Dacă sunteți în căutarea motivației, mai bine vă pregătiți mintea cu aceste 90 de citate de Tom Hardy!
Edward Thomas Hardy este un actor profesionist care a jucat în multe filme precum thrillerul SF, Inception.
Declarațiile sale arată că este umil și are o pasiune nemuritoare pentru actorie.
Având în vedere că a avut succes în carieră, personalitatea și impulsul lui sunt ceva la care cu siguranță ar trebui să privim.
În aceste citate, veți vedea cum și-a împărtășit percepțiile despre viață, respect și iubire.
Această colecție este plină de cuvintele sale de înțelepciune, așa că mai bine verificați asta.
Să începem.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Leonardo DiCaprio și citate Robin Williams.

Cele mai bune citate despre Tom Hardy
1. „Să fii singur o vreme este periculos. Este dependent. Odată ce vezi cât de pașnic este, nu mai vrei să ai de-a face cu oamenii.”
2. „Nu te mai gândi că doar pentru că ai o diplomă de facultate, te face inteligent. Cunosc o mulțime de oameni care dețin un permis de conducere, dar ei nu pot conduce după rahat.”
3. „Urăsc publiciștii și publicitatea. Dar iubesc oamenii.”
4. „Oamenii slabi trebuie să fie întotdeauna într-o relație pentru a se putea simți importanți și iubiți. Odată ce începi să te bucuri de propria ta companie, a fi singur devine un privilegiu.”
5. „Spiritualitatea mi se pare a fi pentru cei care au trecut prin iad.”
6. „Nu trebuie să-ți fie frică să visezi un pic mai mare.”
7. „Singurul lucru pe care îl pot face este să mă șterg pe fund, să mă spăl pe dinți, să mă ridic și să fac cea mai bună treabă.”
8. „Vanitatea este normală la artiști. Îi deranjează pe alții
tot timpul. Dar de 9 ori din 10, asta spune mai multe despre ei decât despre tine.”
9. „Nu contează cine ești. Ceea ce contează este planul tău.”
10. „Dragostea înseamnă să faci ceva ce nu vrei să faci pentru cineva care nu-ți place în mod deosebit în acel moment.”
11. „Am fost crescut să tratez portarul cu același respect ca și CEO-ul.”
12. „Responsabilitatea are un cost și nu există perfecțiune.”

Citate inspirate pentru Tom Hardy

13. „Este un drum lung de parcurs, dar cred că momentul este acum.”
14. „Suntem supraviețuitori. Controlăm frica. Și fără teamă, suntem cu toții ca morți.”
15. „Toți suntem ființe umane cu defecte și avem cu toții un cazan de psihoză pe care trebuie să-l deslușim pe măsură ce îmbătrânim și să găsim modul în care ne potrivim pentru a ne trăi viața cât mai bine posibil.”
16. „Nu da niciodată putere omului mare.”
17. „O să nu reușesc să ating reperul pe care l-am pus înaintea mea pentru că nu este posibil să-l lovesc. Vreau să fiu cel mai bun în ceea ce fac, așa că trebuie să trec deja peste mine pentru că asta nu se va întâmpla niciodată. Nu voi fi niciodată Dumnezeu.”
18. „Sunt aici să mă provoc și să văd dacă pot să-mi schimb forma într-un mediu care este de fapt destul de descurajant, dar în care cred că ar fi bine să luminez. Destinația oricărei drame interesante este să strălucești o lumină într-un loc despre care nu mulți oameni știu.”
19. „Există întotdeauna o anumită mândrie în a face treaba corect.”
20. „Așadar, undeva între acea acceptare și a-mi face temele și a fi competitiv și a avea ambiție și a-mi iubi meseria și a-mi observa și reflecta societatea, acolo găsesc scopul. Pentru că omul are nevoie de scop.”
21. „În cadrul artelor creative, poți crea și distruge lucruri. Pasiunea creează și distruge.”
22. „Fama și chestii de genul ăsta sunt foarte cool, dar la sfârșitul zilei, suntem cu toții ființe umane. Deși ceea ce fac este incredibil de suprarealist, distractiv și uimitor și sunt foarte recunoscător pentru asta, nu cred propriul meu comunicat de presă, știi ce vreau să spun

23. „Nu urci pe scenă ca să mănânci, te duci acolo să fii mâncat.”
24. „Orice personaj interpretați, amintiți-vă că întotdeauna fac ceva. Ei nu doar vorbesc. Sunt vii; trec printr-o dramă în care vor trece printr-un fel de experiență umană dramatică.”
25. „Nu-mi place când oamenii spun: „Ei bine, ar fi trebuit să te aștepti la asta când ai acceptat postul de actor”. Când mergi la școala de teatru, nimeni nu îți dă curs despre faimă. Doar tratați oamenii așa cum doriți să fiți tratați. Dacă sunt căsătorit sau nu, oamenii vor afla. Dar nici nu este ceva ce voi oferi.”

Citate Tom Hardy despre respect

26. „Cred că este important să te transformi mereu dacă poți. Pentru asta am fost antrenat. Încercați să vă ascundeți cât de mult puteți – aceasta este cheia longevității.”
27. „Nu mă interesează plimbările prin parcuri. Orice lucru dificil pe care oamenii cred că nu aș putea juca, sunt direct la asta. Dacă ei spun „Tom, nu pune mâna în foc”, știi că voi ieși din accident o oră mai târziu cu arsuri de gradul trei și bandaje pe brațe.”
28. „Nu mă lupt, într-adevăr. Încerc să nu mă lupt, de fapt. Incerc sa nu reactionez. Sunt un Buddha care plutește pe un crin.”
29. „Cunoști prea multă psihologie când nu te poți supăra pe oameni pentru că înțelegi motivul pentru care toți face totul.”
30. „Mă uit în ambele părți înainte de a traversa o stradă cu sens unic. Atâta încredere mi-a rămas în umanitate.”
31. „Inteligenta este un lucru foarte valoros, innit, prietene
Si, de obicei, vine mult prea tarziu.”
32. „Ca actori, avem ocazia să lucrăm cu mulți regizori. Regizorii lucrează doar cu ei înșiși și cu alți actori. Ei nu știu niciodată cum este să lucrezi cu un alt regizor. Așa că acea relație pe care o are cu un regizor este în întregime întotdeauna regele.”
33. „Nu violența îl deosebește pe om, ci distanța pe care este pregătit să o parcurgă.”
34. „Lucru amuzant este că atunci când nu lași oamenii să te lipsească de respect, încep să te numească dificil.”
35. „Mă văd ca pe o bucată de carne. Și este pur subiectiv. Pentru mine, știu că este tot ce pot face.”
36. „Personajele pe care le-am jucat au fost în mare parte violente și sunt atât de departe de a fi violent sau agresiv.”

Citate Tom Hardy care își împărtășesc percepția asupra vieții
37. „Învățasem să mint și să manipulez încă de la o vârstă fragedă, așa că o combinație între asta, disperarea, nevoia de a avea propriul meu frigider și cordonul ombilical înapoi, a trebuit să iasă în lume. Apoi un înger undeva a spus: „Te-ai gândit să mergi la școala de teatru
” Și asta a sunat ca soluția pentru toate problemele mele.”
38. „Mulți oameni spun că par masculin, dar nu simt asta. Ma simt intrinsec feminina. Mi-ar plăcea să fiu unul dintre băieți, dar întotdeauna m-am simțit puțin pe dinafară. Poate că calitățile mele masculine vin din supracompensare pentru că nu sunt unul dintre băieți.”
39. „Și îmi plac oamenii. Îmi place să știu ce faci cu adevărat. Sunt un pic ocupat. De ce fac lucrurile pe care le fac
De ce sunt pregătiți să facă lucrurile pe care le fac pentru a obține ceea ce își doresc
Când
Unde
Cine

40. „Sunt foarte sensibil. Deoarece mama mea a fost principala îngrijitoare emoțională în copilărie, m-am trezit prinsă în rochii, trăgându-i rochiile, alegându-i tocuri înalte pentru seară sau cu ce să mă îmbrac. Sunt foarte mult un băiat al mamei.”
41. „Îmi este greu să plâng. Îmi ia mult timp să plec. Și nu voi ști ce îmi va trimite. Sunt destul de sentimental. Dacă fiul meu îmi spune că mă iubește, asta mă va face să plâng. Opusul domnului Holland, incredibil, m-a rupt. O anomalie întâmplătoare. Probabil că Bambi m-ar face”.
42. „Am capul foarte ocupat. Am voci în interior pe care am învățat să le conțin.”
43. „Vreau să alung că totul este despre celebritate-ism, m-am plictisit al naibii de oameni care se uită la ai căror pantofi sunt interesanți și ce pălărie este interesantă. Povestirea este foarte importantă pentru oameni, îi mângâie, ne unește, ne înveselește și putem afecta schimbarea cu aceste arte. Trebuie să fim distrați pentru a ne conecta.”
44. „Nu am înțeles cum poți să faci ceva atât de distractiv și să fii atât de mizerabil făcând asta.”
45. „Am ieșit de pe șine și sunt norocos că nu am avut vreun accident groaznic și nu am ajuns în închisoare sau mort, pentru că acolo mă duceam. Acum îmi cunosc fiara și știu cum să o gestionez. E ca și cum ai trăi cu un urangutan de 400 de lire sterline care vrea să mă omoare. Este mult mai puternic decât mine, nu vorbește aceeași limbă și alergă în jurul întunericul sufletului meu.”
46. ​​„Jiu jitsu este foarte budist. De tot ceea ce ne temem, îl ținem aproape de noi înșine pentru a supraviețui. Așa că, dacă te îneci și vezi un cadavru care plutește, ține-te de el pentru că te va salva.”
47. „Fiind un singur copil, nu aveam altă familie decât mama și tatăl meu, deoarece restul familiei mele locuia destul de departe de Londra.”
48. „Stilul, cred, este panache. Cine ești tu
Ce ai făcut astăzi
Și ce meriti pentru mine
Ce ai de oferit lumii
Cum ți-ai petrecut timpul astăzi pe această planetă
Cum îți petreci timpul în fiecare secundă
Ce faci acum
Ești în viață, sau esti somnambul

49. „Există ceva foarte uman la „Warriors” care te scoate în evidență. Te uiți la film și, da, există lupte, există un turneu la sfârșitul filmului, dar este nevoie de mult timp pentru a-i cunoaște pe acești oameni.”
50. „Nu sunt chiar un câine de drum. Sunt cam un homeboy. Dar realitatea este că îmi place ceea ce fac.”
51. „Lipsa carbohidraților te poate înnebuni puțin.”

Citate Tom Hardy despre succes
52. „Este datoria ta să-i faci să devină așa. Orice faci pe scenă sau pe film are o legătură directă cu ceva ce ai experimentat într-o formă sau alta în viața reală. Folosește-ți imaginația pentru a exagera sau a reduce acea senzație. Apoi, deghizați-l în caracterizare și nu uitați să faceți multe și multe greșeli și arătați ca un *ssh*l* complet. Te vei descurca bine.”
53. „Când aveam nouă ani, am alergat într-o cursă școlară și mi-am dat seama brusc că eram în frunte. M-am uitat la linia de sosire și m-am speriat, apoi am fugit în lateral de parcă m-aș fi rănit. Era totul legat de frica de succes.”
54. „Sunt dintr-o familie drăguță, suburbană, de clasă inactivă, dar tatuajele mele îmi amintesc unde am fost.”
55. „Oricum nu sunt un tip mare. Am doar, ce, 150 de lire sterline
Aveam 190 de ani pentru „Batman”, 179 pentru „Warrior”. Filmele te fac să arăți mare.”
56. „A fost întotdeauna în cărți pentru Michael. A fost mereu în cărți pentru el. Nu sunt deloc surprins de el, pentru că era grozav. Eu, nu știu cum am ajuns aici! Simt că tocmai am venit de la livrarea de pizza și am avut noroc.”
57. „Oricât de mult te poți pregăti pentru asta, nu este nimic mai rău decât anticiparea. Este întotdeauna ucigașul a tot. Actualitatea de a face ceva este, în mod normal, mult mai ușor decât să aștepți.”
58. „Mă angajez mai mult decât mă văd mai mult. Sunt văzut mai mult, apoi poate apare celebritatea și faima, dar la sfârșitul zilei nu există nicio diferență între performanța mea de cinci dolari și cea de cincizeci de milioane de dolari.”
59. „Dar cred că, pe măsură ce ajungi la 40 de ani, trebuie să fii mai atent la antrenamentul rapid, să faci multă greutate și să te antrenezi și apoi să nu ai suficient timp să te antrenezi pentru că ești ocupat cu filmarea, astfel încât corpul tău înoată în două direcții diferite în același timp.”
60. „Există două tipuri de actorie – convingătoare și nu convingătoare. Oamenii mă descriu ca fiind intens. Este pentru că îmi pasă. Sunt o durere în *ss pentru că îmi pasă. Știu ce fac
Nu. Am cele mai bune intenții
Da.
Duce asta uneori la iad

61. „Nu sunt niciodată pierdut într-un personaj, niciodată. Totul este absolut articulat și rezolvat și nu este loc de eroare. Singurul lucru pentru care mai este loc este inspirația în acest moment, pentru că ți-ai făcut temele până în acel moment.”
62. „Dacă te uiți în jurul Hollywood-ului, nu există sfârșit de zâmbete albe și șase pachete. Cozi lungi de oameni frumoși care se aliniază pentru a fi incredibili pe film.”
63. „Nu există nici un sentiment de „trebuie să fiu cel mai bun din lume”. Voi fi cel mai bun posibil. Îmi spun, este doar povestire și va fi OK și îți place să faci asta. Alegeți oricare dintre motivele pentru a face acest lucru și, în următoarele cinci minute, bucurați-vă de asta. Un lucru este să fii în top, dar să știi ce să faci în timp ce ești acolo este altceva. Îl mulgi pentru tot ce merită sau încerci să fii pretențios pentru a câștiga ceva longevitate

64. „ Treaba mea este să arăt și să povestesc. Dacă devin mai bun la arătare și a spune, atunci probabil că voi fi angajat mai mult.”
65. „Un om mare este în mare măsură uitat de public. El nu stă în vârful unui munte fluturând un steag spunând: „Uită-te la mine, sunt un om grozav”. Un om mare dispare adesea în eter.”
66. „Poate că este puțin ambițios din partea mea să presupun că, oricât de mare este filmul, pot oricând să merg la magazin să cumpăr o halbă de lapte.”

Citate Tom Hardy despre dragoste și relații

67. „Înlătură sexul dintr-o relație și vei descoperi că mulți oameni nu au nimic de oferit.”
68. „Cred că întâlnirile online sunt o modalitate de a procura oameni. La fel ca Facebook și Myspace, acesta este modul în care oamenii se conectează acum și își procura copii mici și, uneori, relații suspecte. Nu cred că este foarte sănătos.”
69. „O soție nu este doar o fată care doar fumează și face sex cu tine oricând. O soție este o femeie care te motivează și se asigură că nu dormi în viață.”
70. „Mă întâlnesc cu mine. Mă scot să mănânc. Îmi cumpăr haine. Mă iubesc.”
71. „Dacă ai noroc ca mine, relația ta cu fratele tău s-a rezolvat pe partea pașnică a gardului și a rămas acolo. Dar dacă ești cineva care are o familie care este toată fracturată și îi este greu să relaționeze, acesta este un loc foarte trist.
72. „Iubesc oamenii. Oamenii sunt creaturi minunate. Eu sunt unul, așa că îmi place să văd oamenii fericiți.”
73. „Întâlnirile online sunt grozave, dar cred că Myspace și Facebook sunt puțin dezactivate.”
74. „Sunt actor, de dragul naibii. Sunt un artist. M-am jucat cu orice și cu oricine. Dar nu-mi plac bărbații din punct de vedere sexual. Iubesc forma și caracterul fizic, dar sexul gay nu face nimic pentru mine. Pentru mine, pur și simplu nu îmi calculează acum, când am 30 de ani și nu o face pentru mine și am terminat. experimentând.”

Citate Tom Hardy despre experiențele sale

75. „Nu aveam deloc cunoștințe imediate despre lume sau despre Batman. Sunt destul de incubat. Mă țin doar pentru mine și pentru câinele meu.”
76. „Cred că lucrasem doar nouă luni când am primit „Star Trek” și a fost enorm. A fost foarte copleșitor. Așa că asta mi-a deschis puțin ochii la o vârstă fragedă, cum să nu fiu speriat atunci când intru într-o responsabilitate pentru așa ceva.”
77. „Este amuzant în asta pentru că joacă actorie și joc preface, dar nu m-am văzut sinonim cu aceste roluri de tip dur. Nu sunt chiar eu. Îmi place actoria. Erau Bane, Warrior, Bronson, iar acum Kray. Sunt doar surprins să lucrez, amice. Orice mă face să trec pe ușă.”
78. „Există o expunere abundentă când începi să lucrezi în filme americane. Inevitabil devii un brand și asta trebuie controlat.”
79. „Tatăl meu a venit dintr-o cale intelectuală și studiosă, spre deosebire de calea unui bărwler. Așa că a trebuit să merg mai departe și am adus acasă tot felul de oik fără scrupule — vagabonzi fără urechi și fără dinți — pentru a mă învăța artele vechii bagare”.
80. „Sunt din East Sheen, am fost la școala publică unde am învățat latină la vârsta de nouă ani și s-au făcut anumite așteptări de la mine să merg la St. Paul’s, poate la Oxbridge și toate astea. Și nu am reușit sistematic să îndeplinesc semnul – cine sunt și ceea ce ar fi trebuit să fiu sunt două lucruri foarte diferite.”
81. „Mi-am dorit ca tatăl meu să fie mândru de mine și am căzut în actorie pentru că nu puteam face nimic altceva, iar în ea am găsit o disciplină la care voiam să revin în continuare, pe care o iubesc și învață despre fiecare zi.”
82. „Adică acolo am fost. Un moment în secția de poliție Wandsworth, în drum spre Wormwood Scrubs, uitându-mă la 14 ani, la asta!”
83. „Mi-a fost rușine că nu am nicio relevanță, că nu mă simt confortabil în propria mea piele. Ego mare, stimă de sine foarte scăzută. Multă furie și furie și frică. Ar fi: „Nu mă voi simți speriat, așa că îl voi sugruma pe cel mai mare tip din bar și apoi nimeni nu mă va lua”. Îmi voi face tatuaje și oamenii vor ști că nu mi-e frică să mă rănesc și vor fi ca niște semne de avertizare.”
84. „Am avut o imaginație uriașă. Bunicul meu spune că am fost un pic un personaj Walter Mitty.”
85. „Eu joc Xbox. Am un băiețel de îngrijit. Am câini. Știi, am lucruri de făcut. Mi-ar plăcea să pot să mă așez și să mă uit la ceva ca un film. Mă uit la propriile mele filme pentru că trebuie.”
86. „Tocmai am ajuns să fiu un om responsabil, dar dacă împărți elefantul în guri mici, va fi bine.”
87. „Fiind un singur copil, nu aveam altă familie decât mama și tatăl meu, deoarece restul familiei mele locuia destul de departe de Londra.”
88. „Îmi plac dramele de salon. Sunt în teatru. Sunt antrenat pentru scenă. M-am antrenat să fac Cehov și Shakespeare, am fost antrenat pentru scenă.”
89. „Știi, există o vorbă printre noi în fraternitatea actoriei și în părtășia grupului meu de colegi, că dacă vorbești despre asta, ești automat în afara cursei. Deci nu pot să comentez despre asta! Dacă o menționez, a dispărut.”
90. „M-am gândit că voi face o mică petrecere și o să ajung îngrozită și speriată, în locuri care m-au speriat. Într-o pene de curent aș putea ajunge oriunde, s-ar putea să mă trezesc undeva în cealaltă parte a Londrei, sau în altă țară sau în pat cu cineva pe care nu-l cunoșteam, neștiind cum am ajuns acolo.”

A influențat Tom Hardy cum vezi viața
Cei mai mulți dintre noi văd întotdeauna actorii ca bărbați proeminenți și bogați pe ecran – că ei câștigă mai mult decât orice alt profesionist. Totuși, Tom Hardy vrea să realizăm că actorii sunt încă oameni care trebuie să se perfecționeze, la fel ca noi. El ne amintește că suntem și actori în propriile noastre povești.
Ceea ce îl face mai remarcabil este că reușește să practice smerenia în ciuda miliardelor pe care le câștigă și a tuturor recunoașterii pe care le primește. Acest lucru se datorează în principal pentru că a crescut cu o familie care l-a învățat responsabilitate, părtășie și respect.
Tom Hardy ne învață multe. Pasiunea sa se reflectă în citatele sale, ceea ce îl face să aibă o mare influență pentru tot publicul său. Prin el, învățăm că trebuie să trecem prin provocări ale vieții pentru a ne atinge și a ne atinge dorințele.
Tu ce mai faci
Care sunt citatele tale preferate de Tom Hardy
Distribuiți-le în secțiunea de comentarii de mai jos.