Cu această colecție de aforisme, să descoperim împreună cele mai frumoase Citate despre Patimă.Citate intense, eficiente, romantice și pasionale pe care să le dedici unei persoane speciale. Citate de împărtășit pe rețelele de socializare, pentru a le face pe toată lumea să știe cât de mare este puterea iubirii noastre.
În dragoste, cuvintele sunt adesea importante, cu atât mai mult când este implicată pasiunea. Este important să-i spunem celuilalt cât de mult ne dorim, că transportul nostru este mai puternic ca niciodată. Și pentru a fi în siguranță, este mai bine să iei un indici de la mari experți în dragoste și pasiune. Cuvintele lui Marcel Proust, Oscar Wilde, William Shakespeare, Frida Kahlo și Emile Verhaeren, pot fi de mare ajutor în acest sens. Pentru mesaje dulci, directe de dragoste și o mulțime de transport. Citate cu care să uimim persoana specială care ne face inima să bată. Iată 40 de Citate despre Pasiune.

Citate, aforisme și Citate despre

patimă Dacă vederea, conversația și starea împreună sunt îndepărtate, pasiunea iubirii se stinge. (Epicur)
Dacă există o iubire care este pură și scutită de celelalte pasiuni ale noastre, aceasta este ceea ce este ascuns în adâncul inimii noastre și pe care noi înșine nu o cunoaștem. (Francois De La Rochefoucauld)
La atingerea iubirii, toată lumea devine poet. (Platon)
Dragoste
, nu știu. Dacă include totul, chiar și contradicțiile și depășirea de sine, aberațiile și nespusul, atunci da, mergi după dragoste. In rest nu. (Frida Kahlo)
Plăcerea iubirii este să iubești și ești mai fericit pentru pasiunea pe care o hrănești decât pentru cea pe care o inspiri. (Francois De La Rochefoucauld)
Dragostea nu începe și nu se termină așa cum gândim. Dragostea este o bătălie, iubirea este un război; iubește și crește. (James Baldwin)
Dragostea este cea mai groaznică, dar și cea mai cinstită dintre pasiuni; și singura care nu se poate descurca cu propria ei fericire fără să înțeleagă fericirea altuia. (Alphonse Karr)
Dragostea este acel lucru pe care tu ești de o parte și ea de cealaltă, iar străinii își dau seama că vă iubiți. Chest’e. (Massimo Troisi)
Sunt momente în viață, în care inima este atât de plină de emoții încât dacă întâmplător este zguduită, sau în adâncul ei ca o piatră, un cuvânt nepăsător cade, se revarsă, iar secretul ei, turnat pe pământ. ca apa. , nu mai poate fi reasamblat. (Henry Wadsworth Longfellow)
Nu există nici un remediu pentru iubire decât să iubești mai mult. (Henry David Thoreau)
Dragostea este singura pasiune pentru care se plătește cu o monedă pe care și-o fabrică singură. (Stendhal)
Dragostea adevărată nu a cunoscut niciodată măsura. (Sesto Properzio)
Dragoste și pasiune, obsesie. Cineva fără de care nu trăiești. (Anthony Hopkins)
Raiul este să iubești multe lucruri cu pasiune. (Pablo Picasso)
Cei care trăiesc în dragoste trăiesc pentru eternitate. (Emile Verhaeren)
Noaptea mea te așteaptă, trupul meu te așteaptă. (Frida Kahlo)
Dragostea nu este o pasiune altruistă. (Marcel Proust)
Nu există iubire, există dovada iubirii. (Pierre Reverdy)
Toate pasiunile ne fac să greșim, dar dragostea ne face să facem cei mai ridicoli. (Francois de La Rochefoucauld)
Am iubit-o așa cum se iubește pentru prima dată, cu idolatrie, cu pasiune. (Voltaire)
Dacă nu-ți amintești că dragostea te-a făcut vreodată să comiți cea mai mică nebunie, atunci nu ai iubit. (William Shakespeare)
Dragostea este cea mai puternică dintre toate pasiunile, deoarece atacă capul, inima și corpul în același timp. (Voltaire)
Nimeni, nici măcar un poet, nu a măsurat vreodată capacitatea unei inimi. (Zelda Fitzgerald)
Nu poți iubi cu pasiune o femeie și pe Dumnezeu în același timp. Amestecarea a două erotice ireductibile creează o oscilație interminabilă. (Emil Cioran)
În prima ei pasiune femeia își iubește iubitul, în toate celelalte ceea ce iubește este dragostea ei. (George Gordon Byron)
Între bărbat și femeie nu poate exista prietenie. Poate exista pasiune, ostilitate, adorație, dragoste, dar nu și prietenie. (Oscar Wilde)
A iubi pe cineva nu este nimic, a fi iubit de cineva este ceva, a iubi pe cineva care te iubește este totul. (Bill Russell)
Ar trebui să iubim, să iubim la nebunie, fără să vedem ceea ce iubim. De ce să vezi și să înțelegi, și să înțelegi și să disprețuiești. (Guy De Maupassant)
Dragostea nu este o pasiune. Dragostea nu este o emoție. Dragostea este o înțelegere profundă a faptului că cealaltă persoană te completează într-un fel. Cineva te face un cerc perfect; prezența celuilalt îți întărește prezența. (Osho)
Va exista o singură femeie care se va potrivi cel mai perfect cu un anumit bărbat. Adevărata pasiune a iubirii este la fel de rară ca șansa ca cei doi să se întâlnească. (Arthur Schopenhauer)
te iubesc teribil. Dacă o floare ar înflori de fiecare dată când mă gândesc la tine, fiecare deșert ar fi plin de ea. (Khalil Gibran)
Ar trebui să se agațe de inima cuiva; pentru că dacă îi dai drumul, în curând vei pierde controlul și asupra capului. (Friedrich Nietzsche)
Din care se nasc pasiunile bruște ale unui bărbat pentru o femeie, pasiunile profunde, interioare Minim
doar din senzualitate: ​​dar când un bărbat găsește împreună slăbiciune, nevoie de ajutor și trufie într-o ființă, se întâmplă ceva. în el, de parcă sufletul lui ar fi vrut să se reverse: și în același timp mișcat și jignit. Aici curge izvorul marii iubiri. (Friedrich Nietzsche)
Marile pasiuni nu există: sunt fanteziile mincinoșilor. Există doar iubiri mici care pot dura puțin sau mult timp. (Anna Magnani)
Numai cei care iubesc fără speranță cunosc iubirea. (Friedrich Schiller)
Rațiunea și pasiunea sunt cârma și pânza sufletului nostru navigator. (Khalil Gibran)
Te iubesc teribil. Dacă o floare ar înflori de fiecare dată când mă gândesc la tine, fiecare deșert ar fi plin de ea. (Khalil Gibran)
Mi-aș dori să-ți ofer tot ce nu ai avut niciodată și nici chiar atunci nu ai ști cât de minunat este să te iubești. (Frida Kahlo)
Dragostea este cea mai egoistă dintre toate pasiunile. (Alexandre Dumas – Părinte)
Dacă pasiunea, dacă nebunia n-ar fi străbătut sufletele… Ce ar valora viața
(Jacinto Benavente)
Iubește, iubește la nebunie, iubește cât poți și dacă îți spun că este păcat, iubește-ți păcatul și vei fi nevinovat. (William Shakespeare)
Ori de câte ori iubești și singura dată când ai iubit vreodată. Diferența obiectului nu modifică unicitatea pasiunii: pur și simplu o intensifică. (Oscar Wilde)