Fraze de Ziua Recunostintei

Indiferent de ocazie, cu totii ne trezim la un moment dat sa spunem „multumesc”. Fie ca este un prieten, un membru al familiei sau o persoana cu care nu esti foarte familiarizat, de obicei avem tendinta de a fi banali. Daca, pe de alta parte, cauti un mod diferit si original, fraze de multumire care nu sunt evidente, am adunat multe aforisme despre multumirea pentru tine . De asemenea , imagini frumoase de multumire pe care le puteti impartasi cu o anumita ocazie.

Expresii multumesc de lucru

Cand ai multa incredere cu cineva, esti mai liber sa scrii ceea ce gandesti, creand fraze de multumire de ziua de nastere sau expresii de multumire pentru prieteni care sunt spontane. Dar cand este timpul sa multumesti unui coleg, scrierea frazelor de multumire de afaceri devine mai complicata, pentru ca incerci sa fii si spontan si sa ramai formal. Pentru a va ajuta sa scrieti fraze de multumire pentru colegi sau poate expresii de multumire pentru munca depusa , am adunat multe idei pe care sa le copiati sau sa le impartasiti celor direct interesati.

Multumesc in mod deosebit dragului meu coleg care mi-a simplificat munca si m-a ajutat in momentele de nevoie. Multumesc!

Pentru a obtine aceasta promovare am muncit si am transpirat mult dar nimic nu ar fi fost posibil fara un coleg ca tine, multumesc mult pentru tot.

Multumesc ca m-ati incurajat si inspirat. Esti unul dintre secretele succesului meu.Esti cel mai bun coleg de birou.

Am vrut sa va multumesc ca sunteti un bun profesor, coleg si prieten, va multumesc ca existati.

Sunt mandru sa lucrez cu o echipa de colaboratori ca tine, multumesc ca ai crezut in mine.

Cand ma uit inapoi la cariera mea imi dau seama ca cele mai puternice emotii nu au fost promotiile sau premiile de locuri de munca, ci oamenii cu care am lucrat. Multumesc ca m-ati sustinut ca coleg si ca prieten.

Am vrut doar sa-ti multumesc ca esti un bun coleg si un prieten grozav.

Esti cel mai bun coleg pe care l-am intalnit vreodata. Multumesc pentru tot.

Unul dintre beneficiile de a avea un coleg ca tine este ca munca ta nu te cantareste deloc. Multumesc ca mi-ai usurat munca.

Inca o data ai aratat ca esti o persoana cu o inima mare si nu voi inceta sa-ti multumesc pentru ajutorul imens pe care mi l-ai oferit.

Multumesc pentru rasete, vorbarie, pauza de cafea, dar mai presus de toate multumiri pentru marele profesionalism. Fara tine nu as fi ajuns niciodata pe aceasta cale.

Viata este plina de aventuri formidabile si esti pe punctul de a incepe una noua. Va multumim pentru munca pe care ati facut-o pentru noi, succes in anii urmatori si la revedere.

Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra profesional, sunteti un prieten drag.

Cei mai buni colegi sunt cei care inteleg puterea muncii in echipa, lasand egoismul deoparte. Multumesc ca esti unul dintre acestia.

Ai avut la fel de multa incredere in mine ca nici un alt coleg. Multumesc.

Va multumesc ca mi-ati facut viata profesionala extraordinara.

Sa-ti multumesc este minim pentru tot ceea ce faci pentru mine. Iti datorez partener.

Pentru unii, munca este un adevarat cosmar, pentru mine este un vis care se implineste datorita unui coleg ca tine.

Multumesc, multumesc si multumesc din nou, nu ma voi satura niciodata sa-ti multumesc, esti cel mai bun coleg de munca din lume.

Va multumesc ca sunteti un bun coleg de munca, dar mai presus de toate va multumesc pentru stima si prietenia voastra.

O multumire sincera este mai mult decat cuvenita: esti mereu disponibil, amabil si politicos, multumesc si sa faci un coleg bun.

M-ati ajutat si sustinut in timp ce parintii isi ajuta copiii sa mearga. Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.

Fraze formale de multumire

Daca frazele de multumire unui coleg pe care vi le-am propus vi s-au parut neprofesioniste si sunteti in cautarea unei modalitati de a-i multumi colaboratorului pentru sprijinul si ajutorul pe care ti le-a acordat la locul de munca, pastrand in acelasi timp comportamentul potrivit, iata pt. alte fraze si aforisme de multumire pe care le poti folosi pentru ocazie.

Este inutil sa-mi reiter recunostinta, fara contributia lui nu mi-as fi atins niciodata scopul cu atata eficienta si eficacitate. Multumesc.

Extrem de recunoscator, atins, uimit, fericit. Multumesc foarte mult.

Am vrut sa va multumesc. Cu speranta ca intalnirile noastre de afaceri continua cu o prietenie si o colaborare atat de mare.

Ziua Recunostintei este cea mai pura vibratie care exista astazi pe planeta. ( Abraham-Hicks )

Fie ca comportamentul tau sa fie un exemplu de corectitudine si profesionalism pentru toata lumea. Multumesc.

Ne vom aminti mereu cu recunostinta interesul si disponibilitatea dumneavoastra generos intr-un moment atat de important pentru noi.

Nu-mi place sa spun „multumesc pentru tot”, pare ca am ajuns la sfarsit, dar pentru mine acesta este doar inceputul.

Va multumesc sincer pentru disponibilitatea dumneavoastra. Bunatatea si politetea, astazi sunt adevarate raritati si ea a aratat ca le detine pe deplin.

Trebuie sa ne facem timp sa ne oprim si sa le multumim oamenilor care fac diferenta in viata noastra. ( John F. Kennedy )

Voi sustine intotdeauna ca multumirea este cea mai inalta forma de gandire si ca recunostinta nu este altceva decat fericire dublata prin surprindere. ( GK Chesterton )

Va multumesc pentru disponibilitatea, eficienta, amabilitatea, marele profesionalism de care mi-ati dat dovada.

Va multumim sincer pentru interesul acordat, care este esential pentru rezolvarea problemei noastre.

Sunt onorat. Va multumesc din toata inima. Ii voi pazi cu gelozie invataturile.

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima recunostinta. Multumesc.

Cu un sentiment de profunda recunostinta pentru ajutorul primit.

Multumesc pentru oportunitatea de angajare.

Fie ca simturile stimei si admiratiei noastre sa va ajunga pentru ceea ce ati facut pentru compania noastra.

Multumim pentru exemplul pretios din anii petrecuti impreuna.

Multumiri cele mai calde pentru colaborare, cu cele mai bune urari pentru o cariera fructuoasa si de durata.

Nu pot sa va dau decat un alt raspuns, dar „multumesc”, si din nou „multumesc”. ( William Shakespeare )

Va multumesc pentru ca atentia acordata mea a contribuit la succesul muncii mele. Iti sunt recunoscator.

Multumesc

Imagini de Ziua Recunostintei

Pe langa frazele de multumire celor care te-au ajutat , iti doresti ceva diferit de cel obisnuit? Tinteste o imagine! Evident ca nu va fi potrivit sa multumim fiecarui coleg, dar daca a existat un succes in afaceri de sarbatorit si s-a stabilit o alchimie frumoasa cu colaboratorul tau, alege dintre imaginile insotite de fraze de multumire colaboratorilor pe care i-o propunem mai jos pe cea care tu preferi. Va fi cu siguranta un gest apreciat.

Nu exista cuvant mai frumos decat sa stii sa spui multumesc. Multumesc pentru tot, pentru cooperarea pe care mi-ati aratat-o. Ai fost esential pentru succesul proiectului.

Va multumesc, nu numai pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit, ci si pentru ca m-ati facut sa simt ca am putut sa-mi duc treaba. Iti sunt recunoscator.

Vreau doar sa va spun un cuvant, pentru tot ajutorul mare pe care mi l-ati oferit. Multumesc!

Va multumim ca ne sustineti intr-o perioada dificila; suntem disponibili pentru orice eventualitate viitoare.

Ii suntem cu adevarat recunoscatori pentru tot ce a facut pentru noi. Speram ca datorita invataturilor voastre vom reusi sa obtinem succes rapid.

Sunt oameni care-ti dau flori chiar daca ajungi pe locul doi, care iti rezolva in liniste cele mai grave tulburari, care te ajuta chiar si atunci cand nu te astepti. Multumesc pentru tot! (Hellen Thompson)

Cu speranta ca intalnirile noastre de afaceri continua cu o prietenie si o colaborare atat de mare.

Va multumim sincer pentru interesul acordat, care este esential pentru rezolvarea problemei noastre.

Unul dintre beneficiile de a avea un coleg ca tine este ca munca ta nu te cantareste deloc. Multumesc ca mi-ai usurat munca.

Un cuvant, uzat, dar care straluceste ca o moneda veche: „Multumesc!” (Pablo Neruda)

Nu exista cuvant mai frumos decat sa stii sa spui multumesc. Va multumesc pentru tot, va multumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ati oferit in atingerea succesului nostru profesional.

„Multumesc” este cea mai buna rugaciune pe care cineva o poate spune. Multumiri exprima recunostinta extrema, umilinta, intelegere. (Alice Walker)

Am vrut sa va multumesc ca sunteti un bun profesor, coleg si prieten, va multumesc ca existati.