Ultima baie coincide cu întoarcerea la școală
Un nou an școlareste pe cale să înceapă și, ca întotdeauna, scopul și să încerce să-l ducă la bun sfârșit în cel mai bun mod posibil. Sunt cei care și-au stabilit imediat obiective minime de realizat dar ajung să facă aceleași greșeli ca în anii trecuți și cei, totuși, încă obișnuiți cu ritmurile lente ale verii, se trezesc la sfârșitul lunii septembrie cu capul în nori. Întoarcerea la școală aduce cu sine schimbări și știri precum noi profesori, noi colegi de clasă, noi materii și incertitudini cu privire la viitor. Pentru aceasta, un pic de speranță, încredere și respect cu siguranță nu l-ar răni pe elevul nedumerit, mai ales dacă aceste urări sau fraze de încurajare vin de la profesori înșiși,
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze prin care să urăm un bun început de an școlar tuturor elevilor care sunt în prima zi de școală, care și-au schimbat școala și celor care se întorc din vacanță.

Propozițiile

Dacă cineva a petrecut un an întreg în vacanță, distracția ar fi la fel de plictisitor ca și studiul. An școlar fericit!
Prietenii și profesorii vor colora acest an școlar, experiențele bune și rele se vor încrucișa, dar nu pierzi niciodată dorința de a zâmbi și de a învăța.
Prima zi de școală este un nou început. Nu-ți fie frică de ce va fi, concentrează-te doar pe prezent și vei vedea că va fi un an minunat.
Tot ce vrei este de cealaltă parte a școlii. Pentru unii le va fi mai greu decât alții să o depășească, dar nu uitați: cine luptă poate pierde, cine nu luptă a pierdut deja.
Pixuri, creioane, radiere… tot ce ai nevoie pentru școală este complet, lipsește un singur lucru: sărutul nostru pentru a-ți dori un an școlar fericit!
Draga mea cea mai dragă, îți doresc să intri pe acea ușă aducând cu tine tot entuziasmul și imaginația și să poată colora sala de clasă în care vei sta; indiferent dacă ești timid, crede-mă, timiditatea ta este un dar, amintește-ți asta! Îți doresc să poți simți mirosul gustărilor, mirosul anvelopelor și fermecat în fața unei ilustrații din prima ta carte de lectură, pentru că vor fi amintirile tale, parte din povestea ta. ( Roberta Peri )
O urare de un an profitabil pentru tine, fiule: nu pierde din vedere obiectivele tale, pentru ca le vei atinge cu constanță!
Ziua de început a unei noi aventuri este întotdeauna o zi oarecum specială. Prima zi de școală, deci, este un semn important pentru că impune un nou ritm de viață, reluarea vechilor încrederi, reapariția unor noi angajamente și noi responsabilități. An școlar fericit!
An școlar fericit tuturor!
La mulți ani celor care au fost deja acolo
și celor care tocmai au sosit…
La mulți ani celor care se tem de vești și celor care sunt mereu pregătiți pentru provocările schimbării…
La mulți ani celor plecați
La mulți ani celor care au rămas
La mulți ani celor care locuiește școala care crede în ea…
care este convins că se poate…
La mulți ani celor care vor să fie ACOLO!!!
Fiecare dintre voi știe să facă ceva bine, are ceva de oferit. Aveți responsabilitatea de a afla… ceea ce învățați astăzi la școală va fi mâine decisiv pentru provocările pe care le deține viitorul.
Vă dorim să nu vă potoli niciodată setea de cunoaștere: nu lăsați pe nimeni să o atenueze!
Toată lumea îți va spune: „Hai, va fi un an minunat”. Nu spera prea mult! Îți vei petrece după-amiezele studiind latina, matematica și fizica; dimineata nu vei mai putea merge la mare; va trebui să setați alarma la 7 în fiecare zi; și nu vei putea niciodată să ai o duminică relaxantă… Felicitări, soldat!
Felicitari pentru un inceput bun de an scolar. După o vară de soare și relaxare, este timpul să ne întoarcem la școală. Prima zi de scoala fericita tuturor!
Vă doresc un an școlar groaznic, cu așteptări sub așteptări, cifre proaste și multă frustrare. Hei, cel puțin asta e realist.
Astăzi va începe un nou an în care vei avea ocazia să arăți tuturor cine ești și ce merită. Dar, mai presus de toate, vei avea ocazia să-ți demonstrezi puterea și priceperea de a face față oricărei frici. Noroc!
Nu plânge, pentru că a venit timpul să arăți tuturor cât de bun ești și cât de curajos ești.
Îți doresc să intri pe acea ușă aducând cu tine tot entuziasmul și imaginația și să poată colora sala de clasă în care vei sta; nu contează dacă ești timid, pentru că timiditatea ta este un dar, amintește-ți asta! Îți doresc să poți simți mirosul gustărilor, mirosul anvelopelor și să fii fermecat de o ilustrație din prima ta carte de lectură, pentru că vor fi amintirile tale, parte din povestea ta. Îți doresc să simți plăcerea de a scrie pe tablă și nu contează dacă scrii greșind, pentru că dacă corectezi și înțelegi greșelile nu se mai fac ușor…
Vor fi note bune și rele, excursii distractive și lecții plictisitoare. Prin suișuri și coborâșuri vei petrece un nou an pe cărți. Dar ține minte cel mai important lucru: construiești fundația viitorului tău! Mult succes la începutul școlii!
Școala este pașaportul nostru pentru viitor, pentru că ziua de mâine aparține celor care se pregătesc să-i înfrunte astăzi. ( Malcolm X )
Odată cu începutul școlii iei o nouă cale. Nu vă faceți griji pentru dificultățile pe care le veți întâmpina. Dacă ești constant și concentrat, vei vedea că va fi un an plin de rezultate splendide!
Deși poate părea mai dificil la început, știm foarte bine abilitățile tale mari. Așa că bucurați-vă de acest an nou care este pe cale să înceapă, fără să vă pierdeți vreodată pofta de a învăța!
Vă doresc să întâlniți profesori la înălțimea voastră, capabili să vă ghideze în mod adecvat pe calea de creștere, care sunt capabili să vă sporească și să vă facă să înflorească talentele naturale.
Vă dorim să înțelegeți de ce a ceea ce învățați, ca și fără de ce nimic nu are sens.
Vă dorim tuturor să fiți liberi, liberi să vorbiți, să alegeți, să iubiți, să visați, să trăiți.
Sperăm cu tărie că aveți multe vise de realizat și că credeți în realizarea lor.
EDUCAȚI-VĂ pentru că vom avea nevoie de toată inteligența ta. GET FIT deoarece vom avea nevoie de tot entuziasmul tău. Organizează-te, pentru că vom avea nevoie de toată puterea ta. LA MULȚI ANI SCOLAR! ( Antonio Gramsci )
O urare specială adresată populației studențești, elevilor care se pregătesc să trăiască un nou an școlar cu entuziasm și determinare, cu dorința de a învăța și de a trăi intens experiența lor de elevi.
O petrecere a culorilor pentru a ura un an școlar fericit tuturor elevilor din clasele primare.
Anul care te așteaptă va fi cu siguranță provocator, dar te invit să-l înfrunți cu entuziasm și convingere, sigur că studiul și cultura sunt cea mai bună investiție pentru viitorul tău.
Vă doresc tuturor, fetelor și băieților, un an școlar liniștit, invitându-vă să credeți cu tot mai multă putere în viitorul vostru că, cu o responsabilitate din ce în ce mai mare, veți ști să vă construiți cu ajutorul celor care vă iubesc și cred în voi. .
Vă doresc tuturor un an liniștit și liniștit care, sper, poate reprezenta o oportunitate puternică pentru viitorul dumneavoastră personal și profesional.
Și tocmai cu această urare vă ofer toate cele mai bune urări pentru un an școlar liniștit, plin de mulțumiri personale și profesionale.
Ne face plăcere să oferim urările și urările noastre pentru noul an școlar tuturor celor care, cu roluri diferite, vor fi protagoniștii unei călătorii care va dura zece luni și care va fi menită să lase amintiri de neșters și emoții puternice în fiecare. unu.
O urare de un an profitabil tuturor elevilor, mai ales celor care se confruntă pentru prima dată cu această experiență și care se pregătesc să trăiască un nou an cu entuziasm și determinare, cu dorința de a învăța și de a trăi intens experiența studențească. .
Educația este cheia pentru deblocarea lumii, o trecere către libertate.
Nu încercați să vă potriviți prea mult și, cu siguranță, nu încercați să arătați diferit… Încearcă doar să fii tu însuți.
Uneori trebuie să faci ceea ce nu iubești, ca să poți face ceea ce iubești.
Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor. ( Eleanor Roosevelt )
Nu poți începe următorul capitol din viața ta dacă continui să-l citești pe ultimul.
Uneori, cel mai mic pas în direcția corectă ajunge să fie cel mai mare pas din viața ta.
Nu-ți fie teamă să o iei de la capăt: este o nouă șansă de a reconstrui tot ce vrei.
Sper că ați avut o vară distractivă, dar acum este timpul să vă întâlniți cu vechii prieteni de școală și să învățați lucruri noi! Vă doresc un nou an școlar minunat!
În curând zilele petrecute la plajă sub soare vor fi doar o amintire, dar nu vă faceți griji. Noul an școlar vă va oferi ocazia să vă faceți noi prieteni!
Întoarcerea la școală poate părea puțin traumatizantă, dar înseamnă doar că crești și devii și mai minunat!
Noul an școlar înseamnă noi oportunități. Sunt foarte mândru de tine și abia aștept să aud despre lucrurile noi pe care le înveți!
Este ușor să te simți puțin dezamăgit când vara se termină și trebuie să te întorci la școală, dar ține minte că educația este o oportunitate extraordinară. Pregătește scena pentru o viață fericită.
Când te întorci la școală, reține că cunoștințele sunt ca o lampă și fiecare lucru nou pe care îl înveți își va face lumina mai strălucitoare.
Știu că poate părea că anul școlar durează prea mult, dar înainte să știi că este deja Crăciunul și, prin urmare, din nou vacanță! Nu renunta!
Învață cât poți de mult când ești tânăr, pentru că atunci când vei crește vei fi prea ocupat să faci asta. ( Dana Stewart Scott )
Bună muncă tuturor cadrelor didactice și celor care, cu roluri și responsabilități diferite, lucrează pentru a sprijini educația copiilor. O urare specială părinților, pentru ca aceștia să știe să colaboreze cu toți operatorii în educația copiilor.