Să-i spui dragoste bună dimineața persoanei pe care o iubești este, fără îndoială, cel mai bun mod de a începe ziua cu bine, cu o bună dimineață specială. Câteva cuvinte romantice simple, precum „Iubirea mea bună dimineața”, „Bună dimineața iubirea mea” sau „Bună ziua iubirea mea”, însoțite poate de un sărut, pot fi suficiente pentru a face ziua unică, pentru a te trezi zâmbind. și o inimă plină de iubire și bucurie.
A dedica o frază romantică, imediat ce te ridici, persoanei cu care împărțim viața este un gest simplu și cu siguranță mult apreciat: ceva neprețuit, dar totuși de mare valoare, pentru o dulce trezire. Mai jos veți găsi o selecție bogată de Citate și imagini de dragoste bună dimineața : iată-le!

Imagini și Citate pentru a spune bună dimineața dragoste
Îți doresc o dulce trezire iubirea mea. A mea a fost splendidă pentru că te-am visat în timp ce zâmbeai și ziua mea a început cu piciorul drept. Să ai o zi bună iubire
Cel mai bun ceas cu alarmă din lume și sărutul tău. Buna dimineata draga mea din toata inima!
Vouă care îmi îmbrățișați de fiecare dată când mă trezesc, făcându-mi ziua mai frumoasă, astăzi vreau să vă mulțumesc. Vreau să-ți urez o dulce bună dimineață iubirea mea, te iubesc mai mult decât orice altceva pe lume.
În această zi ploioasă, ești lumina mea. Bună dimineața marea mea iubire.
Draga mea, iti doresc o zi minunata, sa ma ai mereu in ganduri, asa cum vei fi mereu in gandurile mele.
Sper că ziua ta este la fel de strălucitoare ca zâmbetul tău!
Mi-aș dori să începi ziua cu o iubire de-a mea care să-ți umple inima și să te facă fericit, la fel cum sunt fericită pentru simplul fapt de a te putea strânge strâns în fiecare dimineață.
Dragostea mea pentru tine nu are masura, este infinita si creste in fiecare zi cand te gasesc langa mine la fiecare trezire. Buna dimineata iubirea mea.
Când deschid ochii în fiecare zi, tot ce vreau să te văd pe tine. Buna dimineata iubire, iti trimit imbratisarile si sarutarile mele in gand, sper sa le simti.
Deschide-ți ochii, privește soarele, vezi cât de strălucitor este
Iubirea mea pentru tine este de o sută de ori mai strălucitoare. Buna dimineata iubire!
Deschide-ți ochii și luminează dulceața zilei, am nevoie de ea. Bună ziua iubirea mea imensă!
Fie ca soarele să strălucească mai puternic pentru tine astăzi, fie ca această zi să fie cea mai bună zi a ta. Buna dimineata iubirea mea frumoasa.
A fi îndrăgostit de tine este motivul pentru care merită să te trezești. Buna dimineata draga mea!
Deschid ochii și te văd. Ce pot să-mi doresc mai mult.
Mulțumesc că sunteți acolo!
Ești o fată frumoasă și drăguță, ce să-mi doresc mai mult de la viață
Să ai o zi bună, iubire!
Nu știu ce aș da să fiu lângă tine și să te privesc deschizând ochii încet. Buna dimineata iubirea mea!
Dragoste esti treaz
Buna dimineata!
De când te-am cunoscut, trezirile mele sunt mai dulci pentru că ești mereu acolo în mintea mea, iar eu adorm mereu cu zâmbetul pe buze pentru că inima mea este plină de tine. Iti doresc o dulce buna dimineata iubirea mea, cel putin la fel de frumoasa ca a mea.
Zâmbetul tău este singurul lucru care îmi dă putere să mă ridic și să înfrunt ziua. Vă mulțumesc că sunteți aici!
Zilele mele cele mai frumoase încep mereu lângă tine! Multumesc iubirea mea!

Frazele cu imagini buna dimineata iubire continua

Chiar daca azi cerul este intunecat il vad plin de lumina si insorit. Tu ești cel care îmi faci trezirile mai frumoase și zilele mai luminoase. Sa ai o zi buna iubirea vietii mele.
Știi de ce soarele răsare în fiecare dimineață
Ca să-ți vezi zâmbetul orbitor.Bună dimineața iubire.
Îmi place să mă trezesc când realitatea este mai frumoasă decât visele mele. Buna, draga mea!
Buna dimineata iubirea mea, acest mesaj plin de iubire si pentru tine care esti printesa mea. Eu te voi iubi mereu.
Din moment ce te am langa totul a capatat culoare, iti doresc o zi minunata iubirea mea, la fel de frumoasa ca a mea va fi alaturi de tine langa mine.
Există atât de multe moduri de a-ți dori o zi bună iubirea mea. Astăzi vreau să o fac ținându-te aproape de mine și amintindu-ți cât de mult te iubesc.
Înainte de a adorm, mă uit mereu la o fotografie a ta, așa că atunci când mă trezesc imaginea ta este prima care își amintește de creierul meu și este prima care îmi apare în ochi chiar dacă de fapt nu te am aproape. Tot in aceasta dimineata a fost la fel, iti doresc o bucurie asemanatoare cu trezirea ta dragostei mele.
Iubesc, bună dimineața, am fugit la serviciu azi dimineață și nu am putut să-ți spun bună dimineața cu un sărut ca în fiecare zi. Sper cu acest mesaj să-mi compensez lipsa. Te iubesc.
În fiecare zi mă trezesc lângă persoana visurilor mele. Sa ai o zi buna, iubire!
Știi cine este prima persoană la care mă gândesc de îndată ce deschid ochii
Și cea mai drăguță, mai frumoasă și mai inteligentă fată din lume… și acum zâmbește.Bună dimineața iubire
Tu ești noaptea și ziua mea. Voi sunteți stelele și prima rază de soare care traversează camera mea. Buna dimineata iubire!
Soarele luminează ziua, dar tu îmi luminezi viața. Buna, draga mea!
Un mesaj pentru a vă urez o bună dimineață dulce și cel mai puțin pe care pot să-mi fac dragostea pentru a vă mulțumi pentru prezența voastră constantă în viața mea și pentru toată atenția pe care mi-o puteți acorda în fiecare zi.
Acum știu ce îmi face viața prețioasă, ești tu și vei fi mereu. Buna dimineata bucuria mea.
Sa ai o zi minunata iubirea mea. Astăzi voi fi plecat la serviciu, dar mă voi gândi la tine în fiecare clipă. Nu voi fi alături de tine când te vei trezi să te pot sărut și să-ți arăt cât de mult te iubesc, dar sper cu acest mesaj să-ți ofere măcar un zâmbet. Cred că voi face la fel.
Azi dimineață m-am trezit cu inima bătând repede pentru că visam să te pierd. Acum ma uit la tine si ma bucur ca a fost doar un vis urat si ca te am mereu aici langa mine iubirea mea. Vă doresc o bună dimineață foarte dulce.
Fie ca această zi dulce să aducă un nou parfum de romantism în viața ta și să-ți umple inima de dragoste. Buna dimineata!!
Bună dimineața dragostea mea pentru tine care ești motivul pentru tot și primul sens al fiecărui gest al meu.
Te iubesc. Am vrut să-ți reamintesc și în această dimineață dragostea mea să-ți urez o zi bună. Fără tine viața mea nu ar fi atât de frumoasă.
Cel mai bun mod de a începe ziua cu bine pentru mine este să mă trezesc cu certitudinea că te găsesc lângă mine, gata să-mi ureze o bună dimineață dulce și plină de dragoste.
Nu am timp să mă trezesc că ești deja în gândurile mele. Te iubesc!
Când suntem departe și nu te pot avea aproape în fiecare dimineață, încerc să-mi imaginez și ziua mea devine mai frumoasă. Bună dimineața dragostea vieții mele, îți doresc o trezire care să aibă gust de primul nostru sărut.
Tu ești ieri, azi, mâine.
Aseară te-am visat și abia așteptam să mă trezesc pentru a-mi trăi visul. Buna dimineata iubire!
Sunt fericit pentru că știu că încă ne vom împărți mult timp unul lângă altul. O zi bună iubirea mea.
Bună dimineața ție, iubirea mea, că elimini orice problemă și îmi faci fiecare trezire mai dulce.
Dragostea înseamnă să fii conștient că merg să mă culc cu tine lângă mine și să-ți găsesc ochii holbându-mă la mine de fiecare dată când mă trezesc să-mi urez o zi bună. Cu această îmbrățișare vreau să-ți fac ziua mai dulce, bună dimineața dragostea vieții mele.
În fiecare dimineață îmi oferi o minunată bună dimineață doar privindu-mă, astăzi vreau să fac același lucru cu două cuvinte simple: te iubesc.
Este adevărat că o zi bună începe dimineața: primul lucru pe care l-am văzut în această dimineață ai fost tu!
Astăzi plouă, dar inima îmi zâmbește pentru că știu că ești în viața mea. Buna dimineata iubirea mea.
Vreau să aflu un secret
pe care nu mă pot opri să mă gândesc la tine. Buna dimineata iubirea mea!
Aș vrea să opresc timpul doar ca să te văd dormind și să mă uit la fața ta frumoasă pentru eternitate. Bună dimineața iubire, te iubesc.
Tocmai am deschis ochii și ești deja în gândurile mele. Buna dimineata draga mea!
Când Dumnezeu te-a creat, era într-o dispoziție bună pentru că a creat o capodoperă.Bună dimineața, iubire.
Trezirea lângă tine este cel mai bun moment al zilei. Buna dimineata iubire!
Poate părea banal iubirea mea, dar vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc și îți doresc o dimineață bună plină de fericire și surprize.
Datorită ție am înțeles ce este iubirea. Te iubesc!
Te-am iubit din prima clipa in care ti-am traversat din greseala privirea si asa va fi pana cand de fiecare data cand ma trezesc iti primesc cadou imbratisarea. Sa ai o zi buna iubirea mea.
Bună dimineața iubire, ești binecuvântarea mea din cer!
Bună dimineața iubirea mea, ție care îmi luminezi trezirile cu dulceața zâmbetului tău.
În fiecare dimineață mă trezesc cu dorința de a te ține în brațe și de a-ți oferi un sărut care să arate toată dragostea pe care o simt pentru tine. Te iubesc și vreau să-l ții mereu în minte și să o păstrezi ca o comoară pentru tot restul zilei. Bună dimineața iubirea vieții mele.
Draga mea, să te văd deschizând ochii în fiecare dimineață este cel mai bun cadou pe care mi l-aș putea dori când mă trezesc. Fața ta, încă caldă dimineața, eliberează în mine emoții mereu noi și pline de iubire.
Te iubesc pentru simplul fapt că prezența ta dimineața îmi umple inima de bucurie. Bună dimineața iubirea vieții mele.
Mă trezesc între stelele ochilor tăi. Buna dimineata iubire!
Trezeste-te iubire. Este timpul să îmbrățișăm noua zi. Buna dimineata!
Zilele mele ar fi toate la fel dacă nu ai fi acolo să le faci speciale. Buna dimineata iubirea mea!
Nu am nevoie de nimic decât să știu că ești cu mine în această viață. Bună dimineața marea mea iubire, te iubesc mai mult decât în ​​prima zi.
Ce frumos este să deschid ochii și să te găsesc încă dormind lângă mine. Astăzi acest lucru nu este posibil din cauza distanței care ne desparte, dar vreau totuși să vă urez o zi dulce și bună iubirea mea, și o zi plină de bucurii și surprize.
În capul meu și în inima mea există doar numele tău. Bună dimineața dragostea vieții mele.
Te iubesc și în fiecare dimineață am mereu confirmarea. Trezirea alături de tine îmi umple inima de bucurie, bună dimineața ție iubirea mea.
Cea mai frumoasa surpriza in fiecare dimineata este sa ma trezesc si sa te vad mereu acolo langa mine. Buna dimineata iubirea mea, doar eu sunt cat de mult te iubesc.
Mă simt atât de norocoasă că pot să-ți admir zâmbetul atât de aproape. Buna dimineata draga mea!
Draga mea, aș vrea să-ți urez o bună dimineață dulce și să-ți amintesc cât de mult te iubesc cu acest sărut.
Cea mai frumoasa dimineata buna din lume sunt mangaierile tale care ma trezesc dimineata. Să te trezești la fel de dulce ca al meu de când te am lângă mine. Te iubesc, dragostea mea.
Nu pot să iau cafea cu tine, nu pot să iau micul dejun cu tine, dar inima mea este acolo cu tine. Bună dimineața dragă!