Aflați mai multe despre acest atlet talentat răsfoind colecția noastră de citate LeBron James, care îi vor dezvălui secretul succesului.
LeBron James, cunoscut sub numele de „King James”, este unul dintre cei mai influenți sportivi din lume. Este un atlet care a crescut de la începuturi umile pentru a atinge împliniri în viață prin muncă grea. Și-a început cariera în NBA cu Cleveland Cavaliers.
LeBron James este unul dintre puținii jucători din istoria NBA care a câștigat campionate NBA cu trei echipe diferite. A primit nenumărate premii și recunoașteri și are încă mai multe de oferit. Verificați lista completă de mai jos dacă doriți să aflați mai multe despre înțelepciunea lui atât în ​​sport, cât și în viață.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Michael Jordan și Stephen Curry.

Cele mai bune citate LeBron James

1. „Nu-ți fie frică de eșec. Acesta este modul de a reuși.”
2. „Îmi place critica. Te face puternic.”
3. „Uneori tot efortul tău nu este suficient de bun.”
4. „Poate că durerea mea a fost motivație.”
5. „Cel mai bun profesor din viață este experiența.”
6. „Visează ca și cum ai trăi pentru totdeauna, trăiește ca și cum ai muri astăzi.”
7. „Trebuie să fii capabil să accepti eșecul pentru a te îmbunătăți.”
8. „Voi folosi toate uneltele mele, abilitatea pe care mi-a dat-o Dumnezeu și voi face cea mai bună viață cu care pot.”
9. „Warren Buffet mi-a spus o dată și mi-a spus să-ți urmezi mereu curajul. Când ai acel sentiment, trebuie să mergi și să nu te întorci.”
10. „Nu poți să-ți fie frică să eșuezi. Este singurul mod în care reușiți. Nu vei reuși tot timpul și știu asta.”
11. „Măreția este definită de cât de mult vrei să pui în ceea ce faci.”
12. „Se pune multă presiune asupra mea, dar nu pun prea multă presiune asupra mea. Simt că, dacă îmi joc jocul, va avea grijă de la sine.”
13. „De ce mi-ar păsa
că am toți banii din lume.”
14. „Ca atlet profesionist se vor spune multe despre tine – dar eu încerc doar să merg înainte și să încerc să-mi ating obiectivele.”
15. „Oamenii te vor urî, te vor evalua, te vor scutura și te vor rupe. Dar cât de puternic ești este ceea ce te face.”
Citește și: Citate Kobe Bryant, Citate Damian Lillard Citate

celebre LeBron James
16. „Nu vreau să fiu Kobe, vreau să fiu LeBron.”
17. „Roagă-mi să mă joc, mă voi juca, cere-mi să trag, voi trage. Cere-mi să trec, voi trece, Cere-mi să fur, să blochez, să mă sacrific, să conduc, să domine, orice. Dar nu este doar ceea ce îmi ceri. Este ceea ce îmi cer de la mine.”
18. „Simt că chemarea mea aici merge mai presus de baschet.”
19. „Am tratat-o ​​ca și cum fiecare zi ar fi ultima mea zi cu o minge de baschet.”
20. „Munca grea învinge talentul atunci când talentul nu reușește să muncească din greu.”
21. „Dacă ai pus totul laolaltă până în mintea mea, corpul meu, jocul meu. Dacă pui totul într-o sticlă, acesta este probabil cel mai bun pe care l-am fost.”
22. „Cred că echipă mai întâi. Îmi permite să reușesc, îmi permite echipei mele să reușească.”
23. „Niciodată nu ajung prea mult la vedeta mea sau la ceea ce pot face.”
24. „Sunt încrezător în capacitatea mea.”
25. „Îmi aud prietenii și mama spunându-mi că sunt specială, dar sincer, tot nu înțeleg.”
26. „Eu fac piese de impact. Fac piese care schimbă jocul.”
27. „Îmi place să-mi prezint talentele – nu numai fanilor din orașul meu natal și propriei echipe, ci și lumii.”
28. „Jocul meu este într-adevăr jucat peste timp. Nu spun asta așa cum spun că sunt înaintea timpului meu. Spun că, dacă sunt pe teren și arunc o pasă, mingea pe care am aruncat-o va duce pe coechipierul meu chiar acolo unde trebuie să meargă înainte ca el să știe că acesta este locul potrivit în care să meargă. ”
29. „Sunt gata să accept provocarea. Eu vin acasă.”
30. „Oriunde am fost, am fost cel mai bun jucător. Îmi place să fiu un lider și îmi place să fiu cel mai bun. Vreau doar să mă fac mai bine. Nu este vorba despre a fi îngâmfat sau egoist sau ceva de genul ăsta. Așa sunt eu.”

Citate motivaționale LeBron James pentru a vă împinge Faceți tot posibilul și să vă depășiți limitele

31. „Nimic nu este dat. Totul se câștigă.”
32. „Avem ocazia să ne îmbunătățim.”
33. „Întotdeauna spun, deciziile pe care le iau, trăiesc cu ele. Există întotdeauna modalități în care le poți corecta sau modalități în care le poți face mai bine. La sfârșitul zilei, locuiesc cu ei.”
34. „Este greu să câștigi în ligă pentru că fiecare echipă este bună, au jucători în echipa lor. Mult mai greu decât liceul. Este competitiv și asta îmi place cel mai mult la el.”
35. „Mă simt încrezător pentru că sunt cel mai bun jucător din lume. Este atat de simplu.”
36. „Trebuie să faci ce este mai bine pentru tine și ceea ce te va face fericit la sfârșitul zilei, pentru că nimeni nu poate trăi cu consecințele sau cu nimic din decizia ta în afară de tine.”
37. „Singurul lucru pe care îl gândesc acum este să încerc să câștig totul.”
38. „Odată ce devii un atlet profesionist sau odată ce faci ceva bine, atunci ești automat un model – nu am nicio problemă să fiu un model. Imi place. Am copii care mă admiră și sper că îi inspir pe acești copii să facă lucruri bune.”
39. „Nu am nevoie de prea multe. Glamour și toate chestiile astea nu mă entuziasmează. Mă bucur că am jocul de baschet în viața mea.”
40. „Fac ceea ce trebuie să fac și ies și fiu eu însumi, pe teren și în afara terenului, și am grijă de obligațiile mele. Acesta este, în general, propriul tău destin – să știi de ce trebuie să ai grijă.”
41. „Îmi place mai mult succesul colegilor mei decât realizările mele individuale. Pur și simplu mi-a păsat mai mult de asta de când am început să joc.”
42. „Aduc doar determinarea de a câștiga.”
43. „Nu mi-e frică de nimic, doar îmi place provocarea și îmi place să fiu aici.”
44. „Odată ce intri pe terenul de joc, nu este vorba dacă ești plăcut sau nu. Tot ce contează este să joci la un nivel înalt și să faci tot ce este necesar pentru a-ți ajuta echipa să câștige. Despre asta este vorba.”
45. „Toată viața ți se spun lucrurile pe care nu le poți face. Toată viața ta vor spune că nu ești suficient de bun sau suficient de puternic sau suficient de talentat. Ei vor spune că ai înălțimea greșită sau greutatea greșită sau tipul greșit să joci asta sau să fii asta sau să obții asta. Îți vor spune că nu. De o mie de ori nu. Până când toate nourile devin lipsite de sens. Toată viața îți vor spune că nu. Destul de ferm și foarte repede. Și le vei spune că da.”

Citate LeBron James despre munca grea și angajament

46. „Ceva pur și simplu nu-ți trece sub nas; trebuie să muncești pentru asta.”
47. „Angajamentul este o mare parte a ceea ce sunt și a ceea ce cred. Cât de angajat ești să câștigi
Cât de angajat ești să fii un bun prieten
Să fii demn de încredere
Pentru a avea succes
Cât de angajat ești să fii un tată bun, un coleg de echipă bun, un model bun
Există acel moment în fiecare dimineață când te uiți în oglindă: ești angajat sau nu

48. „Mi-am spus dacă am reușit vreodată la nivelul la care vreau să fiu, voi da înapoi.”
49. „Cred că motivul pentru care sunt ceea ce sunt astăzi este că am trecut prin acele vremuri grele când eram mai tânără.”
50. „În fiecare noapte pe teren dau totul, iar dacă nu dau 100%, mă critic.”
51. „Un prieten mi-a spus „Bănuiesc că trebuie să treci prin multe coșmaruri, înainte să-ți îndeplinești în sfârșit visele.”
52. „Îmi place să ies și să mă ridic pe teren, folosind viteza și agresivitatea mea față de cerc.”

Citate LeBron James despre leadership și munca în echipă

53. „Oricât de bun este un individ, este nevoie de o întreagă echipă pentru a câștiga un campionat.”
54. „Când ai acest respect din partea colegilor tăi, este mult mai confortabil.”
55. „Fiecare antrenament, fiecare sesiune de film, fiecare joc ne va ajuta chimia.”

Citate LeBron James pentru a te încuraja să-ți urmezi visurile în viață

56. „Prima dată când am pășit pe un teren NBA, am devenit om de afaceri.”
57. „Succesul nu este deținut, este închiriat. Și chiria se datorează în fiecare zi.”
58. „Nu m-am grăbit niciodată că vreau să fiu în NBA sau nu m-am grăbit să spun că m-au întrebat despre NBA. Sunt întotdeauna de neînțeles înapoi la faptul că îmi place pur și simplu să joc cu colegii mei de echipă.”
59. „Sunt LeBron James, din Akron, Ohio, din interiorul orașului. Nici măcar nu ar trebui să fiu aici. Destul. În fiecare noapte intru în vestiar, văd un nr. 6 cu James pe spate, sunt binecuvântat. Deci, ce spun toată lumea despre mine în afara terenului, nu contează. Nu am nicio grijă.”
60. „Sunt binecuvântat că am putut să am în jurul meu bărbați care aveau unele dintre aceleași obiective. Omul de mai sus mi-a făcut un cadou și mi-a oferit prieteni și un mentor care mă poate ajuta să-mi ating scopul și să-mi ating potențialul. Și toți aveam același obiectiv, așa că nu ne-a fost greu să ne îndepărtăm, știți, pentru că toți ne doream același lucru.”
61. „Baschetul nu este ușor. Toată viața m-am străduit să mă fac mai bun. Este un angajament cu normă întreagă. Pentru a fi cel mai bun, trebuie să muncești cel mai mult. Trebuie să urmărești ceea ce pare imposibil iar și iar și iar, pentru că renunțarea nu este o opțiune, iar când simți că ți-ai atins limita, este doar începutul, atunci este momentul să sapi adânc, să găsești curaj să mai împingi ceva, pentru că dacă ai impuls, disciplina și hotărârea de a face tot ce este necesar pentru a te face grozav, atunci recompensele sunt nesfârșite.”
62. „Știi, Dumnezeu mi-a dat un dar să fac și alte lucruri în afară de a juca baschet.”

Citate LeBron James care vă vor îmbunătăți jocul și vă vor ajuta să evitați eșecul
63. „Acesta este unul dintre cele mai mari obstacole ale mele. Mi-e frică de eșec. Îmi doresc atât de mult să reușesc, încât îmi este frică să nu reușesc.”
64. „Sunt un tip care încearcă să aibă succes în tot ceea ce fac, iar când nu ești scurt, te doare.”
65. „Toți oamenii care s-au înrădăcinat pe mine pentru a eșua, la sfârșitul zilei, trebuie să se trezească mâine și să aibă aceeași viață pe care o aveau înainte de a se trezi astăzi. Au aceleași probleme personale pe care le-au avut astăzi. Voi continua să trăiesc așa cum vreau să trăiesc și să continui să fac lucrurile pe care vreau să le fac cu mine și familia mea și să fiu fericit cu asta. Ei pot avea câteva zile sau câteva luni sau orice ar fi cazul să fie fericiți că nu numai eu, ci și Miami Heat nu și-au îndeplinit scopul. Dar trebuie să se întoarcă în lumea reală la un moment dat.”

Citate grozave LeBron James și sfaturi despre cum să faceți față victoriilor și înfrângerilor

66. „Dar de când eram copil, am fost întotdeauna câștigătorul.”
67. „Îmi place competiția și orice ar fi nevoie pe parcursul competiției, o voi face.”
68. „Mulți jucători știu să joace jocul, dar chiar nu știu să joace jocul, dacă știi ce vreau să spun. Ei pot pune mingea în cerc, dar văd lucrurile înainte ca acestea să se întâmple. Știi cum un tip își poate face echipa mult mai bună
. Acesta este un lucru pe care l-am învățat urmărind-o pe Jordan.”
69. „Știi, când am un joc prost, continuă să mă umilească și să știi că, știi, mai ai de lucru și mai ai mulți oameni de impresionat.”
70. „Urăsc să-mi dezamăgesc colegii de echipă. Știu că nu voi face fiecare lovitură. Uneori încerc să fac jocul potrivit și, dacă are ca rezultat o pierdere, mă simt îngrozitor. Nu mă simt îngrozitor pentru că trebuie să răspund la întrebări despre asta. Mă simt îngrozitor în acel vestiar pentru că aș fi putut face ceva mai mult pentru a-mi ajuta colegii să câștige.”
71. „Învăț din câștiguri pentru că este mult mai ușor să subliniezi lucrurile când pierzi. Dar cred că concurenții alternativi pot evidenția multe lucruri atunci când câștigi.”
72. „Să pierzi un meci de baschet doare, dar când vezi prin ce ai trecut, te uiți la el și spui bine dacă acesta este cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla, atunci sunt bine.”
73. „Am obiective scurte – să mă fac mai bine în fiecare zi, să-mi ajut coechipierii în fiecare zi – dar singurul meu obiectiv final este să câștig un campionat NBA. Este tot ce contează. Visez la asta. Visez la asta tot timpul, cum ar arăta, cum s-ar simți. Ar fi atât de uimitor.”

Citate LeBron James pentru a afla mai multe despre personalitatea și interesele sale

74. „Am motivație. Multă motivație.”
75. „Îmi place să mă uit la atletism – ștafeta 4×100, cursa de 100 de metri, cursa de 200 de metri. Pentru a vedea ce sunt capabili să facă, îmi place să văd asta.”
76. „Sunt ca un super-erou. Spune-mi Basketball Man.”
77. „Fac pilates și yoga pentru a sta în fața curbei. Simt că mă ajută. Funcționează pentru toată lumea
Nu știu. Nu sunt un guru despre cum să fiu în cea mai bună stare. Lasă-mă să stau aici și să-ți spun asta. Dar funcționează pentru mine.”
78. „Yoga nu este doar despre corp, este și despre minte și este o tehnică care m-a ajutat cu adevărat.”
79. „Râd și glumesc, dar nu mă distras foarte ușor.”

Citate LeBron James despre familia și prietenii lui

80. „Știi, familia și prietenii mei nu au fost niciodată oameni dai: „Da, faci ceea ce trebuie, ai întotdeauna dreptate”. Nu, ei îmi spun când greșesc și de aceea am reușit să rămân cine sunt și să rămân umil.”
81. „Tatăl meu nu era prin preajmă când eram copil și obișnuiam să spun mereu: „De ce eu, de
ce nu am un tată, de
ce nu este prin preajmă , de
ce a părăsit-o pe mama mea
Dar, pe măsură ce am îmbătrânit, m-am uitat mai adânc și m-am gândit: „Nu știu prin ce trecea tatăl meu, dar dacă ar fi fost prin preajmă tot timpul, aș fi eu cine sunt astăzi

82. „În următorii 15 ani. sau 20 de ani, sper să fiu cel mai bogat om din lume. Acesta este unul dintre scopurile mele. Vreau să fiu miliardar. Vreau să ajung într-o poziție în care generație după generație nu trebuie să-și facă griji pentru nimic. Nu vreau ca membrii familiei, de la copiii mei până la copiii fiului meu, să nu fie niciodată îngrijorați. Și nu pot face asta acum doar jucând baschet.”
83. „Pentru mine, fiind deja parte dintr-o gospodărie monoparentală și știind că eram doar eu și mama mea, te-ai trezi oricând și te-ai fi sperat că a doua zi vei putea fi alături de mama ta pentru că ea a fost afară încercând să se asigure că am fost îngrijit. Dar tot ce îmi păsa era că ea este acasă.”
84. „Eu și mama am fost mereu acolo unul pentru celălalt. Am avut momente grele, dar ea a fost mereu alături de mine.”
85. „Baschetul este pasiunea mea, îmi place. Dar familia și prietenii mei înseamnă totul pentru mine. Asta e important. Am nevoie de telefonul meu ca să pot păstra legătura cu ei în orice moment.”

Citate LeBron James despre gândurile sale despre dragoste și muzică

86. „Am nevoie de muzică. E ca bătăile inimii mele, ca să spun așa. Mă menține în continuare indiferent de ce se întâmplă – jocuri proaste, presa, orice!”
87. „Când mi-e dor de tine, uneori ascult muzică sau mă uit la poze cu tine, nu pentru a-mi aminti de tine, ci pentru a mă face să mă simt ca și cum aș fi cu tine. Mă face să uit distanța și să te capturez.”
88. „Oamenii care spun: „Este mai bine să fi iubit și să fi pierdut decât să nu fi iubit deloc” nu au simțit niciodată o inimă frântă.”

Citate LeBron James care vorbesc despre opiniile sale despre bani și managementul afacerilor

89. „Anumiți bani nu sunt întotdeauna bani buni. Ar putea fi doar să fii în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Adică, dacă ai prioritățile sub control, atunci, în cea mai mare parte, este ușor.”
90. „Copilăria mea nu a fost niciodată grozavă. Ne-am mutat mult din loc în loc. Au fost momente când nu aveam un loc sigur unde să stăm. Deci, un nivel de bază de securitate nu a fost întotdeauna acolo. Prin urmare, când în sfârșit reușești și devii cine sunt eu, ești umilit de amintirile acelor situații.”
91. „Atletul modern este o corporație individuală. Nu sunt sigur că este foarte bun pentru sport, sau bun pentru lucrul în echipă, sau acele lucruri diferite despre care spune sportul că este vorba. Este vorba despre afaceri.”

Citate interesante LeBron James la care se gândește la

92. „Întotdeauna sunt oameni care îți cer mereu ceva. Dar simt că am o bază de ten. Am o distribuție secundară unde nu mă deranjează prea mult.”
93. „Este umilitor să știi că ai fani în toată America și în întreaga lume și vor să joci în echipa lor de baschet. Este foarte umilitor că respectă modul în care joc baschet. Nu pot discredita asta. Nu pot spune că nu-mi place pentru că depui multă muncă pentru a avea fani. Și pentru mine să fiu un model și pentru mine să am fani peste tot este grozav. Este foarte umilitor.”
94. „Sunt fericit să fac parte din familia Nike.”
95. „Akron, Ohio, este casa mea. Voi fi mereu aici. Încă mă antrenez la vechiul meu liceu.”
96. „Întotdeauna am crezut că mă voi întoarce la Cleveland și mă voi termina cariera acolo.”
97. „Relația mea cu Northeast Ohio este mai mare decât baschetul. Nu mi-am dat seama de asta acum patru ani. Fac acum.”

Citate amuzante LeBron James

98. „Nu m-am gândit niciodată că baschetul va fi viitorul meu. Am vrut doar să joc pentru că vă prinde fetelor.”
99. „În clasa a patra, am ratat 82 de zile de școală. Din 160.”
100. „Nu vreau să fiu numit un gardian, dar nu pot să o opresc.”

Ești și tu un fan lui LeBron James

LeBron James și-a pus amprenta în NBA. De asemenea, a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă muncești din greu și perseverezi. A câștigat mult pentru că a depus mult efort pentru cariera aleasă.
Nu este doar un om mare la 6’8, dar are și o inimă mare. El a fondat Fundația LeBron James Family și a donat altor organizații caritabile pentru a ajuta familiile cu venituri mici, în special copiii.
În ciuda defectelor sale, LeBron a muncit din greu pentru a-și atinge obiectivele vieții. Nu a lăsat sărăcia sau problemele de familie să-i stea în calea succesului. Sperăm că aceste citate LeBron James v-au putut inspira să continuați, indiferent de ceea ce se întâmplă în viață.
Care dintre aceste citate LeBron James v-a inspirat cel mai mult
Vă rugăm să le împărtășiți în caseta de comentarii de mai jos.