Dacă te simți blocat sau că viața ta a stagnat și ai nevoie de motivație pentru a continua, aceste 2 citate Chainz te pot ajuta.
2 Chainz este un compozitor și rapper talentat, cunoscut în întreaga lume. Are șase albume de studio la credit, iar trei dintre ele s-au clasat pe Billboard 200 din SUA.
Mai mult decât rap-uri și cântece produse sub numele său, 2 Chainz are, de asemenea, o mulțime de lucruri semnificative și inspiratoare de spus despre cariera sa și viața în general. . Deci, dacă aveți nevoie de acel mic impuls pentru săptămână, atunci aceste citate se vor potrivi cu siguranță! Asigurați-vă că adăugați acest lucru la lecturile dvs. obligatorii acum.
Începeți să citiți chiar aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Gucci Mane și Yo Gotti.

Cele mai bune 2 citate Chainz
1. „Sunt confortabil în propria mea piele; Aș putea purta orice.”
2. „Toată povestea mea este despre faptul că am o a doua șansă.”
3. „Nu renunțați niciodată și nu vă conformați niciodată.”
4. „Îi încurajez pe toată lumea să acorde atenție problemelor care contează pentru tine, de la locuri de muncă și economie, la educație și școlile noastre, la reforma justiției penale. Indiferent de ceea ce îți pasă, asigură-te că îți folosești vocea.”
5. „Mă văd un lider și nu un adept.”
6. „Vreau să mă provoc, să îmi provoc stilurile.”
7. „Pot să spun cu sinceritate, nu-ți iei vocea de bună. Este cu adevărat ceea ce ne face pe toți egali.”
8. „Dacă te împingi să rămâi foame, lucrezi mereu pentru a face cel puțin pași înainte. Dacă faci pași înainte, atunci faci progrese.”
9. „Îmi place să am controlul, să am mult control creativ.”
10. „Trebuie să fii propriul tău individ.”
11. „Cred că este important să evoluezi, să crești și să-ți asumi riscuri creativ, în loc să te repete și să faci același lucru iar și iar.”
12. „Nu am niciun motiv să fiu lipsit de respect sau să arunc pe cineva sub autobuz.”
13. „Este important să vă împingeți să vă îmbunătățiți meșteșugul – oricare ar fi acesta. Este important să crești și să evoluezi cu fiecare proiect.”
14. „Ar trebui să spun că cea mai bună parte a succesului este să pot avea grijă de mama mea, astfel încât să nu-și mai facă griji pentru nimic și, de asemenea, să-mi pună prietenii și oamenii la care țin în poziții de câștig .”
15. „Succesul este doar să pot face ceea ce îmi place pentru a-mi trăi, să-mi petrec tot timpul făcând asta, să mă conectez cu fanii și să continui asta pentru o perioadă lungă de timp.”

Citate celebre 2 Chainz

16. „Nimic nu poate să-ți câștigi existența din pasiunea ta.”
17. „Oamenii știu că muncesc din greu.”
18. „Cred că atunci când oamenii se simt confortabil este atunci când cad.”
19. „Mai puțin înseamnă mai mult. Simplitatea este minunată. Asta e tot ce ai nevoie în viață. Este doar filozofia mea personală.”
20. „Mă trezesc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze știind că pot face ceva muzical.”
21. „Nu-mi pasă ce poartă altcineva. Simt că toți așteaptă să vadă ce am pe mine. Dacă chiar vrei să afli adevărul, asta cred. Ei așteaptă să vadă ce voi face în continuare.”
22. „Un cântec grozav poate veni de la oricine. O performanță grozavă poate veni de la oricine. Nu contează cine ești și asta cred cu adevărat.”
23. „În timp ce am făcut un zgomot, rapperii au venit și au trecut. Dar totuși, mă întreb: „Cât durează celebrul

24. „Ludacris este un individ foarte inteligent. El este despre afacerea lui. Totul este afaceri cu el. Așa că am învățat multe despre a face afaceri de la el.”
25. „Nu știu, au existat mereu oameni care au crezut în mine, dar trebuie să ai încredere în orice vrei să faci.”
26. „Folosesc platforma mea pentru a încerca să încurajez și să provoc următorul antreprenor sau să provoc următoarea femeie milionară.”
27. „Este important pentru mine să fiu inovator și creativ și atunci când fac activități caritabile.”
28. „Îmi place ca oamenii să se distreze și asta se vede în muzică.”
29 . „Presupun că uneori lipsa de intimitate poate fi puțin greu de rezolvat uneori.”
30. „M-am pus în această poziție în care nu m-am stabilit cu un Plan B. Nu am plasă de siguranță; este totul în.”
Citește și: Citate Young Jeezy, Citate Young Thug

2 Citate Chainz despre personalitatea și preferințele sale

31. „Pentru toată viața mea adultă până în 2008, am crezut în mod incorect cel mai mare mit al votului care există – că foștii criminali nu pot vota.”
32. „Pentru mine, sunt simbolul a ceea ce este un copil de ghetou: am fost crescut de un singur părinte; Toată viața am stat în apartamente; Nu cred că am tăiat niciodată iarba.”
33. „Port ceea ce îmi place să port, nu aleg haine pentru a încerca să mă potrivesc sau orice altceva, îmi place doar ceea ce îmi place.”
34. „Este important pentru mine să-mi evidențiez părerile pentru veteranii care au luptat pentru America și, în același timp, nu au nimic de arătat pentru asta. Îmi este cam drag.”
35. „Toronto este uimitor, este unul dintre orașele mele preferate de vizitat. Toronto și Montreal sunt doar locuri grozave.”
36. „Nu am crescut în preajma tuturor oamenilor albi; Nu am vrut niciodată să gentrific hip-hop-ul, nu mi-am dorit niciodată să vorbesc cu un public alb.”
Citește și: Citate Rick Ross

Interesante 2 citate Chainz despre bani

37. „Rareori scoți bani din etichete, cu excepția cazului în care deschid un buget pentru un proiect. În afară de asta, este o chestie de tip „do-or-die”.
38. „Hip-hop-ul se ocupă de lăudări și lăudăroșenie, fiind lăudăros. Mereu a fost vorba despre cine are cei mai mulți bani.”
39. „Viața este bună. Am un apartament care este plătit cu bani rap. Este bine. Este uimitor. Este o binecuvântare. Mă trezesc în fiecare zi și apreciez cât de multă binecuvântare este să faci asta.”

2 citate Chainz pentru a vă oferi o perspectivă asupra muzicii și carierei sale

40. „Dacă nu aș fi rap, aș fi făcut capcană.”
41. „Divertismentul este o treabă grozavă de făcut.”
42. „Am făcut o melodie cu aproape toată lumea din joc.”
43. „Vreau doar să fac o muzică care contează, de care oamenii își vor aminti mult timp.”
44. „Cred că lucrurile speciale încă mai găsesc o modalitate de a fi auzite, atâta timp cât le asociați cu o strategie bună de lansare.”
45. „În camera mea de cămin, eram un pustnic făcând muzică, întotdeauna am avut un sentiment de urgență pe care nu trebuie să o fac pentru totdeauna să fac asta.”
46. ​​„Cel mai mare lucru pentru mine este muzica nouă. Cânt multă muzică nouă care nu este încă lansată în turneele mele. A vedea reacția la asta este super inspirat.”
47. „Traseul independent a fost cea mai bună mișcare pentru mine. Dar cred că am maximizat tot ce puteam face independent. Am făcut totul pe piața mixtape-urilor. Cred că obținerea mașinii mari în spatele tău este următoarea etapă când ai maximizat nivelul independent.”
48. „Aveam 14 ani când am început să rap și am fost groaznic. Totuși, m-am îndrăgostit de el și când se întâmplă asta cu mine devin super pasionat și merg până la capăt.”
49. „Când alegi lista de melodii și secvențierea, este important să te asiguri că există câteva concepte puternice acolo și că contează și spune ceva – că se lipește de oameni.”
50. „Un cântec sau un album nu se termină niciodată cu adevărat. Poți lucra la el pentru totdeauna, dar să știi când să-i numești o zi și să știi când să te îndepărtezi de el este extrem de important.”
51. „M-am maturizat ca persoană și muzica la fel. Cred că a devenit mai sofisticat și interesant.”
52. „De câte ori interpretez, încerc să mă conectez cu mulțimea și să dau energie, așa că atunci când se îndepărtează de spectacol este remarcabil și e ceva ce vorbesc despre asta, de genul „La naiba, abia aștept să revin la spectacolul meu”. ‘”

Mai multe 2 citate Chainz și versuri din cântecele sale

53. „Am început din capcană, acum rap.”
54. „Sunt prea tânăr ca să am poveri. Dar totuși simt că ar trebui să fiu mai departe.”
55. „Am încercat să mă bronzez, dar sunt deja negru.”
56. „Sunt atât de departe încât ne vedem dimineață. Două lanțuri, primul meu lanț a început să se cloneze.”
57. „Fiecare replică este drogată, poți să-l pufnești. Lucrând în oală, te pot face să faci aerobic.”
58. „Dacă mor, îngroapă-mă în magazinul Louis.”
59. „Pantofi de o mie de dolari pe canapea ta. Cealaltă capcană a mea se uită la Oprah.”
60. „Dacă ești cap de găină, du-te undeva și depune niște ouă.”

Ce ai învățat din această colecție de citate 2 Chainz

Înainte de a-și schimba viața, 2 Chainz a fost implicat în trafic de droguri și criminalitate. A început ca membru al grupului de rap Playaz Circle, care și-a lansat albumul de debut, United We Stand, United We Fall, în 2007.
2 Chainz s-a impus ca artist solo prin lansarea albumului său de debut, Based on a TRU Story, în 2009. Kanye West, Nicki Minaj, Drake și Lil Wayne au contribuit la album. Nu există nicio îndoială că 2 Chainz a avut un stil muzical unic care a captat inimile publicului, deoarece albumul a ajuns pe primul loc în Billboard 200 și a fost chiar certificat de platină.
De atunci, 2 Chainz a câștigat multe recunoașteri și premii. Acest lucru arată doar că vei avea întotdeauna un viitor mai luminos în față dacă nu renunți niciodată. Permiteți-le acestor două citate Chainz să vă inspire să vă urmăriți obiectivele vieții în fața adversității.
Care dintre aceste 2 citate Chainz v-a motivat să continuați
. Vă rog, spuneți-ne în firul de comentarii de mai jos.