Donald Trump a fost ales presedinte al Statelor Unite ale Americii si a promis imediat ca va colabora cu Partidul Democrat al lui Hillary Clinton pentru a reuni natiunea dupa discutia si campania dificila pentru alegerile prezidentiale din SUA din 2016 . Tocmai in timpul ultimei sale campanii electorale, magnatul a ajuns de mai multe ori in centrul unor controverse amare si foarte dure din cauza frazelor sale sexiste , misogine si rasiste.

Daca Hillary nu-si poate multumi sotul, cum se poate gandi sa-si multumeasca SUA

Numai anul trecut, cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, si-a jignit puternic rivalul democrat peTwitter : „Daca Hillary nu isi poate satisface sotul , cum poate crede ca poate satisface America

O femeie trebuie sa fie frumoasa pentru a fi jurnalista

Potrivit magnatului american, o femeie trebuie sa fie atragatoare si frumoasa pentru a fi jurnalist: „Pe scurt, putem fi si corect din punct de vedere politic si sa spunem ca aspectul nu conteaza, dar este evident. ca aspectul conteaza.” Intorcandu-se catre corespondentul dintr-un videoclip afisat in programul Last Week Tonight, Trump a afirmat: „De exemplu, nu ti-ai fi obtinut slujba daca nu ai fi fost frumoasa”.

Hartuirea sexuala si violenta sunt consecinta logica a apropierii dintre barbati si femei

Fata si corpul urat al lui Bette Midler sunt ofensatoare

In 2012, el a jignit si insultat-o ​​pe cantareata si actrita americana Bette Midler mereu pe retelele de socializare: „Fata si corpul urat al lui Bette Midler sunt jignitoare”.

Cher este o ratata, nefericita si deprimanta
. @ Cher ar trebui sa petreaca mai mult timp concentrandu-se pe familia ei si pe cariera ei pe moarte!
– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 13 noiembrie 2012
Tot in 2012 l-a atacat si pe celebra cantareata, actrita, producator si prezentatoare TV Cherpe Twitter: „Un mare talent care, insa, nu are contact cu realitatea, ar trebui sa petreaca mai mult timp concentrandu-se asupra familiei si carierei sale”. Apoi a adaugat: „El este prototipul invinsului. Si singur. Si nefericit. Si deprimant”.

Suge si dezgusta o proaspata mama avocata

In 2011, cand un avocat ia cerut sa ia o pauza pentru ca trebuia sa extraga lapte pentru fiica sa nou-nascuta , antreprenorul si personalitatea TV s-au ridicat, fata lui s-a inrosit si vizibil furios, incep sa gesticulez si apoi striga: „Esti nasol! Esti dezgustator “. Avocatul Elizabeth Beck a declarat pentru CNN.

Angelina Jolie a fost cu atat de multi barbati incat ma face sa arat ca un copil.

In 2006 a jignit-o pe diva dinHollywood Angelina Jolie in timpul unui interviu cu Larry King : „Ea a fost cu atat de multi barbati incat ma face sa arat ca un copil… Si nici macar nu o gasesc atragatoare”.

Rosie O’Donnell este grosolana, vulgara, plina de ura si proasta

. Chiar si actrita, prezentatoarea TV si activistul pentru drepturile homosexualilor Rosie O’Donnell a fost puternic insultata de Trump: „Este grosolana, vulgara, plina de ura si proasta”.

Femeile ma iubesc pentru ca sunt bogat si puternic

. Potrivit lui, femeile ma iubesc pentru ca el este bogat, puternic si increzator, precizand ca le gasesc puterea la fel de incitanta ca si banii lui. Si apoi din nou: „Toate femeile de la The Apprenticeau cochetat cu mine, mai mult sau mai putin constient. Si asta era ceea ce ma asteptam”. Viziunea lui retrograda si sexista a aparut si de mai multe ori in cartile sale.

DESCOPERA VIZIUNEA LUI DONALD TRUMP DESPRE O FEMEIE

Toate femeile urasc acordurile prenuptiale

„Cel mai greu aspect al acordurilor prenuptiale este sa-ti informezi viitoarea sotie (sau sot) ca: Te iubesc atat de mult, dar daca lucrurile nu merg, iata ce ai va obtine din divort– citim in cartea Trump: The Art of the Comeback din 1997 – Exista in esenta trei tipuri de femei si reactii. Una este femeia buna care isi iubeste cu adevarat viitorul sot, doar pentru cum si, dar care in principiu refuza sa semneze acordurile. Inteleg perfect acest lucru, dar omul ar trebui sa evite astfel de situatii si sa gaseasca pe altcineva. Apoi mai este femeia calculata care refuza sa semneze acorduri prenuptiale pentru ca spera sa profite mai mult de bietul si nebanuit de idiot care i-a cazut in stransoarea. In fine, mai este si femeia care va semna imediat acordurile pentru a face o lovitura rapida si a lua banii care i se dau”.

Femeile inteligente se arata neajutorate, dar sunt adevarate ucigase
Si apoi din nou in cartea Trump: The Art of the Comeback din 1997: „Femeile au una dintre cele mai uimitoare strategii din toate timpurile. Cele destepte se arata a fi foarte feminine si lipsite de aparare, dar in realitate sunt adevarate ucigase. Persoana care a inventat expresii precum sexul slab trebuie sa fi fost foarte naiva sau trebuie sa fi fost inselata. Am vazut femei manipuland barbati cu o singura privire sau poate cu alta parte a corpului”.

CITESTE BIOGRAFIA PRIMEI DOAMNE NEO AMERICANE MELANIA TRUMP

Femeile sunt obiecte placute din punct de vedere estetic

„Femeile sunt obiecte placute din punct de vedere estetic”, un citat din cartea ei Trump 101: Drumul spre succes din 2006. „Piesa mea preferata din Pulp Fictioniar cand Sam scoate arma la cina si ii spune iubitei sa taca. Spune-i ca z .. sa ramai calm. Spune: P……, calmeaza-te. Imi plac aceste fraze “, a scris Trump in cartea sa din 2005 The art of being the Donald. Victoriile femeilor in The
Apprentice

au fost posibile prin sex-appealul femininNu conteaza ce scriu mass-media, atata timp cat ai un copil mic cu tine


In timpul unui interviu acordat lui Esquire in 1991, magnatul american isi facuse debutul asa: „Stii, nu prea conteaza ce poate scrie mass-media, atata timp cat ai cu tine o tanara frumoasa”.

Acordarea bunurilor materiale si a securitatii economice unei sotii este o greseala teribila

Intr-un articol publicat in Vanity Fair in 1990, Trump a criticat-o pe sotia de atunci Ivana Trump : „A-i oferi sotiei tale bunuri materiale si securitate economica excesiva este o greseala teribila. Nu i-as cumpara niciodata bijuterii sau tablouri decente Ivanei. De ce sa-i dea bunuri transferabile
”.

AFLA TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE ALEGERILE din SUA 2016

[vezi tip = ”galerie” id = ”11159 ″]