Ti-ar placea sa ajungi in pat cu 3 fete in 2 saptamani
Multi barbati si-ar dori …
… intr-adevar … este mai corect sa spui ca multi barbati viseaza la chestia asta! Unii ar adauga ca acesta este un vis daca nu ai avut harul divin inca de la nastere (o avalansa de bani, o mare frumusete sau o carisma extraordinara).
Dar suntem siguri
Si daca ti-as spune ca o persoana care pana cu cateva luni inainte avea dificultati in a cuceri chiar si o singura femeie a depasit cu mult
ceea ce ti-am spus
probabil ca ai zambi si mi-ai spune ca este o prostie…
, cu fata mea obisnuita de fund si cu dorinta de a da lumea peste cap, te-as lasa sa citesti acest mesaj:
Si din moment ce imi place sa tachinez, dupa aceea ti-as spune ca este mult mai mult decat ce citesti in mesaj si te-as pune sa astepti finalul articolului inainte sa te las sa il citesti 🙂
Acum, hai sa incep de la inceput din aceasta poveste…

Ei bine, dar nu prea mult

Prima impresie a fost cu siguranta buna: Andrea, o studenta inscrisa in Supercamp, inainte chiar de a incepe cu antrenamentul imi trimisese conversatiile cu cateva fete pe care le auzea pe WhatsApp si Facebook. Nu atat pentru mesaje (care erau obiectiv proaste), cat pentru faptul ca deja vorbea cu fetele.
Odata ce m-am intalnit live pentru antrenament, Andrea m-a surprins si mai mult. Pe langa faptul ca s-a imbracat destul de bine (intotdeauna sunt puncte in plus la femei), s-a descurcat foarte bine si in abordarea strainilor in timpul zilei.
De fapt, cu cateva sfaturi specifice, Andrea a ajuns sa obtina 4 numere de telefon in timpul primei noastre sesiuni de antrenament! Practic, un numar pe ora.
Dar cum se spune: „Nu sunt toti trandafiri si flori”…
De fapt, in zilele urmatoare, am observat o problema fundamentala: Andrea nu a putut sa iasa cu fetele carora le luase numarul.
Si asta nu e tot…

Transformari nocturne

Nu, nu vorbesc despre licantropie…
Transformarea pe care a intalnit-o Andrea seara a fost cu totul diferita. Seara se intelegea mult mai rau cu femeile.
Aproape ca arata ca o alta persoana.
Va spun mai multe: in timp ce ziua nu arata nici cel mai mic blocaj in apropiere, seara era total inghetat cand era vorba sa se apropie de ringul de dans.
In afara de asta, cateva dintre abordarile pe care le-a luat au mers destul de prost.
Acum nu exista nicio lege care sa te oblige sa te apropii atat de zi, cat si de noapte, asa ca poti foarte bine sa alegi mediul in care mergi cel mai bine si sa te concentrezi pe asta… dar pentru Andrea a fost esential sa cuceresti contextul nocturn (mai tarziu in articol veti intelege de ce).
Asa ca am depus mult efort, eu in indrumarea Andreei si el in punerea in practica a sfatului meu. Si inainte de a se termina noaptea, a sarit un numar (si, avand in vedere noaptea, nu a fost deloc rau ca urmare).

Dincolo de numere

Cifrele fetelor soseau in timpul zilei si incepeau sa soseasca seara.
Era timpul sa mergem mai departe.
Si pentru ca nu faci nimic cu un numar daca nu iesi cu fata.
Asa ca ne-am apucat de treaba.
Planul de actiune a fost simplu:

  • Rafinati conversatiile cu femeile (Andrea era putin mecanica in conversatii si le facea pe fete sa vorbeasca putin)
  • Imbunatatiti-va cu mesajele pentru a putea petrece timp cu fetele
  • Continuati sa abordati fetele pentru a obtine numerele (ca sa puteti exersa mesajele mai tarziu)

Prin consultatii si sesiuni de practica cu modelul am avut grija sa rafinam conversatiile… care au devenit din ce in ce mai naturale si mai captivante pentru fete.
Prin WhatsApp i-am dat sfaturi cu privire la mesaje.
Si in practica de teren am mers sa strangem numere.

Oprirea

Imbunatatirile pe care Andrea le obtinuse pana in acest moment au fost semnificative: cu fetele a fost mult mai bine.
A fost esential sa ajungi la aceasta piatra de hotar pentru ca cu cat mergi mai bine cu fetele in direct si cu atat mai putin trebuie sa interactionezi cu ele prin telefonul mobil (punctul sau de cea mai mare lipsa) pentru a iesi.
Si, de fapt, tocmai in aceasta perioada Andrea a primit prima programare a cursului.
Cu toate acestea, ceva teribil pandea dupa colt…
un bloc „de netrecut” cu mesaje!
In acest moment al cursului, Andrea lua numere tot timpul, dar nici macar nu putea iesi cu cele mai implicate femei (cu exceptia fetei mentionate mai sus). Mesajele pe care le-a trimis pur si simplu l-au facut sa piarda fetele .
Oricat de mult i-am dat indicii nesfarsite, a existat intotdeauna o noua greseala. Si adesea au fost greseli foarte mari / grele.
Din pacate, toti avem slabiciuni care ne fac sa suferim. Pentru Andrea a fost asta, pentru mine a fost contactul fizic (am pierdut luni de zile inainte de a-l face), pentru Davide au fost abordarile… fiecare are a lui!
A trebuit neaparat sa depasim acest obstacol, intr-un fel sau altul…

Drumul spre succes

Prima strategie pe care i-am recomandat-o Andreei a fost foarte simpla: evitati mesajele (sau macar minimizati-le).
In practica, cand lua numarul unei fete ar fi trebuit sa o sune fara sa-i trimita mai intai mesaje…sau cel mult ii putea scrie cel mult 2-3 mesaje pentru a incalzi mediul pentru o clipa.
Nu este strategia optima (retrospectiv nu as fi scris un ghid pe mesaje), dar in cazul lui a fost cea mai buna solutie pe termen scurt.
Si apoi i-am spus sa faca un alt lucru foarte important: cand iesea noaptea trebuia sa incerce sa sarute femeile de care se apropia. I-am spus sa nu ia numere daca nu a sarutat-o ​​mai intai pe fata.
Planul era simplu. Cand Andrea iesea ziua, trebuia sa ia numerele fetelor si apoi sa le sune si sa iasa, ocolind utilizarea mesajelor. Seara trebuia sa sarute fetele, cu scopul de a incheia aceeasi seara sau macar sa pregateasca femeile sa iasa fara prea mult schimb de mesaje.

Ultimul bloc

Aici a iesit ultimul bloc real pe care Andrea ar trebui sa-l infrunte.
Observasem asta inainte, dar inca nu era timpul sa lucrez la asta. In schimb, acum devenise esential sa depasim acest obstacol.
Andrea a avut mari dificultati cu contactul fizic.
Asa ca am dedicat toata partea ramasa din Supercamp pentru a depasi aceasta stanca.
L-am pus sa faca o sedinta cu modelul (unde era evidenta dificultatea lui in contactul fizic) pentru a rezolva problema. Cand ieseam seara la antrenament, ne concentram pe contactul fizic si ii faceam „exercitii” despre el.
Pe scurt, l-am incoltit si l-am facut sa inteleaga ca nu mai poate scapa, trebuia sa-si infrunte demonii interiori .
Am adus treptat aceasta strategie de predare la mai bine si cu mult angajament, pana la urma Andrea a reusit sa depaseasca dificultatile de contact fizic.
Iar calea pe care a facut-o l-a condus la culmi remarcabile ale succesului.

Culmile succesului…
Cu putere si determinare, Andrea nu doar ca a ajuns sa faca sex cu 3 fete in 2 saptamani asa cum v-am aratat la inceputul articolului, dar a facut si mai mult.
De asemenea , da dovada de mare determinare si dorinta de a se imbunatati in continuare, asa ca sunt sigur ca va face mult mai mult.
Ce sa spun… Nu pot decat sa fiu mandru de Andrea si sper ca povestea lui sa fie o inspiratie si pentru tine: a avut de infruntat mai multe blocaje (unele dintre ele foarte puternice), dar inca o data s-a dovedit ca daca urmati o metoda eficienta si mergeti inainte cu hotarare, rezultatele ajung .
Mauro