Pentru această colecție am selectat cele mai frumoase și emoționante Citate de mulțumire pentru un doliu, împreună cu diverse aforisme despre moarte și amintirea celor dragi. Expresii care ne pot ajuta să mergem înainte, să ne regăsim zâmbetul și să credem că cei pe care i-am iubit vor trăi mereu în inimile noastre și în amintirile noastre. Citate de dedicat acelor oameni speciali care ne ajută să depășim un moment deosebit de dificil din viața noastră, și anume pierderea unei persoane dragi.
În astfel de momente, iubirea celorlalți este cheia pentru a merge mai departe, apropierea celorlalți ne poate ajuta să ne ridicăm și să redescoperim lumina. Am pierdut pe cineva important, dar în jurul nostru există încă mulți oameni care ne iubesc, oameni pe care ne putem baza.Iată 60 de propoziții de mulțumire pentru condoleanțe , pentru a răspunde la o telegramă sau la o notă primită.

Mesaje, Citate și mulțumiri pentru condoleanțe

Vă mulțumim pentru că v-ați alăturat durerii noastre și pentru că i-ați luat ultimul rămas bun dragului nostru. Cu dragoste și recunoștință.
Vă mulțumim pentru căldura și afecțiunea voastră în acest moment tragic.
La revedere sunt doar pentru cei care iubesc cu ochii. Pentru cei care iubesc cu inima și sufletul, nu există separare. (Gialal al-Din Rumi)
Vă mulțumesc sincer pentru afecțiunea și apropierea primite în acest moment dureros.
Vă mulțumesc cu emoție și recunoștință imensă pentru participarea dumneavoastră la acest eveniment dureros care ne-a afectat profund.
Moartea nu ia niciodată prin surprindere pe înțelept, el este întotdeauna gata să plece. (Jean de La Fontaine)
Vă mulțumesc cu emoție și recunoștință pentru că ați participat la doliu care ne-a lovit, lăsându-ne într-o întristare profundă. Și datorită oamenilor ca tine, rănile pot începe să se vindece. Cu dragoste.
Fără sprijinul tău, acest moment tragic ar fi și mai rău.
Mulțumesc pentru toată dragostea ta. Faceți acest timp mai puțin înfricoșător.
Multumesc din suflet pentru rugaciunile tale. Chiar sper să-i ascultăm acolo sus. Cu dragoste.
Mulțumesc din suflet pentru că m-ai mângâiat cu cuvintele tale, care au fost o ușurare pentru inima mea îndurerată.
Tu ești singura sursă de bucurie din viața mea acum. Mulțumesc mult.
Moartea noastră nu este un sfârșit dacă putem trăi în copiii noștri și în generația tânără. Pentru că ei suntem noi: trupurile noastre nu sunt decât frunze ofilite pe pomul vieții. (Albert Einstein)
Mulțumiri din inimă pentru căldura primită în această circumstanță dureroasă.
Reaprindeți încet lumina din inima mea, nu vă voi mulțumi niciodată suficient.
Mulțumesc din suflet pentru că ai fost alături de mine în aceste zile foarte triste pentru mine.
Un scurt mesaj pentru a vă spune cât de mult ne-au plăcut florile frumoase pe care le-ați trimis. Vă mulțumim pentru gândurile dumneavoastră în această perioadă dificilă.
Prin cuvintele tale de condoleanțe și sprijinul tău am reușit să simțim afecțiunea ta profundă. Așteptând vremuri mai bune, mulțumesc din suflet.
Mulțumesc că ai fost mereu acolo, ieri ca și astăzi.
Îți mulțumesc pentru mesajul de condoleanțe și pentru că mi-ai împărtășit amintirile tale. Cuvintele tale m-au ajutat să mă simt puțin mai bine în această perioadă dificilă.
Îți mulțumesc că ai fost alături de noi în această zi de doliu.
Mulțumim pentru ajutor, ajută-ne să mergem mai departe.
Am fost profund mișcați de cuvintele voastre și vă suntem recunoscători pentru că ne-ați fost aproape în această perioadă dificilă. O mulțumire sinceră.
Suntem profund mișcați de cuvintele dumneavoastră de condoleanțe și vă mulțumim că sunteți aici pentru noi în acest moment dificil.
Există două tipuri de lumină: lumina care luminează și strălucirea care întunecă. (James Thurber)
Această pierdere a fost o experiență foarte dureroasă de care nu am putut trece fără ajutorul tău mare. Îți mulțumesc că ai fost acolo când am cea mai mare nevoie de tine.
Nu pot decât să-ți mulțumesc pentru cuvintele petrecute în mesajele tale. M-au mângâiat absolut în acest moment de durere extremă, ajutându-mă să nu mă scufund în durere.
Viața și moartea sunt un singur fir, aceeași linie văzută din părți opuse. (Lao Tzu)
Mi-a luat ceva timp să mă întorc la tine, dar abia acum încep să ies din șoc. Cuvintele tale de afecțiune m-au făcut să-mi amintesc niște momente fericite pe care le voi purta mereu în inima mea. Vă mulțumesc pentru ajutor și prezență în această perioadă de mare durere.
În întuneric există lumină. (Meister Eckhart)
Mulțumesc pentru toată această dragoste, fără tine chiar nu știu ce aș face.
Disperarea și sentimentul de golicitate lăsate de moartea persoanei dragi și-au găsit mângâiere în apropierea și în afecțiunea ta. Vă mulțumim sincer.
Cuvintele tale amabile m-au atins profund, la fel ca florile frumoase pe care le-ai trimis. Multumesc pentru tot.
Doar prin umbre ajungem să cunoaștem lumina. (Sfânta Ecaterina de Siena)
Participarea ta înseamnă foarte mult pentru mine. El a vorbit mereu cu afecțiune și respect pentru voi toți și de acolo de sus sunt sigur că v-a apreciat gândurile. O imbratisare.
Familia noastră vă mulțumește sincer pentru apropierea și afecțiunea rezervată în acest moment de dificultate și durere.
Bunătatea și generozitatea prietenilor buni ca tine ne-au fost de mare ajutor în această perioadă foarte grea. Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră iubitor.
În această împrejurare dureroasă vă mulțumim pentru căldura primită.
Durerea și suferința acestui moment par să fi găsit alinare datorită sprijinului dumneavoastră. Vă mulțumesc din toată inima.
Adevăratul mormânt al morților și inima celor vii. (Jean Cocteau)
Membrii familiei vă mulțumesc sincer.
Dragostea nu are vârstă, nu are limite; si nu moare. (John Galsworthy)
Vă mulțumesc pentru condoleanțe și pentru că m-ați făcut să vă simt prezența.
Vă mulțumim pentru bunătate, generozitate și sprijin în această perioadă dificilă.
Vă mulțumim pentru stima și afecțiunea primită în acest moment tragic. Cuvintele tale ne sunt de mare mângâiere.
Mulțumesc că ești aproape de mine.
Vă mulțumim că ne-ați arătat că nu suntem singuri în durerea noastră.
Vă mulțumim că ne-ați arătat apropierea într-o perioadă atât de dificilă pentru familia noastră. Dragostea și sprijinul tău înseamnă mult. Cu dragoste.
Nu-ți fie frică de momentele dificile. Cel mai bun vine de acolo. (Rita Levi Montalcini)
Îți mulțumesc foarte mult că m-ai ajutat în această perioadă dificilă, aș fi fost pierdută fără tine. Apropierea ta înseamnă foarte mult pentru mine.
Întotdeauna este lumină în spatele norilor. (Louisa May Alcott)
Vă mulțumim foarte mult pentru că ați înțeles cum ne-am simțit acum și pentru că ne-ați spus cuvintele potrivite de condoleanțe.
Multumesc pentru tot. A fost un mare confort să fiu aproape de tine în această perioadă dificilă.
Pentru tine se îndreaptă toată dragostea mea și mulțumirile mele din suflet.
Viața morților este în memoria celor vii. (Marco Tullio Cicerone)
Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și rugăciunile voastre în acest moment dureros.
A fost amabil să te gândești la mine în această perioadă groaznică de tristețe. Cuvintele tale amabile de condoleanțe sunt o mare mângâiere pentru mine. Mulțumesc.
Există momente în viață când înțelegem pe cine ne putem baza. În ciuda durerii, apropierea ta a fost esențială pentru a face față unei astfel de dureri chinuitoare. Mulțumesc mult!
Adâncimea întunericului la care poți coborî și măsura exactă a înălțimii la care poți aspira. (Pliniu Bătrânul)
Apreciez cu adevărat gândurile tale amabile. Întotdeauna a spus că ești o persoană specială și așa este. Este o perioadă dificilă, dar cu ajutorul tău și al altor prieteni ca tine reușim. Multumesc, ne vedem curand.