Având în vedere moartea subită a lui Mac Miller, putem crește gradul de conștientizare cu privire la importanța sănătății mintale analizând această colecție de 140 de citate Mac Miller.
Malcolm James McCormick, cel mai cunoscut ca Mac Miller, a fost un rapper, cântăreț, compozitor și producător de discuri american.
Muzica lui se concentrează în principal pe plăcere și pozitivitate, motiv pentru care a fost recunoscut de mulți fani. Era extraordinar de talentat, dar umil în același timp.
Ți-e dor de Mac Miller
Iată citate care îți vor aminti ce fel de persoană a fost Mac Miller.
Verifică-le mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Kendrick Lamar și citate Juice WRLD.

Cele mai bune citate Mac Miller

1. „Îmi place să văd oameni buni câștigând.”
2. „Când nu poți să diferențiezi o decizie bună de o decizie proastă – a devenit timpul să-ți urmezi inima.”
3. „Ai putea avea lumea în palmă, dar nu înseamnă nimic până nu o schimbi.”
4. „Viața pe care o trăiești este mai importantă decât cuvintele pe care le rostești.”
5. „Unii oameni trebuie să nu se mai gândească la tot ceea ce fac și să o facă.”
6. „Vor încerca să-ți spună nu, să-ți spulbere toate visele, dar trebuie să te ridici, să pleci și să te gândești la lucruri mai bune.”
7. „Uneori, este greu să alegi bine de rău. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să mergem cu inima noastră și să sperăm că totul va merge bine.”
8. „Oamenii se schimbă și lucrurile merg prost, dar amintește-ți doar că viața continuă.”
9. „Binecuvântat cu un oarecare succes, așa că voi încerca tot posibilul să-mi trăiesc viața corect. Când îl voi vedea pe Dumnezeu, el va fi impresionat.”
10. „Indiferent unde mă duce viața, găsește-mă cu un zâmbet.”
11. „Știi cât de mult îl iubești când îl primești din abundență.”
12. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu viață în fiecare zi.”
13. „Există multă frumusețe în lume, așa că du-te și du-te să faci parte din soluție mai degrabă decât din problemă.”
14. „Muzica este ceea ce iubesc. Luați asta de la mine și chiar nu am nimic.”

Citate motivaționale Mac Miller

15. „Motivul numărul unu pentru care oamenii renunță atât de repede este că tind să se uite cât de departe au de mers, în loc de cât de departe au ajuns.”
16. „Viața continuă, zilele devin mai strălucitoare.”
17. „Dacă nu ai greși, nu ai ajunge departe.”
18. „M-am simțit întotdeauna atâta timp cât sunt 100% sincer, atunci sunt doar eu. Este mult mai ușor să dormi noaptea așa.”
19. „Am fost râs de mine, am fost urat, nimeni nu mi-ar cânta melodiile. Nici măcar n-aș asculta nimic în care era numele meu.”
20. „Când te simți trist, e în regulă. Nu este sfârșitul lumii. Toată lumea are acele zile în care te îndoiești de tine însuți și când simți că tot ceea ce faci e nasol, dar mai sunt acele zile în care te simți ca Superman. Este doar echilibrul lumii. Scriu doar ca să mă simt mai bine.”
21. „Nu te face niciodată să te simți ca nimic, pentru a face pe altcineva să simtă totul.”
22. „Totul va fi bine în weekend.”
23. „Plant semințele, lucrând și urmărind cum crește.”
24. „Treci prin ce este mai rău pentru a ajunge la extaz.”

Citate Mac Miller despre viață

25. „Viața e nenorocită, dar ea este târfa mea.”
26. „Viața este doar un recital, mai bine amintește-ți tot ceea ce practici.”
27. „Viața ta este scurtă, nu pune niciodată la îndoială lungimea. E tare să plângi, să nu-ți pui niciodată la îndoială puterea.”
28. „Dacă viața este o glumă, atunci aștept pumnul. Sunteți cu toții despre carnea de vită, dar eu, sunt despre chiflă.
29. „Când eram într-o întâlnire, am primit sfaturi. Cineva îmi spunea că, pentru a avea succes, trebuia să creez personajul Mac Miller, care să nu fie aceeași persoană cu cine sunt eu cu adevărat.”

Citate Mac Miller despre vise
30. „Este greu să visezi când ești adânc în interiorul unuia.”
31. „Bucură-te de cele mai bune lucruri din viața ta, pentru că nu o vei trăi de două ori. Se spune că pierzi timpul dormind, dar eu încerc doar să visez.”
32. „Ne temem de respingere, dorim atenție, tânjim de afecțiune și visăm la perfecțiune.”
33. „Un ban pentru gândurile tale, un dolar pentru visele tale.”
34. „Dacă nu este vorba despre un vis, atunci nu este vorba despre mine.”

Citate Mac Miller despre muzică

35. „Ideologia mea a fost, dacă fac doar muzică foarte fericită, muzică foarte fericită, atunci oamenii vor uita orice ar fi problemele lor. Voi uita de problemele mele.”
36. „Să faci spectacol pentru 60.000 de oameni, e ușor. Energia este deja acolo. Ei fac deja cea mai mare parte a muncii. Tot ce trebuie să faci este să nu uiți cuvintele – și să le hrănești și cu energie.”
37. „Nu devine niciodată plictisitor pentru mine pentru că sunt atât de multe lucruri diferite de explorat în studio. Studioul a devenit sanctuarul în care oamenii au intrat și au descoperit lucruri noi despre ei înșiși, oricât de ciudat sună. Dar e adevărat, nu sunt diferit. Am făcut niște discuri nebunești și am făcut un album de jazz.”
38. „Întotdeauna m-am gândit că voi arăta ciudat în tipul de videoclip rap din club cu fete și tot felul de chestii. Pur și simplu nu credeam că pot reuși cu adevărat asta. Întotdeauna credem că este mai distractiv și mai bine să ieșim din cutie și să ne folosim videoclipurile pentru a arăta concepte interesante.”
39. „Obișnuiam să mă gândesc doar la ceea ce își doreau fanii mei tot timpul, dar tocmai a început să mă simt ciudat. Vreau doar să arăt tuturor cine sunt și să rămân la viziunea mea. Trebuie să am încredere în mine.”
40. „Întotdeauna mi-am dorit să cânt. Nu cred că am o voce grozavă, dar cred doar că am emoția — este foarte autentică. Indiferent de emoția pe care o simt, o pot cânta, iar tu o poți simți.”
41. „Nu vreau să mă limitez ca artist și să fac doar un anumit sunet.”
42. „Pot avea o melodie cu Ariana Grande, care va fi melodia pentru toți copiii și fetele adolescente, și apoi o altă melodie care ar putea fi pentru un alt grup de oameni cărora toți iubesc melodia. Sunt cu oricine. Orice tip de oameni doresc să iubească muzica și orice iubesc ei la muzică îmi este bine.”
43. „Ascult o mulțime de tipuri diferite de muzică, multă muzică ciudată-*ss, cum ar fi ciudat-*ss, bătrânul Portishead.”
44. „Tot fundalul lui „Avian” este ploaia. Mă jucam cu texturi și îmi dădeam seama că poți atinge muzica.”
45. „Nu am fost niciodată doar un rapper de „completare 16 batoane pe un beat”. Făceam cântece adevărate din salt.”
46. ​​„Un lucru pe care îl știu despre Willie Hutch – prietenul meu, Big Jerm, nu ascultă decât muzică soul, așa că el m-a pus pe toată această muzică soul în vremuri.”
47. „Cânt la o grămadă de instrumente, cum ar fi pian, tobe, chitară și bas și la kazoo din când în când. Încerc să învăț să cânt la trompetă și la saxofon. Asta învăț să joc.”
48. „Voi face muzică și voi surprinde fiecare aspect al ființei umane. Asta e cu adevărat tot ce încerc să fac. Cred că artiștii și identitățile culturii pop sunt folosite pentru a simplifica ceea ce înseamnă să fii un om și un popor încadrat în căutarea unui model de urmat.”
49. „La început, o faci pentru tine, este vorba despre ceea ce îți sună bine, este despre a te exprima. Apoi te simți confortabil ca artist și te regăsești și oamenii se familiarizează.”

Citate Mac Miller despre dragoste, familie și prieteni

50. „Mi-au spus că nu mă îndrăgostesc niciodată, că nu funcționează niciodată în favoarea ta. Ești mult prea tânăr și acum asta e doar natura umană.”
51. „Timpul trece trăind fără tine, sper că știi, m-am gândit la tine.”
52. „Fiecare persoană din viața mea și fiecare relație pe care o am sunt îndepărtate pentru că tot ceea ce fac este muzică.”
53. „Cred că, de multe ori, oamenii vor doar să fie cool, iar să fie îndrăgostiți nu este cool. Dar cred că e cel mai tare. Cred că dragostea este cel mai tare lucru care există.”
54. „În căutarea de a fi bărbat, începi să înveți că ai nevoie de familia ta. Dacă nu ar fi ei, aș fi mult mai aproape de nebunie.”
55. „Sunteți alături de cei care vă stau alături”.
56. „Pentru mine, femeile au fost întotdeauna cei mai puternici oameni din viața mea și au fost surse incredibile de energie.”
57. „Diferența dintre dragoste și război – informează-mă.”
58. „Îmi place să cânt pentru oamenii care și-au pierdut dragostea.”
59. „Nu știu dacă sunt feministă, dar știu doar că sunt pentru femeile puternice și deschise.”
60. „Oamenii te iubesc atunci când au în gând. Un gând este moneda iubirii.”
61. „Fata, nu vreau să te împărtășesc. Am putea fi împreună, dar ți-e frică. Nu te voi părăsi, oamenii mei îmi spun că ar trebui. Și când voi sufla, sper că știi că aș putea avea orice fată pe care o aleg. Dar pe măsură ce timpul trece, iubito, tot ce o să-mi doresc ești pe tine.”
62. „Nu număra numărul de prieteni pe care îi ai, ci numărul de prieteni pe care te poți baza.”
63. „Toți cei cu care lucrez sunt prieteni. Nu voi face un record cu nimeni decât dacă îl dăm cu piciorul.”
64. „Niciunul dintre prietenii mei nu era fals, dar niciunul dintre designerii mei de haine.”

Citate Mac Miller despre personalitatea sa
65. „Pe măsură ce învăț mai multe despre mine, cred că oamenii învață și mai multe despre mine. Se pare că se corelează așa. Învăț cum să mă reprezint mai mult pe măsură ce se întâmplă.”
66. „Sunt dependent de ceva în orice moment. Ca, întotdeauna e muzică, dar poate uneori, este o pereche de pantaloni sau altceva. Așa funcționează personalitatea mea.”
67. „Îmi plac tatuajele. Voi fi acoperit. Nu o să-mi ating fața sau sub bărbia de pe gât – este locul meu cel mai puțin preferat.”
68. „Dacă stau într-un singur mod de gândire sau într-un loc prea mult timp, înnebunesc.”
69. „M-am gândit dacă încă mai cred în adevăr.”
70. „Sunt un bărbat cinstit, mama mea mi-a spus că nu o pun niciodată la loto și muncesc pentru tot ce primesc – acesta este motto-ul meu.”
71. „Sunt prost, cam amuzant, mă port prost, dar ei mă iubesc.”
72. „Nu am chef să fac poze cu nimeni sau să fac ceva. Îmi place pur și simplu să mă relaxez.”
73. „Am 21 de ani și cred că am multă perspectivă în viață.”
74. „Dacă aș avea un tablou cu Salvador Dali, l-aș strânge să adorm.”
75. „Dacă te modelezi după Lawrence Fishburne, nu poți greși niciodată.”
76. „Dacă ești un artist care s-a construit pe marketing și hype, atunci cel mai probabil, nu te voi asculta.”
77. „Când eram copil, hip-hop-ul a avut acel efect asupra mea. A fost o evadare și mi-a arătat un alt mod de viață.”
78. „Am ascultat chestii de hip-hop și rock din vechea școală, precum Beatles și Rolling Stones.”
79. „Sunt atât de încăpățânat, mai degrabă aș scrie propria mea carte de istorie.”

Citate Mac Miller despre moarte

80. „Niciodată nu mi-a fost frică de moarte, dar nu sunt pregătit să vină ziua aceea.”
81. „Ziua în care voi muri mă va transforma într-o icoană.”
82. „Uneori, văd lumea cât de naibii este cu adevărat. Îmi spun că eu voi fi cel care va face o schimbare în ea. Aș putea muri în seara asta – să nu ajung până la răsărit, apoi nu am putut auzi durerea din ea.”
83. „Cineva mi-a spus că somnul este vărul morții, iar după dolar nu găsește altceva decât stres.”
84. „Voi face treaba mea până în ziua în care secerătorul va veni după mine. Poți să continui să gătești, îți voi zâmbi înapoi.”

Citate Mac Miller despre internet
85. „Inund internetul cu ceea ce cred că este conținut de calitate. De aceea am făcut lucruri cum ar fi să dau o melodie la fiecare 100.000 de urmăritori pe Twitter, pentru că doar caut modalități de a-mi face fanii să audă toată această muzică fără a suprasatura lucrurile.”
86. „Oamenii își pun vocea peste tot – toate prin comentariile Instagram. Oricât de minuscul și de prost este, în același timp, este o prostie. Oamenii chiar simt: „Trebuie să spun ceva”, ceea ce uneori este puțin cam mult, dar „Hai, omule. Vorbește departe.”
87. „Poți fi etichetat, dar dacă nu vorbește oamenilor, atunci nu va funcționa. Rețelele de socializare și online-ul au fost cu adevărat importante. Fanii sunt și ei cu adevărat inteligenți – nu vor să audă ceva fabricat sau ceva care are prea mult marketing în spate.”
88. „Blogurile au fost grozave și totul, dar cred că, pentru mine, este mai bine să am un loc central pe internet pentru ca toți fanii mei să meargă și să le arate prietenilor YouTube, Twitter și site-urile mele de socializare – să am care s-au răspândit de la sine și au o stație centrală pentru a obține totul Mac Miller.”
89. „Cred că, cu internetul, le-a oferit multor oameni oportunitatea de a se prezenta în fața maselor. Dar este ușor să grupați pe toți cei care sunt pe internet împreună. Încerc să trec și să sar între genuri și stiluri diferite, ca să-mi găsesc propria nișă.”

Citate Mac Miller despre a fi faimos

90. „A fi celebru mă învingea. Nu aș părăsi casa mea pentru că eram îngrijorat că cineva ar spune: „Oh, ești Mac Miller
’ și apoi în restul nopții nu am putut fi eu însumi.”
91. „Oamenii nu-mi mai dau prea multe și din motive întemeiate. Trebuie să plătesc pentru o mulțime de lucruri acum, îmi pot permite mult mai mult decât mi-am putut niciodată înainte. Nimeni nu-mi mai dă nimic cu adevărat, dar mă simt bine.”
92. „Nu ies prea mult din casa mea pentru că nu-mi place. E amuzant, nu prea îmi place să fiu înalt și celebru în același timp.”
93. „Doar că dau cu piciorul în pătuțul meu toată ziua, pentru că nu sunt celebru la mine acasă.”
94. „A spus că voi face mare lucru când toată lumea mă va cunoaște. Ei bine, am făcut-o mare și toată lumea falsifică.”

Citate Mac Miller despre bani

95. „Stilul vine cu excelență, iar banii fac bunăvoință.”
96. „Tratează-l ca pe ultima ta noapte. Chiar dacă ai rupt, cheltuiește seara asta ca banii tăi corecti.”
97. „Atâția oameni mi-au spus că nu voi fi rahat. Dar acum, mă plimb cu bani și mâna pe pula”.
98. „Încerc doar să fac muzică mai bună – să ia acești bani, să împarți profiturile.”
99. „Banii ucid, acesta este adevărul. Se numește „rădăcina răului”.

Citate Mac Miller despre droguri și emoții

100. „Îmi fac pii și nu cămașă. Fum iarbă, mănânc iaurt.”
101. „Toți cei care îmi vând droguri. Nu-l amesteca cu acel b*llsh*t, sper să nu mă alătur clubului 27. Vreau doar casa dealerului de coca-cola cu covorul de catifea. La naiba cu lumea, nu este nimeni altcineva decât noi.”
102. „A venit din pietriș la castelul m*th*rf*ck*ng. Cultură ruptă, tot ce facem este să stăm în capcană la masă, frâgând pâinea cu italienii. Am o grămadă de nenoroci care fac Valium-uri.”
103. „Jur pe Dumnezeu, am pus eroul în h*r**n. Aceste debite, kilograme, aș putea vinde zăpadă unei pârtii de schi. Aș putea să vând răul diavolului, necredincioșii unui templu. La naiba, aș putea vinde apă unei barci cu motor.”
104. „Am codeină în ceașcă, poți să pariezi că sorbesc.”
105. „Am spus că trebuie să fie drogurile care ne-au făcut să ne gândim la rahat nebun.”
106. „Îmi place un medicament din care toată lumea de aici încearcă să guste.”
107. „Când devii treaz pentru prima dată, te simți ca un super-erou. Simți o emoție reală pentru că ai suprimat-o pentru totdeauna. Este mult mai ușor să navighezi în ceea ce este important.”
108. „Frica, pentru mine, este un lucru călăuzitor mai mult decât orice.”
109. „Comportament incontrolabil cu unele tendințe psihopatice.”

Citate Mac Miller și replici Rap

110. „Suntem între rai și iad. La naiba cu 9-5, prefer să sfârșesc mort sau în închisoare. Ninja american la aceste obstacole. Nu mă opri, suntem în mișcare, gura ta curgând ca a unei prostituate. Ține-ți capul pentru tine.”
111. „Atât de sus, privind la raiul de jos. Mă cunoașteți totuși, de la coastă la coastă pentru fumat droguri, supradozaj cu Duhul Sfânt, dar țineți telefoanele.
112. „Călătoria pe care o înfrunt plus hârtia pe care o urmăresc.”
113. „Cred că sunt ultimul discurs al lui JFK. Ei încearcă să-mi asasineze toate convingerile.”
114. „Prezumat a fi fericit, râzând mereu ca un copil. Nu am crezut niciodată că viața poate fi atât de dulce! Mă face să mă brânz de la obraz la obraz!”
115. „Nu sunt un hipster, dar fată, pot să-ți fac șoldurile să se miște.”
116. „Un diavol cu ​​o furcă tot vorbește de parcă mă cunoaște. Am stat în fața unui înger în timp ce el îmi spunea despre glorie.”
117. „Am probleme, nu pot dormi noaptea, pentru că fata ta vrea să vină și să se sperie toată noaptea.”
118. „Sunt subestimat – nu se potrivește în playlistul nimănui. Dacă nu sunt în top 10 al tău, atunci ești un rasist.”
119. „Acționez prost, absolut, pentru că pasiunea mea mi se potrivește. Așa că aruncați melodiile vă rog. Văd lumea cu patru ochi, ghid turistic hip-hop. Auzi strigătele de război – rap sau mori. Vreau doar să mă semnez.”
120. „Domnul este important, dar eu sunt mai puternic. Sunt un monstru cu inima de leu, împărțiți și cuceriți. Merge pe apă, nu va trece mult până voi zbura, asta este plecarea mea.”
121. „De fiecare dată când îmi bag pula în ab*tch, este spiritual. Am biciul care spune „bogat” pe volan. B*tch model nou-nouț mi-a făcut vafe și niște cereale, asta numesc „bună dimineața.”
122. „Am crezut că ești un înger, acum strigi către Domnul.”
123. „Primul rând cunoașteți fiecare cântec. Când știe că vine acasă cu mine, își aduce mereu tanga. Adu-i lenjerie, indiferent de dispozițiile în care ea, dar un film. Am stins luminile, vom face dragoste până la sfârșitul nopții. Ți-ai sunat prietenii de genul „oww, îmi place de el.”
124. „În excursie, uitându-mă la o grămadă de stele Google Map.”

Mai multe citate Mac Miller

125. „Sunt doar o idee, nimic concret.”
126. „A-mi privi viața este ca și cum te uiți la filme.”
127. „Aș putea face o fotografie, dar aș prefera să pictez o poză.”
128. „Tocmai am băut niște suc de articulații mai devreme.”
129. „Se pare că devin mai proaspăt de fiecare dată când mă întorc.”
130. „Să urmăresc pârâul lui Dawson până adorm – este mai greu decât pare.”
131. „Cu „Blue Slide Park”, am vrut să am un album numărul unu și am făcut-o, așa că nu sunt supărat pe el, dar acesta era scopul lui.”
132. „Am găsit o diferență față de sol și podea.”
133. „Aș putea zbura acasă cu ochii închiși.”
134. „Am trecut prin asta, tu doar ocoliți.”
135. „Acest rahat este atât de singur până când se dezbrăcă.”
136. „Ai lumea chiar în mâinile tale.”
137. „Oamenii se închină acestor idoli, până când intră în contact cu zeii”.
138. „Conduc cu ochii închiși, ratând toate semnele.”
139. „Am ucis jocul așa cum a făcut Jeffrey Dahmer în anii 80.”
140. „Ești o prințesă pentru public, dar o ciudată când este timpul.”

Care dintre aceste citate ți-a dat cea mai mare motivație

Mac Miller a fost un muzician autodidact. A început să cânte la pian, chitară, bas și tobe de la o vârstă foarte fragedă, iar mai târziu s-a apucat de rap. Pasiunea sa arzătoare pentru muzică a fost principalul motiv pentru care a ajuns să creeze mixtape-uri și discuri inovatoare.
Viața lui este o lecție pentru noi să mergem spre lucrurile care ne pasionează – să avem mereu acel foc, acel impuls de a ajunge acolo unde ne dorim și să ne bucurăm în continuare de proces.
Dispărut prea devreme, regretatul rapper a servit drept inspirație pentru mulți să persevereze mereu în a urca pe scara vieții. Cuvintele și cântecele lui ne aduc un pic de pozitivitate, că într-o lume plină de lupte și greutăți, ar trebui să găsim în continuare modalități de a ne distra și de a ne aduce bucurie.
Ești un fan al lui Mac Miller
Care dintre melodiile sale este preferata ta
Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.