Dacă aveți nevoie de puțină inspirație și motivație pentru a vă trece peste zi, aceste top 30 Lou Gehrig se vor potrivi cu siguranță!
Lou Gehrig a jucat sub New York Yankees din 1923 până în 1939. A doborât recorduri ca primul jucător care a fost nominalizat un loc în Baseball Hall of Fame în același an în care s-a retras din sport.
Când îi auziți numele, fără îndoială, toate răspunsurile de vârf vor duce înapoi la baseball. Cu toate acestea, Lou Gehrig a reprezentat și ceva mult mai mare decât atât – a reprezentat o boală terminală numită ALS, care mai târziu și-a luat viața.
Dacă vrei să afli mai multe despre el și despre experiențele lui, asigură-te că citești lista de mai jos!
Începe aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate despre baseball și citate Babe Ruth.

Cele mai bune citate Lou Gehrig
1. „În ultimele două săptămâni, ați citit despre o pauză proastă. Cu toate acestea, astăzi, mă consider cel mai norocos om de pe fața pământului.”
2. „S-ar putea să fi avut o pauză grea, dar am foarte multe pentru care să trăiesc.”
3. „Jucătorul de minge care își pierde capul, care nu își poate păstra calmul, este mai rău decât niciun jucător de minge.”
4. „Nu există loc în baseball pentru discriminare. Este distracția noastră națională și un joc pentru toți.”
5. „Este o umbră destul de mare – a lui Babe Ruth – îmi oferă mult spațiu să mă răspândesc.”
Citește și: Citate Satchel Paige, Citate Mickey Mantle Citate

celebre Lou Gehrig

6. „The Babe este un tip, iar eu sunt altul și nu aș putea niciodată să fiu exact ca el. Nu încerc, pur și simplu merg mai departe așa cum sunt prin dreptul meu.”
7. „Îmi place să câștig, dar îmi place să pierd aproape la fel de mult. Iubesc fiorul victoriei și, de asemenea, ador provocarea înfrângerii.”
8. „Nu primești pauze decât dacă joci cu echipa și nu împotriva ei.”
9. „În acele vremuri eram foarte lipsiți de jucători de teren.”
10. „Întotdeauna am fost un om de echipă și nu am pierdut niciodată din vedere bunăstarea Yankeesului și datoria pe care o am față de baseball și față de fani.”
Citește și: Citate Ted Williams, Citate Mike Trout Citate

Lou Gehrig pentru a te inspira

11. „Nu sunt un tip de titlu. Știu că atâta timp cât o urmăream pe Ruth până în farfurie, aș fi putut să stau pe cap și nimeni nu ar fi știut diferența.”
12. „Ce ai de gând să faci
Recunoaște-te că ulciorii te au pe punctul de a te preda
. Nu poți face asta. Trebuie să te faci să crezi că ulciorii sunt la fel de buni precum au fost întotdeauna sau la fel de răi.”
13. „Sunt în stații de 17 ani și nu am primit niciodată altceva decât bunătate și încurajare de la voi fani. Uită-te la acești oameni buni. Care dintre voi nu ar considera că este punctul culminant al carierei sale doar să se asocieze cu ei chiar și pentru o zi

14. „Când te uiți în jur, nu ai considera că este un privilegiu să te asociezi cu bărbați atât de arătoși ca ei
Sunt în uniformă astăzi în acest stadion
. Sigur, sunt norocos.”
15. „Sunt plecat, dar nu jos. Cred că voi reveni în linie în trei săptămâni. Alerg mult și mă pun în formă.”
Citește și: Citate Ken Griffey Jr. Citate

motivaționale Lou Gehrig despre viață și baseball

16. „Trebuie să fii doborât pentru a-ți da seama ce simt oamenii cu adevărat pentru tine. Mi-am dat seama de asta mai mult ca niciodată în ultima vreme.”
17. „Trec printr-o perioadă de readaptare. Înseamnă să muncești din greu, să asculți, să privești, să-ți păstrezi curajul și să-ți reconstruiești picioarele și hotărârea.”
18. „Sunt un sclav al baseballului și numai pentru că îmi place cu adevărat jocul, urăsc să mă gândesc să iau chiar și o zi când jucăm.”
19. „Mi-a luat trei ani să intru în acest joc. Va fi nevoie de mai mult decât o crapă în cap pentru a mă scoate afară.”
20. „Când ai un tată și o mamă care muncesc toată viața ca să poți avea o educație și să-ți construiești corpul – este o binecuvântare.”
21. „Nu, doar acea ocazie, când am avut lombago, era aproape să renunț. Și am avut degetele de la mâini și de la picioare rupte, dureri și dureri la fel ca toți ceilalți bărbați. M-am hotărât să merg mai departe și am făcut-o. Până a venit ziua.”
22. „Indiferent de ceilalți jucători din clubul nostru, eu sunt omul căruia echipa îl arată ca un impulsor. În fiecare an, mi se spune că sunt lovitorul care trebuie să-i conducă pe Yankees la fanion. Asta mi se potrivește bine.”
23. „Cine nu ar considera că este o onoare să-l fi cunoscut pe Jacob Ruppert
. De asemenea, constructorul celui mai mare imperiu al baseballului, Ed Barrow,
să fi petrecut șase ani cu acel mic minunat, Miller Huggins
Apoi, pentru că am petrecut următorii nouă ani cu acel lider remarcabil, acel student inteligent la psihologie, cel mai bun manager din baseball de astăzi, Joe McCarthy
. Sigur, sunt norocos.”
24. „Așa-zisul meu colaps a fost vina mea. Am uitat să mă uit la calendar. Mi-am petrecut extrasezonul mergând într-o mașină și stând într-o barcă. Am mers să iau un ziar la două străzi distanță. Ar fi trebuit să fac jogging și ar fi trebuit să vin în cantonament cu picioarele potrivite pentru sarcină.”

Mai multe citate Lou Gehrig care vă vor spune despre gândurile și experiențele lui

25. „Când ai o soară minunată care ia partea cu tine în certuri cu propria ei fiică, asta e ceva.”
26. „Plăcerea unui trabuc după o săptămână grea îmi oferă o stare de bine și relaxare pe care un Valium nu l-ar putea egala. Deși poate exista o formă mai ideală de reducere a stresului, încă nu am descoperit nimic altceva la fel de eficient și ușor.”
27. „Când ai o soție care a fost un turn al puterii și a dat dovadă de mai mult curaj decât ai visat că există, asta este cel mai bun lucru pe care îl cunosc.”
28. „La început, obișnuiam să facem pe cineva groaznic să joace un joc. Apoi am ajuns să fac unul pe săptămână și, în sfârșit, să trag unul rău cam o dată pe lună. Acum, încerc să scad la unul pe sezon.”
29. „Zilele trecute, eram în drum spre mașină. Era grindină, străzile erau alunecoase și mă simțeam greu. Am ajuns într-un colț și am început să alunec. Dar înainte să cad, patru oameni au sărit din senin să mă ajute. Când le-am mulțumit, toți mi-au spus că știau despre boala mea și că mă supravegheau.”
30. „Vorbește despre asta
Sigur. De ce nu
este o rușine. Ziua vine tuturor jucătorilor de mingi. Dar vă rog să nu porniți tremolo-ul și să faceți un necrolog.”

Te-ai considerat vreodată a fi norocos

La mult timp după moartea sa, Lou Gehrig este încă inseparabil de expresia „cel mai norocos om”. Deși se considera așa, uneori viața are doar alte planuri.
Într-adevăr, Gehrig a fost norocos, deoarece a avut o pauză bruscă în carieră, deoarece un coechipier nu a putut juca. Cu toate acestea, succesul lui nu poate fi atribuit doar norocului. Pentru că s-a dedicat meșteșugului său și și-a dat timp să-și urmeze pasiunea și să-și îmbunătățească abilitățile.
I s-au oferit multe oportunități extraordinare și recunoașteri în cariera sa. Dar totul s-a oprit când a fost diagnosticat cu boala. Cu toate acestea, Lou Gehrig nu a lăsat asta să-l împiedice să trăiască viața pe care și-a dorit-o; în schimb, scopul lui în viață a devenit mai evident.
Așa că, ca și Lou Gehrig, nu lăsa nimic să te doboare, oricât de mare sau banal ar părea. Viața va avea mereu suișuri și coborâșuri, dar tu ai puterea de a controla modul în care reacționezi și acționezi.
Care citat a avut cel mai mare impact asupra ta
Cunoașteți pe cineva care trebuie să-și asculte replicile motivante
Comentați mai jos!