Pentru toți cei cu vise și ambiții, această listă de 120 de citate Bill Murray vă va inspira să urmăriți ceea ce vă face fericit în viață.
Bill Murray este un actor american care este bine versat în comedie.
Este un bărbat care pare serios la prima vedere, dar chiar nu este.
Pentru el, experiența este cel mai bun profesor, iar fericirea este cheia pentru a-ți face viața plină de sens.
Vrei să înveți despre filosofia vieții lui
Fii pregătit să înveți din lecțiile sale despre cum să fii fericit și să accepți viața așa cum este.
Verificați lista completă de mai jos!
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Jack Nicholson și citate Robin Williams.

Cele mai bune citate Bill Murray
1. „Încerc să fiu disponibil pentru ca viața să mi se întâmple. Suntem în această viață și, dacă nu ești disponibil, genul de timp obișnuit trece și tu nu l-ai trăit. Dar dacă ești disponibil, viața devine uriașă. Chiar o trăiești.”
2. „Este greu să fii artist. E greu să fii ceva. E greu să fii.”
3. „Cu cât ești mai relaxat, cu atât ești mai bine. Cam de aceea m-am apucat de actorie. Mi-am dat seama cu cât mă distram mai mult, cu atât o făceam mai bine. Și m-am gândit că asta e o meserie de care aș putea fi mândru. Mi-a schimbat viața învățând asta și m-a făcut mai bun în ceea ce fac.”
4. „Aceasta nu este o repetiție generală; aceasta este viata ta.”
5. „Oamenii sunt ca muzica. Unii spun adevărul, iar alții sunt doar zgomot.”
6. „Te poți descurca aproape de orice ne vine pe drum cu un rânjet credibil, bun simț și whisky.”
7. „Viața este atât de scurtă. Pentru numele naibii, fă doar ceea ce te face fericit.”
8. „Secretul este să ai un sentiment al tău, al tău real, al tău unic. Și nu doar din când în când, sau o dată pe zi, ci toată ziua, săptămâna și viața.”
9. „Cred că suntem cu toții oarecum întemnițați de alegerile pe care le facem, sau cel puțin legați de acestea. Vrei să spui „nu” la momentul potrivit și vrei să spui „da” mai cumpătat.”
10. „Bunul simț este ca deodorantul, oamenii care au cea mai mare nevoie de el nu îl folosesc niciodată.”
11. „Disneyland – cea mai mare capcană pentru oameni din lume, construită de un șoarece.”
12. „Mi-am bătut recordul pentru cele mai multe zile consecutive fără să mor.”
13. „Melancolia e cam dulce uneori, cred. Nu este un lucru negativ. Nu este un lucru răutăcios. Este doar ceva ce se întâmplă în viață, ca toamna.”
14. „Oamenii confundă prietenia și relaxarea. Este incredibil de important să fii relaxat, nu ai nicio șansă dacă nu ești relaxat. Așa că încerc foarte mult să relaxez orice fel de tensiune, dar prietenia este diferită.”
15. „Premiile nu au sens pentru mine și nu am decât dispreț față de oricine face campanie activă pentru a obține unul.”
Înrudit: Will Ferrell Citate Citate

celebru Bill Murray

16. „Sunt un nebun, dar nu doar un nebun.”
17. „Am făcut multe greșeli și mi-am dat seama că trebuie să le dau drumul. Nu te gândi la erorile sau eșecurile tale, altfel nu vei face niciodată nimic.”
18. „Cel mai bun mod de a-ți învăța copiii despre taxe este să mănânci 30% din înghețată.”
19. „Îți poți da seama cât de plictisitoare este o persoană prin lipsa de frică în ochi când cineva răsfoiește fotografiile de pe telefon.”
20. „Undeva, se ține un scor, așa că ai obligația de a trăi viața cât de bine poți, de a fi cât se poate de angajat. Condiția umană înseamnă că ne putem îndepărta și uita ce dracu’ facem.”
21. „Cred că criza vârstei mijlocii este doar un punct în care carierele oamenilor au atins un platou și trebuie să reflecteze asupra relațiilor lor personale.”
22. „Ei bine, este greu să fii tu însuți, este cea mai grea meserie care există.”
23. „Ei bine, trecutul a dispărut, știu asta. Viitorul nu este încă aici, oricare ar fi el. Deci, tot ce există, este asta. Prezentul. Asta e.”
24. „Avem nevoie unul de celălalt. Este singur să-ți trăiești cu adevărat viața în mod eficient, iar oricui îi poți ajuta sau de la care poți primi ajutor, asta face parte din obligația ta.”
25. „Nu am nicio problemă să vorbesc despre munca mea, dar nu îmi fac un obicei din a vorbi despre mine.”
26. „Sunt mai mult o persoană când lucrez la un film decât oricând, pentru că de fapt trebuie să fiu acolo. Chiar trebuie să apar.”
27. „Îmi asum șansele la un loc de muncă sau la o persoană, spre deosebire de o situație. Nu-mi place să mi se pună o situație peste cap.”
28. „Oamenii trec de obicei printr-o perioadă proastă când au succes pentru prima dată. Ești nou și ești fierbinte și lucrurile merg prost.”
29. „Orice ai face, dă întotdeauna 100%. Dacă nu donezi sânge.”
30. „Întotdeauna vreau să spun oamenilor care vor să fie bogați și celebri: „Încearcă să fii bogat mai întâi”. Vezi dacă asta nu acoperă cea mai mare parte. Nu există prea multe dezavantaje în a fi bogat, în afară de a plăti taxe și de a avea rudele să-ți ceară bani. Dar când devii celebru, ajungi să ai un job de 24 de ore.”
Citește și: Citate celebre, Citate încurajatoare Citate

inspiratoare pentru Bill Murray
31. „Trebuie să te angajezi. Trebuie să ieși acolo și să improvizezi și nu trebuie să-ți fie complet frică să mori. Trebuie să poți risca să mori. Și trebuie să mori mult, trebuie să mori tot timpul.”
32. „Ultima dată nu există. Este doar de data asta și totul va fi diferit de data aceasta. Există abia acum.”
33. „Dacă te poți lăsa luat în mod conștient și vezi unde mergi, acesta este un exercițiu. Asta e disciplina. Pentru a urmări parfumul. Dă-te drumul și vezi ce se întâmplă – asta necesită puțin curaj.”
34. „Trebuie să ai o mână sus și una în jos. Pe măsură ce încerci să urci, încerci să tragi pe cineva sus în același timp.”
35. „Lucrurile automate pe care le faci sunt practic acele lucruri care te împiedică să faci cele mai bune lucruri pe care trebuie să le faci.”
36. „Viața este un joc și este mult mai distractiv dacă îl joci ca pe propriul tău joc, așa că fii ușor, relaxat și relaxat.”
37. „Cred că dacă poți avea grijă de tine și apoi poate încerci să ai grijă de altcineva, așa ar trebui să trăiești.”
38. „Fiecare moment în care împărtășești durerea altcuiva – simți ceea ce simte – te face mai uman.”
39. „Trebuie să speri că ți se întâmplă lucruri bune – acesta este singurul lucru pe care îl avem cu adevărat, cu siguranță, este speranța. Speri că poți fi în viață, că ți se vor întâmpla lucruri la care vei fi martor, la care vei participa. Mai degrabă decât viața să se rostogolească peste tine și te trezești și e joi și ce s-a întâmplat luni
Oricum cea mai bună parte a vieții mele a fost, a fost ca urmare a acestei amintiri.”
40. „Trebuie să fii cât se poate de ușor și să nu fii îngreunat și blocat în emoțiile tale, blocat în corp, blocat în cap. Vrei doar să încerci mereu să te ridici cumva.”
41. „Sunt doar un cartof care nu se lasă. Sunt un cartof cu niște picioare. Unii au ochi, eu am picioare.”
42. „Apucă această zi de gât și sărută-o.”
43. „Fiecare pizza este o pizza personală dacă încerci din greu și crezi în tine.”
44. „Dacă muști din tot ceea ce îți aruncă, te vor macina. Trebuie să ignori o anumită cantitate de lucruri.”
45. „Este extrem de puternic să spui nu – este într-adevăr cel mai puternic lucru de spus.”
Citește și: Citate Caddyshack, Citate Groundhog Day Citate

Bill Murray care te vor face să râzi

46. „Nu trebuie să iau acest abuz de la tine, am sute de oameni care așteaptă la coadă pentru a mă abuza!”
47. „Suntem americani! Știi ce înseamnă asta
Înseamnă că strămoșii noștri au fost alungați din fiecare țară decentă din lume.”
48. „iPhone-ul meu are de 2 milioane de ori mai mult decât computerul Apollo 11 din 1969. Au mers pe lună, am aruncat păsări în casele de porci.”
49. „Am copii și asta este important. E amuzant – crezi că ei au o dată de expirare și pur și simplu nu există.”
50. „Nu sunt alcoolic, beau doar de două ori pe an. Când este ziua mea de naștere și când nu este ziua mea de naștere.”
51. „Puii mă scufundă pentru că port rar lenjerie intimă, iar când o fac, de obicei este ceva neobișnuit.”

Citate Bill Murray despre cariera sa

52. „Nu am făcut niciodată filme oribile, oribile. Dacă nu îți strici reputația, poți oricând să obții de lucru.”
53. „M-am pensionat de câteva ori. Este grozav pentru că poți spune doar: „Oh, îmi pare rău, sunt pensionar.”
54. „Petrecerile sunt rele doar când izbucnește o ceartă, când bărbații se luptă pentru femei sau invers. Cineva cade, vine o ambulanță și sosește poliția. Dacă poți evita aceste lucruri, aproape toate comportamentele sunt acceptabile.”
55. „Improvizez ori de câte ori simt că este important sau oricând cred că ceva este acolo. E plăcut să am un scenariu atât de bine scris încât nu trebuie să improvizez. Adică trebuia să rescriu filme întregi; asta e cam frumos.”
56. „’Groundhog Day’ a fost unul dintre cele mai grozave scenarii scrise vreodată. Nici măcar nu a fost nominalizat pentru un premiu al Academiei.”
57. „Simt că dacă vrei cu adevărat un Oscar, ai probleme. Este ca și cum ai vrea să fii căsătorit – vei lua pe oricine. Dacă îți dorești cu adevărat Oscarul, devine o dorință și o ambiție goală. Devine foarte neatractiv.”
58. „Au fost mulți actori care sunt mai talentați decât mine la Second City, care au renunțat înainte de a ajunge chiar la statutul de plătitor. Un noroc ciudat, nu aveam altă opțiune.”
59. „Actoria cinematografică mi se potrivește pentru că trebuie să fiu bun doar nouăzeci de secunde o dată.”
60. „Unul dintre lucrurile care îmi plac la actorie este că, într-un mod amuzant, mă întorc la mine.”
61. „Cred că toate fazele carierei cuiva sunt serioase dacă o iei în serios, indiferent dacă faci sau nu piese dramatice de mare profil.”

Bill Murray Citate despre el însuși
62. „Nu te poți gândi la ce vei face. Doar iese în cale. Trebuie să fii doar disponibil pe viață, altfel nu aduci nimic la petrecere. Așa că nu stau treaz gândindu-mă la ce o să fac. Pur și simplu se întâmplă prea multe.”
63. „Golf a fost prima mea privire de comedie. Eram caddy când eram copil. Am fost mai degrabă pe terenul de golf decât la lecții, dar pot juca mai bine acum decât puteam atunci.”
64. „Nu vreau să am o relație cu cineva dacă nu voi lucra cu el.”
65. „Chiar nu știu ce va ieși din gura mea.”
66. „Când lucrez, prima mea relație cu oamenii este profesională.”
67. „M-am sinucis de atâtea ori, nici nu mai exist.”
68. „Nimeni nu vrea să recunoască cu adevărat că este singur și niciodată nu se adresează prea mult între prieteni și familie. Dar m-am simțit singur de multe ori în viața mea.”

Citate sarcastice Bill Murray care te vor face să gândești

69. „Știi, se spune că un elefant nu uită niciodată. Ceea ce nu îți spun este că nu uiți niciodată un elefant.”
70. „Și eu spun: „Hei, Lama, hei, ce zici de ceva mic, știi, pentru efort, știi”. Și el spune: „Oh, uh, nu vor fi bani. Dar când vei muri, pe patul tău de moarte, vei primi conștiință totală. Așa că am înțeles asta pentru mine, ceea ce este frumos.”
71. „Și nu-mi place să lucrez. Îmi place să lucrez doar când muncesc.”
72. „Totie Fields este unul dintre reperele mele pentru o mulțime de lucruri. A existat un standard în domeniul spectacolului.”
73. „Dacă oamenii chiar vor să te găsească, te găsesc.”
74. „Ma doare spatele. Mă dor picioarele. Am doar patru!”
75. „Doar gândul că cineva de vârsta mea merge să viziteze prietenele vechi a fost imediat atras. Chiar și femeile cred: „Ar fi interesant”. Nu confortabil, dar interesant. Nu este un film confortabil în niciun moment.”
76. „Afganistanul este doar una dintre acele țări pe care niciun grup nu le poate cuceri. Este atât de dificil să trăiești, iar oamenii sunt atât de apropiați între propriile lor triburi, propriile lor grupuri, încât nu îi poți conduce pe toți, nu poți obține un acord de la toți.”
77. „Oamenii spun că sunt dificil. Uneori, asta este o insignă de onoare.”
78. „Criticii. Când au dreptate, au dreptate din motive greșite. Și de obicei greșesc.”
79. „Acest lucru într-adevăr ar trebui ținut secret, dar poți învăța multe urmărind realizarea de DVD-uri. Fiecare actor ar trebui să o facă. Îți dai seama cu ce ai de-a face.”
80. „Am avut o experiență hilară cu Garfield. Am citit doar câteva pagini din el și am vrut să fac un film de desene animate, pentru că m-am uitat la scenariu și scria „Joel Cohen” pe el.”

Citate Bill Murray despre viață

81. „Cred că lumea online a adus cărți înapoi. Oamenii citesc pentru că citesc nenorocitul de ecran. Este mai multă lectură decât obișnuiau să facă oamenii.”
82. „Sunt oameni care m-au înnebunit, dar și-au făcut treaba. Și când văd acea persoană din nou, dau din cap. Respect.”
83. „Prietenia este atât de ciudată. Pur și simplu alegi un om pe care l-ai întâlnit și îți spui „Da, îmi place acesta” și faci lucruri cu ei.”
84. „Există un minunat sentiment de bunăstare care începe să circule în sus și în josul coloanei vertebrale. Și simți ceva care aproape te face să-ți dorești să zâmbești. Deci, cum e să fii eu
Întreabă-te: „Cum e să fii eu

” Singurul mod în care vom ști vreodată cum e să fii tu este dacă faci cel mai bine să fii tu cât de des poți și să-ți reamintești în continuare tu însuți acolo e acasă.”
85. „Speranța mea, întotdeauna, este că mă va trezi. Sunt conectat doar câteva secunde, minute pe zi, uneori. Și, deodată, spui: „Vacă sfântă, dorm de două zile. Am făcut lucruri, dar tocmai am ieșit. Dacă văd pe cineva care este rece în picioare, voi încerca să trezesc acea persoană. Este ceea ce aș vrea să facă cineva pentru mine. Trezește-mă dracului și întoarce-te pe planetă.”
86. „Mama mea este un personaj adevărat – un suflet vorbăreț care poate să se împrietenească cu oricine și ea a avut întotdeauna o influență masivă asupra mea. E atât de animată, încât chiar obișnuiam să înregistrez conversațiile telefonice cu ea pentru a fura materiale!”
87. „Pentru mine sentimentalitatea este un simbol că am părăsit planeta.”
88. „Eh, nu este atât de atractiv să ai un plan. Știu că, dacă simt vreodată că trebuie să fac un film amuzant, îmi voi da seama cum să scriu unul. O voi termina. Dacă am vreodată ceva ambiție, o să fac niște rahat.”

Cele mai grozave citate și replici de Bill Murray din filmele sale
de succes
89. „Continuați să vină, dulciuri, am un drum lung. Fă-mi o favoare, vrei să
te superi să speli parfumul ăla înainte să te întorci la masa noastră

90. „Acum, dacă mă scuzi, mă duc la o beție peste noapte și în 10 zile, eu” O să pornesc să găsesc rechinul care mi-a mâncat prietenul și să-l distrug. Oricine dorește să vină alături este mai mult decât binevenit.”
91. „Dacă ai de gând să înjurați cu cineva, nu o să înjurăți cu mine, micuțule!”
92. „Nu este prietena mea. O găsesc interesantă pentru că doarme deasupra cuverturii. La patru picioare deasupra acoperirilor ei. Latră, saliva, gheare!”
93. „Fiica noastră a fost răpită de unul dintre acești nebuni bej.”
94. „Ce zici de sclipici
Când eram cap de afiș la Paris, publicului îi plăcea întotdeauna când străluceam.”
95. „Acum, pentru unii dintre voi, nu contează. Te-ai născut bogat și vei rămâne bogat. Dar iată sfatul meu pentru voi ceilalți: țintiți neapărat băieții bogați. Pune-le în mira și dă-le jos. Nu uitați, ei pot cumpăra orice, dar nu pot cumpăra coloana vertebrală. Nu-i lăsa să uite. Mulțumesc.”
96. „Nu mi-ai fi putut închiria un Porsche sau o mașină pe care aș putea să o conduc cu adevărat,
sunt un urmăritor într-un Taur.”
97. „Am fost odată în Insulele Virgine. Am cunoscut o fată. Am mâncat homar, am băut pina colada. La apus, făceam dragoste ca vidrele de mare. A fost o zi destul de bună. De ce nu aș putea primi acea zi din nou și din nou și din nou

98. „Există preoți de gardă

Mai multe citate de Bill Murray din filmele sale pe care le vei iubi

99. „Zombii nu se încurcă cu alți zombi.”
100. „Bună, sunt Bob. Vrei să mă elimini, te rog,
lovește-mă în față.”
101. „Dacă la început nu reușești, atât de mult pentru parașutism.”
102. „Credem că ne văd toate defectele. Dar, asta nu este ceea ce caută să găsească atunci când se uită la noi.”
103. „Pentru momente de relaxare, fă-l timpul Suntory.”
104. „Uită de grijile tale și de ceartă.”
105. „Nu ești tocmai cunoscut pentru gustul tău. Probabil că o voi folosi pentru tot restul verii și apoi o voi arunca pe grămada de resturi cu toate celelalte femei pe care le-am distrus.”
106. „Dl. Patetic, te-ai îndrăgostit de ea încă de la liceu. Te rog, ai putea-o cere să iasă, ca să te poată respinge și să putem continua cu viața mea

107. „Cea mai terifiantă zi din viața ta este ziua în care se naște prima. Viața ta, așa cum o știi, a dispărut. Să nu se întoarcă niciodată. Dar ei învață să meargă și învață să vorbească, iar tu vrei să fii cu ei. Și se dovedesc a fi cei mai încântați oameni pe care îi veți întâlni vreodată în viața voastră.”
108. „Este o lună ciudată. Luna ucide, știi. Se hrănește din pământ. Într-o noapte ca aceasta, unul dintre noi s-ar putea trezi în miezul nopții, să apuce un topor și să taie capul cuiva.”

Alte citate de Bill Murray pentru a vă oferi o privire asupra personalității sale

109. „Dacă Google nu știe răspunsul, atunci nu este o întrebare.”
110. „Este Ajunul Crăciunului! Este singura noapte a anului în care ne purtăm cu toții un pic mai frumos, zâmbim puțin mai ușor, ne bucurăm puțin mai mult. Pentru câteva ore din întregul an, suntem oamenii pe care am sperat mereu să fim.”
111. „Sunt de câteva ori când faima este de folos. Uneori, poți intra într-un restaurant unde bucătăria tocmai se închide. Uneori, poți evita o încălcare a traficului, dar singurul moment în care contează cu adevărat este în camera de urgență cu copiii tăi. Atunci vrei să fii observat pentru că este foarte ușor să fii uitat într-o urgență.”
112. „Nu contează! Doar că nu contează!”
113. „Oamenii vorbesc doar despre ce experiență fericită este, dar există teroare. Viața ta, așa cum o știi, s-a terminat. S-a terminat ziua în care se naște copilul. S-a terminat și începe ceva complet nou.”
114. „Ceva sălbatic i se poate întâmpla oricui și îi avertizez pe oricine iese pe stradă – doar să-ți reglezi conturile înainte de a pleca din casă în fiecare zi.”
115. „Cred că toată lumea devine un ticălos de vreo doi ani când devin celebri. Așa că le dau oamenilor doi ani să-și dea seama și să o reunească, dar ajungi să te comporți prost pentru că pur și simplu nu există pregătire pentru asta. Părinții tăi nu au făcut nimic, indiferent ce fel de oameni sunt, pentru că totul devine diferit. Informațiile care vin la dvs. vin diferit, iar oamenii vă tratează diferit – într-un fel – și totul se schimbă pentru noi. Așa că îți ia puțin timp să-ți dai seama.”
116. „Alcoolul este într-adevăr doar versiunea lichidă a Photoshop.”
117. „Pot să accept doar atât de mult televizor, pentru că există atât de multe sfaturi. Găsesc că oamenii vor predica despre aproape orice – dieta ta, cum să-ți trăiești viața, cum să-ți îmbunătățești golful – foarte multe. Întotdeauna am avut ceva împotriva domnului Know-It-Alls.”
118. „Dacă ai pe cineva pe care crezi că este „Celul”, nu te gândi doar în mintea ta obișnuită: „Bine, hai să alegem o întâlnire. Să planificăm asta și să facem o petrecere și să ne căsătorim. Luați acea persoană și călătoriți în jurul lumii. Cumpărați un bilet de avion pentru voi doi să călătoriți în întreaga lume și să mergeți în locuri în care este greu de mers și din care greu de ieșit. Și dacă când te întorci la JFK, când aterizezi în JFK și încă ești îndrăgostit de acea persoană, căsătorește-te la aeroport.”
119. „Muncești, ești plătit, bei.”
120. „Lucrurea mea preferată la New York sunt oamenii pentru că cred că sunt înțeleși greșit. Nu cred că oamenii își dau seama cât de amabili sunt oamenii din New York.”

Ce te face să ezită să faci ceea ce vrei
Cel mai bun lucru din lume este să facem ceea ce ne dorim. Ar putea fi încercarea de lucruri noi, începerea unei afaceri, căutarea unui partener, găsirea sau renunțarea la un loc de muncă și așa mai departe. Cu toate acestea, acestea sunt de obicei păstrate în mintea noastră, deoarece există ceva care ne face să ne reținem.
Bill Murray a subliniat faptul că viața este extrem de scurtă. Trebuie să facem orice ne dorim sau ne bucurăm, atâta timp cât ne aduce beneficii nu numai pentru noi înșine, ci și pe cei dragi. Nu lăsa pe nimeni să stea în calea fericirii noastre.
Stai departe de oamenii care au multe comentarii secundare. La urma urmei, este viața ta și ai dreptul să profiti la maximum de ea!
Ți-au plăcut citatele Bill Murray
Care sunt preferatele tale
Distribuie asta prietenilor tăi și nu uita să comentezi mai jos!