Aici am adunat cele mai bune fraze despre prietenie! Vor fi, de asemenea, poze si bilete. Veti gasi tot materialul pentru a trimite felicitari prin scrisoare sau sms, urari imaginative serioase si amuzante, pentru toti oamenii care va sunt prieteni chiar si pentru cei care nu sunt inca.
Felicitarile prietenilor si prietenelor tale se intampla de doua ori pe an: pe 9 iunie – Ziua internationala a prietenilor si pe 30 iulie – Ziua internationala a prieteniei.
Aceste intalniri minunate invita distractie si bucurie inspirate de natura insasi.
Abilitatea de a fi prieteni caracterizeaza fiecare persoana exclusiv pe partea pozitiva.
Nu este un secret pentru nimeni ca cel mai teribil lucru este singuratatea intr-o multime, iar cand o persoana are cel putin un prieten, nu are nicio amenintare pentru viitor. O prietenie

autentica si loiala – este mai mult decat un schimb reciproc de servicii, ci un mijloc de a evolua si a-i intelege pe ceilalti.
Nu toata lumea are norocul sa aiba prieteni adevarati si nu este usor sa mentii aceste relatii inca din copilarie. Cu cat lumea creste mai multi oameni buni, capabili sa iubeasca si sa fie prieteni, cu atat va fi mai putin loc pentru rau si ura.
In aceste date, exista ocazia de a felicita prietenii, de a prezenta un suvenir modest si, in agitatia vietii de zi cu zi, de a gasi din nou timp pentru a petrece timpul liber impreuna, a socializa si a se relaxa.
Aici veti gasi cele mai originale felicitari cu carti postale colorate si calde salutari prietenoase in versuri si proza.

Prietenia este unul dintre cele mai bune sentimente morale date omului. Ea implica simpatii personale, afectiuni si afecteaza cele mai intime si mentale laturi ale vietii umane. Un prieten adevarat se va grabi intotdeauna sa-l salveze.
Din toata inima, felicit sincer de Ziua Prietenilor pe toti cei care, cu multa dragoste si devotament, pastreaza in inimile lor acest sentiment pretios: prietenia ! Lasati prietenia sa fie mereu la fel de puternica ca granitul si intotdeauna sa ghideze viata ca o stea polara stralucitoare!
Expresiile de prietenie pentru o persoana iubita pot fi diferite, principalul lucru este ca vin din inima.
Este posibil sa scrieti o dorinta de prietenie sau o gluma prin mesaj text sau sa o trimiteti ca mesaj pe WhatsApp sau pe Facebook sau Viber .

Fraze de prietenie

Astazi, in lumea moderna, fericirea inseamna a fi un prieten si si mai multa fericire inseamna a avea prieteni adevarati, nu falsi.
icon-quote-left In aceasta zi, vreau sa spun tuturor ca cei care nu se vor intoarce intr-un moment dificil, care nu vor indrepta cutitul la spate, care nu vor ridiculiza si refuza sa va ajute – asta sunt adevarate prieteni. Le doresc tuturor sa aiba macar unul, cel mai fidel si drag prieten! Prietenia adevarata trebuie apreciata, pentru ca nu este data tuturor!
icon-quote-left Sa fie lumina infinita, dragoste si sprijin prietenos astazi, Ziua Internationala a Prieteniei.
icon-quote-left Prietenii sunt ca stelele: nu le vezi intotdeauna, dar stii intotdeauna ca sunt acolo.
icon-quote-left Le multumesc prietenilor mei pentru dispozitia lor vesela, pentru capacitatea lor de a asculta si de a intelege, pentru bunatatea lor, pentru sensibilitatea fata de mine, pentru interesul profund fata de viata mea, pentru ca isi gasesc mereu timp pentru mine si, in general, pur si simplu pentru cine sunt! Fara tine, viata mea ar fi absolut lipsita de sens si si-ar fi pierdut orice gust! Te iubesc!
icon-quote-stanga Aguri pentru ziua prietenilor. Mi-as dori ca prietenia din viata ta sa fie puternica, adevarata, de incredere si pentru totdeauna.
icon-quote-left Lasa-ti prietenii sa te sustina si sa te inteleaga mereu, dar si tu fugi sa lupti pentru un prieten care are nevoie. Vom fi mereu o companie vesela, cu idei bune, ganduri interesante si zambete stralucitoare!
icon-quote-left Astazi este o zi a prietenilor buni! Si vreau sa te felicit, draga mea!
icon-quote-left Va multumesc ca sunteti prietenii mei! Intotdeauna in contact si aproape la momentul potrivit. Iti doresc o dispozitie fara nori, bucurie si fericire pentru totdeauna. Mare succes, afaceri si rezultate. Lasa totul in viata sa fie incredibil de excelent!
icon-quote-stanga Aguri pentru ziua prietenilor. Imi doresc ca prietenia adevarata sa nu fie stearsa in timp si sa nu fie rupta de kilometrii care sunt distanta intre noi.
icon-quote-left Lasa un prieten sa-ti vina in ajutor in orice situatie dificila, lasa-ti prietenii adevarati sa ramana mereu buni insotitori pe calea vietii tale.

Fraze frumoase de prietenie
icon-rocket Buna dimineata prieteni… Vreau sa va doresc, sa aveti mereu aceiasi si cei mai dragi oameni in viata, acei oameni care pot fi numiti „prieteni”.
icon-rocket Lasa-ti prietenii sa imparta cu tine bucuria si victoria, ca nu te supara in momentele de gravitate si cand te confrunti cu problemele vietii te inveselesc si, daca te ingrijorezi brusc, iti vor da auto- incredere, daca aveti indoieli va vor oferi certitudinile de care aveti nevoie. Va doresc prietenie puternica si intelegere reciproca cu cei dragi.
icon-rocket Prietenilor mei dragi, va multumesc pentru cine sunteti! Te apreciez foarte mult si prietenia noastra este unica, pentru ca alaturi de tine viata mea este mult mai stralucitoare, mai distractiva, mai interesanta si mai fericita! Sper ca prietenia noastra va deveni mai puternica de-a lungul anilor!
icon-rocket Felicitari de Ziua prietenilor si a ceea ce imi doresc si sa am mereu sprijinul unui prieten drag, sa nu-mi pierd niciodata prietenii pentru timp, pentru certuri, pentru infractiuni..
icon-rocket Lasa prietenia sa fie mereu libera de orice, Imi doresc sa pot fi cel mai bun prieten si sa am prieteni minunati si credinciosi in viata.
icon-rocket Via Le doresc numai bine prietenilor mei! Sa existe intotdeauna un prieten in viata care sa asculte, sa ajute si sa sprijine. Pentru a nu cunoaste gravitatea singuratatii si orice eveniment, fie el vesel sau trist, este impartasit cu prietenii adevarati.
icon-rocket Cel mai important lucru din viata este imposibil de atins, iar prietenia adevarata este deosebit de rara! Imi doresc ca prietenia sincera, credincioasa si de incredere sa fie pentru noi toti!
icon-rocket Nu exista nimic mai important in lumea prieteniei. Lasa toti prietenii sa ramana atat de aproape, incat sa nu te dezamageasca sau sa te supere.
icon-rocket Sa fie lumina infinita a iubirii si a sprijinului prietenesc astazi, Ziua Internationala a Prieteniei.

Poze de prietenie
Trebuie sa stii sa-ti faci prieteni. In general, sunt multi prieteni
, este greu de spus. La urma urmei, un prieten este deja mult, pentru ca nu toata lumea are noroc in prietenii.
Un prieten este acea persoana pe care o poti suna noaptea, alaturi de care poti fi cu adevarat tu insuti. De asemenea, puteti trimite una dintre aceste imagini cu legenda. Imediat.
Vom incerca sa va spunem ce este o prietenie adevarata, folositi pozele despre prietenie cu descriere sau fara descriere. Vezi mai multe poze frumoase.

Citate despre prietenia adevarata de dedicat

Lasa-ti prietenii sa ramana mereu fideli oricarui mediu. Si va exista intotdeauna un motiv pentru a ne intalni si a impartasi bucuria.
icon-shield Felicitari de Ziua Prietenilor si dorinta mea este sa am mereu sprijinul unui prieten drag, sa nu-mi pierd niciodata prietenii in timp.
icon-shield Fie ca prietenia sa fie intotdeauna nepretuita, imi doresc sa pot fi cel mai bun prieten si sa am prieteni minunati si credinciosi in viata.
icon-shield La multi ani prieteni! Sa existe intotdeauna un prieten in viata care sa te asculte, sa te ajute si sa te sprijine. Pentru ca tu sa nu cunosti gravitatea singuratatii si orice eveniment, fie el vesel si trist, poate fi impartasit cu prietenii adevarati.
icon-shield Draga, pot conta pe tine in orice situatie. Va veniti in ajutor la orice ora din zi sau din noapte, pe frig si pe ploaie. Vreau sa va urez prieteni mereu in buna dispozitie, succes si fericire fara limite.
icon-shield Lasa tot binele pe care ti-l poti imagina sa devina realitate.
icon-shield Dragii mei prieteni, va multumesc pentru cine sunteti alaturi de mine! Te apreciez foarte mult si iubesc foarte mult prietenia noastra, pentru ca alaturi de tine viata mea este mult mai stralucitoare, mai distractiva, mai interesanta si mai fericita! Sper ca prietenia noastra va deveni mai puternica de-a lungul anilor!
icon-shield Le doresc tuturor, sa aiba un prieten de incredere! Le doresc tuturor sa aiba un prieten adevarat!

Salutari gratuite
icon-shield Felicitari de Ziua Prietenilor si imi doresc sa am mereu sprijinul unui prieten drag, sa nu-mi pierd niciodata prietenii, sa nu ma lupt si sa nu-i jignesc niciodata. Fie ca prietenia sa fie prezenta intre noi!
icon-shield La multi ani prieteni! Sa existe intotdeauna un prieten in viata care sa asculte, sa ajute si sa sprijine. Ca sa nu cunosti gravitatea singuratatii si orice eveniment groaznic fara un umar pe care sa te sprijini, fie ca este vesel si trist, nimic nu trebuie impartasit cu prietenii adevarati.
icon-shield Felicitari prieteni! Fiti mereu fericiti cu totii! Prietenii sunt cei mai apropiati si mai fideli tovarasi de viata. Le doresc tuturor sa aiba un prieten adevarat si de incredere.
icon-shield Fiecare dintre prietenii nostri si o lume intreaga pentru noi. O lume care nu s-a putut naste si care s-a nascut doar datorita intalnirii noastre cu aceasta persoana, aceasta persoana se numeste prieten!

Citate despre o prietenie adevarata

Ne cream prieteni adevarati in copilarie, dar nu toti raman cu noi tot timpul! In ziua prieteniei, lasa toti cei din viata sa aiba cu cine sa zambeasca si sa se bucure si chiar sa-ti puna fata pe umar sa plangi!
icon-smile-o As dori sa beau vin sa devina cheia succesului in afaceri si a succesului in viata personala. Va doresc sa mergeti impreuna pe toate caile vietii, pentru ca singuri, este atat de greu!
icon-smile-o Un prieten va va ajuta intotdeauna, va va intinde mana, va va sprijini. Un prieten adevarat va fi alaturi de tine de-a lungul vietii, luand de la tine adversitatile, tristetea si durerea. Prietenia este cel mai bun lucru pe care umanitatea il cunoaste si trebuie sa-l pastreze cu toata puterea ei. Cele mai bune urari prieteni!
icon-smile-o Aguri pentru ziua prietenilor. Imi doresc ca, la momentul potrivit, prietenii sa fie mereu apropiati, pentru ca acesti oameni sa poata impartasi momentele de bucurie si victorie, precum si momentele de durere si frustrare.
icon-smile-o Si fie ca prietenia din viata ta sa fie puternica, credincioasa si adevarata. Iubeste prietenii si lasa-i sa fie inspiratia ta.
icon-smile-o Cu prietenii te simti bine atat in ​​bucurie, cat si in tristete. Prietenii adevarati sunt intotdeauna gata sa ajute si sa dea o mana de ajutor la momentul potrivit. Poti avea incredere in prietenii tai. Prietenia adevarata poate dura pentru totdeauna.
icon-smile-o De ziua prietenilor, vreau sa felicit doar tovarasii adevarati si credinciosi. Asa ca lasati-va sa aveti multa fericire si bucurie in viata, iar uniunea voastra cu norocul va fi la fel de puternica ca si prietenia noastra lunga si de neintrerupt.

Citate despre prietenia dintre barbati si femei

Ne alegem singuri prietenii, dar va fi timpul sa lasam langa noi doar pe cei mai buni.
icon-fire In ziua prieteniei te felicit, prietenul meu luptator. Am trecut prin multe impreuna. Putem spune ca am trecut prin foc, apa si orice adversitate. Si cred ca nicio forta nu ne poate desparti. Tu si cu mine vom fi mereu impreuna. Iti doresc toate cele bune.
icon-fire Draga prietene, pentru aceasta zi a prieteniei, imi doresc ca fiecare moment al tau sa fie mai luminos si mai important, sa fie o panza minunata pictata de un artist talentat. Va doresc ca toate investitiile dvs. de capital sa devina cele mai scumpe active in timp si sa va puteti permite toate beneficiile acestei lumi.
icon-fire Trebuie sa ne pastram si sa ne pastram prietenia si sper ca vom fi mereu aproape atat in ​​momentele de bucurie, cat si de dificultate. Nu-i crede pe cei care spun ca prietenia dintre barbat si femeie nu exista, relatia noastra a crescut si este mai puternica de la an la an. Iti doresc sa-ti pastrezi veselia si frumusetea sufletului pentru toata viata.
icon-fire Felicitari de ziua prieteniei si doresc doar emotii pozitive. In zilele de vreme rea, caldura sprijinului tau ma va incalzi mereu. In timp ce pentru problemele de familie, sfaturile tale imi calmeaza intotdeauna durerile si anxietatile. Intr-o perioada de nenorocire, imbratisarile tale m-au salvat mereu. Ramai un prieten de-al meu ani de zile. Fericire si iubire!!!
icon-fire Un prieten adevarat este una dintre cele mai mari valori ale vietii noastre. Multumesc ca ai fost acolo, omule. O zi a prieteniei fericita cu tine si sa nu fie niciodata intrerupta. Iti doresc sa-ti gasesti adevarata, iubirea adevarata si sa poti pastra tot ce ai cucerit, in ciuda tuturor!
icon-fire Cel mai de incredere umar si cea mai buna inima, doar prietenul meu. Pentru el sunt gata oricand sa merg la capatul lumii, pentru ca ii datorez mult. In acea zi, cand toti prietenii mei se reunesc, imi este atat de dor de partenerul meu si de fratele meu.
icon-foc Dupa toate incercarile vietii pe care le-am trecut impreuna, s-a format o legatura unica si indisolubila. Ziua prieteniei fericita! Iti doresc tot binele din lume. Lasati ingerul pazitor sa fie mereu aproape si sanatatea nu lipseste niciodata. Dragoste, noroc, bucurie si fericire.
icon-fire Vreau sa fiu mandru si sa-mi amintesc impreuna cu prietenul meu ca si bucuria si fericirea trebuie impartasite. Lasa un prieten sa nu te abandoneze in rusine si sa te ajute la nevoie. Felicitari pentru aceasta zi si va doresc doar amintiri luminoase si vesele.
icon-fire Tie, dragul meu prieten, as vrea sa-ti dedic cele mai sincere poezii si cele mai melodice cantece. Iti doresc sa ating cele mai dragi si mai secrete dorinte. Felicitari! Lasa-ti sanatatea si adevarata fericire sa fie puternice.
icon-fire Un prieten adevarat nu este cel care imparte necazuri cu tine si cel care nu se sufoca de invidie, cand esti fericit.
icon-fire Draga, pot conta pe tine in orice situatie. Vino in ajutor la orice ora din zi sau din noapte, pe frig si caldura. Asa ca va poate ura prieteni in fiecare zi, buna dispozitie, succes si fericire fara limite. Lasa tot binele pe care ti-l poti imagina sa devina o realitate magnifica.
icon-fire Prietenii sunt alaturi de tine la bine si la rau. Prietenii sunt intotdeauna gata sa va ajute si sa va dea o mana de ajutor la momentul potrivit. Poti avea incredere in prietenii tai. Prietenia adevarata poate dura pentru totdeauna. Prietenii trebuie sa le aiba pe toate. Ziua prieteniei fericita, dragilor! Multumesc ca esti aici!
icon-fire Draga, de-a lungul anilor prieteniei noastre, mi-ai devenit o persoana draga. Cand ma simt bine, vin la tine. Stiu ca vei fi cu adevarat multumit de succesul meu. Cand sunt bolnav, vin la tine, pentru ca stiu ca poti sa ma consolezi si sa-mi aline durerea.
icon-fire Draga prietene, iti multumesc pentru participare, pentru bunatate, pentru grija si pentru intelegere. Vreau sa fii mereu tu insuti. Continua-ti drumul, nu te opri si nu te apleca. Si stiu ca vei fi bine.
icon-fire Dragul meu prieten, felicitari din suflet, iti doresc mari victorii si succese curajoase, bucurie infinita si mare fericire, noroc si zambete sincere, emotii puternice si idei frumoase, iubire vesnica si o viata vesnica de basm.
icon-foc Sunt oameni de la care radiaza caldura, nu in sensul literal, desigur, nu caldura unui aragaz, care nu incalzeste trupul si sufletul, ci caldura sentimentelor care incalzeste pielea si inima. Dar nu toata lumea are sansa sa o auda. Am avut noroc ca esti alaturi de mine!
icon-fire Felicit petrecerea unui mare prieten de-al meu, cu care am trecut atatea teste! Iti doresc sa nu obosesti niciodata, sa crezi in continuare in tine, sa nu-ti fie frica sa visezi si sa construiesti proiecte grozave! Vor deveni realitate!

Fraze dulci de prietenie
„Nu avem nevoie de ajutorul prietenilor atat de mult cat avem nevoie de certitudinea ca il vom primi” (Democrit).
icon-gift Sunt extrem de mandru si fericit ca am un prieten apropiat si de incredere. Acesta este un dar al destinului care nu este dat tuturor din viata noastra. Am fost norocos. Lucrurile distractive cu tine par si mai distractive, iar ghinionul se transforma doar intr-o problema mica, rezolvabila. Ziua prieteniei fericita!
icon-gift Lasa soarele stralucitor sa-ti incalzeasca inima. Lasati curcubeul colorat sa nu fie doar un simbol al prieteniei, ci si o garantie a unor relatii puternice si lungi pentru anii urmatori. Sanatate, noroc, intelegere reciproca, asistenta si sprijin reciproc.
icon-gift Prietenia este un cadou nepretuit, care este oferit unor oameni alesi si demni. Pentru ca numai cei care au inima curata si deschisi la inima pot aprecia farmecul si bogatia lui. Esti un om adevarat, cinstit, de incredere. Veti dori sa ramaneti asa multi ani de viata si sa oferi oamenilor numai fericire si caldura. Ziua prieteniei fericita!
icon-gift Dupa cum au spus unii dintre intelepti: „Aurul este controlat de foc si prietenia de timp”. Prietenia noastra confirma acest adevar. Drag prieten! Iti doresc sa pastrezi in inima ta intelepciunea, umanitatea si dreptatea, deoarece datorita lor ai prieteni adevarati si credinciosi in jurul tau! Petrecere buna!
icoana-cadou „Placerea comunicarii este semnul principal al prieteniei” (Aristotel).
icon-gift Apreciaza prietenii care vin in acele momente cand raul nu este al lor, ci al tau.
icon-gift De-a lungul anilor, cercul de prieteni devine din ce in ce mai mic, iar cei care raman – nu doar prieteni si rude in spiritul poporului.
icon-gift Increderea este prima conditie a prieteniei.
icon-gift Prietenia este ca un diamant: este rar, este scump.
icon-gift Sensul prieteniei adevarate este ca bucuria este dublata si suferinta este impartita la jumatate.
icon-gift Aceasta este valoarea timpului nostru – a avea prieteni, care nu afecteaza timpul sau distanta.
icon-gift Un prieten bun poate fi avut doar daca esti capabil sa fii un prieten bun.
icon-gift Facem multe pentru prietenii nostri, chiar si ceea ce nu am fi facut niciodata pentru noi insine!
icon-gift Un prieten si un singur suflet care traieste in doua trupuri.
icon-gift Fiecare dintre prietenii nostri si o lume intreaga pentru noi. O lume care nu s-ar fi putut naste, dar
care s-a nascut doar datorita intalnirii noastre cu aceasta persoana.
icon-gift Nu exista nimic mai important in lumea prieteniei. Lasa toti prietenii sa ramana atat de apropiati, incat sa nu dezamageasca si sa nu se supere. Fie ca astazi, Ziua Internationala a Prieteniei, sa fie lumina infinita, iubire si sprijin.
icon-gift Astazi este o zi buna prieteni! Si vreau sa va felicit, dragii mei buni! Va multumesc ca ati venit cu mine, mereu in contact si aproape la momentul potrivit. Va doresc o dispozitie fara nori, bucurie si fericire. Mari succese, exploatatii si succese. Lasa totul in viata sa fie incredibil de excelent!

Fraze amuzante de prietenie

Aceasta lume este mare si grea, si doar soarele o incalzeste si ii da viata si culoare. Si pentru o persoana, un astfel de soare si fericire.
icon-github-alt Prietenii mei iubesc cafeaua, eu prefer ceaiul. Deci, cand ne intalnim, bem sampanie.
icon-github-alt Pentru a arata bine pe plaja vara, Lusia din primavara a inceput sa-si ingrasa prietena cea mai buna.
icon-github-alt O fata nu este cea care te trage beat la bar, ci cea care se strecoara in apropiere.
icon-github-alt Prietenia a doua femei este intotdeauna o conspiratie impotriva uneia trei.
icon-github-alt Cel mai bun prieten si o pisica. Nu-ti va spune niciodata: „De ce mananci noaptea
” Mananca cu tine!
icon-github-alt Un prieten mi-a recomandat o super dieta: excludeti dulce, sarat si alcool. Aici sunt asezat si ma gandesc: ce naiba mai lipseste
!
icon-github-alt Prietenii mei, cele mai bune urari! Fiecare noua zi sa ne aduca bucurie si prietenia noastra nu va disparea niciodata, in ciuda micilor certuri si neintelegeri.
icon-github-alt Cel mai important lucru din viata este imposibil de atins, iar prietenia adevarata este deosebit de rara! Dorim ca prietenie sincera, credincioasa si de incredere sa fie oferita tuturor!
icon-github-alt Cu ocazia zilei internationale a prieteniei va doresc din toata inima sa aveti prieteni mari si sa puteti conta mereu pe buna lor asistenta, companie vesela, respect si incredere reciproca, colaborare de idei si creatie. afacerilor.
icon-github-alt As dori sa-mi invit toti prietenii in aceasta zi. Va doresc o petrecere distractiva, cantece si conversatii prietenoase si spirituale. Lasa-i pe cei mai credinciosi si adevarati prieteni sa treaca pragul casei tale si sa razi unii de altii fara nicio grija.
icon-github-alt Le doresc tuturor, in aceasta zi, sa-si dea seama ca a avut alaturi pe drum foarte multi oameni, pe ai caror umeri poti conta in situatii dificile. O zi fericita a prieteniei adevarate!
Probabil ca toata lumea are prieteni. Este foarte important sa avem un prieten fidel pe viata, un prieten care sa ne fie mereu aproape, atat in ​​bucurie, cat si in durere.
Prietenia adevarata vine doar de cateva ori si cu o singura persoana in viata. Avand prieteni si valoare mare. Prietenia este egalitate, nu asemanare.
Un prieten adevarat nu te va lasa niciodata in necaz. Va fi mereu cu tine, in bucurie si durere. In situatii critice poti verifica cu usurinta prietenia. Toti in viata au nevoie de prietenie. Cu un prieten este mai usor sa traiesti in lume.