Prima zi de școală înseamnă prima dată când se pune piciorul într-o școală; și cazul copiilor care frecventează grădinița (sau grădinița), al celor care și-au schimbat școala pentru nevoile familiei sau al celor care au fost promovați într-un grad superior (gimnaziu, liceu). Prima zi de școală nu este o zi ca multe altele, deoarece este caracterizată de teama de a greși și de a se desfigura în fața colegilor și a profesorilor.
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze, aforisme, citate și glume amuzante despre prima zi de școală, sunt în mare parte experiențe scurte ale celor care au trăit această zi și păstrează cu mândrie amintirea. Când le-ai terminat de citit, vezi și frazele prin care să urezi un an școlar bun.

Propozițiile

Știi ce urăsc la prima zi de școală
Este prea departe de ultima zi de școală. ( Serial TV: Sâmbătă seara copii )
Prima zi de școală, ce propoziție. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Stând pe scuter, în timp ce soneria sună și porțile se deschid. Uitați-vă la ei, colegii mei de clasă… Se pare că totul este pe linia de lapidare. Nu există nici măcar să plătești aur. Singurii care râd sunt profesorii, acei sadici! Și tocilarii, murdarii! ( ScuolaZoo )
Problema nu este atât prima zi de școală, ci toată lumea care urmează! ( Anonim )
Ce mi-ar fi plăcut să aud de la profesorii mei în prima zi de școală sau ce mi-aș dori să-mi spună dacă mă întorceam la școală
Povestea vacanțelor
Nu. Cei ai colegilor mei
Nu. Știu deja Tot. Trebuie să studiezi . Va fi greu. Trebuie
să încerci
mai mult .
Nu, nu, mulțumesc. Stiu. Acesta este motivul pentru care sunt aici, și atunci nu aud de la urechea îndatoririlor. Spune-mi ceva diferit, din nou, ca să nu încep să mă plictisesc imediat, dar măcar îmi vine să încep puțin, anul acesta școlar. Din urechea pasiunii aud foarte bine. ( Alessandro D’Avenia )

Prima zi de școală este un punct de cotitură major pentru fiecare copil și pentru fiecare familie. Se schimbă vremurile de a face zilnic, felurile de a avea grijă, responsabilitățile. Deodată copilul crește: trebuie să învețe lucrurile de care este nevoie în viață; trebuie să lase cifre de referință liniștitoare timp de câteva ore pe zi pentru a se „lansa” în clasa-grup; trebuie să înceapă să o facă singur. ( Rosanna Schiralli )
Pierino se întoarce acasă după prima zi de școală.
Mama îl întreabă: „Deci, ce ai învățat
”.
Și Pierino: “Multe lucruri, dar nu suficiente. De fapt ei vor să mă întorc și mâine.”
Pentru că copiii plâng în prima zi de școală
pentru că pe ușă scrie „
dar apoi birourile sunt din lemn…
M-am nascut in prima zi de scoala, am crescut si imbatranit in doar doua sute de zile. ( Alessandro D’Avenia )
Prima zi de școală este cea mai bună zi de școală vreodată. Este ziua în care toți profesorii sunt drăguți și prietenoși. Aceasta este ziua în care poți arunca pe fereastră birouri, profesori, profesori și colegi de clasă, iar apoi să primești un „bun venit” cordial de la director ca sancțiune. ( Nonciclopedie )
Emoția primei zile de gimnaziu va lăsa imediat loc disperării celei de-a doua. ( Anonim )
Prima zi de școală și doar ziua în care începe numărătoarea inversă până la ultima zi de școală. ( Anonim )
Cea mai importantă zi a educației unei persoane este prima zi de școală, nu ziua absolvirii. ( Harry Wong )
Astăzi este prima zi din restul vieții tale. ( Charles Dederich )
Odată, un prieten de-al meu nu a postat fotografiile primei zile de școală a copiilor săi pe rețelele de socializare, iar judecătorul i-a luat-o. ( diegoilmaestro, Twitter )
Nu mai suport cu timpul asta care trece prea repede, parcă ieri mi-am cumpărat ghiozdanul pentru prima zi de școală. ( Ri_Ghetto, Twitter )
După prima zi de școală deja pierdusem guma, 2 pixuri și demnitatea pentru oribilul tricou pe care mă pusese mama pe mine să-l port. ( _Luilla_, Twitter )
Copiii mei înfruntă prima zi de școală cu același aspect al criminalului în serie căruia i-au confirmat scaunul electric. ( MaxMangione, Twitter )
Strigătele primei mele zile de școală în fața tuturor acelor străini nu au fost un capriciu, ci un avertisment pentru viață. ( rattodisabina, Twitter )
Prima zi de scoala port negru. Este practic înmormântarea fericirii mele. ( DisagiatoComune, Twitter )
Astăzi prima zi de școală pentru mulți copii: trafic paralizat de SUV-uri, mame în lacrimi, tați derutați. Parcă ai fi în Siria. ( MaxMangione, Twitter )
Din aglomerația din afara școlii, în prima zi de școală elementară, se deduce că fiecare copil are cel puțin șapte părinți. ( robgere, Twitter )
Îmi place să mă gândesc la prima zi de școală. Nu sunt doar examene: nici măcar începuturile nu se termină niciodată. ( alfcolella, Twitter )
Mă duc la școală în prima zi: 🐢🐢🐢🐢🐢
Mă întorc acasă: 🐎🐎🐎🐎🐎
( DisagiatoComune, Twitter )
Eu în prima zi de școală: „Am toate creioanele și lacrimile mele gata”. ( DisagiatoComune, Twitter )
În prima zi de școală, există mereu cel care se uită înapoi în clasă să vadă dacă mama lui mai este acolo… ( VentoTaglienti, Twitter )
Prima zi de școală: 30 de creioane, 64 de ascuțitoare de creioane, 20 de pixuri, 12 rânduri, 20 de caiete.
Sfârșitul școlii: 1 creion găsit pe pământ.
( DisagiatoComune, Twitter )
Cred că prima zi de școală coincide cu prima zi de conducere pentru mulți părinți. ( Insuportabil, Twitter )
În prima zi de școală, un băiețel m-a întrebat: „Câte zile au mai rămas până la sărbătorile de Crăciun
” ( dondindan, Twitter )
Astăzi este și prima zi de parcare parentală în două rânduri la ieșirea școlii . Succes vouă, să fie un an plin de amenzi și remorcări. ( Insuportabil, Twitter )
Prima zi de școală pentru mulți copii care vor învăța că, implicându-se și studiind, își pot realiza visele.
In strainatate.
( Insuportabil, Twitter )
– Tată Mi-e frică, este prima mea zi de școală.
– Dragoste nu trebuie sa o ai, nu are sens, ok ok mediile sunt oribile dar vei vedea ca aceste momente iti vei aminti cu nostalgie pentru ca in viata va fi mereu mai rau, un continuu si perpetuu. coborâre în iad.
– Maaammaaaaaa!
( MaxMangione, Twitter )
– Cum a fost prima ta zi de școală dragă
– Ei bine, nu m-am răcit.
– Nu-ți face griji, ți se va atribui unul mâine.
( TizziRaddrizzani, Twitter)
„Prima zi de școală
nu se va face nimic”:
Și apoi:
– Întrebări deschise
– 2
– Teme
– Verificați pentru mâine
( Băcăniu, Twitter )