Următoarele sunt citate și proverbe populare ale lui Kevin Gates. Am întocmit o listă cu cele mai bune citate Kevin Gates despre viață, succes, muzică, fericire și dragoste.

Citate populare Kevin Gates

1. „Înțelepții se schimbă, proștii rămân la fel.”
2. „Dacă ți-aș spune că sunt diferit, ai înțelege diferența

3. „Orice lucru pierdut, poate fi găsit din nou, cu excepția timpului pierdut. O viziune fără acțiune este doar un vis. Acțiune, este grind, este agitația, este perseverența.”
4. „Cunoașterea este oferită, dar numai celor care trebuie să cunoască.”
5. „Bogăția nu este din buzunar. Este al inimii. Este al minții. Eu trăiesc așa. Ai putea să-mi dai un pește și să mă hrănesc mai mult pentru o zi, dar dacă mă înveți să pescuiesc, m-ai hrănit pentru totdeauna. Deci asta este cu adevărat filozofia mea cu toate acestea.”
6. „Nu poți să-i faci pe toți ceilalți fericiți și totuși să rămâi în frunte.”
7. „Este vorba să fii cu adevărat cine ești ca individ și să nu-ți ceri scuze pentru asta, asta este. Pot simți creșterea de la prima mea bandă până acum. La fiecare melodie, vreau să vă ofer o bucată din ceea ce sunt eu ca individ.”
8. „Orice individ alege să facă cu el însuși, atâta timp cât nu mă afectează și e respectuos cu asta, nu-mi pasă ce fac. Pentru că nu sunt perfectă și am defecte, așa că cine aș fi să judec

9. „Orice pierdut, poate fi găsit din nou, cu excepția timpului pierdut.”
10. „Fără a înțelege răul… cum poate cineva să aprecieze cu adevărat binele

11. „Cei care te urăsc cel mai mult tind să fie oamenii pe care îi cunoști.”
12. „Am avut momente bune și am avut momente proaste și îmi amintesc, poate atunci când mă culc, dar pe tot parcursul zilei mă mențin înghițit în orice moment în care mă aflu, pentru că m-ar putea conduce într-o stare de depresie. .”
13. „Dacă spun adevărul despre mine, ce poate spune lumea că
mi-ar plăcea să fiu acceptat, dar nu caut acceptarea. Dacă ești un fan, este pentru că ești un fan al cine sunt eu din punct de vedere psihologic, emoțional și individual. Lumea se poate raporta la o ființă umană mai mult decât se poate raporta la un superstar.”
14. „Sunt o imperfecțiune perfectă. Meseria mea a fost perfecționată. Am nevoie doar de afecțiune, din punct de vedere emoțional. Sunt un introvertit, dar este o agresiune.”
15. „Am probleme de încredere în a le permite altor persoane să-mi cunoască cele mai intime secrete de teama cum pot fi privit. Toată lumea are asta.”
16. „De ce să accepți eșecul când succesul este gratuit

17. „Toți cei din jurul tău pretind că sunt partenerul tău, lasă-te să ai o problemă pe care nici măcar nu te vor ajuta.”
18. „Emoțional, sunt un introvertit, dar este o agresiune.”
19. „Vin bani, banii trebuie să-i întoarcă. Nu aștept pe nimeni, mă duc să-l iau.”
20. „Am petrecut momente bune și am avut momente proaste și îmi amintesc, poate când mă culc, dar pe tot parcursul zilei mă mențin înghițit în orice moment în care mă aflu pentru că m-ar putea conduce într-o stare de depresie. .”
21. „Nu rupe sau pliază niciodată, de asta este nevoie pentru a fi major.”
22. „Poți învăța de la un manechin. Poți să urmărești un manechin și să înveți ce să nu faci. Întotdeauna am fost un individ observator. Nu știi cât de mult iubești ceva până nu poți face asta. Ăsta e un lucru pe care pot spune că l-am învățat. Am învățat cât de mult îmi place muzica.”
23. „Sufer de depresie. Cazuri severe ale acesteia. Nu un caz de depresie, nici un caz sever, ci cazuri severe de depresie. Muzica este singurul meu descarcer, este terapeutică pentru mine. Este o eliberare. Așa mă eliberez emoțional.”
24. „Dacă te asociezi cu presiunea colegilor sau cu automulțumirea, ești destinat eșecului.”
25. „Orice artist care face muzică la fel de serios ca mine, sunt cool cu ​​asta. Dar dacă îmi spui: „Omule, trimite-mi un vers și eu îți trimit un vers”. Nu. Asta nu înseamnă colaborare. Nu ne cunoaștem și vorbesc serios despre această muzică.”
26. „Am probleme de încredere în a le permite altor persoane să-mi cunoască cele mai intime secrete de teama cum pot fi privit. Toată lumea are asta.”
27. „Întotdeauna am stat pe propriile mele două. Nu am nevoie de o echipă. Eu nu fac chestia cu anturajul, 30 de oameni. Eu nu fac asta. Doar că nu sunt eu.”
28. „Nu te supăra pe mine pentru că sunt cel mai bun din ceea ce am fost creat pentru a fi.”
29. „Lucrurile despre care îmi este cel mai greu să le exprim în cuvinte și despre care vorbesc, le pun în muzica mea. Sunt doar super pasionat de meseria mea și super pasionat de ceea ce fac.”
30. „Este ilegal să-mi furi sentimentele și să plec.”
31. „Conversația mea zilnică constă în agitație. Măcina din fund bolnav și obosit de luptă.”
32. „Sunt inspirat de tot ce se întâmplă în jurul meu. Sunt un burete. Sunt foarte analitic. Observ lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le observă.”
33. „Mi-am dorit întotdeauna să studiez comportamentul uman pentru că fiecare psiholog cu care aș vorbi mi-a spus că sunt bipolar și știu că nu sunt bipolar, așa că a trebuit să fac o psihanaliză asupra mea pentru a afla că am durere nerezolvată.”
34. „Unii ar putea considera asta o problemă, mă îndrăgostesc ușor.”
35. „Orice pentru ce am o dragoste naturală, respect sau admirație, îmi tatuez pe corp. Următorul meu tatuaj va fi probabil Muhammad Ali. Îl am pe Bob Marley, îl am pe Elvis, îl am pe Malcolm X. Am atât de multe tatuaje. E o nebunie. Chiar rămân fără spațiu. Dar când mă duc să-mi fac tatuaje, este terapeutic și pentru mine.”
36. „Îl iubesc pe Dumnezeu, îi iubesc pe toți ceilalți din jurul meu ca pe mine însumi și îmi iubesc dușmanul.”
37. „Sincer să fiu, nu vreau să fiu romantic, am deja pe cineva acasă.”
38. „Să informez, să îmbunătățesc, să fac mai bine și cred că asta mi-a făcut prima mea fiică, așa că am numit primul meu album după prima mea fiică.”
39. „Muzica este cel mai terapeutic lucru pentru mine. Pentru că sufăr de depresie și este singura mea formă de a o elibera. Așa cum faci cu reportofonul tău, îmi înregistrez gândurile. eu mă aerisesc. Este un canal. Sunt un introvertit când vine vorba de a-mi arăta emoția. Și pentru că sunt atât de introvertit, cel mai bun lucru pe care îl pot face este să vorbesc cu microfonul.”
40. „De fiecare dată când frunzele se schimbă, este cea mai singură perioadă a anului.”
41. „Îmi place să fiu curat. Port aceleași lucruri, toate hainele mele arată aproape la fel. Sunt un tip simplu și simplu. Chiar nu fac o mulțime de culori ocupate și lucruri de acest fel. Simt că mai puțin înseamnă mai mult.”
42. „Am probleme în a da drumul. Asta e problema mea. Oricine are înalte și scăderi extreme este bipolar pentru orice psiholog și acesta nu este neapărat adevărul.”
43. „Scriu mult din cea mai bună muzică a mea în mașină, ca noaptea târziu. Trei, patru dimineața. Sunt pe scaunul pasagerului, am șoferul meu, șoferul meu de evadare. Bonnie, eu sunt Clyde. Atunci totul este doar aranjat. Ziua este haotic. Toată lumea nu merge nicăieri repede. În grabă să nu meargă nicăieri.”
44. „Respirația este atât de importantă cu activitatea fizică, deci cu cât mai importantă este cu activitatea psihologică

45. „Am 6 joburi, nu obosesc!”
46. ​​„Știu că vocea mea este foarte distinctă pentru că într-o cameră de 100 de persoane, vocea mea este întotdeauna selectată.”
47. „Ce om sărac se potrivește în societate din punct de vedere social
Pari o persoană grozavă, dar nu vei părăsi această clădire și nu vei pune unul dintre acei oameni fără adăpost în mașina ta. Îi tratezi altfel decât mine. Când termin cu salata asta, poți să mănânci din farfuria mea. Acesta este doar individul care sunt pentru că am umblat în acei pantofi la un moment dat.”
48. „Bunica mea a fost o vreme profesoară de engleză. Și ea mi-a subliniat importanța lecturii, a fi capabil să articulez bine.”
49. „Nu sunt atent la vânzări pentru că nu este vorba despre asta pentru mine. Este vorba despre muzică. Muzica este tot ce am.”
50. „Îl iubesc pe Dumnezeu, îi iubesc pe toți ceilalți din jurul meu ca pe mine însumi și îmi iubesc dușmanul.”
51. „Am venit în joc cu o atitudine diferită de cea pe care o am acum. Și a trebuit să cresc. trebuia sa ma maturizez. În acea creștere și în acea maturitate, în acel punct de maturitate mi-am dat seama că, da, oamenii care mă intervievează, într-adevăr purtăm doar o conversație. Și ei nu din același domeniu ca și mine, așa că viața mea este super interesantă pentru ei.”
52. „Nu dau nimănui un motiv să mă urască, ei își creează propria dramă din pură gelozie. Ține urechile deschise, gura închisă.”
53. „Nu pot spune că vreun artist m-a inspirat, pentru că sunt inspirat de lucrurile care se întâmplă în jurul meu.”
54. „Trăiesc după regula zece la sută. Salvează unul, economisești o mie.”
55. „Sunt un mare sceptic, așa că nu voi spune doar ceea ce mi-ar spune un individ. Trebuie să fac cercetarea. Voi obține o literatură diferită pe acel subiect și voi compara și contrast. Fac propriile mele studii selective.”
56. „Sau ajutați-i să ajungă la rădăcina problemei. Sau ajutați-i să afle care este problema. Pentru că problema constă în sine și de multe ori nu privim în interior ca indivizi. Întotdeauna căutăm altceva ca înlocuitor, ca suzetă. Mai întâi trebuie să te uiți la sine.”
57. „A fi logic mi-a dat un motiv să mă îndoiesc.”
58. „L-am scos din noroi, nimeni nu mi-a dat niciodată nimic.”
59. „De asemenea, sunt o persoană super sensibilă. Cel mai mic lucru ar putea ieși în evidență pentru mine. S-ar putea să mă duc să fac o melodie despre acest interviu. Trăiesc viața, apoi rap despre asta. Cine știe ce pot spune , spun
cu adevărat ceea ce simt. Când sunt în acest moment, orice simt, scot totul.”
60. „Energia din timpul zilei este atât de diferită pentru că toată lumea este atât de nefericită și deprimată și poți prelua acea energie psiho-cinetic. Așa că îmi place să ies noaptea. Totul este rezolvat, puteți vedea mai multe.”