Ce le place femeilor
De cate ori ti-ai pus aceasta intrebare fara sa gasesti vreun raspuns util
Liniste, esti in companie buna: este una dintre cele mai frecvente intrebari in randul genului masculin si cu siguranta una dintre cele mai mari puzzle-uri pentru majoritatea barbatilor.
Dar exista o veste buna, astazi vei avea cateva raspunsuri foarte interesante la aceasta intrebare.
Raspunsuri care va vor uimi si va vor inspira.
Sa incepem cu efectul surpriza 😉

Ce le place femeilor este
intr-adevar intrebarea potrivita

„Ce le place femeilor
” ar putea parea o intrebare importanta la care sa raspunzi… dar daca nu ar fi asa
Daca aceasta a fost intrebarea gresita
Ati observat vreodata
Ce le place femeilor
„Si un pic ca sa intrebi „Barbatii prefera dulce sau sarat
”.
O sa-mi spui ca desigur depinde de barbatul in cauza: unii dintre prietenii tai prefera dulciurile, altii innebunesc dupa preparatele sarate.
Ei bine, si acelasi lucru pentru intrebarea fatidica: depinde de femeie.
Unora femei le place un anumit tip de barbat, altora le place un tip complet diferit de barbat.
Avand in vedere toate acestea, este evident ca „ce le place femeilor
” este o intrebare ineficienta. Este mult mai logic sa intreb „ce le place femeilor care vreau eu
”.
Exista o prapastie intre aceste doua intrebari.
Daca ai o baza buna in psihologia feminina, prima te poate ajuta sa intelegi mai bine universul feminin in sens general… dar aceasta este o situatie care pentru marea majoritate a barbatilor nu corespunde realitatii… si fara cunostinte. de seductie si psihologie, aceasta intrebare te lasa pur si simplu la indoiala.
A doua intrebare te face sa intelegi care sunt caracteristicile pe care femeia ta ideala le cauta la barbati.
Asa ca aici are mai mult sens sa-ti pui a doua intrebare (discursul este diferit pentru mine, care lucrez la el si trebuie sa pun ambele intrebari 🙂) si sa incepi sa te gandesti la ce le plac femeile care iti plac.
Este si cel mai bun mod de a gasi o fata cu care sa te intelegi cu adevarat.
Facand aceasta observatie importanta, putem face un pas inainte.

Ce le place fetelor… Mai mult sau mai putin…

Fiecare femeie are propriile gusturi specifice in ceea ce priveste barbatii, asa ca are mai mult sens sa incerci sa intelegi gusturile femeii tale ideale, mai degraba decat pe cele ale femeilor in general… dar …
DAR …
Exista anumite caracteristici care la om sunt universal mai atractive decat altele. Aceasta este o generalizare ca cu siguranta vor exista femei care vor avea gusturi opuse, dar majoritatea femeilor vor gasi aceste caracteristici atractive.
Gandeste-te doar la securitate: marea majoritate a femeilor le place un barbat increzator.
Prin urmare, are sens sa se dezvolte caracteristici masculine care sunt „universal” atractive, deoarece majoritatea fetelor le vor gasi atractive.
La aceasta exista o singura EXCEPTIE : daca unele dintre aceste caracteristici sunt contrare gusturilor femeii tale ideale, este contraproductiv sa le dezvolti.
Asa ca lasa-te intotdeauna ghidat mai intai de caracteristicile pe care femeia ta ideala le cauta la un barbat si APOI ia in considerare caracteristicile care urmeaza.

9 Caracteristici masculine pe care le plac femeile

Exista, de fapt, mult mai multe caracteristici atractive universale, dar a pune prea multa carne pe aragaz nu este niciodata bine. Dupa cum se spune… putine dar bune!
Ah, am inclus toate functiile dezvoltabile, asa ca dupa ce ati citit nu aveti scuze 😉
Si prin cuplarea acestor caracteristici la un sistem ca acesta, rezultatul este garantat.

1. Leadership

Femeile iubesc un lider.
Si atentie: nu ne referim doar la un lider dupa imaginatia colectiva (adica o persoana care conduce grupuri de oameni), ci vorbim despre un lider in sens mai general.
Un lider de grupuri, un lider pentru ea (adica cine o ghideaza), un lider al lui insusi (adica care stie sa dea directie vietii ei).
De ce un lider este atractiv
Exista multe motive, incepand cu problemele legate de supravietuirea speciei in vremuri indepartate pana la motive care sunt mereu actuale, cum ar fi a fi in centrul atentiei celorlalti.

2. Dominanta
Dominanta este una dintre cele mai unice caracteristici atractive masculine, deoarece reuseste sa scoata in evidenta cea mai profunda si mai animala latura a unei femei (de fapt, dominatia este si o caracteristica cheie in pat).
Dominanta este, de asemenea, o trasatura usor de inteles gresit… si care ascunde o latura intunecata de care vrei sa te feresti. Dominanta poate fi folosita pentru bine sau poate fi folosita pentru rau ca instrument de control si supunere, va recomand sa nu urmati niciodata aceasta a doua cale.
Dominanta, in forma sa cea mai pozitiva, face ca o femeie sa se simta protejata.
La originile umanitatii, indivizii dominanti erau cei care puteau proteja cel mai bine o femeie (impreuna cu liderii) si tocmai in aceasta isi are radacinile atractia feminina pentru barbatii dominanti.

3. Securitate

Femeilor le place un barbat increzator, si foarte mult. Toti stim.
Un barbat increzator da incredere si acesta este unul dintre acele sentimente de care lumea nu se va satura niciodata. Acelasi lucru este, evident, valabil si pentru o femeie 🙂
In plus, exista si cauze ancestrale privind atractivitatea unui barbat increzator (un barbat increzator avea sanse mai mari de supravietuire decat unul nesigur).
In plus, chiar daca arata in societatea noastra actuala, cei mai de succes barbati sunt foarte increzatori.

4. Curaj
Curajul este pe placul femeilor si… putin al tuturor! Ghiciti de ce au existat povesti peste povesti, inca de la originile scrisului, despre gesturile eroice ale barbatilor curajosi 🙂
Curajul atrage pentru ca este o trasatura pe care oamenii o arata rar, dar foarte importanta. A fost esential in trecut sa va asigurati supravietuirea, si crucial acum cand vine vorba de a face alegeri dificile care va pot schimba semnificativ viata.
Ai grija sa nu confundi curajul cu absenta fricii, este altceva. Curaj si actiune in ciuda fricii.

5. Inteligenta sociala Inteligenta sociala

este una dintre acele caracteristici care trec sub radar si scapa atentiei tuturor, dar pe care femeile le gasesc foarte atractive.
Inteligenta sociala este acea caracteristica care va permite sa intelegeti dinamica sociala si sa va comportati in moduri… inteligente din punct de vedere social (sau cel putin acceptabile).
Pentru ca este atractiv
Pentru ca arata ca ai o viata sociala (altfel nu ai fi dezvoltat acest tip de inteligenta sociala), stii sa te relationezi cu oamenii, stii sa intelegi… si acum 10.000 de ani ai avea avea sanse mai mari de supravietuire, precum si un nivel de trai mai bun (asta acum ai inteles ca se incadreaza practic in toate caracteristicile prezente aici 🙂).

6. Umor

Cand intrebi femeile ce le place, exista intotdeauna doua raspunsuri care ies imediat: increderea si simpatia (umorul).
Cele pe care le spun femeile si care isi doresc un barbat care sa le faca sa rada. Desigur, toti vrem sa radem 🙂
De fapt, acesta este un motiv grozav pentru care umorul atrage: o face sa rada si, prin urmare, sa se simta bine.
Dar acesta nu este singurul motiv.
De fapt, umorul in trecut a fost si o modalitate de a-si creste sansele de supravietuire (imaginati-va ca deveniti simpatic cu un individ foarte puternic).
Si umorul demonstreaza si o anumita inteligenta sociala (pentru a face oamenii sa rada trebuie sa fii inteligent social).

7. Notorietate

Ati vazut vreodata femei innebunind pentru un cantaret celebru
Sigur, asta isi are originile in parte in lucrarile sale, dar in parte se datoreaza si faimei sale.
A fi celebru este atragator.
Motivele… ei bine, sunt multe si pun pariu ca cineva stie deja 🙂
Faptul de a fi in centrul atentiei multor oameni este cel mai relevant.
Dar atentie: notoriul nu se limiteaza la a fi celebru.
Notorietatea este si a fi cantaret la o seara (chiar si intr-un mic bar), sau a fi vorbitor la un seminar sau a intalni multi oameni intr-un club.
Notorietate si a fi cunoscut de multi oameni intr-un context.

8. Eficienta fizica

Ati auzit vreodata vreo fata facand complimente (poate chiar impinsa) unui barbat pe jumatate gol pe coperta unei reviste sau la televizor
Ei bine, nu este un mister faptul ca barbatii in forma fizica ii atrag.
Motivele sunt legate de Valoarea Supravietuirii si Reproducerii si de bombardarea constanta a mass-media. Asa cum simtim o atractie fizica pentru un anumit tip de femei, ele o simt pentru un anumit tip de barbat.
Dar ATENTIE, ceea ce inteleg barbatii prin pricepere fizica nu corespunde cu ceea ce isi doresc femeile… aruncati o privire la acest videoclip pentru a intelege ce vreau sa spun:

9. Status

De cate ori ati spus sau auzit ca femeilor le plac barbatii cu banii
Ei bine , gresit.
Nu banii in sine atrage si statutul care se afla in spatele banilor (pentru a castiga multi bani, de obicei trebuie sa existe un fel de statut la baza).
Ideea este ca banii nu atrag (in afara de cautatorii de aur, femeile in cautarea banilor), statutul o face.
Nici macar nu poti avea un ban si sa ai statut!
Statusul reprezinta statura ta sociala, adica cat de influent esti intr-un anumit context. Daca esti seful intr-un birou ai statut, daca esti seful PR intr-un club de noapte ai statut, daca esti barman intr-un bar ai statut, daca esti expozant la o expozitie de arta ai statut.

Depinde de

tine Care dintre aceste caracteristici ai
Care dintre acestea iti lipseste si ai dori sa dezvolti
Care este planul tau de actiune pentru a o face
Scrie-mi in comentarii 😉
Mauro