Revelionul, care corespunde nopții dintre 31 decembrie și Revelion și pentru mulți o oportunitate de a fi împreună cu alte persoane, unde locul joacă un rol secundar, pentru că ceea ce contează până la urmă este să fim împreună. Dar nu toată lumea gândește la fel, și sunt cei care consideră că este prea confuz, întrucât preferă să petreacă o noapte liniștită decât să ajungă să fie alături de oameni pe care nu îi suportă, prefăcându-se că se distrează și se distrează de minune.
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze, citate, aforisme și glume amuzante despre Anul Nou , sfârșitul unui ciclu și începutul unuia nou. Printre subiectele conexe vezi Expresii pentru a ura un an nou fericit.
1) Nu ar fi un an nou dacă nu aș avea niciun regret. ( William Thomas )
2) Timpul nu are diviziuni care să marcheze trecerea lui, nu există niciodată o furtună cu tunete sau sunet de trâmbiță care să anunțe începutul unei noi luni sau anului. Chiar și atunci când începe un nou secol, doar noi muritorii suntem cei care batem clopotele și tragem în gol. ( Thomas Mann )
3) Cred că în termeni de rezoluții ale zilei, nu ale anului. ( Henry Moore )
4) Anul vechi a trecut. Lasă trecutul mort să-și îngroape propria moarte. Noul an a intrat în posesia ceasului. Toată lumea aplaudă sarcinile și posibilitățile din următoarele douăsprezece luni! ( Edward Payson Powell )
5) Tinerețe și când este permis să stai până târziu în noaptea de Revelion. Vârsta mijlocie și când ești forțat. ( Bill Vaughan )
6) Să deschidem cartea noastră. Paginile sale sunt sincere, dar suntem pe cale să scriem ceva despre asta. Acea carte se numește Oportunitate și primul ei capitol este ziua de Anul Nou. ( Edith Lovejoy Pierce )
7) În loc să petreci Anul Nou cu cei pe care nu-i dorești, gândindu-te la cine ți-ai dori, încearcă să te gândești o dată la tine. (RudyZerbi, Twitter)
8) La sfârșitul anului, ne vedem copleșiți de rutină. Și această zi ni se pare absolut la fel ca și celelalte. Ceea ce „nu” este adevărat. Pentru că recurențe sunt folosite: pentru a comemora sau a reînnoi. Ocazii de memorie și speranță, pentru a ne întoarce cu ochii și mintea. Sau, dimpotrivă, să ne proiecteze înainte. ( Ilvo Diamanti )
9)
-Ce faci de Revelion
-Ma trezesc la miezul noptii, strig ” SALUTARE” si apoi ma culc din nou.
( Masse78, Twitter )
10) Cât de mult urăsc sărbătorile de Anul Nou. Toată lumea își dorește cu disperare să se distreze, încercând să sărbătorească într-un mod mizerabil, patetic. Sărbătorește ce
Încă un pas către mormânt
( Las-o să funcționeze)
11)
Ce faci în noaptea de Revelion
– Eliminați prietenii de pe Facebook ✔️
– Blocați utilizatorul ✔️ –
Raportați ca spam ✔️
– Trimiteți cap de cal ✔️
12) Timp senin și dulce de Anul Nou, asigură vreme bună pe tot parcursul anului. ( Proverb )
13) Sper că în acest nou an să faci greșeli, pentru că dacă faci greșeli, atunci faci lucruri noi, încerci lucruri noi, înveți, trăiești, te împingi, te schimbi, schimbi lumea. Faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum și, mai important, faci ceva. Aceasta este dorința mea pentru tine și pentru noi toți și dorința mea pentru mine. Faceți noi greșeli. Faceți greșeli glorioase, uimitoare. Faceți greșeli pe care nimeni nu le-a făcut până acum. Nu îngheța, nu te opri, nu-ți face griji că nu este „destul de bun” sau nu este perfect, oricare ar fi: artă sau dragoste sau muncă sau familie sau viață. Orice ți-e frică să faci, fă-o anul viitor și pentru totdeauna. ( Neil Gaiman )
14)
– Ce faci de Crăciun
– Mănânc.
– În Santo Stefano –
Mănânc.
– În noaptea de Revelion –
mănânc.
-Pentru Befana -Bang
.
( Masse78, Twitter )
15) Fii mereu în război cu viciile tale, în pace cu vecinii tăi și asigură-te că în fiecare an descoperi oameni mai buni. ( Benjamin Franklin )
16) Îmi doresc ca fiecare dimineață să fie un An Nou pentru mine. În fiecare zi vreau să mă împac cu mine și să mă reînnoiesc în fiecare zi. ( Antonio Gramsci )
17) Trucul pentru un An Nou plin de bucurie și distracție este să închizi telefonul mobil și să dormi până pe 2 ianuarie. ( Masse78, Twitter )
18) Un optimist stă treaz până la miezul nopții pentru a vedea Anul Nou. Un pesimist se ridică pentru a se asigura că vechiul an dispare. ( Bill Vaughan )
19) Înțelegi că ai îmbătrânit când nu te mai întrebi unde vei petrece Anul Nou și începi să te întrebi DACA vei petrece Anul Nou. ( postofisso2012, Twitter )
20)
E timpul să spunem adevărul tuturor celor care ne întreabă încă din august ce vom face în noaptea de Revelion:
COCII NOSTRI.
( Masse78, Twitter )
21) Astăzi suntem la jumătatea drumului între „ce ai primit de Crăciun
” și „ce faci de Revelion
” ( LaPausaCaffe, Twitter )
22) „Cu ce ​​dorință intri în noul an
„Cu dorința de a fi ferit de astfel de întrebări. ( Karl Kraus )
23)
-Ce faci în noaptea de Revelion
-Trag
-Petardele
-Nu, cei care mă întreabă ce fac în noaptea de Revelion.
( Totonno1980, Twitter )
24) Mănânc așa atât de mulți Ferrero Rocher încât cu cardurile mi-aș putea face o rochie aurie de Revelion.( _Luilla_ )
25) De Revelion 400 de euro pe masă și sticlă le voi da. tu dacă pe masă este regele Artu care mă numește cavaler al mesei rotunde.( Tremenoventi , Twitter )
26) Câți „ce faci de Revelion” lipsesc de Revelion
( matteograndi, Twitter )
27) Pentru a pune un punct, este întotdeauna nevoie de o bubuitură, ca în ajunul Anului Nou. ( anobianJulie, Twitter )
28) Mijlocul august nu, de Anul Nou nu, nici măcar de Valentine’s Day. Sperăm să vă bucurați să vă aflați sub chiparoși pentru că veți petrece mult timp acolo. ( Nicolabrunialti, Twitter )
29) Cei care lucreaza de Revelion lucreaza tot anul. ( Proverb )
30) Anul. O serie de trei sute șaizeci și cinci de dezamăgiri. ( Ambrose Bierce )
31) Prima a anului: zi sfâșietoare când nu ai familie, plină de ură când ai una. ( Alfred Capus )
32) Doresc și doresc ca noul an să fie mai bun decât precedentul și vechiul obicei. Este semnificativ. El ne spune că în toată istoria omenirii nu a fost niciodată un an atât de reuşit încât să-i ceară un bis. ( Pino Caruso )
33) Anul nou se naște întotdeauna cu un precedent periculos: anul vechi. ( Pino Caruso )
34) La sfârșitul anului nu însumez, matematica nu a fost niciodată punctul meu forte. Sper doar că am rămas în inima cuiva. ( Charles Bukowski )
35) Revelionul este o instituție anuală inofensivă, utilă doar ca scuză pentru băutul promiscuu, telefoanele de la prieteni și rezoluțiile stupide. ( Mark Twain )
36) Tinerețe și când este permis să stai până târziu în noaptea de Revelion. Vârsta mijlocie și când ești forțat. ( Bill Vaughan )
37) Nu poate fi deja un an nou. Nu am terminat încă anul trecut! ( Charles M. Schulz )
38) Toți anii sunt proști. Și odată ce trec prin asta devin interesante. ( Cesare Pavese )
39) Anul Nou este momentul să-ți iei decizii bune. Săptămâna viitoare, poți începe să ne străduiești drumul către iad ca de obicei. ( Mark Twain )
40) Comportamentul corect pe tot parcursul sărbătorilor este să fii beat. Această stare culminează cu Anul Nou, când ești suficient de beat încât să o săruți pe femeia cu care te-ai căsătorit. ( PJ O’Rourke )
41) Revelionul este o zi de angoasă în care se face rezumatul tuturor serilor de sâmbătă. ( Gianni Monduzzi )
42) Să salutăm împreună acest an nou care ne îmbătrânește prietenia fără să ne îmbătrânim inimile. ( Victor Hugo )
43) Problema nu este Crăciunul, nu este Revelion și nici măcar Befana. Adevărata problemă este să-ți scoți pijamalele și să te întorci în blugi pe 7 ianuarie. ( Masse78, Twitter )
44)
-Ce faci de Revelion
-Ascult marea de pe perna.
( Masse78, Twitter )
45) Spune-mi unde mergi în noaptea de Revelion. Așa că merg în altă parte. ( RudyZerbi, Twitter )
46) Trăiesc fiecare zi de parcă ar fi ultima. Așa că sărbătoresc Anul Nou în fiecare miezul nopții. ( piele închisă, Twitter )
47)
La naiba nu mă interesează de Crăciun, de Revelion și de Befana.
Vreau vara, mare, plaja si 35 de grade de dimineata pana seara.
( Masse78, Twitter )
48) Nu știu dacă cei care trag de Revelion trag tot anul, dar pot să mărturisesc că cei care nu trag de Anul Nou nu trag tot anul. ( postfisso2012, Twitter )
49) Pactul cu câinii: noi nu tragem butoaie în noaptea de Revelion și eviți să latri când cineva trece prin fața porții provocând infarct. ( Tremenoventi, Twitter )
50) Adevărul este că de Revelion nu ne distrăm, pentru că suntem prea ocupați să ne facem să ne distrăm. ( Masse78, Twitter )
51)
Am vrut să spun ceva celor care de Revelion vor cheltui 200 de euro pentru o masă în discotecă:
ACASA AI ȘI CANAPEAUL GRATUIT.
( Masse78, Twitter )
52)
Proiectul pentru fiecare An Nou și mă organizez în ultimul moment sperând să fiu uitat ca Kevin în Mom Am ratat avionul. ( Tremenoventi, Twitter )
53) Când cineva te întreabă pentru a treizecea oară ce vei face în noaptea de Revelion și începi să te gândești unde ai putea să-i îngropi trupul. ( Masse78, Twitter )
54) Un prieten de-al meu cunoaște pe cineva care ar putea să ne aducă niște ulei de palmier pentru Revelion. ( Ty_il_nano, Twitter )
55)
„Ai fost adăugat la grupul de Revelion pe WhatsApp”
Închide aplicația -> Șterge aplicația -> Clipește telefonul din fereastră
( David_IsayBlog, Twitter )
56)
Ce faci la Halloween
Ce faci tu faci de Revelion
Ce faci de Paște
Ce faci la mijlocul lunii august
4 întrebări 4 sezoane, 1 an pentru a deveni un criminal în serie.
(Masse78, Twitter )
57) Iese
: „Ce faci de Revelion
”.
Introduceți: „Ce faci în august
”.
( Masse78, Twitter )
58)
REVELION:
-Asta nasol.
– La naiba, e nasol.
– La naiba, e nasol.
– La naiba, e nasol.
-FELICITĂRI!
-Noapte bună.
( Masse78, Twitter )
59) Sunt sincer, nu am înțeles niciodată această obsesie pentru Anul Nou, și doar o convenție privind originea axei timpului. ( orporick, Twitter )
60)
Printre cele mai dificile lucruri din viață, ne amintim: –
Urcarea Everestului
– Mersul pe Lună
– Aveți 6 la Superenalotto
– Distrați-vă în noaptea de Revelion.
( Masse78, Twitter )
61) Imaginează-ți viața goală a celor care de la 1 ianuarie nu ne vor mai putea întreba ce facem de Revelion. ( FranAltomare, Twitter )
62) Dragă 1 ianuarie, nu fi supărat. La urma urmei, știți că anul începe în septembrie, sau în orice zi decidem să punem punct. ( mesmeri, Twitter )
63) 1 ianuarie și lupta veșnică dintre „La mulți ani!” și „Cum naiba ia numărul meu
!”. ( diegoilmaestro, Twitter )
CITEȘTE ȘI: Poezii de Anul Nou și versuri pentru noul an