Dacă ești un admirator al lui Ric Flair sau doar iubești luptele, acest set de citate Ric Flair este cel mai potrivit pentru tine.
Află mai multe despre viața sa timpurie, cariera sa de lupte, luptele pe care le-a întâlnit și stilul său de viață în această colecție pe care am adunat-o pentru tine!
Richard Morgan Fliehr, cel mai cunoscut sub numele de Ric Flair, este un luptător profesionist și manager de lupte american.
A folosit porecla „The Nature Boy” începând cu anii ’70 și a câștigat popularitate datorită cascadorilor sale în ring, inclusiv încălcarea regulilor, ceea ce i-a determinat pe mulți să-l numească „cel mai murdar jucător din joc”.
Consultați câteva dintre citatele sale celebre enumerate mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Hulk Hogan și Macho Man Randy Savage.

Cele mai bune citate Ric Flair
1. „Dacă nu-ți place, învață să-l iubești.”
2. „Pentru a fi bărbatul, trebuie să-l învingi.”
3. „Diamantele sunt pentru totdeauna, la fel și Ric Flair.”
4. „Sunt Ric Flair! Sfatul, profilarea, călărea cu limuzină, zborul cu jet, furtul de săruturi, roata și dealing fiul unei arme.”
5. „Sunt visul oricărei femei și coșmarul fiecărui bărbat.”
6. „În viața mea, am fost o vedetă de cinema, o vedetă rock și o vedetă a sportului, toate împachetate într-unul singur și am muncit mai mult la asta decât oricine altcineva.”
7. „Pentru mine, este vorba de camaraderie. Întreaga mea viață este ca și cum, dacă se întâmplă ceva, nimic nu a precedat distracția. Întotdeauna îmi pun prietenii, distracția și afacerile înaintea tuturor.”
8. „Sângerez ca nimeni altcineva.”
9. „Am fost foarte bun să fiu un tip rău, îmi place rolul – să nu fiu rău cu oamenii, doar să vorbesc rău.”
10. „Problema mea este că cred că toată lumea trebuie să muncească la fel de mult ca și eu când eram în plină experiență.”
Înrudit: John Cena Citate Citate

Ric Flair despre cariera sa de luptă

11. „Pot suporta mai multe pedepse decât oricine din domeniu.”
12. „Nimeni nu i-a luptat pe toți în afaceri ca mine, mai ales nu cu Bret Hart.”
13. „Toate femeile vor să fie cu mine, toți bărbații vor să fie ca mine.”
14. „Am avut cea mai mare carieră de wrestling din istoria luptei profesionale.”
15. „Am avut primul meu „Survivor Series” în 1991 și am fost suficient de norocos să fiu o parte instrumentală a emisiunilor la care am fost.”
16. „Dacă luptele poate fi considerată o formă de artă, atunci Ric Flair folosește uleiuri, iar multe altele sunt doar culori de apă.”
17. „Am avut mai multe campionate mondiale decât ați avut voi femei!”
18. „Întotdeauna am fost un toc foarte bun!”
19. „Obișnuiam să ne luptăm în fiecare noapte, de 385 de ori pe an, timp de zece ani. 365 de zile. Nu am avut niciodată vacanțe libere, niciodată. Sărbătorile au fost întotdeauna locuri de două zile, locuri de două evenimente, după-amiaza și noapte.”
20. „Oamenii cred că este greu să călătorești la aeroporturi. 9/11 ne-a îngreunat călătoria, cu legile de securitate și asta. În ceea ce privește compararea a ceea ce facem cu conducerea 3.000 de mile pe săptămână, câștigând cincizeci de dolari pe noapte, uneori o sută de dolari pe noapte, este mult diferit. Contracte garantate, tarif avion clasa I, hoteluri Hilton din Londra, șampanie, ce vrei
Ce ai putea cere mai mult

21. „Ce mai mult am lucrat vreodată este trei zile pe săptămână. Foarte rar că voi lucra patru. Dacă sunt implicat într-un scenariu în care au nevoie de mine să fiu în el, nu mă deranjează. Întotdeauna lucrează în jurul programului copiilor mei, sporturilor lor și chestii de genul ăsta. Asta a fost foarte important pentru mine.”
22. „Ei bine, la 70 de ani, sunt relevant din cauza a ceea ce am făcut în anii ’80. Limita de relevanță pentru mine este despre anii ’80.”
23. „Prima dată când l-am câștigat, nu eram pregătit. Am vorbit despre asta. Am călătorit în jur și, băiete, m-am pierdut.”
24. „A fi campion mondial în 1981 a fost o mare onoare.”
25. „Mi-a plăcut timpul petrecut ca Co-proprietar Raw. De fapt, am fost bătut mai mult! Am fost bătut mult ca coproprietar, dar a fost în regulă.”

Citate Ric Flair despre viața lui
26. „M-am născut cu o lingură de aur în gură.”
27. „Când eram tânăr, vreau să spun, mă uitam la fiecare meci pentru că așa am fost educați.”
28. „Nu aveam niciun plan să devin luptător decât cu aproximativ un an înainte de a începe.”
29. „Dar adevăratul răspuns la asta este că am făcut-o pentru că oamenilor le-a plăcut. Pe măsură ce abilitățile mele atletice au scăzut, mai ales mai târziu în viață, când am început să o fac mai mult, oamenilor le-a plăcut.”
30. „Nu cred că a fost unul. Nu pot să numesc una, nu pentru că am avut o mulțime de dispute grozave, dar ar fi greu de spus ce-a dezvăluită.”
Citește și: Citate de viață, Citate de lupte Citate

Ric Flair despre industria luptei

31. „Aceasta nu este o petrecere în grădină, frate, aceasta este luptă — unde doar cei mai puternici supraviețuiesc.”
32. „Este cel mai mare spectacol de pe pământ. Este de necrezut.”
33. „Nu cred că există deloc ceva pozitiv în marca WCW. Era mort când l-au adus. Urmau să ne îngroape când făceau afaceri.”
34. „Nu mă pot gândi la niciun aspect negativ al muncii în industria luptei. Aspectele pozitive sunt banii, camaraderia, prestigiul, notorietatea, multe plusuri.”
35. „Au fost doar câțiva tipi care erau chiar calificați să lucreze la WWE.”

Citate Ric Flair despre familie

36. „Le spun tuturor din lume că am fost întotdeauna cel mai bun tată pe care l-am putut fi și că am fost cel mai prost soț. Wooo!”
37. „Pentru mine, am folosit expresia despre trecerea torței, dar fiica mea tocmai mi-a luat torța cu ani în urmă. E atât de bună, dar abia începe.”
38. „Copiii mei sunt hobby-ul meu principal. Dar acum au îmbătrânit, m-au forțat să fac lucruri fără ei.”
39. „Ceea ce s-a întâmplat cu mine este când am spus că urăsc să merg acasă, este pentru că aș fi plecat trei luni și aș ajunge acasă într-o zi.”
40. „Fac multe lucruri cu barca mea. Eu și soției mele ne bucurăm să mergem cu barca.”

Citate Ric Flair despre sănătatea lui

41. „Simt că am 65 de ani
Nu. Simt că am 15 ani. Aceasta este problema mea. Încerc cât de mult pot să mă comport ca și cum aș avea 65 de ani, dar este foarte greu.”
42. „Fără sănătatea ta, nu ai nimic de făcut.”
43. „Mă simt grozav. Am avut un cheag de sânge. A fost o afacere proastă. Dar când mă uit la prietenii mei cu proteze de șold, de genunchi, de umăr, de gât, de spate, voi lua cheagul de sânge.”
44. „Eu fac aproape 30 de minute în cardio într-un ritm foarte mare. Ridic nivelul de intensitate. Fac un nivel 18 pe eliptică la patru mile pe oră timp de 20 de minute. Adică 360 de calorii. Vreau să văd pe altcineva încercând asta. Factorul de rezistență la 18 este brutal. Nimeni nu merge la 20.”
45. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru sănătate.”

Citate Ric Flair despre modă

46. „Am cheltuit mai mulți bani pe un halat decât îi petrec băieții în cinci ani.”
47. „Este mult mai casual decât a fost, dar hainele mele și ținuta mea de inel – mi-am gândit jumătate din ceea ce am adus la spectacol.”
48. „Dacă ai notorietate, te poți îmbrăca oricum vrei. Asta e. Îmi place doar să mă îmbrac. Cred că merg mână în mână – notorietatea și oamenii se uită la tine. Dacă se uită la tine, ori arăți ca un milion de dolari, ori nu. Un tip poate avea un corp fenomenal, dar dacă costumul nu i se potrivește, uită-l.”
49. „Pantofii mei valorează mai mult decât casa ta!”
50. „Voi merge pe culoar cu stil și profil.”

Citate Ric Flair despre călătorii și fanii săi

51. „Miami a fost întotdeauna un oraș care a fost amabil cu mine ca luptător. Este un oraș grozav de lupte și este un oraș grozav, punct. Sunt atât de multe de făcut în Miami.”
52. „M-am distrat atât de mult în orașe precum Chicago și altele. Adică, știi, stau pe lângă DiBiase, Hennig, toți tipii ăștia.”
53. „Îmi place Manchester, Birmingham. Mi se pare foarte frumos acest loc. A iubit Australia. Mi s-a părut grozav.”
54. „De câte ori aud mulțimile spunând „Woooo!”, mă face să mă simt foarte bine. Înseamnă că am muncit foarte mult și am câștigat mult respect. În fiecare seară în care ies acolo, merg acolo pentru fani – pentru a-i face să zâmbească sau să-i fac să plângă.”
55. „Doamne, mulțumesc. Mulțumesc foarte mult. Aproape că sunt jenat de răspuns, dar când văd asta, știu că cei douăzeci și cinci de ani pe care i-am petrecut încercând să te fac fericit în fiecare noapte din viața ta au meritat fiecare minut al naibii.”

Citate Ric Flair despre alți luptători și sportivi

56. „Tipul care ar putea fi eu, dar știe când să tragă linia, este John Cena. John Cena poate rock ‘n’ roll, lasă-mă să vă spun.”
57. „La naiba, ești Shawn Michaels – cel mai mare luptător al tuturor timpurilor!”
58. „Am fost întotdeauna un fan. Dar eu și Kevin Pattero, el am fost un prieten de-al meu care s-a antrenat pentru Jocurile Olimpice din 1972. El și cu mine am devenit prieteni foarte apropiați și colegi de cameră și i-am cam luat coada în afacere.”
59. „Am crezut că Chris Benoit merită să fie Călăreț. Credeam că Dean Melinko era. Evident, am crezut că Steven Michael era, deși evident, nu avea experiență. Am crezut că se potrivește perfect ca călăreț. Nu mi-a plăcut afacerea cu Paul Roma. Nu mi-a plăcut Sid Vicious sau vreo doi sau trei tipi pe care i-au băgat acolo, pur și simplu nu am putut să-l văd. Nu am putut să-l suport, dar a trebuit să o fac.”
60. „Cred că cele mai frumoase amintiri ale mele ar fi cu Sting și Steamboat, Dusty și am câștigat mulți bani luptând cu Wahoo McDaniel și Jack Mulligan. Ar fi greu de identificat unul.”
61. „Mi-ar plăcea să-l văd pe Sting să se întoarcă. Băieții care aveau potențialul de a câștiga bani și de a scoate bani, au venit. Cei care au făcut-o, au făcut-o, iar cei care nu au făcut-o, nu au făcut-o. Lista celor care au făcut-o, este o mulțime. Lista celor care nu au ajuns este mai lungă decât a celor care au făcut-o.”
62. „În primul rând, Vince McMahon nu se ceartă, îți spune el!”
63. „În Japonia, am desenat imediat. Dar am fost puțin intimidat până m-am obișnuit, pentru că la fel ca luptele pe Tsuruta, care a fost un olimpic din 1982 și un copil mare cu abilități greco-romane, și toate suplexele și chestia asta.”
64. „LeBron James este cel care mi-a dat eticheta că am fost fondatorul Swag.”
65. „Era atât de înaintea timpului său încât cred că l-aș pune pe Dusty Rhodes, în ceea ce privește creativitatea, alături de Vince McMahon.”

Citate inspirate Ric Flair

66. „Dacă ești bărbat, nu plângi pentru asta. Tu iei viața — suișurile și coborâșurile. Dacă ești un bărbat adevărat, nu cobori niciodată, ci doar stai sus!”
67. „Cuvântul „concurență” este grozav.”
68. „Le spun că suntem cu toții pe un teren echitabil. Unii sunt mai buni decât tipul împotriva căruia vei fi. Unii dintre voi sunteți la fel – aveți aceeași abilitate.”
69. „Vechea vorbă este: „Timpul liber este cel mai mare dușman al unui luptător.””
70. „Când treci prin acea perdea, ei știu dacă știi cine ești pentru că încerci să-i convingi despre cine ești. Dar dacă nu știi singur, e greu.”
71. „Am trecut printr-o perioadă de timp în care mi-am pierdut încrederea în sine.”
72. „Dacă întrebi pe aici astăzi, toată lumea este grozavă. Nu toată lumea este grozavă. Cuvântul ăsta este răspândit atât de rău astăzi. Există niște muncitori buni acolo, dar grozav este o categorie complet diferită.”
73. „Oamenilor le place să spună povești care nu s-au întâmplat niciodată pe lângă cele bune și rele.”
74. „Este cel mai bun lucru posibil și, prin urmare, trebuie să înveți să-l adori, în ciuda faptului că s-ar putea să nu-ți placă până la urmă.”
75. „Când cineva te-a convins că nu mai valorizi nimic pentru nimeni și petrece mult timp făcând asta, începi să crezi asta.”

Alte citate Ric Flair

76. „Nimic din toate acestea nu a fost scris pentru a răni sentimentele nimănui.”
77. „Îmi place armata. Ei nu primesc suficient credit pentru toată munca grea pe care o fac pentru a ne proteja, a ne ține într-un loc sigur, astfel încât să ne putem distra în fiecare zi.”
78. „Fetele, nu puteți fi primele, dar puteți fi următoarea.”
79. „Râd mult în ring când mă distrez.”
80. „Ești în fața lui Dumnezeu.”

Care dintre aceste citate Ric Flair ți-a plăcut cel mai mult
De la hainele sale exagerate și până la stilul său de viață sofisticat, luptătorul american pensionar a lăsat o mare moștenire. Cu o durată de aproape 40 de ani, cariera sa a fost vertiginoasă și a fost descris drept cel mai mare luptător profesionist al tuturor timpurilor
. Carisma, priceperea și talentul său excelent în și în afara ringului i-au adus numeroase campionate și titluri. Datorită moștenirii sale, câteva orașe din interiorul și din afara SUA au declarat chiar o zi specială numită după el.
Dacă ești unul căruia îi place să iasă în evidență din mulțime sau îi place să trăiască o viață plină de strălucire și glamour, citatele lui Ric Flair te-ar putea inspira cu adevărat. Și tu poți avea un plus de încredere citind aceste citate.
Care dintre aceste citate te-a lovit cel mai mult
Ai alte favorite
Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.