Nu vorbim doar despre estetica, ci si despre bunatate si eleganta: femeile sunt frumoase din toate punctele de vedere, iar cu aceasta colectie de aforisme si Citate despre frumusetea feminina aducem un omagiu sexului frumos cu cuvintele unor scriitori, ganditori cunoscuti. , dive ale divertismentului si modei.
Frumusetea femeilor este una dintre cele mai cunoscute calitati ale acestora. Este o trasatura universala, sub ochii tuturor, frumusetea femeilor este laudata in toata lumea. Iata 50 de Citate despre frumusetea feminina.

Citate, aforisme si Citate despre frumusetea feminina

Unul dintre primele efecte ale frumusetii feminine asupra unui barbat este sa-si inlature avaritia. (Italo Svevo)
Violenta femeilor si farmecul ei. (Jean Jacques Rousseau)
Femeile sustin scopul cerului. (Mao Zedong)
Indiferent de aspectul unei femei, daca adevarul si onestitatea sunt scrise pe chipul ei, ea va arata frumoasa. (Eleanor Roosevelt)
Nu a existat niciodata o femeie frumoasa care sa nu faca chipuri in fata unei oglinzi. (William Shakespeare)
Femeia ar fi mai fermecatoare daca ar putea cadea in bratele lui fara sa cada in mainile lui. (Ambrose Bierce)
Femeile au o inclinatie naturala pentru tot ce este frumos, elegant, stralucitor si bogat; este un gust caruia trebuie sa i se atribuie cele mai mari progrese din industrie si arta. (Alphonse Karr)
Femeia intelege finitul, il intelege pana si in radacinile lui: din acest motiv este adorabila, si asa, daca te uiti cu atentie, si fiecare femeie; pentru aceasta ea este gratioasa si nimeni nu este; pentru aceasta el este fericit, precum nimeni nu poate sau ar trebui sa fie; din acest motiv este in armonie cu existenta, asa cum niciun om nu poate sau ar trebui sa fie. (Soren Kierkegaard)
Lasam femeilor frumoase barbatilor lipsiti de imaginatie. (Marcel Proust)
Ce autor din lume te poate invata frumusetea ca privirea unei femei
(William Shakespeare)
Cand o femeie iti vorbeste, asculta ce spune cu ochii ei. (Victor Hugo)
Femeile nu au nimic de spus, dar o spun atat de bine! (Oscar Wilde)
O femeie frumoasa este de o suta de ori mai atragatoare cand iese din somn decat dupa o toaleta. (Giacomo Casanova)
Nu cred in existenta femeilor puritane. Nu cred ca exista o femeie pe lume care sa nu fie putin flatata daca ar fi flatata. Iata farmecul irezistibil al femeii. (Oscar Wilde)
Frumusetea unei femei nu depinde de hainele pe care le poarta, de aspectul pe care il poseda sau de felul in care isi pieptaneaza parul. Frumusetea unei femei trebuie perceputa din ochii ei, pentru ca aceasta este usa inimii ei, locul in care locuieste dragostea. (Audrey Hepburn)
Daca o femeie este atat de atragatoare cand te intalneste, cui ii pasa daca intarzie. (JD Salinger)
Femeia invata sa urasca in masura in care dezinvata sa fascineze. (Friedrich Nietzsche)
O femeie frumoasa are ceva in comun cu adevarul: amandoi ofera mai multa fericire atunci cand se doresc decat atunci cand se au. (Friedrich Nietzsche)
De cele mai multe ori, un aer de dulceata sau mandrie nu inseamna ca o femeie este mandra sau dulce: este un mod special de a fi frumoasa, asta-i tot. (Alphonse Karr)
Pentru a deveni frumoasa, o femeie nu trebuie sa vrea sa treaca pentru draguta: adica in nouazeci si noua de cazuri in care i-ar placea, trebuie sa dispretuiasca si sa se abtina de la placere, pentru a colecta intr-o zi rapirea lui, usa al carui suflet este suficient de mare pentru a-i primi pe cei mari. (Friedrich Nietzsche)
Niciodata nu a fost vazuta o femeie frumoasa si proasta. (William Shakespeare)
La femei totul si inima, chiar si capul. (Jean Paul)
Femeile nesemnificative sunt mereu geloase pe sotii lor, frumoasele nu sunt niciodata. Sunt mereu atat de ocupati sa fie gelosi unul pe sotii celuilalt. (Oscar Wilde)
Femeia goala si o femeie inarmata. (Victor Hugo)
Nu cred in existenta femeilor puritane. Nu cred ca exista o femeie pe lume care sa nu fie putin flatata daca ar fi flatata. Iata farmecul irezistibil al femeii. (Oscar Wilde)
Sa fii frumos si iubit si pur si simplu sa fii femeie; fiind urata si stiind sa fie iubita si printesa. (Jules Amedee Barbey d’Aurevilly)
Femeia este un miracol al contradictiei divine. (Jules Michelet)
Femeile sunt o vita de vie pe care totul se intoarce. (Lev Tolstoi)
O femeie frumoasa nu este cea ale carei picioare sau brate frumoase sunt laudate, ci cea al carei aspect general este de o asemenea frumusete incat sa ia posibilitatea de a admira partile individuale. (Lucio Anneo Seneca)
Un barbat poate purta ce vrea. Va ramane mereu un accesoriu al femeii. (Coco Chanel)
O femeie care nu a fost frumoasa nu a fost niciodata tanara. (Anne Sophie Swetchine)
Femeia care nu reuseste sa-si faca greselile fascinante si doar o fata. (Oscar Wilde)
Femeile sunt ca niste elefanti pentru mine: frumoase la privit, dar nu mi-as dori niciodata a mea. (William Claude Fields)
A fi frumos este frumos. Daca o femeie stie sa faca asta bine, cine o va cere mai mult
(William Makepeace Thackeray)
Ingerul familiei si femeia. (Giuseppe Mazzini)
Din ochii femeilor imi trag doctrina: ele inca stralucesc cu adevaratul foc al lui Prometeu, sunt cartile, artele, academiile, care arata, cuprind si hranesc lumea. (William Shakespeare)
Farmecul unei femei este in general direct proportional cu trecerea ei. (Marcel Proust)
Adesea o femeie urata este mai cocheta decat una frumoasa; primul ii provoaca pe barbati si celalalt ii asteapta. (Charles Augustin De Sainte-Beuve)
Singurul mod de a te purta cu o femeie este sa faci dragoste cu ea daca este frumoasa si cu alta daca este urata. (Oscar Wilde)
Daca Dumnezeu nu ar fi facut o femeie, nici El nu ar fi facut o floare. (Victor Hugo)
Cand scrii despre femei, trebuie sa-ti inmui pixul in curcubeu. (Denis Diderot)
Adevarata frumusete a unei femei se reflecta in sufletul ei. (Audrey Hepburn)
O femeie frumoasa face placere ochilor, una buna face placere inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoara. (Honore De Balzac)
Pentru femeia dispusa sa iubeasca este un mare noroc sa fie frumoasa, dar pentru cea care vrea doar sa fie dorita este suficient sa o gaseasca frumoasa. (Alphonse Karr)
Femeile sunt facute pentru a fi iubite, nu pentru a fi intelese. (Oscar Wilde)
O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa. (Karl Kraus)
Inima slaba nu a castigat niciodata o femeie frumoasa. (Miguel de Cervantes)
Frumusetea este necesara pentru ca femeile sa fie iubite de barbati, prostia pentru a iubi barbatii. (Coco Chanel)
Femeile sunt sex fermecator si incapatanat. Fiecare femeie este o rebela si, de obicei, se revolta impotriva ei insasi. (Oscar Wilde)
Ce este femeia
Numai una dintre gafele placute ale naturii. (Hannah Cowley)