Când te distrezi, schimbă toată presiunea în plăcere.”
4. „Numele meu nu este „Cel mai bun jucător de baseball”. Numele meu este George Kenneth Griffey Jr.”
5. „Pentru a reuși în baseball, ca și în viață, trebuie să faci ajustări.”
6. „Munca grea nu începe în timpul jocului. Munca grea începe cu o seară înainte.”
7. „Nu contează câți bani câștigi; acolo te simți fericit.”
8. „Cele două concepții greșite despre mine sunt că nu am muncit din greu și că tot ceea ce am făcut să pară ușor.”

Celebrul Ken Griffey Jr. Citate despre Baseball

9. „Dacă mă compar cu Babe Ruth sau Willie Mays, e grozav. Dar voi merge acolo și voi fi eu însumi.”
10. „Din cei 22 de ani ai mei, am învățat că o singură echipă te va trata cel mai bine și aceasta este prima ta echipă.”
11. „Atâta timp cât mă distrez jucând, statisticile vor avea grijă de la sine.”
12. „Ei bine, tatăl meu m-a învățat că sunt trei părți. Există lovirea, există apărare și există alergare la bază. Și atâta timp cât îi ții pe cei trei separați, vei fi un jucător bun. Adică, nu îți poți lua apărarea pe baze, nu poți să-ți duci lovitura pe teren și nu poți să-ți duci alergarea la bază. Dar apărarea este numărul unu.”
13. „Mă leagăn la fel de când m-am născut. Mereu a funcționat.”
14. „Nu este ceea ce face o singură persoană. O persoană va ajunge să fie vedeta jocului. Dar s-ar putea să fi fost tipul care l-a depășit pe tipul acesta este adevărata vedetă a jocului.”
15. „Ceilalți băieți, tot ce trebuie să facă este să își folosească fundurile mari și brațele mari de piton pentru a lovi homere. Eu, sunt micuțul din grup. Oamenii întotdeauna încurajează băiețelul.”

Ken Griffey Jr. Citate care te vor motiva

16. „Talentul te poate duce pe teren, dar efortul și atitudinea te vor menține acolo.”
17. „Doar pentru că am făcut-o să pară ușor, nu înseamnă că a fost și că nu muncești din greu și nu devii un membru al Hall of Famer fără să lucrezi zi de zi.”
18. „Vorbește cu oamenii. Mergi pe altă cale. Nu te sinucizi. Nu merită și sunt un exemplu grozav. Indiferent cât de rău ar părea la momentul respectiv, fă-ți drum prin el. Cine știe cum va deveni viața ta

19. „Am învățat de la o vârstă fragedă, fii tu însuți.”
20. „Pierzi, zâmbești și te întorci a doua zi. Câștigi, zâmbești, te întorci a doua zi.”
21. „Toată lumea pune accent pe negativ, iar eu încerc să mă concentrez pe pozitiv.”
Citește și: Citate Mickey Mantle, Citate Lou Gehrig Citate

interesante Ken Griffey Jr. pentru a te face să te gândești

22. „Mi-am putut îndeplini visul de a juca baseball și trebuie să fac același lucru pentru copiii mei și să-i las pe ei. trăiește visele lor despre orice vor să facă în viață.”
23. „Mama mi-a spus să stau cu oamenii potriviți. Asta am tot făcut. Luați-o ușor și distrați-vă.”
24. „Cred că rețelele sociale le-au permis jucătorilor să poată spune lucruri care poate nu au ieșit bine de prima dată și să spună ce au vrut să spună cu adevărat. Cred că îi menține pe oameni corecți și onești.”
25. „Vreau să spun, pur și simplu nu o să-ți placă pe cineva și nici el nu te va plăcea de tine. Dar vei merge acolo și vei juca. Și le vei oferi celorlalți șapte sau opt băieți de pe terenul respectiv șansa de a câștiga. Și așa va fi.”
26. „Le-am explicat copiilor mei la o vârstă fragedă: sunt un tată normal, cu un loc de muncă normal.”
27. „Știam că, dacă nu sunt oprit, voi merge până la capăt. Nu știu dacă pot alerga mai repede. Am alergat cât de repede am putut.”
Citește și: Citate Ted Williams, Citate Mike Trout Citate

Ken Griffey Jr. Citate pline de perspective

28. „Aceasta este atitudinea pe care ar trebui să o adopte toată lumea. Indiferent de ce vă aruncă viața, nu renunțați niciodată să vă urmăriți visele.”
29. „Nu cred că intenția baseballului este să nu aibă jucători de culoare neagră, dar trebuie să găsim o modalitate de a-i aduce înapoi pe acești copii. I-am pierdut în fotbal. I-am pierdut din cauza baschetului. I-am pierdut din cauza golfului. Oamenii nu văd cât de tare și de interesant este acest joc.”
30. „În baseball, există anumite lucruri pe care le poți numi pe cineva: o fosilă, barbă cenușie, bunicul, tata, pop. Dar am avut ocazia să spun asta și să spun serios.”
31. „Nu poți senzaționaliza o poveste care este o poveste sinceră.”
32. „Există mai multe a doua, a treia, a patra, a cincea și așa mai departe în ligile mari decât alegerile din primul tur.”
33. „Cred că este nevoie de o persoană din gospodărie pentru a fi fan de baseball pentru ca oamenii să iubească baseballul. Și dacă nu îți place baseballul ca părinte, copiii tăi nu o vor iubi pentru că nu îl urmărești.”

Mai multe Citate Ken Griffey Jr. Te vei iubi

34. „Nu voi fi supărat dacă nu câștig un inel, pentru că am dat totul.”
35. „Nu-mi place să fiu vorbit despre mine, mai ales de cineva care nu mă cunoaște.”
36. „NFL și NBA au făcut o treabă mai bună decât am făcut-o noi, arătând latura distractivă a sportului, punând oamenii să vorbească despre asta, fie că este vorba de rețelele de socializare, reclame sau știri.”
37. „Câteva lucruri pentru care voi fi amintit: pălăria pe spate și leagănul. Și zâmbetul.”
38. „Tatăl meu m-ar fi dat peste cap când eram copil dacă veneam acasă lăudându-mă cu ce am făcut pe teren. El a vrut doar să știe ce a făcut echipa.”
39. „Baseballul și golful au multe lucruri în comun, inclusiv faptul că jucătorilor din ambele jocuri le place să lovească pentru putere. Cu toate acestea, în ambele sporturi, încercarea de a face acest lucru strict cu forța musculară nu funcționează foarte bine. De fapt, văd o mulțime de băieți atât în ​​baseball, cât și în golf, care se luptă atunci când încearcă să se balanseze cu brațele strânse.”
40. „Puneam prea multă presiune asupra mea. Încercam doar să obțin acea validare de la tatăl meu. A devenit atât de rău încât îmi amintesc antrenorul meu de liceu i-a spus să nu se prezinte la meciuri.”

Când presiunea atinge punctul în care este distructivă
Ca orice alt jucător din orice sport, Ken Griffey Jr. a pus multă presiune asupra lui. Și așa cum știm cu toții, prea multă presiune poate duce la căderea cuiva.
Cu toate acestea, lucrul bun este că Ken Griffey Jr. a învățat curând cum să facă față și să facă față. Și-a concentrat eforturile pe a se bucura de joc și sport. Și așa cum a spus el: „Când te distrezi, schimbă toată presiunea în plăcere.”
Acest lucru a schimbat, fără îndoială, cursul carierei sale de jucător. Este de 13 ori All-Star și, până la sfârșitul carierei, a strâns un total de 630 de home run-uri. Nu este ceva ce cineva care nu iubește jocul poate realiza.
Așa că, la fel ca Ken Griffey Jr., amintește-ți mereu să iubești ceea ce faci pentru că doar așa poți reuși și fi fericit în viață. Sperăm că citatele enumerate mai sus au putut să vă servească drept trepte pentru atingerea obiectivelor dvs.
Ești un fan al lui Ken Griffey Jr.
Există și alte citate pe care ai dori să le adăugăm
Enumerați-le mai jos!