Și iată o serie de cele mai frumoase poziții Kamasutra de reținut și repetat atunci când ești în intimitate cu partenerul tău. Vechea și celebra carte indiană este un compendiu de povești detaliate despre comportamentul sexual al ființelor umane și a inspirat multe generații de-a lungul secolelor. De fapt, pozițiile Kamasutra sunt încă folosite cu succes în toată lumea astăzi! Pe lângă multe curiozități, în interiorul Kamasutra există multe poziții sexuale ilustrate foarte precise, care nu lasă îndoieli cu privire la modul de a le practica corect.Aici vom vorbi despre unele dintre cele mai cunoscute și apreciate poziții sexuale conținute în Kamasutra , cuimaginile originale .pentru a răsfoi în galeria foto atașată.

Poziții sexuale Kamasutra: câte sunt

poziții sexuale diferite pe care le găsim în Kamasutra, mai exact sunt 64 în total (numite 64 de membre), dacă luăm în considerare numeroasele variații. Kamasutra, de fapt, pleacă de la presupunerea că există opt moduri de a face sex. Aceste opt moduri de a face dragoste au apoi opt variații diferite în poziții. Fiecare pozitie Kamasutra este apoi insotita de cateva sfaturi pentru a o pune in practica in cel mai bun mod si a te bucura din plin de placerile iubirii alaturi de partenerul tau.

Kamasutra pozițiile de reținut

Dintre pozițiile ilustrate ale Kamasutra care au avut mai mult succes și merită reținute, subliniempozitia frunzelor .
Fotografie Shutterstock | ALICE_NOIR
Aceasta este o poziție în care îndrăgostiții stau întinși lateral și se împletesc, la fel ca plantele cățărătoare sprijinite de perete, mângâindu-se și contemplându-se împreună. Îmbrățișarea care urmează este lungă și romantică. Intimitatea și fuziunea sunt garantate. Atât femeia, cât și bărbatul sunt activi. Și așa ea, pentru o pătrundere mai profundă, își va ridica piciorul și îl va așeza pe pieptul partenerului, agățându-se de el, rămânând mereu lângă ea. Aceasta este una dintre pozițiile preferate de bărbați pentru că este învăluitoare și incitantă deoarece este posibil să ne privim, să vorbim și să ne sărutăm.

Cele mai bune poziții de kamasutra pentru ea

Fotografie Shutterstock | ALICE_NOIR
Să vedem și care sunt pozițiile ideale de Kamasutra pentru femei. Pentru bucuria femeilor, de fapt, trebuie avut în vedere că există câteva poziții specifice ale Kamasutra pentru a accentua plăcerea feminină, până la descoperirea punctului G. să fie potrivită pentru stimularea acestui „button” magic.
Fotografie Shutterstock | ALICE_NOIR
Un exemplu sunt pozițiile care presupun pătrunderea din spate. Fie că faci sex în picioare, fie că ești aplecat înainte în poziția clasică de „caine”, important este ca axa de penetrare să fie astfel încât să împingă penisul de peretele anterior al vaginului. Experimentează în direct, alături de partenerul tău, toate înclinațiile posibile pentru a afla care este cea mai potrivită poziție pentru a obține un orgasm satisfăcător. Dar încercați să evitați pozițiile prea periculoase.

Importanța preludiului înainte de fiecare poziție Kamasutra

Foto Shutterstock | ALICE_NOIR
Un mic detaliu care nu trebuie subestimat în plăcerea feminină este acela de a nu neglija preludiul, care sunt de fapt foarte importante în atingerea orgasmului feminin. Dacă nu fundamental. De asemenea, cresc dorința la oameni și, prin urmare, sunt, de asemenea, importante pentru creșterea nivelului general de excitare. Apoi lăsați loc pentru răsfăț, mângâieri și jocuri erotice înainte de a vă gândi la penetrarea reală și la ce poziție a Kamasutra să experimentați.
O poziție bună pentru a începe să facă sex și vafele , cu ea întinsă în lungime, cu picioarele unite pe corpul partenerului, care poate să-i mângâie din plin fesele în timp ce ea se mișcă în ritm atingându-și sânii pe pieptul lui. Apoi putem continua cu poziția Amazonului, cu ea călărind corpul lui alegând intensitatea și adâncimea de penetrare.
Pentru cei care au o anumită flexibilitate, poziția lotusului este ideală, foarte învăluitoare și romantică. El stă pe pat cu picioarele încrucișate și depărtat, ea stă pe el punându-și picioarele în jurul corpului sau pe pieptul lui. Penetrarea vă permite să atingeți cu ușurință punctul G feminin.

Poziții originale Kamasutra

Secretele sexului cu pozițiile Kamasutra sunt dezvăluite rând pe rând, ține de tine să o alegi pe cea care îți place cel mai mult. Mai jos listăm o listă de posturi de dragoste pe care să le încerci măcar o dată pentru a afla dacă sunt preferatele tale.

Locația podului levant

Fotografie Shutterstock | ALICE_NOIR
Thepozitia podului mobil nu este foarte usor de realizat dar ofera multa satisfactie. Este o poziție destul de dificilă, în care bărbatul trebuie să demonstreze abilități acrobatice de un anumit tip. Bărbatul formează o punte cu corpul ridicând bazinul și sprijinindu-se cu mâinile și picioarele. Femeia „stă” pe el lăsându-se pătruns. Mișcarea este aproape circulară, armonioasă și profundă.

Locația Arcului de Triumf

Fotografie Shutterstock | ALICE_NOIR
În poziția arcului de triumf el stă pe pat cu picioarele întinse înainte, ea se așează pe penisul erect pe genunchi și apoi își coboară spatele între picioarele lui. În timp ce el se aplecă înainte, ea îl apucă de picioare sau de glezne.

Poziția sertarului
Fotografie Shutterstock | ALICE_NOIR
In pozitia sertarului , femeia usor indoita se agata de o piesa de mobilier nu prea inalta ca o comoda. O pătrunde din spate ridicându-i piciorul. Mișcările pot fi foarte mici, dar plăcerea este garantată de unghiul particular de penetrare.

Poziția Y

Fotografie Shutterstock | ALICE_NOIR
Pentru a executa poziția Yeste nevoie de pricepere. Femeia stă în pat pe burtă, dar aproape tot corpul este afară din pat, adică până la pelvis. De fapt, trebuie să te odihnești pe podea cu mâinile. Bărbatul se așează deasupra ei cu picioarele între cele ale femeii și o pătrunde din spate. Această poziție poate deveni și mai dificil de executat dacă bărbatul ia femeia de șolduri ridicând-o pentru a însoți mai bine mișcările.

Locația treptei sau a scării

Shutterstock Fotografie | ALICE_NOIR
In pozitia treptei sau a scariifemeia stă în genunchi pe o treaptă a unei scări cu mâinile sprijinite pe una dintre treptele de sus. Bărbatul este în spatele ei îngenuncheat pe o treaptă mai joasă și se apropie de ea din spate. Este o locatie grozava de incercat cu o scara interioara in casa, nu riscati sa incercati sa o faceti pe scara condominiului, vreun vecin curios v-ar putea ciuguli oricand!

Poziții simple Kamasutra

Shutterstock Fotografii | ALICE_NOIR
După ce am văzut câteva dintre pozițiile sexuale dificile, mai potrivite pentru cei care sunt deja antrenați și nu au probleme de sănătate, să vedem pozițiile care sunt ușor de luat. Printre pozițiile simple de kamasutra se numără poziția clasică misionară , cu el deasupra și ea dedesubt, primindu-i corpul cu picioarele deschise. Acolopoziția căscatului prevede în schimb că femeia rămâne întinsă pe spate și în timp ce el o pătrunde trebuie să-și pună picioarele pe umeri.
O altă poziție de a face sex într-un mod simplu, dar „diferit față de obișnuit” este poziția indrani . Femeia stă întinsă pe spate cu genunchii îndoiți peste piept. Pe măsură ce el o pătrunde, ea trebuie să-și pună picioarele pe pieptul sau pe subsuori.
Poziția linguriisi foarte romantica si presupune o patrundere din spate cu trupurile impletite si genunchii indoiti la unison. În cele din urmă, poziția încuietorului necesită ca femeia să fie așezată pe marginea unei mese în timp ce bărbatul stă în fața ei. În timpul actului sexual ea se sprijină pe mâinile așezate pe spate și își încrucișează picioarele pe șoldurile lui.