Aflați cum să fiți un jucător de baseball superstar și cum puteți face față persoanelor care judecă prin aceste citate Jackie Robinson.
Jackie Robinson a călcat pe urmele fratelui său mai mare pe terenul de atletism. Robinson a fost un atlet vedetă în colegiul său și a fost primul care a câștigat colegiul în patru sporturi. Călătoria lui nu a fost ușoară, deoarece s-a confruntat cu rasismul și judecata din partea societății.
Aflați mai multe despre el citind aceste citate inspiraționale pe care le-am adunat. Fii motivat de etica în muncă, succesul și moștenirea lui.
Să începem.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Hank Aaron și Roberto Clemente.

Cele mai bune citate Jackie Robinson

1. „Cea mai luxoasă posesie, cea mai bogată comoară pe care o are cineva este demnitatea lui personală.”
2. „Cum ai jucat în meciul de ieri este tot ce contează.”
3. „O viață nu este importantă decât în ​​impactul pe care îl are asupra altor vieți.”
4. „Ma omoara sa pierd. Dacă sunt un făcător de probleme și nu cred că temperamentul meu mă face unul, atunci este pentru că nu suport să pierd. Așa sunt în ceea ce privește câștigarea, tot ce mi-am dorit vreodată să fac a fost să termin primul.”
5. „Baseball-ul este ca un joc de poker. Nimeni nu vrea să renunțe când pierde. Nimeni nu vrea să renunți când ești înainte.”
6. „Peste orice altceva, urăsc să pierd.”
7. „Dreptul fiecărui american la cetățenia de primă clasă este cea mai importantă problemă a timpului nostru.”
8. „Nu cred că contează ceea ce cred, ci doar ceea ce fac.”
9. „Nu mă preocupă să-ți plac sau să nu-ți placi. Tot ce vă cer este să mă respectați ca ființă umană.”
10. „Nu este distractiv. Dar te uiți la mine, o voi termina.”
11. „Așa cum mi-am dat seama, am fost chiar cu baseball și baseball cu mine. Jocul făcuse multe pentru mine, iar eu făcusem multe pentru el.”
12. „O viață nu este semnificativă, cu excepția impactului ei asupra vieții altora.”
13. „Viața nu este un sport pentru spectatori. Dacă îți vei petrece toată viața în tribună doar urmărind ce se întâmplă, în opinia mea, îți irosești viața.”
14. „Mulți oameni s-au supărat de nerăbdarea și onestitatea mea, dar niciodată nu mi-a păsat de acceptare atât de mult cât mi-a păsat de respect.”
Citește și: Citate de baseball Citate

celebre Jackie Robinson
15. „Știu acum că visele devin realitate.”
16. „Cei mulți dintre noi care atingem ceea ce putem și îi uităm pe cei care ne ajută pe linie, trebuie să ne amintim că sunt atât de mulți alții de atras pe parcurs. Cu cât merg ei mai departe, cu atât mergem cu toții mai departe.”
17. „Suntem într-o situație de criză reală, în care de multe ori oamenii sunt refuzați la ușă.”
18. „Nu există un american în această țară gratuit până când fiecare dintre noi nu este liber.”
19. „Pentru a descoperi adevărul de astăzi și poate măreția de mâine.”
20. „Nu cred că fiecare persoană, din fiecare domeniu al vieții, poate reuși în ciuda oricărui handicap. Asta ar fi perfectiunea.”
21. „Nu-mi place să am nevoie de nimeni pentru nimic.”
22. „Dacă aș fi fost alb cu lucrurile pe care le-am făcut, nu mi-ar fi permis niciodată să ies din baseball.”
23. „Nu plec nicăieri, sunt chiar aici!”
24. „Dar când scriu aceste cuvinte acum, nu pot să stau și să cânt imnul național. Am învățat că rămân negru într-o lume albă.”
25. „Muștele pop, într-un fel, sunt doar o diversiune pentru un jucător de la baza secundă. Pământenii sunt tranzacția lui pe acțiuni.”
26. „Trăim într-o societate materialistă în care banii nu vorbesc, ci țipă.”
27. „Când joc baseball, îi dau tot ce am pe terenul de minge. Când jocul cu mingea se termină, cu siguranță nu îl iau acasă. Fetița mea care stă acolo nu ar ști diferența dintre o a treia lovitură și o minge fault.”
28. „Oricât de mult sau de puțin am știut din punct de vedere tehnic, am putut obține tot ce este mai bun din oamenii cu care am lucrat.”
29. „Căuți un negru care să nu riposteze

Citate Jackie Robinson despre gândurile și credințele sale

30. „Nu cred că eu sau orice alt negru, ca cetățean american, ar trebui să cerem ceva care este de drept al lui. Cerem să ni se ofere doar lucrurile care ne aparțin de drept și că nu căutăm altceva.”
31. „Protestul meu cu privire la locurile post-schimb a dat unele rezultate. Au fost alocate mai multe locuri pentru negri, dar mai existau secțiuni separate pentru negri și pentru albi. Cel puțin îi făcusem pe oamenii mei să realizeze că se poate realiza ceva vorbind și am sperat că vor fi mai puțin resemnați în fața unor condiții nedrepte.”
32. „Dar eu cred că ceea ce am putut să obțin a ajuns să fie pentru că ne-am lăsat în urmă. Oricât de încet ar fi dogmele trecutului.”
33. „Astăzi, Negros joacă în fiecare club din ligă mare și în fiecare ligă minoră. Cu milioane de alți negri din alte domenii ale vieții, suntem dispuși să ne ridicăm și să fim considerați pentru ceea ce credem.”
34. „Relațiile se pot schimba de-a lungul darului timpului, amintirile rămân aceleași pentru totdeauna în mintea mea.”
35. „Bănuiesc că m-ai numi independent pentru că nu m-am identificat niciodată cu un partid sau altul în politică. Îmi decid întotdeauna votul aruncând o privire cât mai atentă pe candidații și problemele actuale, indiferent de ce etichetă partidul.”
36. „Un lucru a fost pentru mine acolo pe terenul de joc să pot să-mi păstrez calmul în fața insultelor. Dar a fost altceva pentru toți acei negri care stăteau în tribune să nu reacționeze exagerat atunci când au simțit o insultă rasială sau o decizie nedreaptă.”
37. „Problema mea a fost incapacitatea de a petrece mult timp acasă. Am crezut că familia mea este în siguranță, așa că am alergat prin orice alt loc. Presupun că am avut un efect mai mare asupra copiilor altora decât pe cont propriu.”
38. „Nu pot să salut steagul. Știu că sunt un negru într-o lume albă. În 1972, în 1947, la nașterea mea în 1919, știu că nu l-am făcut niciodată.”
39. „În acele vremuri, un jucător de minge alb putea aștepta cu nerăbdare o serie de noroc sau o recompensă pentru munca grea pentru a-l aduce în proeminență sau chiar în celebritate. La ce trebuia să spere jucătorul negru
Care a fost viitorul lui

Citate Jackie Robinson despre America și cetățenie

40. „Ar face ca tot ceea ce am lucrat să nu aibă sens dacă baseball-ul ar fi integrat, dar partidele politice ar fi segregate.”
41. „Vreau ca toată lumea să înțeleagă că sunt un negru american înainte de a fi membru al oricărui partid politic.”
42. „Vă vorbesc doar ca un american care se întâmplă să fie un negru american și unul care este mândru de această moștenire. Nu cerem nimic deosebit. Cerem doar să ni se permită să concuram în mod egal, iar dacă nu suntem demni, atunci competiția, în sine, ne va elimina.”
43. „Statele Unite – și pe nedrept, mă simt – cel mai mare furnizor de violență de pe pământ.”
44. „Negrii nu caută nimic care să nu fie bun pentru națiune, precum și pentru noi înșine. Pentru ca America să fie 100% puternică – economic, defensiv și moral. Nu ne putem permite risipa de a avea cetățeni de clasa a doua și a treia.”
45. „Cred că, dacă ne întoarcem și ne verificăm dosarul, negrul a dovedit fără îndoială că am fost mai mult decât răbdători în a ne căuta drepturile ca cetățeni americani.”
46. ​​„Avem o responsabilitate socială și suntem ținuți la un standard mai înalt decât alte instituții.”
47. „Nu este o America perfectă și nu este condusă corect, dar încă ne aparține.”
48. „Dacă ar fi să aleg între sala de faimă a baseballului și cetățenia de primă clasă pentru toți oamenii mei. Aș spune cetățenie de primă clasă.”
49. „O nouă generație de republicani a preluat GOP. Este o nouă rasă care încearcă să vândă americanilor o doctrină la fel de veche ca omenirea – doctrina diviziunii rasiale, doctrina prejudecății rasiale, doctrina supremației albe.”

Citate Jackie Robinson care vă vor oferi mai multe cunoștințe despre baseball

50. „După părerea mea, baseballul este o afacere la fel de mare ca orice există. Trebuie să fie o afacere, așa cum este condusă.”
51. „Singurul lucru pe care trebuie să-l facă un manager este să aibă legătură cu jucătorii.”
52. „M-am simțit nefericit și prins în capcană. Dacă aș pleca de baseball, unde aș putea merge, ce aș putea face pentru a câștiga suficienți bani pentru a-mi ajuta mama și pentru a mă căsători cu Rachel
. Soluția la problema mea era la doar câteva zile în mâinile unui bărbat dur, perspicace și curajos, numit Branch Rickey, președintele Brooklyn Dodgers.”
53. „În toți anii mei de baseball, m-am așteptat întotdeauna să fiu schimbat. Nu mi-a plăcut niciodată ideea.”
54. „Vechii Dodgers erau ceva special, dar dintre colegii mei de echipă, în general, nu era nimeni ca Pee Wee Reese pentru mine.”
55. „În baseball sau afară, nu mai suntem dispuși să așteptăm până la ziua judecății pentru egalitate. O vrem atât aici pe pământ, cât și în cer.”
56. „M-am antrenat cu echipa, iar primul meci programat a fost cu Universitatea din Missouri. Ei au spus destul de clar armatei că nu vor juca o echipă cu un jucător negru pe ea. În loc să-mi spună adevărul, armata mi-a dat permis să merg acasă”.
57. „Când mă uit înapoi la ceea ce a trebuit să trec în baseball-ul negru, nu pot decât să mă minunez de mulți jucători de culoare care au ținut-o ani de zile în ligile Jim Crow pentru că nu au avut încotro să meargă.”
58. „Cred că a fost una dintre cele mai grozave vremuri din lume pentru a juca baseball. Televiziunea era la început. Spargerea barierei de culoare.”
59. „Baseball-ul, ca și alte sporturi, se prezintă ca o instituție sacră dedicată binelui public, dar este de fapt o afacere mare, egoistă, cu o necruțătoare pe care multe companii mari nu s-ar gândi niciodată să o afișeze.”

Citate Jackie Robinson pentru a vă oferi o perspectivă asupra experiențelor sale

60. „La începutul seriei mondiale din 1947, am experimentat o emoție complet nouă când a fost cântat imnul național. De data asta, m-am gândit, se joacă pentru mine, la fel de mult ca pentru oricine altcineva.”
61. „Bănuiesc că dacă aș putea alege unul dintre cele mai importante momente din viața mea, m-aș întoarce în 1947, pe Yankee Stadium din New York.”
62. „În timpul vieții mele, am avut câteva coșmaruri care mi s-au întâmplat în timp ce eram treaz. Unul dintre ele a fost Convenția Națională Republicană de la San Francisco, care a produs cel mai mare dezastru pe care Partidul Republican l-a cunoscut vreodată – candidatul Barry Goldwater”.
63. „Cel mai important lucru care mi s-a întâmplat în 1948, în ceea ce mă privește, este că am fost dat afară dintr-un joc pentru că am hălătit un arbitru. S-a întâmplat în Pittsburgh.”
64. „Dar dacă domnul Rickey nu m-ar fi semnat, nu aș fi jucat încă un an în liga Neagră. A fost prea greu. Călătoria a fost brutală. Din punct de vedere financiar, nu a existat nicio recompensă. A fost nevoie de tot ce faci ca să trăiești.”
65. „Sunt recunoscător pentru toate pauzele, onorurile și oportunitățile pe care le-am avut, dar întotdeauna cred că nu le voi face până când cel mai umil puști negru din cele mai îndepărtate păduri ale Americii nu o va face.”
66. „Data viitoare când merg la un film și văd o poză cu o fetiță obișnuită care devine o mare vedetă. O sa cred. Și ori de câte ori o aud pe soția mea citind basme băiețelului meu, o voi asculta.”
67. „Negrii au trebuit să învețe să se protejeze fiind cinici, dar nu suficient de cinici pentru a trânti ușa potențialelor oportunități. Trecem prin viață mergând pe frânghie pentru a preveni prea multă deziluzie.”
68. „De multe ori am vrut să mă îndepărtez când cineva mă insulta pentru culoarea pielii, dar a trebuit să mă țin. Știam că sunt un fel de experiment. Totul era mai mare decât al meu.”
69. „Nu aveam viitor cu Dodgers pentru că eram prea strâns identificat cu Branch Rickey. După ce clubul a fost preluat de Walter O’Malley, nu puteai nici măcar să menționezi numele domnului Rickey în fața lui. L-am considerat pe domnul Rickey cea mai mare ființă umană pe care am cunoscut-o vreodată.”
70. „Am mers pe norul nouă de la alegerile „HOF” și nu cred că voi ajunge vreodată. Astăzi, totul este complet.”
71. „A devenit un swellhead, un tip înțelept, un negru „uppity”. Când un jucător alb o făcea, avea spirit. Când un jucător de culoare a făcut-o, a fost „ingrost”, un parvenit.”
72. „Nu pot să cred că am făcut-o în timp ce atât de mulți frați și surori de culoare sunt înfometați, găzduiți necorespunzător, îmbrăcați insuficient, li se refuză demnitatea deoarece trăiesc în mahalale sau abia dacă beneficiază de asistență socială.”
73. „Întotdeauna i-am fost recunoscător colonelului Longley. Mi-a demonstrat că atunci când oamenii cu autoritate iau atitudine, bine poate ieși din ea.”
74. „După doi ani la UCLA, am decis să plec. Eram convins că nicio educație nu l-ar ajuta pe un negru să obțină un loc de muncă.”

Mai multe citate pe care le veți iubi pe Jackie Robinson

75. „A trebuit să lupt din greu împotriva singurătății, a abuzului și a conștientizării că orice greșeală pe care le-am făcut ar fi amplificată pentru că eram singurul negru de acolo.”
76. „Am fost naiv în ceea ce privește lungimile elaborate până la care rasiștii din Forțele Armate ar merge pentru a pune un negru vocal în locul lui.”
77. „Într-un fel, simt că sunt fiul pe care îl pierduse și el era tatăl pe care l-am pierdut.”
78. „Dodgers, pun capăt unei lungi perioade de segregare în Major League Baseball. A ajuns să fie o zi importantă nu doar în istoria baseballului, ci și în istoria unei țări.”
79. „O să fii un jucător grozav, copile.”
80. „Nu este ușor să fii un martir în domeniul relațiilor rasiale.”
81. „Cât de eficiente ar fi cererile noastre pentru o parte din acțiune dacă am negocia din forță sau din propria noastră încredere în sine decât să ne expunem cazul în rolul de cerșetor sau de cineva care strigă după caritate.”
82. „A fost o zicală populară odată că în nord, omului alb nu-i păsa cât de aproape se apropie omul negru dacă nu urca prea sus, iar în sud, omului alb nu îi păsa cât de sus Negrul urca dacă nu se apropia prea mult.”
83. „Când a depus jurământul, s-a angajat să fie președinte pentru 100% dintre oameni, iar eu l-am provocat pe președinte să demonstreze că el este președinte pentru 100% dintre oameni.”
84. „Ar trebui să rup acest trofeu în 32 de bucăți.”
85. „Presa neagră, câțiva scriitori sportivi liberali și chiar câțiva politicieni zdrobeau acele bariere ale lui Jim Crow în baseball. Nu mă așteptam ca zidurile să se prăbușească în timpul vieții mele.”
86. „Ați putea spune că am devenit profesionistă la o vârstă fragedă.”
87. „Colonelul a răspuns că nu-i păsa cum au făcut oamenii mei treaba. Era fericit că s-a realizat.”
88. „Îmi amintesc chiar și când eram băiețel, că aveam multă mândrie de mama mea. M-am gândit că trebuie să fi avut un fel de magie ca să poată face toate lucrurile pe care le-a făcut, să muncească atât de mult și să nu se plângă niciodată și să ne facă pe toți să ne simțim fericiți. Am avut dispute și dispute în familie, dar eram o unitate bine unită.”
89. „Nu-mi las gura să spună nimic în care capul meu nu poate suporta.”
90. „Suprimați și reprimați de atâția ani, aveau nevoie ca simbol de un negru victorios. I-ar ajuta să creadă în ei înșiși.”

Care dintre aceste citate v-a inspirat să vă susțineți și în ceea ce credeți

În aprilie 1947, Robinson a șocat lumea când a spart bariera de culoare. Cariera de baseball a lui Jackie a dus la desegregarea altor profesioniști ai sportului.
Devotamentul său pentru egalitate a continuat mult după ultimele sale zile în sport. Revoluția sa a fost remarcată pentru impactul asupra societății și a baseballului.
Robinson a fost o inspirație pentru mulți, în special pentru rasa sa. A realizat atât de multe în viață fără să calce pe altcineva, iar asta este cu adevărat o inspirație.
Ai primit lecții de viață din aceste citate Jackie Robinson
Care citate sunt preferatele
tale Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii.