Cu aceasta colectie de aforisme, haideti sa descoperim impreuna cele mai frumoase Citate pentru Urari religioase de Paste.Citate despre dragostea pentru familia, despre bucuria de a celebra impreuna o zi sfanta, despre miracolul invierii lui Iisus Hristos. Multe idei de mesaje dulci, intense si afectuoase, pe care sa le transmitem oamenilor pe care ii iubim cel mai mult, sa sarbatorim impreuna Pastele.
Pastele este un moment de reflectie, despre viata, sacrificiu si iubire, de impartasit cu cei dragi. Pentru ca Pastele nu este alcatuit doar din mese, jocuri si oua de ciocolata, ci este ziua in care, mai ales, ii multumim lui Isus ca s-a jertfit pentru noi si ii multumim Domnului pentru miracolul invierii Sale. Pastele este o zi sfanta, in care redescoperim adevaratele valori ale vietii, dragostea, compasiunea, bunatatea si bunatatea. Iata 60 de expresii pentru felicitari religioase de Paste.

Urari religioase de Paste si Ganduri si Citate

Pastele este momentul sa intelegem ce conteaza cel mai mult: familia, prietenii, Isus si, bineinteles, ciocolata!
Domnul Inviat sa fie usor pentru pasii vostri si sprijin in lunga calatorie a vietii, cu speranta ca puteti petrece un Paste fericit si vesel.
Stai la masa cu cei dragi tai, in dragostea Domnului.
Pastele este o zi de pace, familie si iubire.
In aceasta zi speciala, nu uitati sa va onorati familia. Paste Fericit!
Paste Fericit! Sa sarbatorim mantuirea pe care o aduce invierea!
Sarbatoreste invierea lui Hristos impreuna cu cei dragi. Paste Fericit!
Pastele ne aminteste de iubirea infinita a lui Dumnezeu. Il laudam si il adoram pe Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat. Paste Fericit!
Mormantul gol al lui Hristos este dovada ca, oricat de rele ar parea lucrurile, exista intotdeauna speranta pentru noua zi. Dumnezeu sa-ti reaprinda toate visele. La multi ani!
Fie ca bucuria lui Hristos Inviat sa coboare in inima ta dandu-ti speranta noua, pace si seninatate. La multi ani!
Pastele ne aminteste cat de bun a fost Dumnezeu cu noi. El l-a dat pe pretiosul sau fiu ca sa ne salveze de pacatele noastre. Ne intoarcem favoarea impartasind celorlalti urarile noastre cele mai bune. Paste Fericit!
Paste fericit celor care au bucurie in inima.
Este ziua prodigioasa a biruintei: Pastele invierii. Fie ca vestirea bucuriei Pastilor sa fie auzita de toti oamenii si de toate popoarele de pe fata pamantului! (Papa Ioan Paul al II-lea)
Domnul Isus Inviat sa va aduca tuturor seninatate si bucurie. Urari sincere.
Hristos cu rastignirea Sa a anulat toate pacatele noastre. Astazi iti ofera sansa de a te ridica din nou in tine. Paste Fericit!
Paste Fericit! Suntem cu totii uniti in aceasta zi de sarbatoare.
Dumnezeu sa-ti lumineze Pastele plin de momente alaturi de familia ta.
Va doresc tie si familiei dumneavoastra un Paste plin de bucurie si speranta. Fie ca acesta sa fie prilejul de a sarbatori viata si iubirea in pomenirea lui Dumnezeu
Daca din cand in cand oamenii s-ar gandi la jertfa lui Hristos Domnul nostru, intreaga omenire ar fi mai buna. La multi ani!
Oamenii sunt flamanzi de dragoste pentru ca sunt prea ocupati. Astazi, in ziua Domnului inviat, deschideti-va inimile si iubiti-va asa cum nu ati facut niciodata. (Maica Tereza de Calcutta)
In aceasta dimineata de Paste, cat de mult ne-am dori ca fiecare barbat si femeie sa primeasca lumina lui Hristos care risipeste intunericul si inaugureaza triumful vietii asupra mortii! Frati si surori din tot pamantul, binecuvantati impreuna cu noi „aceasta zi pe care a facut-o Domnul”. Hristos a inviat, aleluia! (Papa Ioan Paul al II-lea)
Hristos a inviat. El este piatra de temelie. Deja atunci s-au incercat sa-l respinga si sa-l copleseasca cu piatra pazita si pecetluita a mormantului. Dar acea piatra a fost rasturnata. Hristos a inviat. Nu-L respinge pe Hristos, tu care zidi lumea omeneasca. (Maica Tereza de Calcutta)
Fie ca Pastele sa va aduca bucurie in inimile voastre. Cele mai bune ganduri!
Pe masura ce sarbatorim Pastele, ne amintim dragostea lui Dumnezeu pentru umanitate. Fie ca aceasta iubire sa ne dea speranta si bucurie in zilele viitoare. Paste Fericit!
Nu lasati acest Paste sa fie un timp dedicat doar mancatului si bautului, ci si reflectiei. Invata sa-i vezi pe toti, indiferent de rasa, culoare si crez, ca fiind vrednici de iubirea dezinteresata a lui Dumnezeu. Paste Fericit!
Nu lasa niciodata grijile tale sa creasca pana la punctul de a te face sa uiti bucuria lui Hristos inviat. (Maica Tereza de Calcutta)
Pastele ne invata semnificatia credintei si ce inseamna sa simtim binecuvantarea Domnului in viata noastra. Fie ca binecuvantarea acestei zile sa straluceasca asupra ta si mai departe
familia ta!
Aceasta zi ne reaminteste ca Lumina invinge raul si ca credinta in Dumnezeu ne poate ridica mereu. Paste fericit tie si celor dragi.
Dumnezeu sa va umple casa cu dragoste si seninatate. Paste Fericit!
Fie ca bucuria invierii lui Hristos sa traiasca astazi si pentru totdeauna in inima voastra. Paste Fericit!
Va doresc un Paste fericit, plin de iubire si fericire!
In aceasta zi a triumfului tau asupra mortii, omenirea va gasi in Tine, Doamne, curajul de a se opune solidar cu numeroasele rele care o afecteaza. (Papa Ioan Paul al II-lea)
Multumim lui Hristos cel inviat pentru minunatul dar al vietii pe care ni l-a dat. Va doresc un Paste plin de seninatate!
Hristos a inviat! Si avem sansa sa ne deschidem si sa primim darul lui de speranta. Sa ne deschidem spre speranta si sa pornim in calatorie; Fie ca amintirea lucrarilor si cuvintelor sale sa fie o lumina orbitoare, care sa ne indrepte pasii in incredere, spre acel Paste care nu va avea sfarsit. (Papa Francisc)
Fie ca iubirea lui Dumnezeu sa lumineze aceasta zi a iubirii si a pacii. Paste Fericit!
Fie ca iubirea lui Dumnezeu sa va ghideze in aceasta zi speciala. Paste Fericit!
In aceasta zi sfanta, Domnul va aduce bucurie in inimile adultilor si copiilor.
Pastele simbolizeaza renasterea. Va doresc tie si familiei tale o reinnoire a credintei, a iubirii si a fericirii.
Sa gasesti mereu pacea si iertarea in inima ta. Straluceste stralucitor si lumineaza-i pe altii cu lumina ta. Paste Fericit!
Va doresc tie si familiei tale cele mai fericite Paste dintre toate. Dumnezeu sa va binecuvanteze astazi si pentru totdeauna!
Pastele este binecuvantarea lui Dumnezeu pentru lume. Si felul lui de a ne spune ca iubirea si speranta inca exista. Va doresc un Paste fericit tie si celor dragi!
Fie ca spiritul Pastelui sa va ajute sa gasiti bucurie in lucrurile marunte si sa va dea credinta in Domnul care si-a dat viata pentru mantuirea noastra. La multi ani!
Pastele este triumful binelui asupra raului, triumful luminii interioare asupra intunericului spiritual, triumful sperantei asupra disperarii, triumful iubirii asupra fricii. Bucura-te in Domnul!
In aceasta zi speciala, savurati placerile mesei si laudati pe Isus Hristos.
Fie ca spiritul Domnului sa va umple casa in acest Paste si in restul zilelor voastre.
Domnul sa va binecuvanteze casa umplandu-l cu fericire si credinta. Paste Fericit!
Iata ce este Pastele: este iesirea, trecerea omului din robia pacatului, a raului la libertatea iubirii, a binelui. Pentru ca Dumnezeu este viata, numai viata, iar slava Lui suntem noi: omul viu. (Papa Francisc)
Tu, care esti Cel Inviat si „domnesti viu” pentru totdeauna, ramai aproape de om, de omul de astazi pe care moartea cu farmecul ei intunecat ispiteste si submineaza in mii de feluri. (Papa Ioan Paul al II-lea)
Pastele si invierea. Cele mai bune urari de viata noua si sperante noi!
Pastele este evenimentul care a adus inovatii radicale pentru fiecare fiinta umana, pentru istorie si pentru lume: este triumful vietii asupra mortii; si o sarbatoare a trezirii si regenerarii. (Papa Francisc)
Ce inseamna ca Isus a inviat
Inseamna ca iubirea lui Dumnezeu este mai puternica decat raul si decat moartea insasi; inseamna ca iubirea lui Dumnezeu ne poate transforma viata, face sa infloreasca acele zone de desert care sunt in inimile noastre. (Papa Francisc)
Multumim pentru invierea lui Isus Hristos. Multumim pentru slavirea Lui, care s-a dezbracat si s-a facut ascultator pana la moarte si moartea pe cruce (Papa Ioan Paul al II-lea)
Hristos a inviat. El este piatra de temelie. Deja atunci s-au incercat sa-l respinga si sa-l copleseasca cu piatra pazita si pecetluita a mormantului. Dar acea piatra a fost rasturnata. Hristos a inviat. Nu-L respinge pe Hristos, tu care zidi lumea omeneasca. (Papa Ioan Paul al II-lea)
Petreceti aceasta zi de Paste impreuna cu cei dragi, in dragostea Domnului.
Cele mai bune urari ale mele pentru un Paste fericit in speranta ca aceasta zi va aduce multa bucurie tie si celor dragi!
Onoram aceasta zi prin pace, iubire si fericire. Paste Fericit!
Pastele este momentul in care Domnul arata credinciosilor maretia Sa infinita. Fiti credinciosi si bucurati-va de numele Domnului. Va doresc tie si familiei dumneavoastra un Paste fericit!
Fie ca iubirea lui Dumnezeu sa va faca sa simti pe deplin bucuria acestui Paste.
Dragostea, pentru a fi adevarata, trebuie sa coste efort, trebuie sa doara, trebuie sa ne goleasca de sinele nostru. Fie ca acest Paste sa fie un timp pentru a descoperi adevarata esenta a iubirii si a fi iubit. (Maica Tereza de Calcutta)
Fie ca indrumarea lui Dumnezeu sa fie cu tine in aceasta zi si cu cei care vor veni. Va doresc un Paste minunat si o Luni de Paste!
Paste Fericit! Fie ca iubirea Domnului sa fie mereu cu tine.
Pastele: zi a pacii, a iubirii si a rugaciunilor.
Sarbatoreste aceasta zi sfanta alaturi de oamenii pe care ii iubesti. Paste Fericit!