Tot pentru ziua de Crăciun , care este una dintre cele mai importante sărbători religioase, nu lipsesc glumele pline de spirit ale umoriştilor din toată lumea, în special de pe Twitter. Materialul despre care să glumești în această sărbătoare cu siguranță nu lipsește: mănânci multe dulciuri și inevitabil te îngrași, întâlnești rude care nu s-au văzut de mult, fac schimb de cadouri și de cele mai multe ori cel primit nu este. după bunul plac sau fără folos, nașterea și bradul devin obiectul criticii, Moș Crăciun este atârnat pe balcoane de parcă ar fi uitat că deține o sanie zburătoare trasă de reni, cântece de Crăciun peste tot prin magazine și reclame obișnuite la panettone și pandoros care se repetă de la an la an…
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze, aforisme și glume amuzante despre Crăciun , pentru a fi dedicate celor care tocmai așteptau ca această zi să vină să se odihnească și să fie alături de familia lor și celor care abia așteaptă să se întoarcă la normalitate pentru că sunt îmbolnăviți de atmosfera de Crăciun.

Propoziții

Am învățat că poți înțelege multe despre o persoană din felul în care se ocupă de aceste trei lucruri: zile ploioase, bagaje pierdute și lumini de Crăciun încurcate. ( Maya Angelou )
Corpul meu îmi spune „DIETA”, dar inima îmi cântă „LA CĂRĂCIUN POȚI”. ( Anonim )
De Crăciun nu vreau flori ci lucrări bune, adică bani. ( MaxMangione, Twitter )
În copilărie ai crezut în Moș Crăciun, apoi ca adult ai crezut în al treisprezecelea. În cele din urmă descoperi mereu că niciunul dintre ele nu există cu adevărat. ( RaF9791, Twitter )
Nu poți avea încredere în cineva pe care îl înțelegi când cineva nebănuit te etichetează într-o felicitare foto cu bradul de Crăciun. ( m4gny, Twitter )
– Dacă nu știi ce să-mi faci de Crăciun, dă-mi niște bani.
– Dar nu este nicio surpriză!
– Bine, hai: nu-mi spune câte.
( diegoilmaestro, Twitter )
Întrebarea de astăzi este: Dar Moș Crăciun și Amazon sunt aceeași persoană
( RaF9791, Twitter )
Crăciunul este peste noi, important este să nu deschidem. ( MaxMangione, Twitter)
Întrucât sunt o persoană modestă și umilă, anul acesta voi cere un singur lucru de la Moș Crăciun: UN MILION DE EURO. ( Masse78, Twitter ) Vine ziua
de 13.
Trece o zi.
Al 13-lea dispare.
De aceea spunem MAGIA CRACIUNULUI.
( IlBomma, Twitter )
Criza este chestia aia că pui luminile pe brad și după 10 minute: „Stinge ei consumă”. ( Ty_il_nano, Twitter )
În fiecare Crăciun îmi imaginez luminile mele în cutie discutând astfel:
-Băieți care sunt electrocuți anul acesta
+ Eu următorul
• Ok, haide, mă fulger
( diegoilmaestro, Twitter )
Magia Crăciunului pentru mine înseamnă să iau micul dejun / gustare / gustare de noapte cu pandoro fără să mă simt vinovat. ( ItsCetty, Twitter )
Mă întreb dacă chiar și Frank Sinatra l-a dezghețat doar de Crăciun, așa cum facem astăzi cu Buble. ( diodeglizilla, Twitter )
Cine știe pe cine votează cei care fotografiază brazi de Crăciun în centre comerciale. ( marcosalvati, Twitter )
Crăciunul este asociat cu șemineele nu pentru că l-ai aruncat pe Moș Crăciun, ci pentru că acolo visăm cu toții să ajungem cu cadouri de rahat. ( diodeglizilla, Twitter )
Pentru 97% dintre italieni, Crăciunul este sărbătoarea lor preferată. Ceilalți primesc o eșarfă. ( ItsCetty, Twitter )
Sper să primesc multe cadouri de Crăciun, astfel încât să le pot reutiliza pentru a face multe cadouri de Crăciun. ( MaxMangione, Twitter )
Și tu: Naștere, brad sau pisică
( Grim Reaper, Twitter )
Am vrut să-i spun Moșului să nu-mi aducă nimic. Mă duc să-l iau. ( instintomaximo, Twitter )
Poate că așteptarea Crăciunului nu este în sine conștientizarea de a nu avea bani pentru a face cadouri
( Ri_Ghetto, Twitter )
Am un prieten care a ținut o dietă înainte de Crăciun. Am încercat să-i spun cum e să faci un control înainte de sfârșitul lumii, dar nimic. ( m4gny, Twitter )
Moș Crăciun care urcă simbolizează efortul fizic necesar pentru a pierde kilogramele acumulate de sărbători. ( IdeeXscrittori, Twitter )
E ca Crăciunul.
În panettone.
Fructele confiate.
( Masse78, Twitter )
Am vrut să ofer o alternativă celor care nu vor să dea bani de Crăciun pentru că e rău: FĂ-NE UN TRANSFER BANCAR. ( Masse78, Twitter )
– Ce-i ceri pe Moș Crăciun
– Vară.
( Masse78, Twitter )
Banii nu aduc fericirea. Dar cine le pune într-un plic de Crăciun, cu siguranță îți oferă mai multe bucurii decât îți oferă eșarfa. ( Masse78, Twitter )
Pentru cei care nu te-au rahat niciodată, dar trebuie trimis un mesaj cu urări de Crăciun: SĂ SPERĂM ȚI VA SĂ SRUPE TELEFONUL MOBIL. ( Masse78, Twitter )
Am fost la un magazin de jucării și mi-am dat seama de ce scrisorile lui Moș Crăciun încep toate cu „Dragă”. ( Ty_il_nano, Twitter )
Maria nu a putut să-și dea seama la ce era smirna.
În cele din urmă a pus-o în umplutura fripturii de Crăciun.
( Doamne, Twitter )
Cum merge dieta în care vei slăbi 1 kg pentru a te pregăti pentru cei 5 pe care îi vei avea de Crăciun
( diodeglizilla, Twitter )
Vreau să-ți fac ce fac pisicile la brad. ( rattodisabina, Twitter )
De sarbatorile de Craciun recomand, anul acesta MAINA panettone de bucurie. ( dondindan, Twitter )
Secretul pentru a avea un Crăciun de neuitat, să stai cu familia, acasă, în pat, sub plapumă și să dormi până pe 7 ianuarie. ( Masse78, Twitter )
Când Shazam o face pentru a recunoaște rudele de Crăciun
( Tremenoventi, Twitter )
Multinaționalele ne ascund că luminile bradului de Crăciun nu sunt concepute să se aprindă intermitent, ci să se răsucească. ( andreasaccomani, Twitter )
Ce ne pasă dacă Crăciunul este aproape, așa că vara este întotdeauna prea scurtă. ( Masse78, Twitter )
Dar pentru că Moș Crăciun are ajutoare și Cupidon nu
. Adică, mi se pare clar că lumea are nevoie de mai multă dragoste decât puloverele de elan.
( valemille, Twitter )
Dacă barba și părul alb sunt un simbol al înțelepciunii, nu este clar de ce Moș Crăciun continuă să-mi aducă doar pulovere cu diamante. ( diodeglizilla, Twitter ) Atenție
la cei care își schimbă fotografiile de profil de Paște și Crăciun pentru că sunt singurele 2 zile din an când se îmbracă decent. ( Tremenoventi, Twitter ) Ieșirea
de sub plapumă la șapte dimineața după sărbătorile de Crăciun rămâne una dintre cele mai mari crime împotriva umanității. ( Masse78, Twitter )
Lucrul pozitiv la sarbatorile de Craciun este ca iti vei gasi marimea la reduceri pentru ca XXL ti se potriveste perfect. ( Masse78, Twitter )
De Crăciun vine puloverul „Puțin strâmt, dar trebuie să slăbesc” pe care îl vei folosi pentru a prăfui rafturile în aprilie. ( diodeglizilla, Twitter )
Există panettone de Crăciun rămase și reciclate care merg din casă în casă până ajung în China. ( Grim Reaper, Twitter )
Aș vrea să le explic celor cărora nu le-am trimis felicitări de Crăciun că nu le-am uitat. Dar dau totul. ( Comeprincipe, Twitter )
Problema nu este Crăciunul, nu este Revelion și nici măcar Befana. Adevărata problemă este să-ți scoți pijamalele și să te întorci în blugi pe 7 ianuarie. ( Masse78, Twitter )
Să te dai jos din pat pentru a te întoarce la muncă după Crăciun rămâne unul dintre cele mai curajoase acte de curaj vreodată. ( Masse78, Twitter )
De Crăciun am primit un pulover de rahat dar sunt fericit pentru că astfel îl pot îmbina cu viața. ( diegoilmaestro, Twitter )
Crăciunul este acel lucru care transformă globulele roșii în celule mari. ( Lux_n, Twitter )
Suntem făcuți din aceleași chestii ca și resturile de la prânzul de Crăciun. ( FranAltomare, Twitter )
Pe scară, a doua zi după Crăciun, trec de la 0 la 100 în mai puțin de trei secunde. Practic, sunt un Ferrari! ( BarbyeTurica, Twitter )
La boi de Crăciun, Un fotoliu pentru bou, Crăciun cu boi… și până la urmă, încă o dată anul acesta, totul a mers la vaca. ( curcubee, Twitter )
Ei spun că toți simt Crăciunul în inimă, apoi până la urmă toți îl găsesc pe șolduri. ( piele întunecată, Twitter )
Crăciunul este sinonim cu speranță. În sensul „Să sperăm că îmi dau chitanța să schimb acest cadou de rahat”. ( diegoilmaestro, Twitter )
Crăciunul este cu adevărat vremea miracolelor: chiar și rudele pe care le credeai moarte sunt înviate. ( diegoilmaestro, Twitter )
Din câte văd, Moș Crăciun nu mi-a adus nimic pentru că a cheltuit toți banii pentru a cumpăra iPhone-uri pentru alții. ( RubinoMauro, Twitter )
Totul are un început.
Totul are un sfarsit.
Cu excepția anxietății, a ghinionului și a prânzului de Crăciun.
( Masse78, Twitter )
Facebook ar trebui să activeze „Verificarea de siguranță” și de Crăciun, astfel încât să putem ști cine mai este în viață după cină. ( David_IsayBlog, Twitter )
Oficial devii bătrân când chemi rudele pentru urări de Crăciun. ( darioloc81, Twitter )
În această dimineață, în Africa, gazela se trezește și începe să fugă pentru a scăpa de prânzul de Crăciun cu rudele. (dbric511, Twitter )
Crăciunul și acea perioadă religioasă care merge de la „Isus a sosit, Slavă lui Dumnezeu!” la „DESTUL BUNICO, SANTODDIO!”. ( Zziagenio78, Twitter )
Nebun, Moș Crăciun m-a pus să găsesc sub brad exact ce cumpărasem! ATUNCI EXISTA!!! ( MaxMangione, Twitter )
Crăciunul este o conspirație a lobby-urilor dieteticienilor. ( Doamne, Twitter )
Magia Crăciunului este că stai cu fundul lui Belen și te ridici cu burta lui Moș Crăciun. ( Terza_Nota, Twitter )
Am cumpărat o mulțime de jucării de Crăciun.
Nu știu dacă copiii vor fi fericiți, le-am cumpărat haine.
( IlBomma, Twitter)
De Crăciun suntem cu toții mai bine, cu excepția lui Isus, care rămâne la fel de bun. Nici măcar o mică schimbare, nimic. Rusine lui Isus. ( azael, Twitter )
Cineva i-a cerut deja lui Moș Crăciun pace mondială,
așa că nu ne suprapunem și să cerem ceva pentru mine. ( frandiben. Twitter )
Crăciunul este în mine. Sper să lăsați puțin spațiu pentru panettone, nuga, lasagna și mămăligă. ( RudyZerbi, Twitter )
Crăciunul este o zi importantă pentru mulți copii pentru a învăța o mare lecție de viață. Moș Crăciun iubește mai mult copiii bogați. ( piele întunecată, Twitter )
Secretul pentru a petrece un Crăciun fericit este să cumperi țigări și să te întorci pentru Befana. ( Masse78, Twitter )
Se plâng că nu este de lucru și atunci nu găsești nicio figură profesionistă care să poată arunca la gunoi toate e-mailurile de Crăciun. ( RubinoMauro, twitter )
Crăciunul este un Ramadan, dar dimpotrivă. ( LaPausaCaffe, Twitter )
De Crăciun mi-ar plăcea și adevărata tradiție, dar unde găsesc un templu al Zeului Soare pentru a sacrifica un puști
( mixmic76, Twitter )
De Crăciun poți. Dar, din fericire, nu trebuie. ( azael, Twitter )
Dacă asculți Jingle Bells pe dos, îl poți auzi pe Moș Crăciun înjurând că a călcat pe rahat de ren. ( MaxMangione, Twitter ) Opriți-vă
cu aceste selfie-uri
De Crăciun, toți suntem mai bine, nu cuminți. ( Ty_il_nano, Twitter )
-Ce faci de Crăciun -Mănânc
.
– În Santo Stefano –
Mănânc.
– În noaptea de Revelion –
mănânc.
-Pentru Befana -Bang
.
( Masse78, Twitter )
Mi-aș dori să am aceeași rezistență fizică ca și Moș Crăciun agățat de balcoane. ( IlBomma, Twitter )
Persoana care întruchipează cel mai mult adevăratul spirit al Crăciunului este măcelarul. ( piele întunecată, Twitter )
„Moș Crăciun, aș vrea un Ferrari”.
— Iată eșarfa ta.
( Tremenoventi, Twitter ) Să ții
o dietă de sărbătorile de Crăciun și cum să te îmbraci cu o pelerină de ploaie pentru a face duș. ( Masse78, Twitter )
I-am scris și lui Moș Crăciun.
Afișează dar nu răspunde.
( MagFra9, Twitter )
Lucruri în care am încetat să mai cred: –
Moș Crăciun
– Befana
– Șoarecele dinților –
Unicorni
– Giga nelimitată –
Dormit până târziu
( darioloc81, Twitter )
Alice: Pentru cât timp și pentru totdeauna
Bianconiglio: Uneori doar un prânz de Crăciun cu rudele.
( Ty_il_nano, Twitter )
Crăciunul acesta dau doar cărți. Deci ei învață. ( marcosalvati, Twitter )
În viață aș vrea să am curajul celor care vă urează felicitări de Crăciun, după ce v-am rușinat și ignorat un an întreg. ( Masse78, Twitter )
De Crăciun este frumos să deschizi jocuri de petrecere și să te joci fericit cu toate rudele și să ajungi la o ceartă. ( IlBomma, Twitter )
Crăciunul este acel lucru pe care în copilărie îl aștepți pe Moș Crăciun, în adolescență aștepți cadouri și ca adult aștepți doar 7 ianuarie. ( Masse78, Twitter )
Nu este suficient să ai mingi pentru a fi bărbat. Pomul de Crăciun este dovada tangibilă a acestui lucru. ( DIavolo, Twitter )
Cred în Moș Crăciun, chiar l-am văzut! A intrat pe fereastră, m-a legat, m-a călușat și a umplut sacul cu cadouri! ( MaxMangione, Twitter )
– Ce faci
– Sunt un manager de proiect sezonier specializat în plasarea de lumini și bile.
– Ar fi
– Voi face bradul de Crăciun.
( FranAltomare, Twitter )
Pentru mine Moș Crăciun nu s-a căsătorit niciodată pentru că este prea stresant să faci mii de pachete cadou cu o femeie care te judecă. ( Zziagenio78, Twitter )
De Crăciun poți face ceea ce nu poți face niciodată doar dacă rudele îți dau mulți bani, altfel nu poți face nimic ca de obicei. ( Ri_Ghetto, Twitter )
Structura aripii lui Moș Crăciun nu este potrivită pentru ca el să se urce pe balcoane dar lumea nu o știe și oricum o atârnă acolo. ( diegoilmaestro, Twitter )
Luați un moment pentru a vă îmbrățișa abdomenele înainte de sărbătorile de Crăciun. ( Grim Reaper, Twitter )
A le cere oamenilor să fie mai drăguți de Crăciun mi se pare excesiv. M-aș mulțumi cu „mai liniște”. ( diodeglizilla, Twitter )
🎅🏻 Ce vrei de Crăciun
– Un cal înaripat
🎅🏻 Ceva mai real
– O slujbă
🎅🏻 Unde locuiești
– În Italia
🎅🏻 Calul alb sau negru
Anul acesta îmi doresc un Crăciun de vis.
O sa dorm.
( ilmarziano1, Twitter )
Adevărata magie a Crăciunului și felul în care reușesc să fac cadouri de rahat să dispară la gunoi. ( diodeglizilla, Twitter )
Chiar acum Magii se ceartă între ei. S-a născut Iisus și vor sosi pe 6 ianuarie. ( DIavolo, Twitter )
Ah, seara zilei de 25, mai cunoscută drept „momentul anului în care ești confuz, nu știi dacă să mănânci, dacă să ieși, dacă ești cu toții în viață, ce să faci “. ( Tremenoventi, Twitter )