Vrei sa stii cum sa devii un barbat alfa care seduce cu usurinta femeile.
Cu siguranta stii imaginea a ceea ce este portretizat ca un barbat alfa si care are in general femeile pe care le doreste. Poate ai un prieten care este un barbat alfa, poate ca ai in minte James Bond sau Brad Pitt in Fight Club.
Un lucru este sigur: a spune barbat alfa evoca un anumit tip de barbat si are mare succes cu femeile.
Cititi acest articol cu ​​atentie, deoarece sunt pe cale sa va explic cum sa deveniti un barbat alfa care poate cuceri femeile.
Dar mai intai, sa vorbim despre cateva lucruri pe care este important sa le cunoastem…

Mascul alfa dominant si Mascul beta supus
Asa cum exista un barbat alfa, exista si un barbat beta. Masculul alfa este un mascul dominant si este ceea ce va imaginati a avea un mare succes, in timp ce beta este opusul.
Masculul beta este acel barbat care nu stie sa se descurce cu femeile si ajunge adesea sa fie dominat, atat de barbati alfa, cat si de femei.
Drept urmare, barbatul beta, nestiind cum sa se comporte cu o fata, joaca adesea presul si incearca sa cumpere aprobarea femeii dand cadouri, fiind amabil si facandu-se la dispozitie femeilor.
Pe scurt, este intr-adevar o alunecare de teren a omului.
Nimeni nu vrea sa fie barbatul beta… si pentru ca barbatul beta nu are femeile pe care le doreste.
Masculul alfa este adesea asemanat cu nemernicul, in timp ce beta machio este comparat cu tipul bun.
Daca acestea sunt imaginare colective… ei bine, exista unele lucruri care trebuie clarificate…

Cine este cu adevarat un

barbat alfa Masculul alfa nu este neaparat tipul dur de la James Bond care nu trebuie sa intrebe niciodata. Sigur, James Bond este un barbat alfa, dar asta nu inseamna ca este modelul unui barbat alfa.
Masculul alfa nici macar nu este neaparat un nenorocit, desi unii alfa se pot comporta ca un nemernic (si adesea acest lucru se intampla mai mult din nesiguranta decat din orice altceva…).
Masculul alfa seamana mai mult cu un calugar budist decat se apropie de James Bond 🙂
Da, pentru ca principala caracteristica a unui adevarat barbat alfa este sa se simta bine cu sine si sa-si urmeze judecata in alegerea ce sa faca si ce sa nu faca .
Mai simplu spus, un mascul alfa face lucrurile pe care le vrea si le face pentru ca are chef sa le faca, nu pentru ca ii spune cineva.
Dar asta nu inseamna ca un barbat alfa nu face niciodata ceva ce nu-i place. Un adevarat barbat alfa stie ca viata necesita adesea compromisuri, precum si sa faca lucruri neplacute si este de acord sa le faca.
Mai mult decat atat, un mascul alfa nu face ceea ce vrea sa faca in toate imprejurarile: el intelege ca sunt cazuri in care este mai bine sa nu faca anumite lucruri, cum ar fi atunci cand sunt daunatoare altor persoane.
Pe scurt, un mascul alfa si un barbat care stie ce vrea si are dreptul sa aleaga ascultandu-se pe sine in locul celorlalti, dar are inteligenta sa inteleaga cand sa nu faca asta. Sau spuneti altfel, nu este doar un nemernic egoist.
Da, pentru ca un adevarat barbat alfa stie cat de importanti sunt ceilalti si nu ii „domina” asa cum ar putea, ci dobandeste acordul lor, asa cum stie sa faca un adevarat lider. Iar cand un adevarat barbat alfa „domina” cineva o face de dragul celorlalti (ca de exemplu ar putea fi daca o decizie trebuie luata rapid intr-o situatie critica).
De obicei, un adevarat mascul alfa este foarte apreciat de altii, precum si admirat.
Dar adevaratul mascul alfa stie si ca nu are nevoie de altii, asa ca daca vrea sa faca ceva ce altii nu il impartasesc sau nu vor sa faca, o face singur.
In cele din urma, un adevarat barbat alfa si un barbat care se simte confortabil cu sine si cu ceilalti.

Cum sa devii un barbat alfa dominant care seduce femeile
In acest moment, s-ar putea sa va intrebati: „Pot sa devin cu adevarat un barbat alfa adevarat
si, daca da, cum

se face barbatul alfa, nu se naste.
A deveni un barbat alfa este o calatorie si necesita timp.
Nimeni nu se naste mascul alfa 🙂
Un barbat devine barbat alfa pe masura ce viata lui progreseaza si comportamentele sale sunt intarite.
In general, ceea ce se intampla este ca un copil care creste cu un tata care este un mascul alfa isi asimileaza comportamentele prin imitatie, incepe sa se comporte similar cu semenii sai si vazand raspunsurile pozitive ale celorlalti se comporta din ce in ce mai mult ca un alfa.
Inainte sa intrebi… fii sigur ca nu trebuie sa te intorci in timp pentru a deveni un barbat alfa 😉
Acel proces care are loc (in general) la o varsta frageda se poate intampla si cand esti adult.
Trucul este sa incepi sa te comporti ca un mascul alfa putin la un moment dat si pe masura ce vezi raspunsuri pozitive impinge acceleratia din ce in ce mai mult.
Dar fii atent! Daca nu te-ai comportat niciodata ca un alfa si incepi sa o faci dintr-o data, altii va vor pune probleme sa va testati: daca vi se intampla acest lucru, continuati sa fiti consecventi si apoi continuati sa va comportati ca un alfa sau imbunatatirile dvs. vor fi anulat.
Acesta este motivul pentru care este, in general, bine sa faceti mici modificari treptate: facand astfel reduceti numarul si greutatea testelor.
Te sfatuiesc sa incepi sa urmaresti mai intai sa te simti bine cu tine si apoi sa aduci asta in relatiile tale cu ceilalti.
Iata exemple de lucruri care te pot ajuta sa te simti mai confortabil cu tine si sa scoti in evidenta alfa din tine:

  • Fa o calatorie pe care ti-ai dorit intotdeauna sa o faci, singur
  • Abordati o femeie pe care ati dorit intotdeauna sa o cunoasteti, dar la care nu ati fost niciodata (sau, alternativ, abordati o femeie pe care ati crezut-o ca este prea mult pentru dvs.)
  • Fa ceva ce ti-ai dorit mereu, dar mereu amanat
  • Invata ceva ce ai vrut mereu sa faci, dar ai crezut ca nu poti invata

Vei vedea ca toate lucrurile sunt mult mai usoare decat crezi… si vei constata ca de prea multe ori punem mize care nu exista.
Adevaratele noastre limite depasesc cu mult ceea ce credem noi 😉

Depinde de

tine Ce ti-ai dorit mereu sa faci in viata ta, dar mereu ai amanat sau ai renuntat din lipsa de incredere in abilitatile tale
Sa vorbim despre asta in comentarii.
Mauro