Pătrundeți-vă în această colecție de cele mai bune citate Saweetie pentru a obține o privire asupra lucrurilor pe care trebuie să le stăpâniți pentru a obține succesul în viață!
Un lucru vital necesar pentru a-ți îndeplini visele este să recunoști ceea ce ai o pasiune. Iar pentru Saweetie, ea știa că muzica și moda erau lucruri care o pasionase încă de la 14 ani.
Nu i-a fost ușor să se ridice în vârf, dar a câștigat în sfârșit recunoașterea de care avea nevoie odată cu lansarea single-ului ei. , Fata înghețată.
Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre prin ce a trebuit să treacă pentru a trăi viața pe care și-a dorit-o, asigurați-vă că citiți lista noastră completă de mai jos.
Începe să citești aici!
Și nu uitați să consultați aceste citate Doja Cat și citate Cardi B.

Cele mai bune citate Saweetie
1. „Pentru a fi o icoană, trebuie să fii îndrăzneț. Cum definesc îndrăzneala
Ieșirea în afara zonei tale de confort.”
2. „Știu unde vreau să ajung. Sunt gata să plec și sunt gata să învăț. Sunt gata să construiesc și sunt gata să-mi stabilesc longevitatea.”
3. „În cele din urmă m-am hotărât să dau toată muzica. Dacă nu mergea și trebuia să mă mut acasă, bine. A trebuit să-i dau 100% mai întâi.”
4. „Este important ca femeile să aibă spatele reciproc. Aș dori ca eticheta mea să ofere femeilor resursele de care au nevoie pentru a înflori.”
5. „Cu multă atenție vin criticile, dar voi accepta asta. Îmi ating toate obiectivele pe care mi le-am propus, așa că nu poți spune nimic rău despre asta.”
6. „Mi-aș dori să pot fi mai lipsită de griji. Am crescut repede.”
7. „Experiențe prin care trec – tot ce auzi în versurile mele este real. Bun sau rău, iau totul și le pun pe microfon.”
8. „Cu siguranță simt că oamenii ar trebui să continue să fie ceea ce sunt. Atâta timp cât rămâi fidel cu cine ești, asta este foarte important.”
9. „Oamenii m-au încadrat într-o „fată drăguță cu adepți care rapează”, dar cred că proiectul meu și munca vorbesc de la sine.”
10. „Fac muzică pentru ca oamenii să se relaționeze și să se conecteze cu mine. Vreau să apelez la diferite emoții.”

Citate celebre Saweetie

11. „Deși aveam eticheta de a fi „fata drăguță rapper cu mulți adepți”, pur și simplu am încălcat regulile.”
12. „Salut criticile. Vin dintr-o… N-aș spune rău, dar trebuie să ai pielea dură pentru a fi în familia mea.
13. „Sunt o persoană foarte competitivă – am crescut făcând sport, așa că provocarea de a mă îmbunătăți mereu este ceva care îmi place.”
14. „Dacă publicul nu primește ceea ce spui, oamenii pot începe să-ți construiască brandul.”
15. „Cu toții ne dorim să fim identificați ca cineva cool și m-am luptat să repet de unde sunt și moștenirea mea înainte. Face parte din durerile de creștere. Dar când oamenii văd că sunt mândru de ceea ce sunt – și sunt și ei ceea ce sunt – îi face mândri. De aceea încerc să reprezint partea mea asiatică și cea neagră.”
16. „Întreținerea ridicată înseamnă multă grijă. Relațiile mele sunt de mare întreținere, corpul meu este de mare întreținere, iar sufletul meu este de mare întreținere. Îmi pasă foarte mult de prietenii și familia mea; mănânc bine; Mă rog mult. Așadar, se pare că îmi pasă foarte mult de relațiile mele cu familia, prietenii, corpul și sufletul meu.”
17. „Dacă asculți cu adevărat, există o mulțime de mesaje ascunse în melodiile mele.”
18. „Asta este cel mai enervant – când oamenii din această industrie se comportă de parcă nu mă cunosc. Și o spun într-un mod în care poți simți pur și simplu că este umbră.”
19. „Cea mai rea târfă cu o diplomă.”
Citește și: Citate Summer Walker, Citate SZA Citate

Saweetie pentru a te inspira
20. „Trebuie să fii tu însuți fără scuze. Odată ce am putut să fiu mândru de mine, a apărut foarte clar în muzica mea.”
21. „Doreau să fiu artist nu a dispărut niciodată. Știam că indiferent de ce altceva am încercat să urmăresc, pasiunea mea a fost întotdeauna aceea.”
22. „Nu vreau să fiu super serios dar vreau să mă distrez cu platforma mea. Vreau să ating oamenii, vreau să fiu identificabil și să le spun fetelor că poți să mergi la facultate și să urmărești ceea ce îți dorești după aceea.”
23. „La început, am profitat de orice ocazie pentru că eram atât de hotărât să-mi fac numele și muzica. Poți să-ți dormi, dar sincer, și creierul tău are nevoie de o pauză și atât de mulți oameni uită asta.”
24. „Creșterea cu o casă plină de femei și să le văd că arată bine, indiferent de ce se îmbracă în fiecare dimineață, m-a inspirat să arăt eu însumi.”
„Cu siguranță vin dintr-o linie de femei puternice. Nu este doar ca mama și bunica mea, 25. ci și mătușile mele.”
26. „Programul meu este foarte încărcat, dar când am timp să stau și să mă gândesc la toate lucrurile grozave care mi s-au întâmplat, este pur și simplu uimitor.”
27. „Vreau să încurajez artiștii care nu au reușit să spună că social media este adevărul. Am făcut de la Instagram să am cea mai adăugată melodie la radio.”
28. „Motivează-mă, sunt o stare de spirit reală.”
29. „Multe femei mă adresează și îmi spun că muzica mea le-a dat curajul și încrederea să se despartă nu de orice iubit, ci de o relație nesănătoasă.”
Citește și: Citate Young MA, Citate Trina Citate

Wise Saweetie despre viață

30. „A fi femeie într-o industrie dominată de bărbați este uneori dificil. Am primit oameni care s-au oferit să mă ajute, dar este greu să știu în cine să am încredere.”
31. „Cred că pentru că am fost la școală și pentru că sunt elev, sunt atât de deschis și sunt un burete și vreau doar să învăț totul pentru a mă asigura că totul este perfect.”
32. „Am trecut de la a fi hustler, a lucrat la diferite locuri de muncă la a închiria camere de pe Craigslist și pur și simplu nu am fost fericit.”
33. „Bunica mea mi-a spus că pentru a fi bogat ai nevoie de cel puțin șapte fluxuri de venit, așa că acesta este scopul meu. Am o familie mare. Vreau să am grijă de toată lumea.”
34. „Îmi place viața pe care o am acum, dar îmi place și să fac lucruri obișnuite. Nu pot să trag la club și să nu mai stau afară. Nu pot fi la masa nimănui. O imagine sau un videoclip poate deveni viral și poate fi interpretat greșit.”
35. „Cu rețelele sociale, paznicii sunt adepții noștri. Mi-a deschis atât de multe uși nu numai din punct de vedere muzical, ci și din punct de vedere al modului.”
36. „A trebuit să muncesc mult. Făceam videoclipuri pe YouTube, dar nu am primit prea multă dragoste. Cum îmi câștig viața din rap când nimeni nu mă cunoaște , m-
am cam descurajat. Dar munca grea îi închide pe oameni.”

Citate Saweetie despre modă și stil
37. „Întotdeauna mi-am dorit să aduc ceva nou la masă și să fac haine pentru femei unde se simt frumoase.”
38. „Moda a fost întotdeauna importantă pentru mine. Cred că stilul este important și ceea ce îmi place la stilul meu este că totul se bazează pe starea mea de spirit.”
39. „Este tare să intri în simplitatea modei, dar sunt o persoană foarte colorată.”
40. „Am marca mea Icy; așa că într-o zi, când voi avea timp, îmi voi crea propria linie de modă.”

Citate Saweetie pentru a vă oferi o perspectivă asupra carierei și spectacolelor ei

41. „Îmi place pur și simplu să-mi văd publicul în direct și, de asemenea, îmi place să văd colegii mei cântând pentru că mă inspiră să fiu și un interpret mai bun.”
42, „Conținutul este ceea ce este foarte important și oamenii vor să te vadă cântând înregistrările tale. Asta are un impact mai puternic.”
43. „Ar trebui să fiți fericiți pentru mine. E amuzant, în comparație cu semenii mei, catalogul meu nici măcar nu este atât de mare, dar tot căpăt multă notorietate pentru că piesele mele merg foarte bine. Muncesc din greu și mă ocup de propriile mele afaceri și încerc să fac ceva care mă pasionează foarte mult.”
44. „Ceea ce îmi place la publicul meu este că este extrem de divers în ceea ce privește etniile și vârstele care apar.”
45. „După ce am absolvit, nu am avut resursele să merg la studio, motiv pentru care m-am dus apoi pe rețelele de socializare.”
46. ​​„Simt că un EP este pentru antrenament și un album este jocul.”
47. „Și sunt atât de nervos acum când nu este spectacolul meu, de parcă nu aș fi capul de afiș, pentru că știu că acei fani sunt acolo pentru un alt artist. Mulți oameni s-ar putea să nu cunoască un artist viitor, dar am ajuns să îmi placă acele spectacole pentru că, dacă pot controla o mulțime care nu mă cunoaște, îmi fac treaba ca animator. Trebuie să mă ridic la înălțime.”
48. „Sunt genul de persoană în care mă voi ocupa de orice pentru că îmi place atât de mult să lucrez.”
49. „Luceam trei locuri de muncă și mergeam la școală cu normă întreagă. Eram cu adevărat nefericit și mi-am spus: „Nu ești această fată”. Sună ciudat, dar mi-aș spune: „Ești o fată înghețată”. Sunt o persoană încrezătoare, dar aceasta a fost prima dată când am experimentat nesiguranță și o stimă de sine scăzută.”
50. „Când ești un student la colegiu interesat de muzică, îi auzi pe toți acești rapperi vorbind despre abandonul școlar. Pentru mine, când am auzit pe cineva ca J. Cole rapând despre școală și să rămână la școală, m-a inspirat să continui.”

Citate Saweetie despre muzica și creativitatea ei

51. „Știu că un beat este bun pentru mine atunci când pot să încep să rap. De obicei, îmi este greu să fac asta.”
52. „Freestyling-ul mă ajută să înfățișez emoția pe care o simt chiar acolo, în loc să o scriu acasă și să trebuiască să o adaug.”
53. „Am încetat să ascult multă muzică pentru că am vrut să devin mai confortabil cu ceea ce sună în mod natural.”
54. „Mai ales ca artist, libertatea creativă pe care o avem ne face ceea ce suntem. Suntem ființe umane – o să ne încurcăm uneori.”
55. „Mi-aș descrie muzica ca fiind foarte sinceră. Pur și simplu rap despre mine, și nu într-un mod narcisist. Simt că am o poveste de spus.”
56. „Obișnuia îmi lua foarte mult timp și nu puteam să scriu în studio pentru că simțeam că era multă presiune pentru a fi perfect. Cu cât colaborez mai mult cu alți artiști, cu atât îmi dau seama că a fi în studio înseamnă să prind o atmosferă.”
57. „Scrieam deja poezie, așa că am trecut de la a scrie poezie a capella la a scrie peste ritmuri și a fost mult mai interesant pentru mine în acest fel.”
58. „În perioada în care eram în liceu, o mulțime de rapperi ieșeau cu mixtape cu ei rapând peste instrumentale altor oameni, în special Young Money.”
59. „Dacă vreau să mă ascult la fel de mult cum vreau să ascult pe Drake sau pe Beyonce, simt că este un semn bun.”
60. „Am întâlnit producători care au vrut să petreacă după ce am lucrat, iar când am refuzat, nu m-au lăsat să mă întorc să lucrez din nou. Aș fi avut mult mai multe oportunități dacă aș fi cedat. Dar nu s-a simțit niciodată corect. Întotdeauna am simțit că voi avea succes și nu am vrut să-mi compromit moralitatea.”

Citate Saweetie care sunt pline de dragoste și dulceață

61. „Simt că partenerul tău ar trebui să-ți susțină. Relația ar trebui să fie sănătoasă; ar trebui să fie distractiv.”
62. „Simt că cresc și mă maturizez datorită lui – nu muzicii, nu Saweetie, ci Diamonte. Nu știu cum aș fi ca persoană dacă nu l-aș fi întâlnit niciodată.”
63, „Pentru toate fetele mele care își caută tipul, asigură-te că este sănătos și asigură-te că oricine ar fi, te face să fii mai bun.”
64. „Eu sunt o persoană interesantă, el este o persoană interesantă, așa că ne inspirăm unul pe altul.”

Citate și versuri interesante ale lui Saweetie din melodiile ei de succes

65. „Niciodată nu trăiesc confortabil, am multe obiective de îndeplinit.”
66. „Facem clic ca doi prieteni vechi, da, sunt niște rahaturi pe care nu le pot descrie.”
67. „Lista mea de dorințe este prea mare pentru lucrarea ta. Nu se potrivește, de aceea primesc propriile mele cadouri.”
68. „El sălbaticul tuturor, el cel pe care îl numesc partenerii săi. Faceți rahat drept atunci când fac rău.”
69. „Visul meu este ca un copil și îmi iau toată custodia.”
70. „Nu este un PlayStation, așa că nu te juca cu mine.”
71. „B*tch, mă descurc mai mult decât bine, primesc bani tot timpul. Sunt sute în minte, am niște bani, asta este al meu.”

Mai multe citate Saweetie pentru a o cunoaște mai bine

72. „Este o nebunie pentru că „Icy Girl” a apărut când eram într-un loc întunecat, dar am făcut-o pentru a mă motiva. A fost un fel ca imnul meu pentru a-mi ridica moralul.”
73. „Îmi doresc să fac muzică de la 14 ani, dar așa cum mi-a plăcut întotdeauna să țin discursuri și îmi place să vorbesc cu oamenii, așa că mi-am spus că poate pot fi prezentator de știri.”
74. „Am cântat în liceu pentru Luna istoriei negre la un spectacol de talente, dar în afară de asta, nu aveam resursele pentru a cânta, așa că mi-am petrecut timpul când eram adolescent scriind muzică.”
75. „Primesc extensii, dar când încep să devină pete, mă duc să cumpăr gene firave și le tai. Le pun acolo unde sunt golurile atunci când nu am timp să o umplu.”
76. „Am crescut vopsindu-mi părul cu Kool-Aid. Obișnuiam să-mi schimb părul în fiecare zi doar pentru a mă face să arăt și să mă simt bine.”
77. „Am crescut în jurul Golfului, dar mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului în Hayward și mi-a plăcut. Era o comunitate de apartamente foarte mare, era o grămadă de copii.”
78. „În mod obișnuit, sunt încântat de evenimentele mele și când pot să-mi dau o pauză tenului, o fac.”
79. „Îmi place să arate natural, să fie neted, plin de rouă, strălucitor. Îmi place ca sprâncenele mele să arate frumos și îmi place luciul de buze. Acest lucru este esențial pentru aspectul Saweetie.”
80. „Bunica mea obișnuia să-mi spună „Dragă” și mi-a plăcut foarte mult.”

Ți-a arătat Saweetie cât de importantă este pasiunea de a trăi o viață fericită și împlinită

Există atât de multe căi și platforme care te pot ajuta să ajungi la faima în lumea noastră de astăzi
Dar, deși multe platforme sunt disponibile pentru oameni, obținerea succesului nu este ceva care se va întâmpla peste noapte.
De când era o fată tânără, Saweetie și-a dorit să fie o vedetă, dar i-au trebuit ani să aibă faima la îndemână. De aceea, ea recunoaște puterea rețelelor sociale și a altor platforme online de a ajuta alți artiști aspiranți ca ea. Dar, chiar dacă se poate pretinde că și-a atins celebritatea prin viralitate, pentru Saweetie, este mai mult decât să fie virală.
Prin cuvintele și versurile ei, ea ne reamintește că succesul nu va veni doar prin așteptare. Amintește-ți că trebuie să acționezi în direcția obiectivelor tale și să nu te oprești niciodată, indiferent de obstacol cu ​​care te confrunți.
Ești un fan al lui Saweetie
Care citate sunt preferatele
tale Comentează-ți părerile mai jos!