Aflați mai multe despre micile pepite de înțelepciune pe care le puteți obține de la un actor veteran prin aceste citate Morgan Freeman.
Acoperind un spectru larg de subiecte, această listă acoperă totul, de la actorie, natură și chiar rasism și discriminare.
Așadar, dacă aveți nevoie de o anumită motivație care să vă ajute să faceți tot ce puteți face în viață, atunci această colecție este ceva ce ar trebui să verificați cu siguranță.
Să începem.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate de Matthew McConaughey și citate de Jim Carrey.

Cele mai bune citate Morgan Freeman

1. „Ocupați-vă să trăiți sau să muriți.”
2. „Oboseala, disconfortul, descurajarea sunt doar simptome ale efortului.”
3. „Nu-ți fie frică de ceea ce vrei. Acesta este timpul tău. Barierele sunt în jos.”
4. „Am auzit odată un om înțelept spunând că nu există oameni perfecți, ci doar intenții perfecte.”
5. „Donald Trump este Honey Boo Boo al oamenilor bogați.”
6. „Provocați-vă; este singura cale care duce la creștere.”
7. „Nu fi diferit doar de dragul diferitului. Dacă îl vezi diferit, funcționează așa. Urmează-ți propria muză, mereu.”
8. „Dacă nu trăiești la margine, atunci ocupi puțin prea mult spațiu.”
9. „Puterea cea mai înaltă este mintea umană. De acolo a venit Dumnezeu și credința mea în Dumnezeu este credința mea în mine.”
10. „Urăsc cuvântul homofobie. Nu este o fobie. Nu ești speriat. Ești un nemernic.”
11. „Dacă vrei să vezi un miracol, fii miracolul.”
12. „Cum vom scăpa de rasism
Nu mai vorbi despre asta!”
13. „Trebuie să-mi reamintesc că unele păsări nu sunt menite să fie închise. Penele lor sunt prea strălucitoare. Și când ei zboară, partea din tine care știe că a fost un păcat să-i închidă se bucură.”
14. „Nu lăsa niciodată mândria să fie principiul tău călăuzitor. Lasă realizările tale să vorbească în locul tău.”
15. „Nu vreau o Luna istoriei negre. Istoria negrilor este istoria Americii.”
16. „Cum schimbăm lumea
Un act aleatoriu de bunătate la un moment dat.”
17. „Tocmai m-ai numit bătrân
, prefer cu adevărat cuvântul „experimentat”.
18. „Atâta timp cât te simți ca o victimă, ești una.”
19. „Voi înceta să-ți mai numesc om alb și o să-ți cer să nu mă mai numești om de culoare.”

Citate Morgan Freeman despre morală, credință și înțelegere

20. „Iertarea eliberează sufletul, îndepărtează frica.”
21. „A învăța cum să fii nemișcat, să fii cu adevărat nemișcat și să lași viața să se întâmple — acea liniște devine o strălucire.”
22. „În cel mai aspru loc de pe Pământ, iubirea găsește o cale.”
23. „Deci, dacă cred în Dumnezeu și cred, este pentru că cred că sunt Dumnezeu.”
24. „Dacă viața ta se dovedește a fi bună și ai o cantitate enormă de noroc în viața ta, este un lucru bun să te întorci și să o faci să funcționeze pentru alții.”
25. „Tot ce trebuie să faci este să crezi, apoi vei vedea totul.”
26. „Depun un efort mare pentru că uneori viața nu este plăcută. Uneori este dureros, alteori stresant, uneori chiar agonizant, așa că cred că odată ce ai ocolit aceste cocoașe, luptă-te pentru plăcere și pace.”
27. „Totuși, poate fi mai eficient să realizezi ceea ce trebuie să faci cu un efort minim. Urmărește Anthony Hopkins. El nu pare să facă nimic. Este atât de nemișcat încât nu-l poți vedea lucrând, dar ești atras de caracterul lui prin liniștea lui.”
28. „Ei bine, iată o întrebare științifică – a văzut cineva vreodată dovezi concrete
. Ceea ce primim sunt teorii de la profeții noștri anteriori. Acum, oamenii care cred că Dumnezeu ne-a inventat cred că Pământul nu poate avea mai mult de 6.000 de ani. Deci, cred că este o chestiune de credință.”
29. „Publicul simte că dacă este pe internet și îl poți accesa, meriți. Nu ai comis niciun fel de crimă. Poate chiar trebuie să redenumim pirateria. Dar, în orice caz, trebuie să ne confruntăm.”
30. „Și unele locuri în care ai fost înainte sunt atât de grozave încât nu te deranjează să te întorci vreodată. Unele locuri în care ai fost înainte nu vrei să te întorci niciodată.”
31. „Este important să ascult. Nu
mă pot gândi la un singur domeniu al vieții în care nu ar fi.”
32. „Pe măsură ce masca înșelăciunii cade de pe fața umanității, dezvăluind realitatea sumbră a dualității în care toată lumea este o victimă, nimeni nu va fi scutit.”
33. „Adevărul are multe nuanțe. Nu este o chestiune de alb-negru, ci de gri.”
34. „Deși mulți, suntem una. Deci, în ultimă analiză, s-ar putea să ducem un război care nu poate fi câștigat
. Transformăm totul de pe planetă în hrană pentru oameni, așa că tăiem pădurile tropicale, înlocuim toate animalele și Fac toate acestea pentru a hrăni oamenii.”
35. „Am avut noroc că, când a venit ocazia, am fost pregătit să o întâlnesc.”
36. „Aceasta este într-adevăr cea mai rea parte a vieții, într-adevăr. Ești încadrat undeva și următorul lucru pe care îl cunoști oamenii spun: „Nu. Nu. Nu este genul. Ia-mă așa și așa. Nu sunt un tip. Sunt actor.”
37. „Știu că oamenii spun că te plac. Nu sunt insultat, sau împins, sau altceva. Oamenii vin pentru că mă plac. Cu toate acestea, nu pot fi al tuturor. Niciunul dintre noi nu poate. Urăsc să spun nu oamenilor.”
38. „Cel mai bun mod de a te confrunta sau de a face față inovației tehnologice este să continui să te miști tehnologic.”
39. „Poți transforma orice într-o piesă pentru simplul motiv că mintea umană este unul dintre cei mai buni scriitori din domeniu. Așadar, dacă ai un scriitor care este suficient de inteligent pentru a-ți oferi suficiente indicii, vei completa fiecare loc liber dintr-o piesă, fiecare.”

Citate Morgan Freeman despre actorie și viață

40. „Noi, oamenii suntem mai preocupați de a avea decât de a fi.”
41. „Smecheria oricărei profesii este să arate ușor.”
42. „Nu poți să-ți iei credit pentru talent; poți doar să-ți asumi creditul pentru folosirea ei.”
43. „Întotdeauna le spun copiilor mei dacă vă culcați, oamenii vă vor călca. Dar dacă continui să te lupți, dacă continui, cineva îți va da întotdeauna o mână de ajutor. Mereu. Dar trebuie să continui să dansezi, trebuie să-ți ții picioarele în mișcare.”
44. „Cea mai bună postură a ta este următoarea ta”.
45. „Dacă te uiți înapoi la viața ta și de unde ai pornit, este ca și cum te-ai uita înapoi în josul unui munte, înapoi la podeaua deșertului. Parcă acum nu-mi vine să cred că am avut tot ce este necesar sau am perceput orice a fost nevoie pentru a ajunge aici.”
46. ​​„Publiculul crede ceea ce crezi tu. Este o chestiune de a crede în tine. Dacă mă cred, atunci nu ai de ales. Deloc.”
47. „Dar pot spune că viața este bună pentru mine – a fost și este bună. Așa că cred că sarcina mea este să fiu bun. Deci, cum să fii bun cu viața,
o trăiești.”
48. „Te măsori după oamenii care se măsoară după tine”.
49. „Nu am avut niciodată relații intime cu un delfin.”
50. „Aceasta este treaba ta ca actor – să înțelegi partea umană a personajului, să o faci reală.”
51. „Îmi plac rolurile personajelor. Undeva în spate am ajuns cu adevărat la concluzia în mintea mea că diferența dintre actorie și celebritate era majoră.”
52. „Întotdeauna am fost fan sau am dorit sau am răspuns la varietate. Îmi place varietatea în viață, așa că varietatea în muncă este o necesitate.”
53. „Oare aveam să fiu mereu aici
Nu nu am fost. Aveam să fiu fără adăpost la un moment dat, șofer de taxi, șofer de camion sau orice fel de slujbă care să-mi aducă o crustă de pâine. Nu știi niciodată ce se va întâmpla.”
54. „Fiecare loc de muncă este o provocare. Provocarea este să o faci și să arate corect, ca și cum ai aparține acolo, oriunde s-ar afla.”
55. „Pe măsură ce cresc în această afacere, înveți cum să faci mai mult cu mai puțin.”
56. „Am trăit cu mine însumi toată viața, așa că mă cunosc pe tot. Deci, când mă privesc, tot ce văd sunt pe mine. Este plictisitor.”
57. „Nu poți întotdeauna să traduci cuvintele în sens.”
58. „Într-o zi, foarte curând, vom fi întrebați: „Ce am făcut
Și vom spune: „Am făcut tot ce am putut”. Trebuie, pentru că dacă nu o facem, nu va mai rămâne pe cine să ceară. Nu ne-am confruntat niciodată cu o criză atât de mare, pe care nu am avut niciodată idei mai bune de rezolvat. Aceasta este singura noastră casă. Putem alege astăzi să facem o lume de diferență.”
59. „Și că dacă devii vedetă, oamenii vor merge să te vadă. Dacă rămâi actor, ei vor merge să vadă povestea în care ești.”

Citate Morgan Freeman despre schimbare, vise și obiective

60. „Dacă visezi, trebuie să visezi că se va întâmpla. Sa nu uiti asta. Dacă visezi, trebuie să-ți imaginezi că se va întâmpla cu adevărat.”
61. „Sunt ferm convins că lucrurile se întâmplă așa cum ar trebui. Universul se desfășoară exact așa cum trebuie.”
62. „Cea mai bună modalitate de a garanta o pierdere este să renunți.”
63. „Eu sunt Dumnezeu. Deci este ușor să joci cu el. Ei spun că Dumnezeu este în toate lucrurile. Deci, dacă Dumnezeu este în mine, atunci eu sunt în Dumnezeu. Prin urmare, eu sunt Dumnezeu. Dumnezeu nu există fără mine.”
64. „Foarte des, știi, te oprești din mers pentru că spui: „Ei bine, m-am săturat să urc acest deal. Nu voi ajunge niciodată în vârf. Și ești la doar doi pași de vârf.”
65. „Este ceea ce învăț de la marii actori cu care lucrez – liniște. Asta e tot și acesta este cel mai greu lucru.”
66. „Scrie ceva perspicace. Spune că Morgan Freeman a spus-o. Câștigă pe internet.”
67. „Abordarea mea în ceea ce privește actoria este că sunt total intuitiv. Am citit scenariul și am înțeles. Dacă nu o înțeleg, nu o pot face.”
68. „Actorii nu pot lucra unul împotriva celuilalt. Este total imposibil.”
69. „Există vreun film despre care cred că ar fi trebuit să câștig Oscarul pentru
Yeah. Toti.”
70. „Dacă stau acasă, nu sunt celebru. Sunt celebru doar când ies în stradă, așa că nu ies prea mult în stradă.”
71. „Cu cât actorul este mai bun, cu atât te simți mai sigur că lucrezi.”
72. „Cred că dacă iei un loc de muncă, îi datorezi la fel de multă pasiune pe cât o cere jobul în sine. Și majoritatea locurilor de muncă cer să fii total dedicat.”
73. „A găsi bucurie este probabil echivalent cu a te regăsi pe tine însuți și a fi confortabil în propria ta piele.”
74. „Când făceam teatru, am avut mare succes să cred că sunt grozav – darul lui Dumnezeu pentru teatru.”
75. „Nu cred că cineva învață ceva. Ei bine, adică, înveți mereu ceva dacă ai ochii și urechile deschiși. Înveți ceva din fiecare ieșire, de fiecare dată când o faci. Dar pentru mine, ceea ce fac actorii este să interacționeze și de aceea trebuie să faci asta.”
76. „Nu vei putea arăta ca oricine altcineva, indiferent cât de mult ai încerca, decât dacă ești un imitator; atunci nu acționezi, ci doar mimezi.”
77. „Nu am pe nimeni care să-mi spună ce să spun. Am oameni care ar sugera, poate, că nu ar trebui să fac asta, asta sau alta, dar asta depinde strict de mine.”
78. „Cred că nu contează cu adevărat unde lucrezi atâta timp cât lucrezi. Continuă să-ți ascuți dinții.”
79. „A fi orb este la fel de simplu ca să închizi ochii. Orbii nu se comportă diferit de tine sau de mine. Nu vezi niciodată un orb spunând: „Sunt orb”. Așa că, dacă vrei să joci orb, închide ochii și ține-i închiși și să te descurci bine.”

Citate Morgan Freeman despre natură și pământ

80. „Dacă nu salvăm oceanele, dacă nu facem ceva în legătură cu ceea ce le facem oceanelor, precum și planetei în general, vom imi pare foarte rau.”
81. „Așa că spunem: „O, Doamne; credem că am găsit o altă planetă asemănătoare Pământului. Vom începe să încercăm să ne dăm seama cum să ajungem acolo. Și am această convingere puternică că orice credem că putem face, orice putem visa, putem face.”
82. „Un univers, patru forțe, miliarde de galaxii. Precizia și complexitatea lumii noastre sunt suficiente pentru a-l face chiar și pe faimosul cosmolog să înnebunească puțin. Cum se potrivesc toate

Există un design unic, cuprinzător al cosmosului
Și dacă îl găsim, vom întrezari mintea lui Dumnezeu

83. „Este oarecum bine cunoscut că oricând se întâmplă orice catastrofă oriunde în lume, ei pot conta pe Statele Unite pentru ajutor.”
84. „Sunt pasionat de ceea ce se întâmplă cu oceanele, în principal pentru că, dintr-un motiv idiot, ne-am încurcat. Adică, chiar ucidem oceanul. E ca și cum ai stinge soarele. Fără el, nu există noi.”
85. „Nimeni nu încearcă să economisească energie. Încercăm să schimbăm utilizarea combustibilului. Uitați de economisirea energiei; dacă obținem tipul potrivit de energie, există cantități nesfârșite.”
86. „Dacă trăiești o viață de simulare, viața ta nu valorează nimic până când nu faci ceva care să-ți provoace realitatea. Și pentru mine, navigarea în ocean este o adevărată provocare, pentru că este viață sau moarte.”
87. „Cred că trebuie să fii creier stâng, într-o anumită măsură, pentru a înțelege știința. Pot să vorbesc despre asta, dar nu pot să o fac.”
88. „Cred în a ajuta planeta să supraviețuiască și asta include să întindem mâna pentru a ajuta unele dintre creaturile care dispar ale căror habitate le distrugem. Depinde de noi să inversăm cumva această tendință. Nu știu cum vom reuși, dar trebuie să facem asta.”
89. „Gravitez spre gravitas”.

Citate Morgan Freeman despre discriminare și rasism

90. „Primul lucru care îmi vine întotdeauna în minte în ceea ce privește președintele nostru este că toți oamenii care îi pun această barieră. Ei uită în mod convenabil că Barack avea o mamă, iar ea era albă — foarte albă; American, Kansas, mijlocul Americii. Nu există nicio discuție despre cine este sau ce este. Primul președinte de culoare al Americii nu s-a ridicat încă. Nu este primul președinte de culoare al Americii. El este primul președinte de rasă mixtă din America.”
91. „Atacarea persoanelor cu dizabilități este cea mai scăzută etapă de putere la care mă pot gândi.”
92. „Nebunia este să fii rahat, bătut, să treci prin viață într-o existență mizerabilă, când ai un leu închis în cușcă și o cheie pentru a-l elibera.”
93. „Nu renunțați niciodată la ganja.”
94. „Nu știi cât de mult apreciezi intimitatea ta până nu o ai.”
95. „Este doar cea mai stupidă lege posibilă. Doar faci criminali din oameni care nu sunt implicați în activități criminale. Și cheltuim miliarde de dolari încercând să ducem un război pe care nu-l putem câștiga! Am putea face miliarde, doar să-l legalizăm și să-l taxăm așa cum facem noi băuturi alcoolice. E o prostie.”
96. „Oricine petrece mult timp cu mine mă găsește neplăcut.”
97. „Uitați-vă la petreceri de ceai care controlează Partidul Republican. Politica lor declarată, declarată public, este să facă tot ce este necesar pentru a se asigura că Obama servește doar un mandat. Ceea ce subliniază asta
La naiba cu țara. Vom face orice am face pentru a-l scoate pe acest negru, putem, vom face tot ce putem pentru a-l scoate pe acest negru de aici. Este un lucru rasist.”
98. „Acești pereți sunt amuzanți. Mai întâi îi urăști, apoi te obișnuiești cu ele. Trece destul timp, primești așa că depinzi de ei. Asta este instituționalizat.”
99. „Să vă spun ce este dreptatea. Dreptatea este legea și încercarea slabă a acelui om de a stabili principiile decenței.”
100. „Șansele sunt proaste să spun ceva ce mi se atribuie.”

V-au inspirat aceste citate Morgan Freeman să vă puneți întotdeauna 100% în tot ceea ce faceți
Morgan Freeman este un nume cunoscut. Chiar dacă auzi doar vocea lui, știi că este el. Cu toate acestea, el a jucat de fapt puține sau deloc roluri principale. De obicei, este un actor secundar în unele dintre filmele noastre preferate. Dar asta este minunat la Morgan Freeman: este versatil și consecvent și este întotdeauna grozav în orice face, pentru că își pune inima și sufletul în actoria sa. Aceasta este o lecție importantă pe care o putem învăța cu toții de la el: nimic – niciun rol, nici un loc de muncă, nicio poziție – nu este vreodată prea mare sau prea mic. Tot ce trebuie să facem este să ne perfecționăm în mod continuu talentele și să punem timp și să muncim din greu pentru a produce rezultate incredibile. Cu o carieră care se întinde pe mai bine de 50 de ani, lucrurile pe care le putem învăța de la el nu lipsesc cu adevărat.
Care citat Morgan Freeman este preferatul tău.
Există alte citate pe care ai dori să le adăugăm
Dacă da, asigurați-vă că le enumerați mai jos.