Dacă aveți nevoie de câteva citate pentru a vă readuce pe drumul cel bun și pentru a vă împinge spre obiectivele dvs., aceste citate Snoop Dogg sunt perfecte pentru dvs.!
Snoop Dogg, unul dintre cei mai emblematici rapperi ai tuturor timpurilor, este adesea asociat cu muzica și cultura anilor 1990. Snoop Dogg a avut o carieră lungă și de succes ca rapper, dar s-a aventurat și în actorie. A lansat 13 albume și a lucrat cu o gamă largă de artiști, printre care Justin Bieber, Pharrell Williams și Stevie Wonder.
Cu o carieră de peste două decenii, nu există nicio îndoială că Snoop Dogg are multe lucruri de împărtășit despre viață. Așadar, dacă sunteți interesat, consultați această compilație cu cuvintele sale cele mai inspirate și înțelepte!
Începe aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Jay-Z și citate 50 Cent.

Cele mai bune citate Snoop Dogg
1. „Nu primești respect dacă nu meriți.”
2. „Dacă este vorba despre răsturnarea hamburgerilor la McDonald’s, fii cel mai bun flipper de hamburgeri din lume. Indiferent ce faci, trebuie să-ți stăpânești meșteșugul.”
3. „Împinge-te, când te ridici deștept în capul tău, abilitățile tale vor cădea la locul lor.”
4. „Trebuie să te întorci mereu în timp dacă vrei să mergi înainte.”
5. „Adevărul este că adevărul va ieși la iveală. Adevărul va ieși la iveală când va fi timpul.”
6. „Uneori o pierdere este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Te învață ce ar fi trebuit să faci data viitoare.”
7. „Vor fi suișuri și coborâșuri, zâmbete și încruntări.”
8. „Nu există așa ceva ca să pierzi contactul. Poți să mă scoți din ghetou, dar nu poți să scoți ghetoul din mine.”
9. „Fii propriul tău lider, fii propriul tău sine, ieși din umbra mea și fii propria ta persoană.”
10. „S-ar putea să nu ai o mașină sau un lanț mare de aur, rămâi fidel cu tine însuți și lucrurile se vor schimba.”
11. „Nu știi unde mergi decât dacă știi de unde vii.”
12. „De aceea am atât de succes pentru că pacea este principalul meu lucru, nu e vorba de bani. Este vorba despre a te asigura că toată lumea se distrează bine și iubește, trăiește și se bucură de viață.”
13. „Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată este să fii tu însuți. Rămâneți fideli cine sunteți și ceea ce reprezentați și veți ajunge departe în viață.”
14. „Să te așezi cu oameni cu care ai o neînțelegere este un pas mare. Arată că nu ai ură în inima ta și chiar vrei să o rezolvi.”
15. „Ceea ce încerc să împing și să promovez este pacea în întreaga industrie muzicală.”

Citate celebre Snoop Dogg

16. „Ei bine, hip-hop-ul este ceea ce face lumea să se învârtă.”
17. „Trebuie să fii cine ești când ești.”
18. „Dacă călătoria este mai mare, atunci trebuie să cumpărați.”
19. „Fă ceea ce inima ta spune că este corect.”
20. „Cu cât ai mai multe informații, cu atât vei fi mai bun.”
21. „Mesajul va ajunge mereu. A fi capabil să vorbesc este un mesaj în sine.”
22. „Cu cât este mai medicat, cu atât mai dedicat.”
23. „Oamenii care nu mă cunosc sunt atât de negativi în privința mea. Când în sfârșit mă întâlnesc, schimbă acel negativ într-un pozitiv.”
24. „Oricand ești cu cineva, devii o reflectare a acelei persoane.”
25. „Așa facem noi în comunitatea Neagră; le dăm înapoi oamenilor care ne-au făcut ceea ce suntem. Nu uităm niciodată asta.”
26. „Egalitatea înseamnă realizare: cine realizează cel mai mult este tratat cel mai egal.”
27. „Mă mișc cu timpul. Indiferent ce s-ar întâmpla în timp, eu sunt.”
28. „Nu rapesc, vorbesc. Este doar o conversație între mine și tine.”
29. „Spun adevărul. Și știu despre ce vorbesc. De aceea sunt o amenințare.”
30. „Multor oameni le place să te păcălească și să spună că nu ești deștept dacă nu ai fost niciodată la facultate, dar bunul simț stăpânește peste tot. Asta am învățat din vânzarea de crack.”
Citește și: Citate Tupac, Citate Eminem Citate

Snoop Dogg pentru a menține dragostea vie
31. „Dragostea rămâne neapreciată de multe ori, dar tot trebuie să o dai în continuare.”
32. „Vreau să fiu iubit cât sunt aici și singura modalitate de a obține dragoste este să dau dragoste.”
33. „Libertatea mea este despre a trăi. Este vorba de a răspândi mai multă iubire. Chiar dacă am fost întotdeauna o persoană pașnică și iubitoare, muzica mea uneori nu reflecta asta. Dar acum e diferit. Muzica mea reflectă felul în care mă simt.”
34. „Uneori, dacă ești norocos, vine cineva în viața ta care va ocupa un loc în inima ta pe care nimeni altcineva nu îl poate umple, cineva care este mai strâns decât un geamăn, mai cu tine decât propria ta umbră, care devine mai adânc sub pielea ta decât sângele și oasele tale.”
35. „Nu te supăra fată, așa se întâmplă. Nu vă iubesc sape, am ieșit pe ușă.”
36. „Mulți oameni nu știu că îmi place să iubesc. Să am un alt fel de mască pe mine în care oamenii simt că nu sunt o persoană iubitoare. Iubesc doar să iubesc, iubesc totul și pe toată lumea, sunt despre pace, care este spiritul meu.”

Citate Snoop Dogg despre muzică și cariera lui

37. „Îmi place să fac muzică și mă îndrăgostesc de a face discuri, așa că e ca și cum ai avea două prietene. Dar mă descurc.”
38. „Mă schimb doar cu vremurile. Chiar nu am un cuvânt de spus în ceea ce se întâmplă. Muzica a fost aici înaintea mea.”
39. „Procesul de a face munca vocală merge mult mai rapid decât înregistrarea unei caracteristici. Poți să intri și să-l elimini într-o zi sau două. Mi se pare foarte natural să mă exprim folosind doar vocea mea, așa că nu a fost prea dificil.”
40. „Reggae este muzica iubirii. Are bucurie și durere, dar se simte bine.”
41. „Uită-te la muzică pentru cât valorează în întreaga lume și nu doar în America. În alte țări, oamenii încă cumpără CD-uri și merg la magazinele de discuri. Dar în America, totul ține de digital. Jocul se strică. Dar, uită-te la mine, trebuie să știi cum să joci corect.”
42. „Sunt atât de multe ce vreau să fac. Mă simt de parcă sunt Magic Johnson al rap-ului. Știi, Magic a fost grozav pe terenul de baschet, dar este mai mare ca om de afaceri.”
43. „Vreau să scriu, să regizat, să produc, dar în trepte. vreau sa fac pasi. Nu vreau să intru doar pentru că am vândut o mulțime de discuri și simt că pot să sară în lumea filmului. Nu, vreau să învăț lumea filmului așa cum am învățat lumea muzicii.”
44. „Sunt aici pentru a impresiona doar un bărbat. El nu locuiește aici cu noi. El este deasupra. Deci asta e tot ce mă preocupă. Munca mea nu este pentru public sau pentru ca omul să mă vadă sau să emită o judecată asupra mea, lucrez pentru o singură persoană.”
Citește și: Citate Ice Cube Citate

interesante Snoop Dogg care îi evidențiază viața și importanța familiei

45. „Sunt un om de familie. Eu depind întotdeauna de familia mea atunci când am mare nevoie.”
46. ​​„Viața înseamnă a crește și a evolua. Simt că viața mea a fost în etape, iar etapele prin care am trecut când eram mai tânăr mi-au permis să devin bărbatul care sunt astăzi.”
47. „Un tip mai în vârstă, o să-ți arate lucruri pe care un tânăr nu ți le poate arăta. Îți va arăta cum să rămâi în viață. El îți va arăta cum să faci colțuri în care prietenii tăi tineri îți vor arăta cum să faci direct în acel zid, știi ce spun .

48. „Femeile sunt acum în situația de a-și exprima opinia — femeile devin împuternicite. . Cu cât primesc mai multă putere, cu atât au mai multă voce pentru a schimba anumite lucruri. Acum am o fiică, înțeleg. Când nu aveam o fiică, nu înțelegeam.”
49. „Cea mai mare realizare a mea este să cresc o familie sănătoasă și fericită. Cât despre regrete, chiar nu am prea multe. Deși am trecut prin unele lucruri în viața mea care nu s-au simțit prea bine în timp ce se întâmplau, ele mi-au permis să mă maturizez și să devin omul care sunt astăzi. Acele momente m-au învățat multe. Nu aș fi aceeași persoană dacă nu aș fi avut acele experiențe.”

Citate Snoop Dogg pentru a vă ajuta să vă reîntoarceți viața

50. „Este atât de ușor pentru un copil să se alăture unei bande, să se drogheze – ar trebui să ne fie atât de ușor să fie implicat în fotbal și în mediul academic.”
51. „Pentru mine, anii 70 au fost foarte inspiratori și foarte influenți – cu întreaga mea persoană ca Snoop Dogg, ca persoană, ca rapper. Îmi place pur și simplu stilul anilor 70, felul în care toți jucătorii s-au îmbrăcat frumos, știi, și-au păstrat părul bine, au condus mașini ascuțite și au vorbit foarte elegant.”
52. „Toată lumea vrea să fie un câștigător. Să câștigi pentru tine este totul, corect
Greșit, să câștigi este singurul lucru!”
53. „Nimeni nu și-a ieșit niciodată *ss-ul din ghetou lăsând pe altcineva să-i treacă la rând. Și nimeni nu s-a îmbogățit și faimos stăpânindu-se și sperând că cineva va observa cine sunt și ce fac.”
54. „Oamenii nu înțeleg că îți poți pierde viața mergând la închisoare. Există mai multă violență în închisoare decât pe străzi.”
55. „Obișnuiam să fiu stresat tot timpul când credeam că câștigul este important. Am vrut să încerc să câștig și să-mi ajut copiii să câștige. Odată ce mi-am dat seama că nu era vorba de a câștiga sau de a pierde, ci de a-i învăța pe acești copii să fie bărbați, atunci am început să mă relaxez.”
56. „Aș vrea ca oamenii să pună jos armele. Dacă aveți o problemă, vorbiți despre ea sau luptați pentru ea.”

Citate Snoop Dogg interesante despre bani și managementul afacerilor

57. „Dacă te oprești la matematică generală, vei face doar bani la matematică generală.”
58. „Să mă rostogolesc pe stradă, fumând în interior, sorbând gin și suc. Întinde-te pe spate, cu gândul la banii mei și banii în mintea mea.”
59. „Am vrut să devin cel mai bun om de afaceri din joc. Am vrut să învăț cum să stăpânesc afacerea așa cum am stăpânit rap-ul.”
60. „Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în afaceri
Alegerile oamenilor pe care îi am în jurul meu.”
61. „Sunt o afacere în primul rând și, indiferent de afacerea mea, este separată de cea personală. Este ca orice fac din punct de vedere al afacerii, se face în mod business, fie că este vorba de promovare, marketing, orice fac.”

Citate scurte Snoop Dogg

62. „Nu este deloc distractiv dacă prietenii nu pot avea niciunul.”
63. „Nimeni nu face rap ca mine rap.”
64. „Voi rap atâta timp cât oamenii vor să-l audă.”
65. „Nimănui nu-i place să nu aibă libertate.”

Citate amuzante Snoop Dogg pentru a-ți lumina ziua

66. „Când nu mai rap, vreau să deschid o înghețată și să mă numesc Scoop Dogg.”
67. „Nu mă iubești, doar îmi iubești stilul de cățeluș.”
68. „Cea mai mare nebună și ghici ce
este El și eu sunt el.”
69. „Când am auzit că familia regală a vrut să mă pună să cânte în sărbătoarea căsătoriei Prințului William, am știut că trebuie să le ofer ceva. „Wet” este imnul perfect pentru Prințul William sau orice plajă pentru a face clubul să fumeze.”

Mai multe citate Snoop Dogg la care se gândește la

70. „Oamenii de culoare nu au nicio șansă, așa că sunt în capotă, vânzând droguri, într-un schimb de focuri. O fac din nou și încă o dată sunt plecați.”
71. „Acum oamenii cred că este grozav să ai un copil, dar nu este cool să ai grijă de el. Trebuie să schimbăm asta. Îți faci viața pentru acel copil. Acesta este viitorul.”
72. „Îmi place să merg în zonele în care rata crimelor este mare și să renunț.”
73. „Barack Obama mă face să mă simt bine să fiu un bărbat de culoare.”
74. „Poți să-ți scoți băiatul din glugă, dar nu poți să-ți scoți gluga din homie.”
75. „Deci nu mă învinovăți pentru probleme. Nu mă poți reproșa pentru asta. Nu mă poți învinovăți. Vrei să dai vina pe mine, dar eu încerc doar să exprim ce se întâmplă și încerc să țin America deschisă la asta.”
76. „Ceea ce oamenii nu înțeleg este că a te alătura unei bande nu este rău, e mișto, e bine. Când sunteți în capotă, să vă alăturați unei găști, este grozav pentru că toți prietenii tăi sunt în gașcă, toată familia ta este în gașcă. Nu doar ucidem oameni în fiecare noapte, ci doar ne petrecem, ne distram.”
77. „Este greu să-ți spui la revedere de la străzi. Totul este cum faci. Poți să treci și să spui „Ce se întâmplă
” și să-l ții în mișcare, dar este un anumit element care nu va putea niciodată să se întâmple cu tine odată ce ajungi la acest nivel, pentru că asta este separarea tuturor.”
78. „Este un sentiment inexplicabil, o expresie. Este o atingere, este o senzație. Odată ce simți asta, nu seamănă cu nimic în lume.”
79. „O mulțime de mărci, nu le poți atinge. Când ai de-a face cu Snoop Dogg, el te aduce mai aproape de brand și simte că este o parte din tine.”
80. „Un tânăr nu poate face nimic pentru a se pregăti pentru iadul prin care am trecut. Traiesc pozitiv. Am trecut prin închisoare. Am trecut prin vânzarea de droguri. Am fost împușcat în. Dar sunt la fel de cool ca întotdeauna.”

Ce ați învățat din această colecție de cele mai bune citate

Snoop Dogg Snoop Dogg este un artist și actor rap din Long Beach, California. Au trecut aproape 30 de ani de la debut, dar încă merge puternic și scoate muzică grozavă. Snoop Dogg a încercat și actoria și a apărut în filme precum Paid in Full, Training Day și Soul Plane.
Își folosește muzica și talentul pentru a răspândi pozitivitatea și pentru a-și încuraja fanii să-și găsească pacea în ei înșiși. Este un artist talentat și o legendă cu o preocupare reală pentru pace și umanitate.
Snoop Dogg este o reamintire a faptului că trecutul nu îți va determina viitorul atâta timp cât îți reînnoiești viața și te concentrezi pe obiectivele tale de viață. Permiteți-le acestor citate să vă ofere o doză de înțelepciune și inspirație pe care o puteți aplica în viața de zi cu zi.
Care dintre aceste citate Snoop Dogg a avut cel mai mare impact asupra ta
. Te rog, postează-le în zona de comentarii de mai jos!