Cu această colecție de aforisme și citate de Revelion întâmpinăm noul an, cu multe Citate dulci, chibzuite, dar și pline de spirit. Pentru că, practic, fiecare dintre noi întâmpină noul an în felul său, și poate cea mai bună parte este doar asta.
A mai trecut un an… trebuie să sărbătorim! Revelionul este cea mai transgresivă seară a anului, fie că o petreci cu prietenii sau familia, acasă, într-un club, la munte sau la mare, cuvântul de ordine este întotdeauna unul: distracție. Fiecare problemă trebuie lăsată în urmă. Iată 30 de Citate de Revelion.

Aforisme, Citate și Expresii de Anul Nou

Scrie-ți pe inimă că fiecare zi este cea mai frumoasă zi a anului. (Ralph Waldo Emerson)
Nu ar fi un an nou dacă nu aș avea niciun regret. (William Thomas)
Acea viață care este un lucru frumos, nu este viața care este cunoscută, ci cea care nu este cunoscută; nu viața trecută, ci viitorul. Odată cu noul an, șansa va începe să ne trateze bine pe tine și pe mine și pe toți ceilalți și va începe o viață fericită. Nu este adevărat
(Giacomo Leopardi) Fii
mereu în război cu viciile tale, în pace cu vecinii tăi și lasă ca fiecare an nou să-ți găsească un om mai bun. (Benjamin Franklin)
Scopul Anului Nou nu ar trebui să fie un an nou. Mai degrabă, ar trebui să avem un suflet nou și un nas nou; picioare noi, o coloană vertebrală nouă, urechi noi și ochi noi. (Gilbert Keith Chesterton)
Nu în stele este păstrat destinul nostru, ci în noi înșine. (William Shakespeare)
Luna ianuarie este luna în care le urezi prietenilor tăi bune urări. Celelalte luni sunt cele în care dorințele nu sunt îndeplinite. (Georg Lichtenberg)
Hope zâmbește în pragul anului care vine și șoptește: „Va fi mai fericit”. (Alfred Lord Tennyson)
Revelionul este momentul în care privești spre noi orizonturi, te gândești la noi vise de realizat, să redescoperi puterea și credința, să te bucuri de plăceri simple și să te echipezi pentru toate noile provocări. (Stephen Littleword)
Fiecare zi pentru mine este începutul unui nou an și încerc să-l îmbogățesc cu gânduri bune care eliberează sufletul de meschinărie. (Lucio Anneo Seneca)
Toți anii sunt proști. Și odată ce trec prin asta devin interesante. (Cesare Pavese)
Îmi doresc ca fiecare dimineață să fie un An Nou pentru mine. În fiecare zi vreau să mă împac cu mine și să mă reînnoiesc în fiecare zi. (Antonio Gramsci)
Viața este atât de scurtă încât nu există timp pentru certuri, resentimente și război. Există doar timp pentru a iubi și durează doar o clipă. (Mark Twain)
Cine reînnoiește în noaptea de Revelion se reînnoiește pe tot parcursul anului. (Proverb)
Revelionul este o instituție anuală inofensivă, utilă doar ca scuză pentru băutură promiscuă, telefoane de la prieteni și intenții stupide. (Mark Twain)
Horoscopul spune că acesta va fi anul mântuirii mele… Aici, tot ce ne trebuie este să mă răpească.
Sper doar să păstrez ce am, noul an nu mai am ce să cer. (Friedrich Hebbel)
Nu poate fi deja un an nou. Nu am terminat încă anul trecut! (Charles M. Schulz)
Singura limită a realizărilor noastre de mâine va fi îndoielile noastre de astăzi. (Franklin D. Roosevelt)
Timpul nu are diviziuni care să-și marcheze trecerea, nu există niciodată o furtună cu tunete sau sunet de trâmbiță care să anunțe începutul unei noi luni sau anului. Chiar și atunci când începe un nou secol, doar noi muritorii suntem cei care batem clopotele și tragem în gol. (Thomas Mann)
Anul Nou este momentul să-ți iei rezoluții. Săptămâna viitoare, poți începe să ne străduiești drumul către iad ca de obicei. (Mark Twain)
Împreună salutăm acest an nou care ne îmbătrânește prietenia fără a ne îmbătrâni inimile. (Victor Hugo)
Nimeni nu s-a gândit vreodată la 1 ianuarie cu indiferență. Este pentru care fiecare își dă timpul și pentru care contează ceea ce rămâne. Este locul nașterii lui Adam nostru comun. (Charles Lamb)
Pentru noul an. […] Astăzi fiecare își permite să-și exprime dorințele și gândurile sale cele mai dragi: ei bine, și eu vreau să spun ce mi-am dorit astăzi și ce gând mi-a venit anul acesta, pentru prima dată, în inima – ce gând trebuie să fie pentru mine temelia, garanția, dulceața întregii vieți viitoare! Vreau să învăț din ce în ce mai mult să văd necesarul în lucruri de parcă ar fi ceea ce este frumos în ele: așa că voi fi unul dintre cei care fac lucrurile frumoase. Amor fati: aceasta să fie dragostea mea de acum înainte! Nu vreau să pornesc război împotriva celor urâți. Nu vreau să acuz, nu vreau să acuz nici acuzatorii. Să caut în altă parte este singura mea negare! Și, pe scurt: când așa este, vreau doar să fiu, de acum înainte, cineva care spune da! (Friedrich Nietzsche)
Pun pariu că, la rândul său, anul viitor speră că oamenii vor fi mai buni. (Mafalda)
În cele din urmă, ceea ce contează nu sunt anii vieții tale, ci viața pe care ai pus-o în acești ani. (Abraham Lincoln)
Anul. O serie de trei sute șaizeci și cinci de dezamăgiri. (Ambrose Bierce)
O nuntă, o înmormântare sunt o oportunitate pentru fiecare familie de a se revizui reciproc. Există o singură recenzie cu dată fixă, cea a Anului Nou. (Francois Mauriac)
Acum că am ajuns la sfârșitul anului, cineva îmi explică complotul.
Oricine mănâncă linte în noaptea de Revelion numără banii pentru tot anul.
„Cu ce ​​dorință intri în noul an
” „Cu dorința de a fi ferit de astfel de întrebări”. (Karl Kraus)
Anul are o agonie prea lungă. Suntem triști pe 20 și 31 decembrie, nu ne dăm seama că anul moare. (Jules Renard)
Anul vechi a trecut. Lasă trecutul mort să-și îngroape propria moarte. Noul an a intrat în posesia ceasului. Toată lumea aplaudă sarcinile și posibilitățile din următoarele douăsprezece luni! (Edward Payson Powell)
În noaptea de Revelion, bătrâna aduce boală. (Proverb)
Intențiile bune sunt încercări zadarnice de a interfera cu legile științifice. Originea lor este vanitatea pură. Rezultatul lor este absolut nul. Sunt pur și simplu cecuri pe care bărbații le încasează de la o bancă la care nu au cont. (Oscar Wilde)
Ziua de Anul Nou: zi sfâșietoare când nu ai familie, plină de ură când ai una. (Alfred Capus)
S-a terminat un an. O felie este tăiată în acel moment, iar timpul rămâne întreg.
(Jules Renard)
Nu te întreba „ce faci de Anul Nou
” Întreabă-te ce face Anul Nou pentru tine.
În fiecare dimineață, când mă trezesc încă sub capota cerului, simt că pentru mine este anul nou. Așa că urăsc acest An Nou cu termene fixe care fac din viața și spiritul uman o companie comercială cu bilanțul ei bun, bugetul și bugetul pentru noua conducere. Ele fac să piardă simțul continuității vieții și spiritului. Ajungem să credem serios că între an și an există o soluție de continuitate și că începe o nouă poveste, și luăm rezoluții și regretăm gafele etc. etc. În general, este o greșeală a datelor. (Antonio Gramsci)
Cel mai bun lucru despre viitor este că vine doar o zi la un moment dat. (Abraham Lincoln)