Aceasta este colecția supremă de citate ale domnului Rogers, care vor servi drept lecții utile și sfaturi pentru tineri și tineri la inimă.
Deci, dacă acesta este ceea ce căutați, asigurați-vă că citiți lista completă de mai jos.
Fred Rogers este un gazdă, producător și scriitor american, cel mai bine cunoscut pentru spectacolul său educațional pentru copii, Mister Rogers’ Neighborhood.
În această colecție, vă oferim citate care se adâncesc în subiecte precum identitatea de sine, relațiile, credința și dragostea.
Începeți să citiți lista completă de mai jos.
Și nu uitați să verificați aceste citate de Michael Scott și citate de Ron Swanson.

Cele mai bune citate domnului Rogers

1. „Fă din fiecare zi o zi specială. Știi cum, doar prin faptul că ești tu.”
2. „Dragostea de a învăța are mult de-a face cu a învăța că suntem iubiți.”
3. „În unele zile, să facem tot ce putem, s-ar putea să nu ajungem la ceea ce ne-am dori să putem face, dar viața nu este perfectă din niciun punct de vedere – și să facem tot ce putem cu ceea ce avem este cel mai mult pe care ar trebui să facem așteptăm de la noi sau de la oricine altcineva.”
4. „Nu există o viață normală care să fie lipsită de durere. Însuși lupta cu problemele noastre poate fi impulsul creșterii noastre.”
5. „Trăim într-o lume în care trebuie să împărțim responsabilitatea. Este ușor să spui: „Nu este copilul meu, nu comunitatea mea, nu lumea mea, nu este problema mea”. Apoi sunt cei care văd nevoia și răspund. Îi consider pe acești oameni eroii mei.”
6. „Dragostea nu este o stare de îngrijire perfectă. Este un substantiv activ ca lupta. A iubi pe cineva înseamnă a te strădui să o accepti exact așa cum este el sau ea, chiar aici și acum.”
7. „Lucru pe care mi-l amintesc cel mai bine despre oamenii de succes pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor este bucuria lor evidentă în ceea ce fac și pare să aibă foarte puțin de-a face cu succesul lumesc. Pur și simplu iubesc ceea ce fac și le place în fața altora.”
8. „Când putem vorbi despre sentimentele noastre, ele devin mai puțin copleșitoare, mai puțin supărătoare și mai puțin înfricoșătoare. Oamenii în care avem încredere cu acea discuție importantă ne pot ajuta să știm că nu suntem singuri.”
9. „Există trei căi către succesul final – prima cale este să fii amabil; a doua cale este să fii amabil; a treia cale este să fii amabil.”
10. „Îmi place de tine așa cum ești.”
11. „Dacă ai putea simți cât de important ești pentru viața celor pe care îi întâlnești; cât de important poți fi pentru oamenii la care poate nici măcar nu visezi.”
12. „Adesea, când crezi că ești la sfârșitul a ceva, ești la începutul altceva.”
13. „Sper că ești mândru de tine pentru momentele în care ai spus „da”, când tot ceea ce a însemnat a fost muncă suplimentară pentru tine și a fost aparent de ajutor doar pentru altcineva.”
14. „Tranzițiile sunt aproape întotdeauna semne de creștere, dar pot aduce sentimente de pierdere. Pentru a ajunge într-un loc nou, ar putea fi nevoiți să lăsăm altundeva în urmă.”
15. „Rareori ai timp pentru tot ce îți dorești în această viață, așa că trebuie să faci alegeri.”
16. „Căutați ajutoare. Veți găsi întotdeauna oameni care vă ajută.”
17. „Simt atât de puternic că profund și simplu este mult mai esențial decât superficial și complex.”
18. „Ca ființe umane, treaba noastră în viață este să îi ajutăm pe oameni să realizeze cât de rar și de valoros este fiecare dintre noi cu adevărat, că fiecare dintre noi are ceva ce nimeni altcineva nu are sau nu va avea vreodată – ceva în interior care este unic pentru tot timpul.”
19. „Singuratatea este diferită de singurătate și nu trebuie să fie un lucru singuratic.”

Citate domnului Rogers despre identitatea de sine, morala și valorile

20. „Cel mai mare dar pe care îl oferi vreodată este sinele tău onest.”
21. „Atitudinile sunt prinse, nu predate.”
22. „Oricine face orice pentru a ajuta un copil în viața lui este un erou pentru mine.”
23. „Este important să știm când trebuie să ne oprim, să reflectăm și să primim. În lumea noastră competitivă, asta s-ar putea numi o pierdere de timp.”
24. „Onestitatea este adesea foarte grea. Adevărul este adesea dureros. Dar libertatea pe care o poate aduce merită încercată.”
25. „Viața este profundă și simplă, iar ceea ce ne oferă societatea noastră este superficial și complicat.”
26. „Copilul este încă în mine și uneori nu atât de nemișcat.”
27. „Tăcerea este atât de puternică, atât de importantă. Sunt atât de multe de învățat din asta.”
28. „Părinții nu intră în plină floare la nașterea primului copil. De fapt, a fi părinte înseamnă a crește. Este vorba despre propria noastră creștere la fel de mult ca și despre creșterea copiilor noștri și acest tip de creștere se întâmplă încet-încet.”
29. „Ce trist este că renunțăm la oameni care sunt la fel ca noi.”
30. „Sunt mândru de tine pentru momentele în care ai ajuns pe locul al doilea, al treilea sau al patrulea, dar ceea ce ai făcut a fost cel mai bun pe care l-ai făcut vreodată.”
31. „A ști că putem fi iubiți exact așa cum suntem, ne oferă tuturor cea mai bună oportunitate de a deveni cei mai sănătoși dintre oameni.”
32. „Fie că suntem un preșcolar sau un adolescent tânăr, un absolvent de facultate sau o persoană pensionară, toți, ființele umane, vrem să știm că suntem acceptabili – că faptul că trăim face cumva o diferență în viața altora. ”
33. „Cine suntem în prezent include cine am fost în trecut. Să sperăm că alegerile tale pot veni dintr-un sentiment profund al cine ești.”
34. „Când eram băiat, credeam că „puternic” înseamnă să ai mușchi mari, putere fizică mare; dar cu cât trăiesc mai mult, cu atât îmi dau seama că puterea reală are mult mai mult de-a face cu ceea ce nu se vede.”
35. „Puterea reală are de-a face cu ai ajuta pe alții.”
36. „Vorbim cu mai mult decât cu gura noastră. Ascultăm cu mai mult decât cu urechile noastre.”
37. „Știi, nu trebuie să arăți ca toți ceilalți pentru a fi acceptabil și a te simți acceptabil.”
38. „Ar fi fost trist pentru mine să-mi petrec viața încercând să suprapun lucruri oamenilor, mai degrabă decât să încerc să-i încurajez să caute în ei înșiși ceea ce are valoare.”
39. „Încercați tot posibilul să faceți bunătatea atractivă. Aceasta este una dintre cele mai grele sarcini pe care vi le veți primi vreodată.”

Citate domnului Rogers despre relații și conexiuni

40. „Conexiunile pe care le facem în cursul unei vieți — poate că asta este raiul.”
41. „Cred că cei care ar încerca să te facă să te simți mai puțin decât ceea ce ești, cred că acesta este cel mai mare rău.”
42. „În momente de stres, cel mai bun lucru pe care îl putem face unul pentru celălalt este să ne ascultăm cu urechile și cu inima și să fim siguri că întrebările noastre sunt la fel de importante ca și răspunsurile noastre.”
43. „Oamenii au spus: „Nu plânge” altor oameni de ani și ani,” și tot ceea ce a însemnat vreodată este „Sunt prea inconfortabil când îți arăți sentimentele. Nu plânge. Aș prefera să spună: „Du-te înainte și plânge. Sunt aici să fiu cu tine.”
44. „Cred că toată lumea tânjește să fie iubită și tânjește să știe că el sau ea este iubită și, în consecință, cel mai mare lucru pe care îl putem face este să ajutăm pe cineva să știe că este iubit și capabil să iubească.”
45. „Nu cred că cineva poate crește dacă nu este iubit exact așa cum este acum – apreciat mai degrabă pentru ceea ce este, decât pentru ceea ce va fi.”
46. ​​„Ascultarea este locul unde începe iubirea – ne ascultăm pe noi înșine și apoi pe aproapele nostru.”
47. „Este o zi frumoasă în cartier, o zi frumoasă pentru un vecin. Ați fi al meu
Ați putea fi al meu

48. „Toți avem pe cei speciali care ne-au iubit în ființă.”
49. „Relațiile reciproce de îngrijire necesită bunătate și răbdare, toleranță, optimism, bucurie în realizările celuilalt, încredere în sine și capacitatea de a dărui fără să se gândească nejustificat la câștig.”
50. „Există ceva din tine pe care îl lași la fiecare întâlnire cu o altă persoană.”
51. „Cel mai mare dar pe care îl poți oferi unei alte persoane este să primești cu grație tot ceea ce vrea ea să ne dea.”
52. „Dragostea nu este o stare perfectă de grijă.”
53. „Trebuie să ajutăm oamenii să descopere adevăratul sens al iubirii.”
54. „Dragostea este în general confundată cu dependența.”
55. „Aceia dintre noi care am crescut în dragoste adevărată știu că putem iubi numai proporțional cu capacitatea noastră de independență.”

Notă:Dacă vă plac aceste citate, asigurați-vă că citiți colecția noastră de citate de dragoste adevărată.
56. „Dragostea este ca infinitul — nu poți avea mai mult sau mai puțin infinit și nu poți compara două lucruri pentru a vedea dacă sunt la fel de infinite. Infinitul este doar; și așa cred că este și dragostea.”
57. „Oricine a fost vreodată capabil să susțină o muncă bună a avut cel puțin o persoană – și adesea multe – care au crezut în el sau ea. Pur și simplu nu ajungem să fim ființe umane competente fără o mulțime de investiții diferite față de ceilalți.”
58. „Vrem să ne creștem copiii astfel încât aceștia să simtă plăcere atât în ​​propria moștenire, cât și în diversitatea celorlalți.”
59. „Când copiii noștri ne văd exprimându-ne emoțiile, ei pot învăța că propriile lor sentimente sunt naturale și permise, pot fi exprimate și se pot vorbi despre ele. Acesta este un lucru important de învățat pentru copiii noștri.”

Citate domnului Rogers despre efort și succes

60. „Ceea ce contează în această viață este mai mult decât să câștigăm pentru noi înșine. Ceea ce contează cu adevărat este să-i ajuți și pe alții să câștige. Chiar dacă înseamnă să încetinim și să ne schimbăm cursul din când în când.”
61. „Să ne simțim bine cu noi înșine este esențial pentru a-i putea iubi pe ceilalți.”
62. „Nu reușim întotdeauna în ceea ce încercăm, cu siguranță nu după standardele lumii, dar cred că vei descoperi că dorința de a încerca în continuare contează cel mai mult.”
63. „Există o lume de diferență între a insista ca cineva să facă ceva și a stabili o atmosferă în care acea persoană să devină să vrea să facă asta.”
64. „Recent am aflat că într-o viață medie, o persoană merge aproximativ șaizeci și cinci de mii de mile. Este de două ori și jumătate în jurul lumii. Mă întreb unde te vor duce pașii tăi. Mă întreb cum vei folosi restul milelor care ți se oferă.”
65. „Întotdeauna ajută să avem alături de noi oameni pe care îi iubim atunci când trebuie să facem lucruri dificile în viață.”
66. „A descoperi adevărul despre noi înșine este munca de o viață, dar merită efortul.”
67. „Orice lucru menționabil este gestionabil.”
68. „Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o persoană poate învăța să le facă este să facă ceva din ceea ce se întâmplă să aibă în acest moment.”
69. „Toți avem o singură viață de trăit pe Pământ și, prin intermediul televiziunii, avem posibilitatea de a-i încuraja pe alții să înjosească această viață sau să o prețuiască în moduri creative, imaginative.”
70. „Cel mai bun profesor din lume este cineva care iubește ceea ce face și pur și simplu îl iubește în fața ta.”
71. „Adesea, din perioadele de pierdere vin cele mai mari eforturi către o nouă serie de victorii.”
72. „De câte ori ai observat că sunt micile momente de liniște din mijlocul vieții care par să dea restului un sens extra-special

73. „Toți suntem într-o călătorie – fiecare dintre noi. Și dacă putem fi sensibili la persoana care se întâmplă să fie aproapele nostru, asta, pentru mine, este cea mai mare provocare, precum și cea mai mare plăcere.”
74. „Toate evenimentele din viață sunt formative. Toate contribuie la ceea ce devenim, an de an, pe măsură ce continuăm să creștem.”
75. „Toți avem daruri diferite, așa că toți avem moduri diferite de a spune lumii cine suntem.”
76. „Fama este un cuvânt din patru litere. Și ca bandă, sau zoom, sau față, sau durere, sau dragoste sau viață, ceea ce contează în cele din urmă este ce facem cu ea.”
77. „Cine ești în interior te ajută să faci și să faci totul în viață.”
78. „Încet-încet, noi, ființele umane, ne confruntăm cu situații care ne oferă din ce în ce mai multe indicii că nu suntem perfecți.”
79. „Când suntem capabili să ne resemnăm cu dorințele care nu se vor împlini niciodată, pot exista energii enorme disponibile în noi pentru orice putem face.”

Citate domnului Rogers despre credință și credință

80. „Cred că aprecierea este un lucru sfânt – că atunci când căutăm ceea ce este mai bun într-o persoană cu care se întâmplă să fim în acest moment, facem tot timpul ceea ce face Dumnezeu. ”
81. „Singurul lucru pe care răul nu îl poate suporta este iertarea.”
82. „Viața este pentru serviciu.”
83. „Lumea noastră atârnă ca o bijuterie magnifică în imensitatea spațiului. Fiecare dintre noi este o parte a acelei bijuterii – o fațetă a acelei bijuterii; iar în perspectiva infinitului, diferențele noastre sunt infinitezimale.”
84. „Este o greșeală să credem că trebuie să fim drăguți pentru a fi iubiți de ființele umane sau de Dumnezeu.”
85. „Cred că este o realitate a vieții că ceea ce avem este mai puțin important decât ceea ce facem din ceea ce avem.”
86. „Lumea are nevoie de un sentiment de valoare și o va atinge numai dacă oamenii săi simtă că merită.”
87. „Tot ce știu să fac este să aprind lumânarea care mi-a fost dată.”
88. „Nu onorurile și premiile și exterioarele fanteziste ale vieții sunt cele care în cele din urmă ne hrănesc sufletele. Este să știm că putem avea încredere în noi, că nu trebuie să ne temem niciodată de adevăr, că piatra de bază a ființei noastre este lucruri bune.”
89. „Ceea ce mă interesează atât de mult la personajele Bibliei este că fac greșeli, dar Dumnezeu le folosește oricum, în moduri importante.”
90. „Nimeni nu este perfect, dar Dumnezeu poate chiar să ne folosească imperfecțiunea.”

Înrudit: Cele mai bune citate despre Dumnezeu
91. „Adevărata problemă în viață nu este câte binecuvântări avem, ci ce facem cu binecuvântările noastre. Unii oameni au multe binecuvântări și le găzduiesc. Unii au puține și dau totul.”
92. „Împărăția lui Dumnezeu este pentru cei cu inima zdrobită”.
93. „Inăuntrul nostru este cel care ne face ceea ce suntem – ceea ce ne permite să visăm, să ne întrebăm și să simțim pentru ceilalți. Asta este esential. Acesta este ceea ce va face întotdeauna cea mai mare diferență în lumea noastră.”
94. „Orice alegem să ne imaginăm poate fi atât de privat pe cât ne dorim să fie. Nimeni nu știe ce gândești sau simți dacă nu le împărtășești.”
95. „Pentru un cuplu cu copii mici, divorțul vine rareori ca o soluție la stres, doar ca o modalitate de a pune capăt unei forme de durere și de a accepta alta.”
96. „Adevărata dramă a vieții nu este niciodată în centrul scenei. Este întotdeauna în aripi.”
97. „Dragostea și încrederea, în spațiul dintre ceea ce se spune și ceea ce se aude în viața noastră, pot face toată diferența în lume.”
98. „Scrii despre „neputință”. Alătură-te clubului, nu avem controlul. Dumnezeu este.”
99. „Apreciindu-ne aproapele, participăm la ceva cu adevărat sacru.”
100. „Este un miracol când descoperim în sfârșit pe cine suntem cel mai bine pregătiți să servim.”

Care dintre aceste citate domnului Rogers a trezit copilul din tine.

Unele dintre cele mai importante momente pentru o persoană sunt copilăria sa – anii săi de formare. Aici se învață despre diferite valori, perspective și viziuni asupra lumii.
Cu toate acestea, a depăși această vârstă nu înseamnă a învăța și a te schimba pentru o oprire mai bună. Fiecare zi este un nou început și, cu domnul Rogers, ni se reamintește că învățarea nu se termină. Învățăm din tot ceea ce trăim și depinde de noi să transformăm acele experiențe în informații utile care ne vor ajuta să ne îmbunătățim calitatea vieții.
Ce lecții ați primit de la domnul Rogers
A fost o figură importantă în copilăria dvs.
Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.