În căutarea celor mai bune citate J Cole
Ați ajuns la locul potrivit.
Am întocmit o listă cu primele 70 de citate și proverbe ale celor mai inspirate J. Cole.
Citiți mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Jhene Aiko și citate Kendrick Lamar.

Top 70 Cele mai grozave citate J. Cole

1. „Pun multă presiune asupra mea. Cred că ceva nu este suficient de bun și nu mă voi opri până nu simt că am reușit. Nu sunt niciodată mulțumit.”
2. „Mă simt așa: orice este în calea și în inima ta, trebuie să faci.”
3. „Urmează-ți inima. Nu urma ceea ce ți s-a spus că ar trebui să faci.”
4. „Avem vise și avem dreptul să le urmărim.”
5. „Îmi țin capul sus, am aripile să mă poarte. Nu cunosc libertatea, vreau ca visele mele să mă salveze.”
6. „Nu renunța niciodată până nu ai dat tot ce e mai bun din tine. Este mai bine să eșuezi încercând decât să te întrebi ce s-ar fi putut întâmpla dacă ai încerca.”
7. „Este frumusețea în luptă, urâțenia în succes.”
8. „Pentru a aprecia soarele, trebuie să știi ce este ploaia.”
9. „Orice este posibil, trebuie să visezi ca și cum nu ai mai văzut obstacole.”
10. „Dacă nu țintiți prea sus, atunci țintiți prea jos!”
Dacă vă plac aceste citate, asigurați-vă că citiți colecția noastră de citate Bad Bunny.
11. „Ristă, pentru că nu știi niciodată cât de perfect poate deveni ceva.”
12. „Se spune că timpul este bani, dar într-adevăr, nu este. Dacă vrem să ajungem la frâu, timpul este tot ce avem.”
13. „Uneori visele noastre devin realitate, uneori și fricile noastre.”
14. „Ești perfect exact așa cum ești. Cu toate defectele și problemele tale, nu este nevoie să schimbi nimic. Tot ce trebuie să te schimbi este gândul că nu ești suficient de bun.”
15. „Aș prefera să fiu fericit să fiu eu însumi decât trist să încerc să-i mulțumesc pe ceilalți.”
16. „Întotdeauna am fost un dezamăgit. Simt că am depășit șansele.”
17. „Întotdeauna simt că sunt două ingrediente cheie atunci când vine vorba de a-ți urma visele, a face să se întâmple ceva pe care omul obișnuit îl consideră dificil. Dacă crezi cu adevărat, acesta este primul pas. Pasul doi este, știți, munca grea care vine împreună cu el.”
18. „Un lucru pe care ar trebui să-l știi despre mine este că nu joc niciodată să pierd. Țintește întotdeauna sus și rareori respectă regulile.”
19. „Oamenii mă felicită. Le spun doar că Dumnezeu este bun.”
20. „Continuă să mănânci băiete, viața ta se poate schimba într-un an și chiar și când este întuneric afară, soarele strălucește undeva.”
21. „Trebuie să rănești ca să știi. Cădeți pentru a crește. Pierde pentru a câștiga. Pentru că cele mai multe dintre lecțiile vieții se învață în durere.”
22. „Dacă nu-ți cunosc visele, nu-i pot doborî.”
23. „Orice fac, vreau să fac bine.”
24. „Sunt aici pentru a răspândi un mesaj de speranță. Urmeaza-ti inima. Nu urma ceea ce ți s-a spus că ar trebui să faci.”
25. „Vreau ca oamenii să-și urmeze visele, da… dar nu mă interesează să le spun copiilor negri cum să fie rapperi… Vreau să le arăt că există atât de multe alte căi pe care le poți urma, în afară de un rapper sau un jucător de baschet .”
26. „Viața mea s-a accelerat, dar a trebuit să-mi aștept rândul. Dar apoi am redecorat, asta înseamnă că mesele mele se întorc.”
27. „Nici o viață mai bună decât a ta, nu așa ceva – nu așa ceva…”
28. „Greu să mergi mai departe când regreti mereu una.”
29. „Dacă ar fi să mă culc înainte de miezul nopții, m-aș simți ciudat cu mine, de parcă aș pierde o zi. Orele mele cele mai productive sunt între miezul nopții și cinci.”
30. „În viața asta nu există un final fericit. Doar începuturi curate urmate de ani de păcătuire și pocăință falsă.”
31. „Aceiași pe care îi iubești îți vor aduce durere.”
32. „Sunt un supra-analizator super-duper. Combini asta cu îndoiala de sine și presiunea, iar asta nu este niciodată sănătos.”
33. „Într-un joc plin de mincinoși se dovedește că eu sunt adevărul. Unii spun că rap-ul este viu. Se dovedește că eu sunt dovada.”
34. „Oamenii cred că pentru că am un oarecare succes, l-am reușit, dar în ochii mei este de genul: „De cât timp este Jay Z în afacere
Câte albume are el
” Nu că încerc să fac fii Jay Z, dar încerc să fiu prin preajmă multă vreme.”
35. „Viața este un film, alege-ți propriul rol, Urcă-ți propria scară sau îți sapi singur groapa.”
36. „Nimic nu durează pentru totdeauna, dar măcar avem aceste amintiri.”
37. „Sunt despre dolari sau despre schimbare
Sunt despre cunoștințe sau creier
Libertate sau lanțuri mari
Ei nu simt durerea mea.”
38. „Sunt pe jumătate negru, pe jumătate alb, așa că practic am spus așa: mă pot potrivi oriunde. De aceea scriu atât de multe povești din atât de multe perspective diferite, pentru că am văzut atât de multe.”
39. „Pur și simplu simt că, cu rapperii, există atât de multă complezență. Este ca, „Oh, sunt rapper. Am succes. fac bani. Asta e tot ce conteaza.’ Dar se întâmplă o mulțime de lucruri în lume. Indiferent dacă ești sau nu conștient de asta, se întâmplă.”
40. „Niciun rapper din lume, de la Jay-Z la Tupac la Biggie, nu are dragoste 100% pentru tot ceea ce fac.”
41. „Am avut multă rezistență, și nu doar la faimă. Am fost întotdeauna conștient că nu mă schimb.”
42. „Nu voi fi rău în nimic și vreau să fiu cel mai bun în orice fac. Deci, dacă joc baschet, dacă iau SAT-urile, de exemplu, există un spirit competitiv în spate. Cu producția, este același lucru.”
43. „Pun mult Dumnezeu în muzica mea, dar nu pentru că sunt super religios. Există și o mulțime de demoni în muzica mea. Le recunosc pe amândouă.”
44. „A fost vremea când am cumpărat trei mașini în trei sau patru săptămâni. A fost nebunesc; nu a fost lacom. A fost al meu, al fetei mele, al mamei mele. Am Benz-uri pentru doamnele mele. Dar m-am simțit nebun. Trebuie să înțelegi că vin dintr-o lume în care suntem foarte modesti. Dar asta nu e lacom. E frumos, nu

45. „Nu poți inversa faima. Poți pierde toți banii, dar nu vei pierde niciodată oameni care te cunosc.”
46. ​​„De fapt, am început să mă specializez în informatică, dar am știut imediat că nu voi rămâne cu asta. A fost pentru că am avut un singur profesor care a fost cel mai singur și mai trist om pe care l-am cunoscut vreodată. Era programator și știam că nu voiam să fac orice a făcut el.”
47. „M-am luptat să fiu un absolvent de facultate fără probleme și, în timp ce toți prietenii mei obțineau locuri de muncă în carieră, eu lucram cu joburi oribile cu jumătate de normă. De aceea, acum, chiar și când obosesc, mă gândesc: „Asta am cerut”.
48. „Oricât de mult ar putea părea, pentru altcineva, că am succes, nu simt niciodată că sunt nicăieri. Cu cât merg mai departe, mă simt în continuare la fel de departe de scopul meu final. Pentru că pe măsură ce cresc, am mai multe obiective. Nu sunt niciodată mulțumit.”
49. „Când eram la facultate, fata mea mi-a găsit un loc de muncă la cabinetul medicului la care lucra. Am fost grefier la dosar. Fără lipsă de respect, dar nu cred că un bărbat poate face treaba asta. Este nevoie de atât de multă păstrare meticuloasă și precisă a fișierelor.”
50. „Am un pic din acel spirit de jucător în mine. Pur și simplu nu am timp să fiu un jucător. Dar într-o altă viață, aș fi unul.”
51. „Colegiul nu este în inimile tuturor. Sunt dovada vie, totuși, că școala nu îți strica planurile. Îți oferă mai multe experiențe despre care să scrii.”
52. „Sunt atent la versuri și știu la ce le pasă fanilor rap. Încerc să scriu pentru ascultătorul obișnuit și sunt conștient de mainstream fără să mă vând.”
53. „Trebuia să fii artist astăzi este că poți să te dezvolți chiar în fața ochilor oamenilor chiar înainte de a scoate un album.”
54. „Am lucrat în vânzări de reclame. Aș suna companiile locale și aș încerca să le fac să cumpere anunțuri în ziar. Tot timpul, am simțit că doar înșeleam oamenii.”
55. „Există valoare într-un CD, chiar dacă este doar nostalgic. Oamenii sunt încă dispuși să plătească. Dar nu se poate compara cu o versiune doar digitală în care poți controla ora exactă la care va apărea, știi la ce mă refer.
Deci, cine găsește cum să rezolve acest decalaj, va câștiga mulți bani.”
56. „Întotdeauna sunt oameni acolo care se îndoiesc de mine, știi ce vreau să spun
Chiar dacă îi îmbrățișez pe oamenii care mă îmbrățișează și sunt recunoscător pentru ei. Dar mereu simt că, omule, mai sunt oameni acolo care nu renunță la asta. Și simt că fac totul în modul corect, știi ce vreau să spun că fac tot posibilul
să o fac cum trebuie. Iau foarte puține cheat-uri – foarte puține cheat-codes pe care le folosesc.”
57. „Colegiul a avut foarte mult de-a face cu dezvoltarea mea ca persoană. Nu știu dacă aș fi artistul care am fost dacă n-ar fi mers așa la școală. Școala este un loc bun – nu este pentru toată lumea, dar cred că este pentru majoritatea oamenilor.”
58. „Produc toate melodiile mele și refuz să merg la producătorul fierbinte. Acesta este cel mai mare risc pe care mi l-am asumat până acum.”
59. „Nu este o coincidență că toți cei mai mari rapperi – oricine ai pune în topul tău cinci – îți garantez că sunt niște povestitori grozavi.”
60. „Într-o zi, voi asculta o grămadă de Ray Charles, a doua zi nu este altceva decât Red Hot Chili Peppers. A doua zi ar putea fi Tupac toată ziua.”
61. „Tupac era atât de pasionat de ceea ce crede și nu se temea să spună nimic.”
62. „Trebuia să fii artist astăzi este că poți să te dezvolți chiar în fața ochilor oamenilor chiar înainte de a scoate un album.”
63. „Când ești rapper, doar rapper, trebuie să te mulțumești cu orice îți vine în cale – dacă un beat este fierbinte, vrei să rapezi pe el, punct.”
64. „Muzica devine mai pură și mai plină de suflet atunci când este adevărată și trebuie să fie adevărată în zilele noastre, cu felul în care funcționează internetul și cum funcționează jocul, toată lumea vrea rap-uri autentice.”
65. „Părinții mei au divorțat până când eram chiar conștientă – de exemplu, nu-mi amintesc să fi fost vreodată împreună.”
66. „L-am întâlnit pe Will Smith de două ori. Nu am vorbit cu el prea mult timp, dar încercam să-l anunț că grupa mea de vârstă a crescut uitându-se la el – era cel mai tare tip de la televizor și cel mai tare tip din filme.”
67. „Nu îmi place să mă gândesc la asta ca fiind concediată. În schimb, prefer să mă gândesc la asta ca fiind în concediu pe perioadă nedeterminată, cu un fler sabatic.”
68. „Nu sunt un rapper conștient, toate acele lucruri despre care vorbim, lupta, durerea, perspectiva spre viitor, ține-ți capul sus. Încerc să pun toate acele lucruri pozitive într-un caracter uman obișnuit, care sunt eu însumi.”
69. „Încă vreau să rap mai bine decât toți ceilalți și vreau să spun lucruri importante.”
70. „Există o poveste în spatele fiecărei persoane, un motiv pentru care sunt așa cum sunt. Deci, gândește-te la asta înainte de a judeca pe cineva.”
Citește și: Citate Kanye West, Citate Travis Scott