Dacă sunteți în căutarea acelui impuls suplimentar care să vă conducă înainte, atunci aceste citate Tony Robbins sunt exact ceea ce aveți nevoie.
Am adunat 160 dintre preferatele noastre din cele mai bine vândute cărți inspiraționale ale sale, cum ar fi Unlimited Power și Awaken the Giant Within.
Tony Robbins este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori de motivație americani, considerat un antrenor de viață pentru mulți care doresc să obțină libertate financiară și auto-îmbunătățire.
Consultați lista completă de mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Zig Ziglar și citate Jim Rohn.

Cele mai bune citate Tony Robbins

1. „Calea către succes este să acționezi masiv și hotărât.”
2. „Când ești recunoscător, frica dispare și apare abundența.”
3. „Oamenii nu sunt leneși, pur și simplu au obiective impotente, adică obiective care nu îi inspiră.”
4. „De ce să trăiești o viață obișnuită, când poți trăi una extraordinară.”
5. „Deciziile tale, și nu condițiile tale, sunt cele care îți determină destinul.”
6. „Trăiește viața pe deplin cât timp ești aici. Experimentează totul. Ai grijă de tine și de prietenii tăi. Distrează-te, fii nebun, fii ciudat. Ieși afară și dă-i razna! Oricum o vei face, așa că s-ar putea la fel de bine să te bucuri de proces.”
7. „Nu poți avea un plan pentru ziua ta până nu ai un plan pentru viața ta.”
8. „Nu ceea ce facem din când în când ne modelează viața. Este ceea ce facem în mod constant.”
9. „Orice problemă este un dar – fără probleme, nu am crește.”
10. „Dacă nu poți, trebuie; iar dacă trebuie, poți.”
11. „Oamenii care nu se concentrează pe ceea ce vor trebui să treacă; oamenii care reușesc se concentrează pe cum se va simți la sfârșit.”
12. „Profita de ocazie pentru a învăța din greșelile tale. Găsiți cauza problemei dvs. și eliminați-o. Nu încerca să fii perfect; fii doar un exemplu excelent de a fi uman.”
13. „Destinul tău este modelat în momentele tale de decizie.”
14. „Nu este vorba despre obiectiv. Este vorba despre a crește pentru a deveni persoana care poate îndeplini acest obiectiv.”
15. „Cred că viața ne testează în mod constant pentru nivelul nostru de angajament, iar cele mai mari recompense ale vieții sunt rezervate celor care demonstrează un angajament nesfârșit de a acționa până când ajung.”
16. „În esență, dacă vrem să ne îndreptăm viața, trebuie să preluăm controlul asupra acțiunilor noastre consecvente.”
17. „Dacă faci ceea ce ai făcut întotdeauna, vei obține ceea ce ai obținut întotdeauna.”
18. „Concentrează-te pe unde vrei să mergi, nu pe ceea ce te temi.”
19. „În realitate, singurul mod în care o relație va dura este dacă îți vezi relația ca pe un loc pe care mergi să-l oferi și nu ca pe un loc pe care mergi să-l iei.”
20. „Succesul în viață este rezultatul unei bune judecăți. Buna judecată este de obicei rezultatul experienței. Experiența este de obicei rezultatul unei judecăți proaste.”
Înrudit: Citate Les Brown, Citate Inky Johnson Citate

Tony Robbins despre a fi o persoană de acțiune
21. „Deși nu putem controla întotdeauna evenimentele din viața noastră, putem întotdeauna controla răspunsul nostru la ele și acțiunile pe care le întreprindem ca urmare.”
22. „O decizie reală se măsoară prin faptul că ai întreprins o nouă acțiune. Dacă nu există nicio acțiune, nu te-ai decis cu adevărat.”
23. „Acțiunea este ceea ce unește fiecare mare succes.”
24. „Acțiunea este ceea ce produce rezultate.”
25. „Cunoașterea este doar putere potențială până când ajunge în mâinile cuiva care știe să se convingă să ia măsuri eficiente.”
26. „Amintiți-vă asta – anticiparea este puterea supremă. Învinșii reacționează; liderii anticipează.”
27. „De fapt, definiția literală a cuvântului „putere” este „capacitatea de a acționa”.
28. „Sunt sursa tuturor emoțiilor mele. Nimic și nimeni nu poate schimba felul în care mă simt, în afară de mine. Dacă mă aflu în reacție la ceva, o pot schimba într-o clipă.”
29. „Rămâneți dedicat deciziilor tale, dar fii flexibil în abordarea ta.”
30. „Acum te afli la o răscruce. Aceasta este oportunitatea ta de a lua cea mai importantă decizie pe care o vei lua vreodată. Uită-ți trecutul. Cine ești acum
Cine ai decis că ești cu adevărat acum
Nu te gândi la cine ai fost. Cine ești acum
Cine te-ai hotărât să devii
Luați această decizie în mod conștient. Fă-o cu grijă. Fă-o cu putere.”
31. „Cum voi trăi astăzi pentru a crea ziua de mâine la care mă angajez

32. „Ceea ce este important este să decizi că vei găsi o cale, indiferent de ce.”
33. „Dacă nu stabilești un standard de bază pentru ceea ce vei accepta în viața ta, vei descoperi că este ușor să te strecori în comportamente și atitudini sau la o calitate a vieții care este mult sub ceea ce meriți.”
34. „Trebuie să stabilești și să trăiești după aceste standarde, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta.”
35. „Trei decizii cu care controlăm cu toții fiecare moment al vieții noastre – pe ce să ne concentrăm, ce înseamnă lucrurile și ce să facem în ciuda provocărilor care pot părea să ne limiteze.”
36. „Înfruntați-vă provocările din față, cu convingerea fundamentală că problemele sunt doar denivelări pe drumul către visele tale.”
37. „Vrei să înveți să mănânci mult
Iată-mă — mănâncă puțin. În acest fel, vei fi în preajmă suficient de mult pentru a mânca mult.”
38. „De fiecare dată când dorești sincer să faci o schimbare, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți ridici standardele.”
39. „Viața nu înseamnă să aștepți să treacă furtuna, ci să înveți să dansezi în ploaie. Este vorba despre eliminarea fricii din acest domeniu al vieții tale, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult.”
40. „Orice om moare. Nu toți oamenii trăiesc.”
41. „De ce să nu faci din veselie, scandalos, joace o nouă prioritate pentru tine
Fă-ți să te simți bine așteptările tale. Nu trebuie să ai un motiv să te simți bine — ești în viață; te poți simți bine fără niciun motiv!”
42. „Dacă există ceva de care nu ești mulțumit – în relațiile tale, în sănătatea ta, în cariera ta – ia o decizie chiar acum despre cum o vei schimba imediat.”
43. „Nu ceea ce primim, ci cine devenim, ceea ce contribuim, dă sens vieții noastre.”
44. „Bucurați-vă de a lua decizii. Trebuie să știi că în orice moment, o decizie pe care o iei îți poate schimba cursul vieții pentru totdeauna.”
45. „Profesorul meu, Jim Rohn, m-a învățat un principiu simplu – în fiecare zi, stai de pază la ușa minții tale și singur tu decizi ce gânduri și credințe lași în viața ta; căci ei vor modela dacă te simți bogat sau sărac, blestemat sau binecuvântat.”
46. ​​„Ființele umane au capacitatea extraordinară de a prelua orice experiență din viața lor și de a crea un sens care le dezamăgește sau unul care le poate salva literalmente viața.”
47. „Folosirea puterii de decizie vă oferă capacitatea de a depăși orice scuză pentru a vă schimba orice parte a vieții într-o clipă.”
48. „Persoana care este motivată de necesitate este interesată de ceea ce se știe și de ceea ce este sigur.”
49. „Ei cred că totul se întâmplă cu un motiv și le servește. Ei cred că fiecare adversitate conține sămânța unui beneficiu echivalent sau mai mare.”
50. „Cum te simți nu este rezultatul a ceea ce se întâmplă în viața ta, ci este interpretarea ta a ceea ce se întâmplă.”
51. „Data viitoare când te simți nesigur, reamintește-ți că ești creatorul vieții tale, nu un manager al circumstanțelor.”
52. „Îți poți folosi povestea sau povestea ta te poate folosi pe tine.”
53. „Singura modalitate de a deveni bogat și de a rămâne bogat este să găsești o modalitate de a face mai mult pentru alții decât o face oricine altcineva într-un domeniu pe care oamenii îl prețuiesc cu adevărat.”
54. „Iarna nu este infinită. Chiar dacă azi întâmpinați provocări, nu puteți renunța niciodată la venirea primăverii.”
55. „Orice te concentrezi – indiferent la ce te acordi – vei simți mai intens. Deci, dacă nu-ți place ceea ce faci, poate că este timpul să schimbi canalul.”
56. „Uneori, antrenorii vă pot învăța informații noi, strategii și abilități noi.”
57. „Cel important este să nu te oprești cu întrebări.”
58. „Lumea în care trăim este lumea în care alegem să trăim – fie conștient, fie inconștient. Dacă alegem fericirea, asta obținem. Dacă alegem mizeria, obținem și asta.”
59. „Spre deosebire de înțelepciunea populară, cunoașterea nu este putere – este putere potențială. Cunoașterea nu este măiestrie. Executarea este măiestrie. Execuția va învinge cunoașterea în fiecare zi a săptămânii.”
60. „Țara noastră – lumea noastră – este una dintre oportunitățile nemărginite care te așteaptă să explorezi.”
61. „Schimbă-ți povestea, schimbă-ți viața. Divorțați de povestea limitării și căsătoriți-vă cu povestea adevărului și totul se va schimba.”
62. „Pentru fiecare efort disciplinat, există o recompensă multiplă.”
63. „Când lucrez, mă relaxez; să nu fac nimic sau să distrez vizitatorii mă obosesc.”
64. „Cel mai dificil lucru este decizia de a acționa – restul este doar tenacitate.”
65. „Scopul nostru nu este să ignorăm problemele vieții, ci să ne punem în stări mentale și emoționale mai bune, în care nu numai să găsim soluții, ci și să acționăm după ele.”
66. „Îți poți îndeplini visele. Dacă îți dorești destul de mult, vei găsi o cale.”

Citate Tony Robbins despre a duce o viață de succes

67. „Succesul este îngropat de cealaltă parte a respingerii.”
68. „Succesul înseamnă să faci ceea ce vrei să faci, când vrei, unde vrei, cu cine vrei, atât cât vrei.”
69. „Secretul succesului este să înveți cum să folosești durerea și plăcerea în loc să te folosească de durere și plăcere. Dacă faci asta, ești în controlul vieții tale. Dacă nu o faci, viața te controlează.”
70. „Nu există succese reale fără respingere. Cu cât primești mai multă respingere, cu atât ești mai bun, cu cât ai învățat mai mult, cu atât ești mai aproape de rezultatul tău. Dacă te descurci cu respingerea, vei învăța să obții tot ce vrei.”
71. „Poți alege credințe care te limitează, sau poți alege credințe care te susțin. Trucul este să alegi convingerile care sunt favorabile succesului și rezultatelor pe care le dorești și să le renunți pe cele care te rețin.”
72. „Drumul către succes este mereu în construcție. Este un curs progresiv, nu un scop de atins.”
73. „Succesul este simplu. În primul rând, decideți ce doriți în mod specific; și în al doilea rând, decizi că ești dispus să plătești prețul pentru ca asta să se întâmple – și apoi să plătești acel preț.”
74. „Golurile sunt ca magneții. Vor atrage lucrurile care le fac să devină realitate.”
75. „Nimeni nu a atins vreodată un scop interesându-se de realizarea lui. Unul trebuie să fie angajat.”
76. „Să râzi des și mult; să câștige respectul oamenilor inteligenți și afecțiunea copiilor; să câștige aprecierea criticilor onești și să îndure trădarea prietenilor falși; să apreciezi frumusețea, să găsești ce e mai bun în ceilalți; să lași lumea puțin mai bună, fie de către un copil sănătos, un petic de grădină sau o condiție socială răscumpărată; să știi că chiar și o singură viață a respirat mai ușor pentru că ai trăit. Asta înseamnă să fi reușit.”
77. „Banii nu sunt altceva decât o reflectare a creativității tale, a capacității tale de a te concentra și a capacității tale de a adăuga valoare și de a primi înapoi.”
78. „Nu găsi vina, găsește un remediu.”
79. „Cei mai de succes oameni nu sunt neapărat cei mai buni și mai strălucitori, cei mai rapizi și mai puternici. Ei sunt cei cu cel mai mult angajament.”
80. „Pe care ai tendința să te concentrezi mai mult – ce ai sau ce îți lipsește din viața ta

81. „Amintește-ți, nu te conduce în trecut folosind oglinda retrovizoare ca ghid. Vrei să înveți din trecutul tău, nu să trăiești în el – concentrează-te pe lucrurile care te împuternicesc.”
82. „Nu evenimentele din viața noastră ne modelează, ci convingerile noastre cu privire la ceea ce înseamnă acele evenimente.”
83. „Singurul motiv pentru care nu avem ceea ce ne dorim în viață sunt motivele pe care le creăm pentru care nu le putem avea.”
84. „Există putere în presiunea nemulțumirii — în tensiunea disconfortului temporar.”
85. „Nimic în viață nu are niciun sens în afară de sensul pe care i-o dăm.”
86. „Ieri este doar un vis, iar mâine este doar o viziune. Dar astăzi bine trăit face din fiecare ieri un vis de fericire și din fiecare mâine o viziune a speranței.”
87. „Întâlnirea pregătirii cu oportunitatea generează urmașii pe care îi numim noroc.”
88. „De prea multe ori, securitatea unui prezent mediocru este mai confortabilă decât aventura de a încerca să fii mai mult în viitor.”
89. „Cele mai bune oportunități vin în vremuri de maxim pesimism.”
90. „Așa că trăiește într-o atitudine de așteptare pozitivă, știind că tot ce se întâmplă în viața ta te avantajează într-un fel.”
91. „Această abordare din lumea reală se numește randamentul ponderat în funcție de dolar.”
92. „Nu îmi fac griji să-mi mențin calitatea vieții, pentru că în fiecare zi lucrez la îmbunătățirea ei.”
93. „Unii oameni foarte bogați câștigă semnificație ascunzându-și averea.”
94. „Persistența pune în umbră chiar și talentul, ca cea mai valoroasă resursă care modelează calitatea vieții.”
95. „Viața ți se întâmplă mereu, nu ție. Apreciază acel dar și ești bogat, acum și pentru totdeauna.”
96. „Poți fi bogat dacă ai mai mult decât ai nevoie sau dacă ai nevoie de mai puțin decât ai.”
97. „Decizia de a te angaja pentru rezultate pe termen lung, mai degrabă decât soluții pe termen scurt, este la fel de importantă ca orice decizie pe care o vei lua în timpul vieții.”
98. „Nu știm cum este lumea cu adevărat. Nu vom ști dacă convingerile noastre sunt adevărate sau false. Ceea ce putem ști, totuși, este dacă ei lucrează – dacă ne susțin, dacă ne fac viața mai bogată, dacă ne fac oameni mai buni, dacă ne ajută și îi ajută pe alții.”
99. „A lua o decizie adevărată înseamnă a te angaja să obții un rezultat și apoi a te feri de orice altă posibilitate.”
100. „Trecutul nu este egal cu viitorul.”
101. „Nu poți lovi o țintă dacă nu știi ce este.”
102. „Nimic nu are gust la fel de bine ca să arăți bine.”
103. „Dacă vrei cu adevărat ca viața ta să fie pasională, trebuie să trăiești cu această atitudine de așteptare.”
104. „În viață, ai nevoie fie de inspirație, fie de disperare.”
105. „Credințele noastre despre ceea ce suntem și ceea ce putem fi determină exact ceea ce putem fi.”
106. „Singura călătorie imposibilă este cea pe care nu o începi niciodată.”
107. „În viață, mulți oameni știu ce să facă, dar puțini oameni chiar fac ceea ce știu.”
108. „Amintiți-vă – ne înecăm în informații, dar suntem înfometați după înțelepciune.”
109. „Persoanele care reușesc rareori, sau vreodată, văd o problemă ca fiind permanentă, în timp ce cei care eșuează văd chiar și cele mai mici probleme ca fiind permanente.”
110. „Toate progresele personale încep cu o schimbare a convingerilor.”
111. „Calitatea vieții tale este o reflectare directă a calității întrebărilor pe care ți le pui.”
112. „Nașterea excelenței începe cu conștientizarea noastră că convingerile noastre sunt o alegere.”
113. „Amintiți-vă – toți primim ceea ce tolerăm. Așa că încetează să mai tolerați scuzele în interiorul dvs., limitarea credințelor din trecut sau stările de frică sau de frică.”
114. „Îți modelezi percepțiile sau cineva le modelează pentru tine. Faci ceea ce vrei să faci sau răspunzi la planul altcuiva pentru tine.”
115. „Necazul este că creierul uman nu este conceput pentru a ne face fericiți și împliniți. Este conceput pentru a ne face să supraviețuim.”
116. „Puteți face totul corect – găsiți un consilier fiduciar, reduceți taxele, investiți eficient impozitele și construiți un Fond pentru libertate.”
117. „Nu există eșecuri în viață. Sunt doar rezultate.”
118. „Lipsa veniturilor este stresantă. Lipsa veniturilor este o luptă. Lipsa veniturilor nu este un rezultat acceptabil pentru tine și familia ta.”
119. „Când vine vorba de bani, iluziile că ești mai bun decât toți ceilalți te pot ucide.”
120. „Amintiți-vă întotdeauna că venitul este rezultatul.”
121. „Dacă vrei să iei insula, trebuie să-ți arzi bărcile!”
122. „Atingerea obiectivelor de la sine nu ne va face niciodată fericiți pe termen lung; ceea ce devii – pe măsură ce depășești obstacolele necesare pentru a-ți atinge obiectivele – este cel care îți poate oferi cel mai profund și mai durabil sentiment de împlinire.”
123. „Alocarea activelor, unde să vă parcați banii și cum să îi împărțiți, este cea mai importantă abilitate a unui investitor de succes.”
124. „Ceea ce contează este că stăpânești banii și nu te stăpânește.”
125. „Nu uitați, cea mai mare provocare în investiții este menținerea puterii; când piețele se plictisesc, oamenii se sperie și vând.”

Citate Tony Robbins despre importanța sinelui și a relațiilor

126. „O minte scăpată de sub control îți va juca feste. Regizat, este cel mai mare prieten al tău.”
127. „Devii ceea ce faci de cele mai multe ori.”
128. „Dacă vorbești despre asta, este un vis; dacă vă imaginați, este posibil; dar dacă îl programezi, este real.”
129. „Calitatea vieții tale este direct proporțională cu calitatea relațiilor tale.”
130. „Cu toții am auzit despre oameni care au explodat dincolo de limitele condițiilor lor pentru a deveni exemple ale puterii nelimitate a spiritului uman.”
131. „Pentru a comunica eficient, trebuie să realizăm că suntem cu toții diferiți în modul în care percepem lumea și să folosim această înțelegere ca ghid pentru comunicarea noastră cu ceilalți.”
132. „Concentrarea este egală cu sentimente.”
133. „Pentru ca schimbările să aibă vreo valoare adevărată, ele trebuie să fie durabile și consecvente.”
134. „Viața este un dar și ne oferă privilegiul, oportunitatea și responsabilitatea de a da ceva înapoi devenind mai mult.”
135. „O credință pe care am dezvoltat-o ​​pentru a mă duce prin vremuri extrem de grele este pur și simplu aceasta: întârzierile lui Dumnezeu nu sunt negările lui Dumnezeu.”
136. „Creierul tău nu poate face diferența dintre ceva ce îți imaginezi în mod viu și ceva pe care de fapt experimentezi.”
137. „Pentru majoritatea oamenilor, frica de pierdere este mult mai mare decât dorința de câștig.”
138. „De fiecare dată când întâmpinați dificultăți în a lua o decizie importantă, puteți fi sigur că aceasta este rezultatul neclarității cu privire la valorile voastre.”
139. „Majoritatea fricilor din viață rareori se concretizează.”
140. „Orice tipar de emoție sau comportament care este întărit continuu va deveni un răspuns automat și condiționat. Orice nu reușim să întărim se va disipa în cele din urmă.”
141. „Credințele au puterea de a crea și puterea de a distruge.”
142. „Schimbarea unei organizații, a unei companii, a unei țări sau a unei lumi începe cu un simplu pas de a te schimba pe tine însuți.”
143. „Înțelegeți că este posibil să fi interpretat greșit situația în totalitate, că furia voastră față de această persoană care vă încalcă regulile se poate baza pe faptul că ea nu știe ce este cel mai important pentru dvs. – chiar dacă credeți că ar trebui.”
144. „Liderii sunt acei indivizi care trăiesc prin împuternicirea credințelor și îi învață pe alții să-și exploateze abilitățile depline prin schimbarea convingerilor care i-au limitat.”
145. „Curiozitatea are propriul ei motiv de a exista.”
146. „Nu se poate să nu fie înfricoșat când contemplă misterele eternității, ale vieții, ale structurii minunate a realității. Este suficient dacă cineva încearcă doar să înțeleagă un pic din acest mister în fiecare zi.”
147. „Mulți dintre cei mai faimoși oameni din cultura noastră și-au îndeplinit visele, dar încă nu au găsit o modalitate de a se bucura de ele.”
148. „Cea mai rapidă modalitate de a simți o conexiune, a simți cât de semnificativă este viața ta, un sentiment profund de certitudine și varietate și de a te pune într-o stare în care poți oferi altora, este să găsești o modalitate în fiecare zi de a aprecia mai mult. și așteptați-vă la mai puțin.”
149. „Cine se angajează să se ridice drept judecător în domeniul adevărului și al cunoașterii este naufragiat de râsul zeilor”.
150. „Oricât de dificilă ar fi situația noastră, întotdeauna există oameni care suferă mai mult.”
151. „Dacă vrei să cauți obstacole, ceea ce este în neregulă este întotdeauna disponibil; dar la fel este și ceea ce este corect!”
152. „Calea de a trece de la discordie la armonie este să treci de la concentrarea asupra diferențelor la concentrarea pe asemănări.”
153. „M-a învățat că tot ceea ce creăm în viața noastră începe cu gândul.”
154. „Crederea în limite creează oameni limitați.”
155. „Viața este dansul dintre ceea ce îți dorești cel mai mult și ceea ce te temi cel mai mult.”
156. „Orice comunicare este fie un răspuns iubitor, fie un strigăt de ajutor.”
157. „Erau bogați în bunuri și săraci în numerar.”
158. „Dacă ai un miliard de dolari și ești nerecunoscător, ești un om sărac. Dacă ai foarte puțin, dar ești recunoscător pentru ceea ce ai, ești cu adevărat bogat.”
159. „Dezamăgirea este inevitabilă atunci când încerci să faci ceva de mare amploare.”
160. „Lasă dezamăgirile tale să te determine să găsești noi răspunsuri; disciplina-ți dezamăgirile.”

Ți-au dat aceste citate de la Tony Robbins acel impuls de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele în viață
Una dintre concluziile pe care le obținem din învățăturile lui Tony Robbins este că ar trebui să privim tot ceea ce întâlnim ca pe o experiență din care să învățăm – indiferent dacă poate fi ceva pozitiv sau negativ. Și-a folosit experiențele personale ca o motivație pentru a-i ajuta pe alții să-și atingă visele. În bestsellerurile sale, a abordat și subiecte precum comunicarea persuasivă, cum să întărești relațiile cu ceilalți, precum și importanța sănătății și a energiei pozitive.
Care dintre aceste citate te-a ajutat să ai o perspectivă pozitivă asupra vieții.
Aceste citate se potrivesc cu tine
.