Primul lucru la care ar trebui să te uiți înainte de a da start unei sesiuni la sloturi este chiar RTP-ul. Exprimat în valori procentuale, RTP-ul este caracteristica aceea care te va ajuta să-ți dai seama dacă un slot merită să îți riști banii, poate deveni profitabil sau dacă este doar o păcăleală ieftină pe care ar trebui să o ignori. Avem deci pentru tine câteva astfel de sloturi, cu RTP mare, pe care ți le recomandăm să le incluzi în lista personală. Dacă nu ai mai auzit de ele, consideră-te favorizat. Nu uita să le încerci pe toate după ce vei citi articolul pentru că este posibil să găsești noi favoriți.

Just Jewels

De la început trebuie să precizăm faptul că niciun slot cu RTP mai mic de 90-95% nu ar trebui să se afle pe lista de jocuri pe care le joci frecvent. Orice păcănele gratis care depășesc 95% sunt recomandate atât de noi, dar și de către jucătorii cu ceva mai multă experiență. RTP-ul pentru Just Jewels este public, la fel cum sunt aceste valori pentru toate sloturile sunt făcute și ele publice. Poți să verifici doar printr-o simplă căutare pe internet RTP-ul pentru fiecare slot disponibil în cazinourile online, dar mai mult decât atât, este extrem de simplu să te decizi cu privire la ce slot să joci, imediat după ce afli care sunt aceste valori.

Just Jewels se încadrează astfel în categoria sloturilor cu RTP mare, este creat de către cei de la Novomatic, îți oferă un ecran de joc unde poți dezvolta șanse de câștig din 10 linii de plată, iar la fiecare rotire ai șansa să câștigi chiar și un jackpot într-un cuantum de 10000 de credite care poate căpăta sume generoase în pariu maxim. Efectele grafice de la Just Jewels sunt cât se poate de simple, dar suficient de colorate pentru a-ți atrage atenția în cel mai bun mod posibil.

Captains Treasure

Comoara Căpitanului este un slot compatibil atât cu dispozitive desktop, dar și cu cele mobile. Slotul face parte din categoria jocurilor cu tematici inspirate din aventurile piraților, de aici și denumirea foarte sugestivă. Pe ecranul de joc vei vedea o adevărată dezlănțuire a forțelor de dezvoltare pentru jocurile de noroc. Toate detaliile au fost efectuate astfel încât să te introducă cât mai intuitiv în mediul pirateresc. Ecranul de joc, simbolurile și tamburii sunt găzduite de un papirus galben sau de o hartă a comorii care nu a fost încă completată. Tocmai de aceea este în interesul tău să te joci, iar numele slotului te introduce într-un fel sau altul în această poveste a găsitului de comori.

Captains Treasure este un slot lansat de către cei de la Playtech în care nu există șansa de a câștiga un jackpot, dar cu toate acestea ai destul de multe șanse de câștig pe care să te bazezi cu fiecare ocazie în  care rotești tamburii. RTP-ul este cel care merită laude la Captains Treasure, deoarece este stabilit la valoarea de 96.08%, mai mult decât ok pentru standardele noastre.

3 Lucky Pots

Traducerea pentru 3 Lucky Pots te va amuza, dar este vorba despre 3 oale norocoase, lucru care ar trebui să te ducă deja cu gândul la un slot plin de talismane norocoase, spiriduși și curcubee. Într-un fel sau altul, dacă te-ai gândit la asta, intuiția ta este una destul de bună, dar mai mult decât atât, 3 Lucky Pots este un slot destinat iubitorilor de spectacol. Ecranul de joc arată pur și simplu incredibil și cele 3 oale despre care ți-am vorbit sunt direct implicate în procesul de câștig.

Dezvoltatorul de la 3 Lucky Pots este nimeni altul decât Playzido, un slot fără jackpot progresiv, dar care îți poate acorda oricând o specială cu rotiri gratuite. Cele 10 linii de plată își fac de fiecare dată datoria, iar sesiunea la acest slot cu RTP de 95.48% va fi mai mult decât satisfăcătoare.

Wild Wild West

Avem în lista noastră și un reprezentant al sloturilor de calitate de la NetEnt. Nu puteam să nu discutăm și despre unul dintre produsele lansate de către acest dezvoltator, la fel cum nu puteam nici să ignorăm faptul că Wild Wild West are cel mai mare RTP dintre toate sloturile menționate de către noi în acest articol. Un spectaculos RTP de 96.7% lansează acest slot direct în topul recomandărilor noastre, iar orice alte precizări începând din acest moment ar fi de prisos.

La un asemenea RTP, nu ar trebui să te mire faptul că Wild Wild West oferă speciale cu wild-uri, speciale cu scatter, dar și rotiri gratuite. Mai mult decât atât, poți să obții și un jackpot, lucru extrem de util pentru toți pariorii care au obiective îndrăznețe.

Concluzie

Am ajuns astfel la sfârșitul acestui articol în care te îndemnăm să alegi unul dintre sloturile menționate de către noi, să găsești un favorit și să nu uiți că RTP-ul mare dictează și câștigurile mari.