Am compilat o listă cu câteva citate grozave de Wayne Gretzky pentru toți fanii de hochei pe gheață!
Wayne Douglas Gretzky este considerat unul dintre cei mai valoroși jucători de hochei din Canada. Talentul și munca grea i-au câștigat porecla binemeritată, „The Great One”.
Gretzky are de împărtășit multă înțelepciune care depășește hocheiul. Deci, dacă doriți să aflați mai multe, citiți și reflectați asupra mesajelor sale pozitive și ideilor interesante! Asigurați-vă că adăugați această listă la lecturile dvs. obligatorii.
Să începem.
Și nu uitați să verificați aceste citate sportive.

Cele mai bune citate Wayne Gretzky

1. „Un jucător bun de hochei joacă acolo unde este pucul. Un mare jucător de hochei joacă acolo unde va fi pucul.”
2. „Rați 100% din fotografiile pe care nu le faci.”
3. „Eu patinez acolo unde va fi pucul, nu unde a fost.”
4. „Amânarea este una dintre cele mai comune și mai mortale dintre boli și impactul asupra succesului și fericirii este mare.”
5. „Nu sunt un mare riscant. Stau departe de lucruri despre care nu știu nimic.”
6. „Când câștigi, nu spune nimic, când pierzi, spune mai puțin.”
7. „Un singur lucru este vreodată garantat, și anume că cu siguranță nu vei atinge obiectivul dacă nu faci lovitura.”
8. „Dacă te înconjori de oameni de calitate și prieteni grozavi, cerul este limita.”
9. „Spiritul competitiv este încă la o primă. Cu cât câștigi mai mult, cu atât joci mai bine, cu atât câștigi mai mulți bani, așa că toți au asta în minte.”
10. „Cel mai mare compliment pe care mi-l poți face este să spui că muncesc din greu în fiecare zi, că nu o fac niciodată.”
11. „Cred că cel mai grozav lucru la joc este, evident, să câștigi și nu poți înlocui acea experiență cu nimic.”
12. „Ziua în care încetez să învăț este ziua în care încetez să mai cresc.”
13. „Este mai ușor să pierzi decât să câștigi.”
14. „Cred că este în esență o chestiune de a avea grijă de ceea ce are grijă de tine.”
15. „Indiferent cine ești, suntem creaturi de obicei. Cu cât obiceiurile tale sunt mai bune, cu atât vor fi mai bune în situații de presiune.”

Citate inspirate de Wayne Gretzky

16. „Nu cred că nicio persoană va fi vreodată mai mare decât jocul.”
17. „Nu puteam învinge oamenii cu puterea mea; Nu am o lovitură grea; Nu sunt cel mai rapid patinator din ligă. Ochii și mintea mea trebuie să facă cea mai mare parte a muncii.”
18. „Poate că nu a fost talentul pe care mi l-a dat Domnul – poate a fost pasiunea.”
19. „A nu o face este cu siguranță cea mai bună modalitate de a nu o obține.”
20. „Când joci o expoziție, le lași într-un fel tuturor să aibă o oportunitate.”
21. „Ziua în care nu mai dau este ziua în care nu mai primesc.”
22. „Hocheiul este un sport unic în sensul că aveți nevoie de fiecare tip să se ajute unul pe celălalt și să tragă în aceeași direcție pentru a avea succes.”
23. „Nu mă vei surprinde niciodată lăudându-mă cu goluri, dar voi vorbi tot ce vrei despre pasele mele.”
24. „Nu contează ce cred eu. Nu contează ce cred alții. Trebuie să intri pe gheață și să participi și să joci și cea mai bună echipă câștigă.”
25. „Chiar nu contează sau mă preocupă ce spun oamenii sau cine crede cine este favoritul. Concluzia este că trebuie să joci.”
26. „Dar nu cred că ar trebui să-ți forțezi copilul să devină un atlet profesionist.”
27. „Există atât de multă paritate în joc, sunt atât de multe echipe care sunt mai puternice și este mult mai greu să obții 400 de victorii acum. Există o linie atât de fină între câștig și pierdere, așa că a realiza așa ceva în această eră este destul de special.”
28. „Primești această creativitate și această imaginație care vine din interior, doar să te distrezi pe iaz.”
29. „Probabil sunt singurul tip din hochei care poate câștiga un titlu de punctaj și toată lumea spune că am avut un an prost. Nu îmi fac griji pentru asta.”
30. „Cred că sportul pentru copii este cel mai grozav lucru din lume, deoarece te învață cum să împărtășești, despre câștiguri, pierderi și presiune.”

Citate Wayne Gretzky despre hochei pe gheață și sport

31. „Nouăzeci la sută din hochei este mental, iar cealaltă jumătate este fizică.”
32. „Nu am fost dotat în mod natural în ceea ce privește dimensiunea și viteza; tot ce am făcut în hochei am lucrat și așa voi fi ca antrenor.”
33. „Când aveam cinci ani, am jucat împotriva copiilor de unsprezece ani, care erau mai mari, mai puternici și mai rapizi. Trebuia doar să găsesc o modalitate de a juca cu ei.”
34. „Oamenii vorbesc despre patinaj, manevrarea pucului și tir, dar întregul sport este unghiuri și carambole, uitând direcția dreaptă în care merge pucul, calculând încotro va fi îndreptat, luând în considerare toate întreruperile. Practic, tot jocul meu este unghiurile.”
35. „Îmi place totul despre hochei.”
36. „Am jucat de toate. Am jucat lacrosse, baseball, hochei, fotbal, atletism și teren. Credeam că jucai hochei iarna și când s-a terminat sezonul ți-ai închis patinele și ai jucat altceva.”
37. „Nu există un antrenor perfect în lume. De asemenea, antrenorii sunt oameni. Se fac greseli. Dar, în principiu, dacă ești sănătos, elimini cât mai multe greșeli posibil.”
38. „Am crescut un astfel de fan. A fost viața mea. Tot ceea ce am făcut a fost legat de hochei și tot ceea ce am este din cauza hocheiului și a NHL.”
39. „Spatinajul singur este o artă. Făcând-o pe o substanță
pe care nu o știu. Trebuie să fie greu.”
40. „Nu-mi amintesc când am fost ultima dată la un meci și a fost o ceartă. Cred că se luptă mai mult în baseball acum decât în ​​hochei.”
41. „Îmi amintesc de hochei. A fost viața mea, pasiunea mea. Este ceea ce iubesc cel mai mult.”
42. „Ascultă, tot ce am în viața mea este din cauza NHL și din cauza hocheiului și îmi place jocul și mi-a plăcut fiecare minut de a fi jucător, mi-a plăcut antrenorul, mi-a plăcut să fiu implicat în NHL.”
43. „Una dintre calitățile cheie de care ai nevoie pentru a fi un mare jucător de hochei este anticiparea și simțirea fantastică pentru joc – dacă știi unde se duce pucul înainte de a fi lovit, asta înseamnă jumătate din luptă.”
44. „Nu-mi place ca bastoanele mele de hochei să atingă alte bețe și nu-mi place să se încrucișeze și le am cam ascunse în colț. Am pus pudră pentru copii la capete.”
45. „Uneori, oamenii întreabă: „Sunt adevărate luptele de hochei
” Eu spun: „Dacă nu ar fi, aș intra în mai multe dintre ele.”

Citate Wayne Gretzky despre câștig, joc și competiție

46. „Este doar uimitor cât de multe companii vor dintr-o dată să-și susțină produsele după ce ai susținut Cupa Stanley.”
47. „Și oamenii care mă cunosc ți-ar spune că, departe de hochei, nu sunt chiar atât de competitiv.”
48. „Oamenii, în general, vor să construiască pe cineva și apoi încearcă să-l doboare. Întotdeauna au sprijinul celor defavorizați.”
49. „Este o onoare, un fior și un privilegiu doar să joci în NHL.”
50. „Într-un fel, suntem favoriți pentru că am câștigat o medalie de aur în 2002.”
51. „Știi, am ținut femei și bebeluși, bijuterii și bani, dar nimic nu se va simți vreodată la fel de bine ca să țin acea Cupă.”
52. „Aceasta este cea mai grea parte a întregului proces. Cea mai bună parte este să alegi jucătorii, iar cea mai proastă parte este să le spui celor cinci jucători că nu vor juca în seara asta.”
53. „Știm ce avem cu Boucher și știm că Curtis este un portar extraordinar și a primit un an liber pentru a fi sănătos. Ne așteptăm să fie o luptă competitivă între cei doi. Mi-ar plăcea să văd pe unul dintre ei să sară în sus și să apuce acea poziție de start.”
54. „În niciun caz nu aș putea juca la nivelul acestor copii care joacă în NHL acum, dar pe măsură ce 50 de ani merg, mă simt foarte bine și mă simt binecuvântat că sunt încă sănătos.”
55. „Dacă vrem să schimbăm jocul, trebuie să înceapă la 8, 9 și 10 ani. Când aveam această vârstă, mergeam la iaz sau la patinoarul din curte și aruncam un puc pe gheață și jucam cinci pe cinci sau șapte pe șapte.”
56. „Sunt foarte mândru de jucătorii noștri din NHL. Cred că toți se descurcă extrem de bine și toți muncesc foarte mult.”
57. „Acum, copiii sunt atât de concentrați pe jocul în echipă, iar antrenorii sunt atât de concentrați pe poziționare. Nu o poți schimba la nivelul NHL.”
58. „Este cam ironic – când am intrat la 17 ani, mi s-a spus că sunt prea mic, prea lent și că nu voi intra în NHL.”
59. „Ca jucător, ai o singură responsabilitate, să te concentrezi și să fii pregătit pentru joc. Ca antrenor, responsabilitatea ta este să pregătești 20 de bărbați și să-i ai pe toți pe aceeași pagină. Dacă nu poți pregăti fiecare tip în fiecare seară, te vei lupta.”
60. „Sperăm că vor putea ajunge la un compromis de care toată lumea este mulțumită pentru că ar fi grozav să ne vedem că continuăm să jucăm hochei.”

Citate Wayne Gretzky care mărește asupra muncii în echipă
61. „Am un sentiment despre unde va fi un coechipier. De multe ori, pot să mă întorc și să trec fără măcar să mă uit.”
62. „Știam la o vârstă fragedă, dacă jucam baseball, hochei sau lacrosse, că colegii mei de echipă se bazează pe mine, fie că este vorba să-l lovesc pe ultimul batator într-un joc de baseball sau să marchez un gol mare într-un joc de hochei. .”
63. „Cred că din momentul în care începi să faci sport în copilărie, vezi că responsabilitatea ta față de echipa ta este să joci cel mai bun lucru pe care îl poți juca ca individ – și totuși, să nu îndepărtezi nimic de a fi parte dintr-o echipă .”
64. „Știm că țara asta vrea aur și nimic altceva nu este suficient de bun. Aceasta este așteptarea Canadei când vine vorba de hochei și știm asta. Nu ne glumim. Știm că trebuie să câștigăm aurul. Nu avem nimic altceva în minte.”

Citate interesante Wayne Gretzky pentru a afla mai multe despre viața, familia și personalitatea lui

65. „În copilărie, am fost întotdeauna un tip mic.”
66. „Suntem într-o situație grea din cauza copiilor adolescenți, iar apoi avem un copil de doi ani și unul de cinci ani, așa că familia mea și responsabilitățile mele sunt un fel de jonglare.”
67. „Copiii mei nu sunt diferiți de ai oricui altcineva – tind să nu fie de acord cu tot ce spun eu!”
68. „Din fericire, în tinerețe, am avut cel mai bun consilier financiar pe care l-ar putea cere un fiu, tatăl meu, Walter. Când am primit primul bonus la semnare în 1978, tata mi-a luat cecul, a anunțat: „Asta este ceea ce vom face” și a cumpărat o anuitate cu el.”
69. „Succesul echipei Canada m-a făcut să fiu interesat să predau din nou, ceea ce îmi place foarte mult să fac.”
70. „Nu am absolut nicio plângere cu privire la viața mea. Dar oamenii cred că am primit totul, mi-au căzut toate astea în poală, că am fost doar dăruit de Dumnezeu cu tot acest talent. Am vrut ca oamenii să-și dea seama că este mult mai greu decât să te trezești într-o zi și ești în NHL.”

Citate Wayne Gretzky care te va aduce în lumea lui

71. „Singurul mod în care un copil va exersa este dacă este total distractiv pentru el – și a fost pentru mine.”
72. „Răspunsul meu este, de ce nu
este ceea ce iubesc, este ceea ce știu.”
73. „Aduce ceva special. Nu știu ce este, dar dacă îl întrebi, nu ai putea înțelege răspunsul lui.”
74. „La sfârșitul zilei, toată lumea a pierdut. Aproape ne-am paralizat industria. A fost foarte dezamăgitor ceea ce s-a întâmplat.”
75. „Cred că mulți părinți își trăiesc viața prin intermediul copiilor. Pentru că nu au reușit, vor ca copiii lor să o facă. Aceasta pune o mulțime de presiuni nejustificate asupra copiilor.”
76. „Vom primi o mulțime de apeluri în următoarele patru săptămâni. Evident, o să ascultăm.”
77. „Puterea OMS oferă lecții grozave despre cum să reușiți în afaceri și în viață.”
78. „Cea mai mare diferență dintre LA și Edmonton a fost că, în loc să se uite oamenii la mine, eu mă uitam la ei.”
79. „Când emoțiile sunt mari, lucrurile se spun, lucrurile se fac. În cele din urmă, acești jucători vor să joace. Știu că prea mulți dintre ei iubesc prea mult jocul.”
80. „Uită-te la tipi ca Larry Bird și George Brett și John McEnroe; asta au făcut în cariera lor. Toți voiau să fie tipul sub microscop la sfârșitul jocului sau la sfârșitul meciului. Așa că doar asumi acel know-how care face parte din responsabilitatea ta și înveți că asta este ceea ce îl face interesant. Asta îl face distractiv!”
81. „Este un meci mare, este în noaptea de hochei din Canada și a fost remarcabil tot anul.”
82. „Muncesc mai mult decât orice atlet pe care l-am întâlnit vreodată în ceea ce privește condiționarea în afara sezonului. E un maniac. Îl văd jucând încă trei ani fără îndoială. El ar putea fi Julio Franco al nostru.”
83. „Și, cel mai important, nu-mi pasă cât de bun ești, dacă nu ai o etică a muncii, nu contează. Fără îndoială că la fiecare joc, el este unul dintre cei mai muncitori băieți de pe gheață. În mintea mea, el este cel mai bun jucător din joc astăzi.”
84. „Când Mess a intrat în liga de la WHA la 17 ani, era cam crud.”
85. „Dacă pariez pe sport
, nu aș face niciodată de rușine Echipa Canada sau țara sau hocheiul
, i-aș suna chiar acum pe Gary Bettman și Bob Nicholson și i-aș spune că știi ce, îmi dau demisia, s-a terminat, chiar dacă aș face un pariu de un dolar. .”

Mai multe Citate Wayne Gretzky pe care le veți iubi

86. „Hullie seamănă mult cu un coș de gunoi. Calci pedala cu piciorul si varful se deschide.”
87. „Majoritatea oamenilor se căsătoresc cu mama lor. M-am căsătorit cu tatăl meu.”
88. „Prietenul meu cel mai bun avea o bursă de hochei la Ohio State, așa că aș lua câteva perechi la începutul sezonului și le-am trimis lui. Se antrenau două ore pe zi. Le-ar patina timp de trei săptămâni, apoi le-ar trimite înapoi.”
89. „Dacă ar fi să aleg trei jucători pentru a începe o franciză, aș alege Hasek, Peter Forsberg și Eric Lindros.”
90. „Acum opt zile, eram toastul orașului. Opt zile mai târziu suntem curcani de Ziua Recunoștinței.”

Ce v-au învățat aceste citate Wayne Gretzky despre munca în echipă, succes și sport
Wayne Gretzky este considerat unul dintre cei mai mari jucători de hochei pe gheață din toate timpurile. Și-a perfecționat abilitățile la un patinoar din curte și a jucat în mod regulat hochei minor.
Din 2016, Gretzky este partener și vicepreședinte al grupului Oilers Entertainment. De asemenea, a scris mai multe cărți, printre care Playing With Fire, 99: Stories of the Game și Gretzky.
Wayne Gretzky a stăpânit arta de a încorpora abilități cu inteligență. El este dovada vie că poți atinge măreția dacă îți pui inima și sufletul în ceva ce îți place. Sperăm că această listă a fost capabilă să vă inspire să continuați să lucrați și să perfecționați abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini visele.
Te-ai simțit motivat să-ți perfecționezi talentul și să-ți urmezi pasiunea
Care citate sunt preferatele tale
Împărtășiți-vă gândurile mai jos.