Dacă ești un iubitor de animale și natură care este interesat de cele mai bune citate Steven Irwin, trebuie să adaugi asta în colecția ta de citit obligatoriu.
Probabil că ești familiarizat cu Steven Irwin dacă ești un ecologist sau doar un iubitor de natură în general.
În această colecție, am adunat 90 dintre cele mai bune, mai inspirate și motivaționale citate ale sale.
Stephen Robert Irwin, cunoscut în mod obișnuit ca Steven Irwin, a fost un australian care a deținut și operatorul Grădinii Zoologice din Australia.
Împreună cu soția sa Terri, Steve a găzduit serialul de televiziune „The Crocodile Hunter” – un serial documentar despre animale sălbatice care a fost difuzat la nivel internațional.
A devenit celebru în întreaga lume prin acest serial de televiziune, motiv pentru care a fost numit popular „Vânătorul de crocodili”.
Să le verificăm.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate de ghepard și citate de leu.

Cele mai bune citate Steve Irwin

1. „Crocodilii sunt simpli. Ei încearcă să te omoare și să te mănânce. Oamenii sunt mai duri. Uneori ei pretind că sunt mai întâi prietenul tău.”
2. „Slujba mea, misiunea mea – motivul pentru care am fost pus pe această planetă – este să salvez fauna sălbatică. Și îți mulțumesc că ai venit cu mine. Da, hai să-i luăm!”
3. „Dacă putem învăța oamenii despre fauna sălbatică, ei vor fi atinși. Împărtășește-mi viața sălbatică. Pentru că oamenii vor să salveze lucrurile pe care le iubesc.”
4. „Mesajul este simplu – iubește-ne și conservă viața sălbatică.”
5. „Cred că cea mai mare problemă a noastră este aceeași cea mai mare problemă cu care se confruntă întreaga lume și aceasta este distrugerea habitatului.”
6. „Nu mă tem să-mi pierd viața — dacă trebuie să salvez un koala, un crocodil, un cangur sau un șarpe, prietene, îl voi salva.”
7. „Tot ce trebuie să faci în viață este să fii pasional și entuziast și vei avea o viață minunată.”
8. „Nu deținem planeta Pământ, îi aparținem. Și trebuie să o împărtășim cu animalele noastre sălbatice.”
9. „Am un mesaj pentru fanii mei. Orice vrei să faci în această lume, este realizabil. Cel mai important lucru pe care l-am găsit, pe care poate l-ai putea folosi, este să fii pasionat și entuziast în direcția pe care o alegi în viață și vei fi un câștigător.”
10. „Cred că utilizarea durabilă este cea mai mare propagandă în conservarea faunei sălbatice în acest moment.”
11. „Sunt optimist la nivel global. Atâția oameni de știință lucrează frenetic la repararea planetei noastre.”
12. „Cred că educația înseamnă să fii entuziasmat de ceva. Vederea pasiunii și a entuziasmului ajută la transmiterea unui mesaj educațional.”
13. „Aici se află problema noastră. Dacă nivelăm atât de mult pământ pentru a cultiva orez și orice altceva, atunci niciun alt animal nu ar putea trăi acolo, cu excepția unor specii de insecte dăunătoare. Ceea ce este foarte regretabil.”
14. „Unde locuiesc eu, dacă cineva te îmbrățișează, e din inimă.”
Înrudit: Citate Jane Goodall Citate

inspiraționale și motivaționale Steve Irwin

15. „Frica mă ajută să nu greșesc, dar fac multe greșeli.”
16. „Născut un războinic cu animale sălbatice, mor un războinic cu animale sălbatice.”
17. „Tatăl meu m-a învățat din cele mai tinere amintiri din copilărie prin aceste legături cu oamenii aborigeni și tribali că trebuie să protejezi întotdeauna statutul sacru al oamenilor, indiferent de trecut.”
18. „Câmpul meu este cu prădători de vârf – de aici crocodilii tăi, șerpii tăi, păianjenii tăi.”
19. „Sunt numit un drogat de adrenalină la fiecare minut și sunt bine cu asta.”
20. „S-ar putea să aibă foarte mult de-a face cu asta, dar știi, probabil că nu manifest frică, dar sufăr de frică ca toți ceilalți.”
21. „Cred că drumul meu s-ar fi întors întotdeauna la sau m-ar fi adus la fauna sălbatică.”
22. „Este pur și simplu grozav! Ești norocos în viața ta să fii într-o poziție suficient de bună pentru a ajuta pe cineva.”
23. „Mulți oameni care lucrează cu animale sălbatice își satisfac propriile ego-uri. Și nu prea sunt de acord cu asta. Ceea ce fac este să intru frumos și aproape de animal pentru a-l face să arate bine.”
24. „Scopul meu în această lume este să fac să arate bine acel șarpe maro, acel crocodil, acel koala, acel păianjen cu spatele roșu, acea văduvă neagră. Cu asta mă ocup.”

Citate Steve Irwin despre crocodili și șerpi

25. „Luați, de exemplu, crocodilul, animalul meu preferat. Există 23 de specii. Șaptesprezece dintre aceste specii sunt rare sau pe cale de dispariție. Sunt pe cale de ieșire, indiferent ce face sau spune cineva, știi tu.”
26. „Primul crocodil pe care l-am prins vreodată a fost la vârsta de nouă ani și a fost o salvare.”
27. „De când eram copil — din această casă, am fost afară să salvez crocodili și șerpi. Mama și tatăl meu erau foarte pasionați de asta și am avut norocul să merg împreună.”
28. „Când a izbucnit conflictul din Timorul de Est — când au câștigat independența, miliția a ucis o mulțime de oameni din Timor de Est. Și totemul lor sacru este crocodilul. Ei cred că insula lor este de fapt un crocodil solidificat, așa că are statut sacru.”
29. „M-am născut și am crescut cu crocodili — sunt o bucată de tort. Dar copiii sunt atât de imprevizibili.”
30. „Totul este despre pericolul perceput. În fața acelui crocodil eram în control complet. Control absolut și complet. Aceasta este profesia mea.”
31. „Aș fi considerat un părinte rău dacă nu mi-aș învăța copiii să fie pricepuți la crocodili pentru că ei locuiesc aici, trăiesc pe teritoriul crocodililor.”
32. „Îmi provoacă o mare durere și anxietate să provoc teamă acestui biet crocoș bătrân, dar fără mine, el și sălbăticia lui ar avea de suferit.”
33. „Pentru că atunci când lovesc, poate fi atât de repede încât, dacă se află în raza de acțiune, ești mort, ești mort în urmele tale. Iar capul lui cântărește mai mult decât corpul meu, așa că e groaznic!”
34. „Atitudini medievale precum „singurul rechin bun este unul mort”, „singurul rechin bun este un rechin mort”, „există un șarpe, repede, ucide-l.”
35. „Știi, poți atinge. un băț de dinamită, dar dacă atingi un șarpe veninos, acesta se va întoarce și te va mușca și te va ucide atât de repede încât nici măcar nu e amuzant.”
36. „Nu, șerpii nu sunt o problemă. Aș merge în orice țară, oriunde, în orice șarpe, nu este o problemă.”
37. „Probabil că am salvat viețile a mii de oameni cu mesajul meu educațional despre mușcăturile de șarpe – cum să ocolesc orice veninos.”
38. „Șerpii sunt doar foarte instinctivi pentru mine. M-am jucat cu șerpi de când pot să merg. Nu contează unde sau ce este, de la cel mai mare la cel mai veninos.”
39. „Am lucrat cu mai mulți șerpi periculoși decât oricine din lume și nu am fost niciodată mușcat. Este un cadou.”

Citate Steve Irwin despre natură, viață sălbatică și conservare

40. „Dacă ne salvăm locurile sălbatice, în cele din urmă ne vom salva pe noi înșine.”
41. „Fiecare cent pe care îl câștigăm de la Crocodile Hunter merge direct înapoi în conservare. Fiecare cent.”
42. „Dacă nu poți entuziasma oamenii în privința faunei sălbatice, cum îi poți convinge să iubească, să prețuiască și să protejeze fauna noastră și mediul în care trăiesc

43. „Adevărul este că nu vom salva niciodată animale sălbatice ucigând-o. ”
44. „Vreau cea mai curată apă, cel mai proaspăt aer și animale sălbatice din abundență. Dar, mai ales, vreau un viitor pentru copiii noștri.”
45. „Așadar, tactica mea în ceea ce privește conservarea prădătorilor de vârf este de a excita oamenii și de a-i duce acolo unde trăiesc.”
46. ​​„Noi, oamenii, mai avem încă un drum lung de parcurs pentru a învăța să trăim în armonie cu mediul nostru și cu fauna sălbatică.”
47. „Fiecare zi din viața noastră implică educația faunei sălbatice.”
48. „Acum mai mult ca oricând, cu toții devenim mai conștienți de necesitatea de a conserva prețioasa noastră moștenire vie.”
49. „Trebuie să învățăm, să răspândim cuvântul, Evanghelia vieții sălbatice.”
50. „Cred cu sinceritate că există loc pentru tăierea copacilor pentru pădure și pășunat, astfel încât să putem mânca cu toții. Toată lumea trebuie să facă compromisuri.”
51. „Cred că fauna sălbatică este ca un magnet și este ceva pe care nu-l pot ajuta.”
Citate Steve Irwin despre educație și despre salvarea animalelor
52. „Da, sunt un căutător de senzații tari, dar crikey, educația este cel mai important lucru.”
53. „Dar mi-am pus viața în pericol pentru a salva animalele.”
54. „Dacă putem face oamenii entuziasmați de animale, atunci prin crikey, este mult mai ușor să le salvezi.”

Citate Steve Irwin despre animale și cruzime
împotriva animalelor
55. „Da, din anumite motive papagalii trebuie să mă muște. Asta e treaba lor. Nu știu de ce. Aproape că mi-au smuls nasul. Am avut niște mușcături foarte urâte de papagal.”
56. „Și am încetat să mănânc ton până când plasele de ton nu vor mai ucide zeci de mii de delfini în fiecare an.”
57. „Singurele animale cu care nu mă simt confortabil sunt papagalii, dar învăț pe măsură ce merg. Sunt din ce în ce mai bine la ei. Chiar sunt.”
58. „Există încă țări care ucid delfini pentru a fi folosiți ca momeală pentru crabi!”
59. „Am un respect profund pentru papagali. Oricât de înzestrați sunt cu toate celelalte animale sălbatice, papagalii au această dorință ciudată de a mă ucide. Nu sunt sigur de ce, dar sunt ca criptonitul meu!”
60. „Nu încetează să mă uimească cât de cruzi sunt unii oameni. Crezi că oamenii ar fi atât de nemiloși și de chinuitori dacă peștii și rechinii ar plânge ca bebelușii când au simțit durere

61. „De exemplu, în timp ce citești acest paragraf, balenele și delfinii noștri încă mor de moarte dureroasă.”
62. „Cred că a sosit momentul în care dacă nu introducem animale în inimile oamenilor, ele vor dispărea.”

Citate Steve Irwin despre Australia

63. „Sunt un australian mândru — un australian foarte, foarte mândru.”
64. „Știi, eu sunt australian și avem cel mai prost simț al umorului. Suntem cruzi unul cu celălalt.”
65. „Australia are una dintre cele mai grave rate de dispariție a mamiferelor din lume.”
66. „Da, cred că este un dezastru absolut faptul că Australia, guvernul, a permis sacrificarea cangurii.”
67. „Prima regulă pe care o înveți când intri la Grădina Zoologică din Australia – când intri în această unitate familială, este să-ți lași ego-ul pe ușa din spate.”
68. „Din punct de vedere statistic, există o singură moarte umană legată de crocodili pe an în toată Australia.”

Citate amuzante Steve Irwin

69. „Ești mult mai sigur când ai de-a face cu crocodilii și șerpii cu clopoței din vest decât cu directorii și producătorii și cu toți acei rechini din clădirea mare MGM.”
70. „Crikey înseamnă gee whiz, wow!”
71. „Și acel sunet neobișnuit de târâit este de fapt apelul de împerechere al celor rar – oh, este doar un jucător de oboi.”
72. „Dacă mi se întâmplă vreodată ceva, oamenii vor spune: „Știam că un crocodiș îl va lua!”

Citate Steve Irwin despre filmări

73. „Să aud oamenii spunând că a fost o cascadorie publicitară, că sunt exact ca Michael Jackson, ei bine, mă lasă în lacrimi. Îmi face rău de stomac să fiu comparat în acest fel.”
74. „Când vorbesc cu camera, prietene, nu este ca și cum aș vorbi cu camera. Vorbesc cu tine pentru că vreau să te împodobesc și să te arunc chiar acolo cu mine.
75. „Există o mulțime de cercetări în culise pe care nu le vezi, dar am un instinct pe care tatăl meu l-a cultivat de când m-am născut. Am fost foarte norocos atunci.”
76. „Deci acum, ceea ce se întâmplă este că camerele mă urmăresc și surprind exact ceea ce fac de când eram copil. Abia acum avem o echipă de… știi, ca 73 dintre noi, și a depășit asta.”
77. „Convingerea mea este că ceea ce apare la televizor este o surprindere a entuziasmului meu și a pasiunii mele pentru animale sălbatice.”
78. „Am evoluat de la a ne așeza pe trepiedele noastre și a filma filme cu animale sălbatice ca și cum ar fi fost filmate istoric, ceea ce nu funcționează pentru noi.”
79. „Am sângerat mult. Am fost lovit peste față. Nu am putut filma timp de șapte zile. Am fost lovit, lovit, sub apă, peste față. Am terminat filmul, am urcat în barcă și a început să iasă sânge.”
80. „Regula mea numărul unu este să țin acea cameră în funcțiune. Chiar dacă este tremurând sau ușor defocalizat, nu dau o ruptură. Chiar dacă un aligator bătrân mă mestecă, vreau să cobor și să spun: „Crikey!”. chiar înainte de a muri. Acesta ar fi supremul pentru mine.”
81. „Indiferent unde mergi și ce faci în America, pornești televiziunea și te confrunți cu violența.”
82. „Vânătoarea științifică de balene și alte minciuni vor fi expuse și vor deveni atrocități ale trecutului.”

Mai multe Citate Steve Irwin

83. „Vezi, l-am văzut întotdeauna pe Jacques Cousteau ca pe un erou, amice. El este o legendă, ca tatăl meu, doar o legendă. Și așa că ceea ce a făcut pentru conservare în anii ’60 până în anii ’70 a fost pur și simplu fenomenal.”
84. „Nu am nicio problemă să dau donații, dar îmi place să văd banii mei merg la treabă.”
85. „Cred că fiecare persoană din lume trebuie să facă compromisuri.”
86. „Am această soție care este atât de incredibil de inteligentă și de puternică încât cred că, între noi, vom trece peste asta.”
87. „Pentru mine, povestea este puterea voluntarilor.”
88. „A trebuit să sar din avion și să sar într-un avion pe aerodromul stației ranger, să zburam drept în jos și să cobor din avion la ceremonia de premiere.”
89. „Ceea ce a făcut televiziunea este că mi-a dat o piatră de temelie pentru a ajunge în alte țări și destinații cu adevărat sălbatice din această lume, la care poate că ar fi trebuit să mă chinui să ajung.”
90. „Nu am absolut nicio problemă cu ego-ul meu sau cu ego-ul personalului meu.”

Ce impact ți-au adus aceste citate de Steven Irwin
Atât oamenii, cât și animalele au nevoie de adăpost pentru a supraviețui pe această planetă. Pe lângă hrană, adăpostul este și una dintre nevoile noastre de bază.
Steve Irwin a arătat atât de multă pasiune pentru animale și conservarea faunei sălbatice. Chiar dacă i-a costat viața, el a arătat lumii ce adevărat pasionat de ecologist și conversațional este prin seria de documentare pe care a filmat-o. El vrea ca oamenii să aibă grijă și să iubească nu doar planeta pe care trăim, ci și animalele, în special pe cele sălbatice.
Pasiunea lui Irwin ne deschide ochii – ar trebui să învățăm cum să avem grijă de mediul înconjurător, atât de plante, cât și de animale. S-ar putea să nu știm niciodată ce fel de mediu vor fi copiii noștri în viitor dacă nu ne pasă de el. Trebuie să acționăm înainte de a fi prea târziu.
Ai învățat ceva și de la Steven Irwin
Care este citatul tău preferat de Steven Irwin
. Vă rugăm să adăugați în secțiunea de comentarii.