Cum sa-ti dai seama daca o fata
te place Daca stii cum sa faci asta, sa-ti dai seama cand o fata te place nu este un lucru dificil… de fapt, este destul de simplu, trebuie doar sa cunosti semnalele limbajului corpului si sa fii capabil sa inteleaga anumite comportamente ale unei fete.

Cum sa stii daca o fata te place datorita semnelor de interes feminin A

sti sa citesti limbajul corpului nu este uneori suficient pentru a-ti da seama daca te place, pur si simplu pentru ca semnele ei de interes pot sa nu fie prea explicite sau chiar conflictuale. De exemplu, ce inseamna daca o fata se uita la tine

Se uita la tine pentru ca te place sau pentru ca crede ca esti imbracat prost
Prin urmare, este important sa stii sa-i intelegi si comportamentele. De aceea am vrut sa fac o lista de semnale de interes feminin care sa includa atat semnalele limbajului corpului, cat si comportamentele ei.
O nota inainte de a incepe cu esenta articolului: daca nu stii cand sa lovesti o fata, retine ca ar trebui sa lovesti intotdeauna o fata pe care ai intalnit-o dupa o apropiere, indiferent daca vezi semne de interes sau nu; dimpotriva, in cercurile sociale (cu exceptia anumitor cazuri speciale) ar trebui sa te asiguri intotdeauna ca iti place o fata inainte de a te lovi de ea.
Si acum sa raspundem la marea intrebare: cum sa-ti dai seama daca o fata este interesata

10 semne de interes feminin care te fac sa intelegi ca te place
Tine cont de faptul ca, pentru a intelege daca o fata te place, semnele de interes trebuie contextualizate.
Daca iti da doar un mic semn de interes, nu inseamna ca te place, mai degraba va trebui sa observi 3-4 inainte sa stii ca este interesata; dar dimpotriva, un singur mare semnal de interes poate fi suficient pentru a fi sigur ca te place (daca in mod absurd ti-ar cere sa faci sex, nu cred ca te-ai gandi „Bine, mi-a dat un semnal de interes , dar unul nu ajunge, am nevoie de mai mult… astept sa mi le dati inainte de a face miscarea! “).
La fel ca in unele cazuri, un mic semnal de interes se poate dovedi a fi mare sau invers. De exemplu, daca ea va cere o plimbare acasa cand va cunoasteti de ceva vreme si aveti prieteni comuni, este un semnal de interes mult mai mic decat daca va cere o plimbare dupa o abordare rece facuta doar 10 minute. mai devreme.
Iata videoclipul despre cele 10 semne de interes feminin:
Continuand in articol, vom aprofunda in intelegerea daca te place 😉

1. Iti pune intrebari

Daca o fata vrea sa afle mai multe despre tine, probabil ca i-ai starnit interesul sau cel putin curiozitatea lui.
In cercurile sociale, primirea intrebarilor este un semnal de interes mai mic decat primirea intrebarilor dupa o abordare rece.

2. Arunca priviri

catre tine Fie ca esti la aceeasi masa cu prietenii, fie ca te afli la capetele opuse ale clubului, putin conteaza. Daca se uita la tine o data, nu este chiar acest mare semn de interes… dar daca iti arunca deja cateva priviri sau mai multe, stii ca e ceva dedesubt.

3. Iti zambeste

Daca nu te cunosti si ea se uita la tine si iti zambeste (sau daca ii zambesti si ea iti zambeste inapoi), cu siguranta ar trebui sa mergi sa vorbesti cu ea, acesta este un mare semn de interes feminin. Daca, in schimb, iti zambeste in cadrul unui cerc social, semnalul este aproape inexistent (dar sunt si exceptii).

4. Ea te atinge

Daca te atinge, s-ar putea sa te placa… ca intotdeauna, depinde de context!
Daca ii atinge pe toti in mod egal, atunci nu inseamna ca te place, este doar asa cum este; dar daca ii atinge pe toti la fel si cu tine este mult mai impinsa, atunci e clar ca te place.
Cu exceptia unor astfel de cazuri, de obicei cand face contact fizic cu tine este un semn pozitiv. Apoi, desigur, depinde de cum te atinge si de cat de mult te atinge.
Daca te atinge intr-un mod mai intim, pe parti mai personale si/sau cu mai multa intensitate, atunci semnalul de interes este relativ mare; daca te atinge de mai multe ori este cu siguranta mai semnificativ decat daca te atinge o data si atat.

5. Aluzii la alte femei
Daca intreaba despre iubita ta sau daca face referiri la ea (fara ca ea sa stie daca o ai sau nu) este un semn bun de interes; si putem spune acelasi lucru atunci cand iti spune playboy, Casanova sau, in orice caz, i se arata ca te intalnesti cu femei sau ai o activitate sexuala intensa.
Mai simplu spus, el te gaseste atractiv si de aceea crede ca esti preselectat.

6. Priveste-ti buzele

Daca vorbesti si ea se uita la buzele tale, este un semn bun de interes. Si daca nu vorbesti si ea se uita la buzele tale, trebuie neaparat sa o saruti!
Nu o data se uita la buzele tale, cu atat este mai clar ca este interesata de tine si ca vrea sa te sarute; si cu cat se uita mai intens la buzele tale, cu atat mai clar vrea sa te sarute.
Retineti ca, daca vorbiti cu o femeie care nu va vorbeste foarte bine limba (sau invers, nu o vorbiti prea bine pe a ei), acest semnal de interes feminin ar trebui redus, deoarece s-ar putea sa se uite la buzele tale pentru a intelege mai bine. despre ce te referi.spunand.

7. Te expune partilor sensibile ale corpului

Daca in timp ce vorbesti (sau chiar daca nu vorbesti) ea isi perie parul si iti expune gatul sau urechea, acesta este un semn bun de interes feminin.
Daca incheietura lui este expusa la tine, acesta este si un semn de interes.
Daca va expune interiorul picioarelor sau… zona pubiana… acesta este un mare semn de interes.

8. Cautati-va atentia
Poate iti sta in cale atunci cand vorbesti cu alti oameni, sau poate te ocoleste des.
Sau s-ar putea stradui din greu sa para interesant cand vorbeste cu tine; sau ar putea incerca sa te faca sa observi lucrurile pe care le ai in comun.

9. Stay With You

Care este probabil cel mai subtil semnal, dar care este si cel mai universal.
Daca abordezi o fata si ea continua sa iasa cu tine, in loc sa iasa cu prieteni, prieteni sau alti baieti din club, inseamna ca te place.
Intr-o masura mai mica, acest lucru este valabil si in cercurile sociale: ar putea vorbi cu multe alte persoane, ghiciti de ce isi petrece tot timpul cu tine 😉
Retineti ca chiar si femeile „mai reci” rateaza acest semnal de interes si acesta este ceea ce il face foarte util. Uneori ti se intampla sa vorbesti cu o femeie care pare incremenita si nu pare sa o intereseze deloc… daca nu ar fi faptul ca sta acolo cu tine.
Cand nu exista alte motive pentru ca o femeie sa stea cu tine (poate ca trebuie sa o conduci acasa sau esti doar tu si ea), a fi alaturi de tine este un semn de interes.

10. Are o expresie fascinata

Daca in timp ce vorbesti cu o fata ea pare ca viseaza, pare multumita, se pierde in tine sau, altfel, pare mai degraba simpatica fata de tine, este evident ca te place.
Stii „ochii in stil manga”
Aici, asta.

Si daca nu poti intelege daca te place

Daca comportamentul ei nu este clar si nu poti spune daca te place, nu dispera, poti totusi sa rezolvi puzzle-ul.
Exista o modalitate sigura de a-ti da seama daca o fata te place: sa-ti impingi incet relatia inainte. Adica vrei sa faci pasi mici in care arati un interes din ce in ce mai mare.
Recomand, „pasii mici” sunt cheia aici… daca nu faci pasi mici, pur si simplu ii incerci in speranta ca totul va merge bine… si da, asta iti permite sa intelegi daca o femeie te place, dar este si o miscare „fa-o sau frana”. Deci, va rog, pasi mici, doriti sa testati apele.

Daca nu-ti place
Daca intelegi ca ea nu te place, nu totul este neaparat pierdut. Sigur, daca nu te place, este greu sa o cuceresti (si daca vrei un sfat sincer, gaseste mai intai o alta fata), dar tot e fezabil.
In aceste videoclipuri am adunat cele mai bune modalitati de a atrage femeile, verifica-le, poate te ajuta cu fata care iti place (si in orice caz iti vor fi de folos cu fetele in general).
Mauro