În căutarea celor mai bune citate G-Eazy
Am întocmit o listă minunată cu cele mai inspirate 60 de citate și proverbe G-Eazy despre viață, succes, muzică și multe altele.

60 de cele mai bune citate G-Eazy

1. „Mai puțin înseamnă mai mult. Simplitatea este minunată. Asta e tot ce ai nevoie în viață. Este doar filozofia mea personală.”
2. „Cred că atunci când spui o poveste din interiorul tău care este autentică, oamenii se conectează cu ea.”
3. „Ceva pentru care susțin este să fiu suficient de curajos pentru a investi în idei creative în care cred cu fermitate și pentru a le aduce la viață.”
4. „Dacă n-am făcut o singură melodie în două luni, alunec. Nu poți petrece pur și simplu în fiecare seară.”
5. „Nu știu, au existat mereu oameni care au crezut în mine, dar trebuie să ai încredere în orice vrei să faci.”
6. „Este important să ții legătura cu oamenii care contează.”
7. „Dacă te împingi să rămâi foame, lucrezi mereu pentru a face cel puțin pași înainte. Dacă faci pași înainte, atunci faci progrese.”
8. „Urăsc să aleg haine.”
9. „Încerc să găsesc 15 minute pe zi pentru a fi singur, fără nicio distragere, doar pentru ca spațiul capului să mediteze și să-mi pun Zen. Cred că asta mă ajută să trec peste agitația zilei în turneu cu interviurile, verificarea sunetului, întâlnirile și salutările, spectacolul și întâlnirile și saluturile post-spectacle.”
10. „Trebuie să spun că cea mai bună parte a succesului este să pot avea grijă de mama mea, astfel încât să nu-și mai facă griji pentru nimic și, de asemenea, să-mi pună prietenii și oamenii la care țin în poziții de câștig .”
11. „Este important să vă împingeți să vă îmbunătățiți meșteșugul – oricare ar fi acesta. Este important să crești și să evoluezi cu fiecare proiect.”
12. „Turingul începe să se simtă mai mult ca acasă decât acasă.”
13. „Cred că este important să evoluezi, să crești și să-ți asumi riscuri creativ, în loc să te repete și să faci același lucru iar și iar.”
14. „Cred că este firesc ca un creativ să fie sensibil. Dacă sunt în studio și scriu ceva, cred că este cel mai grozav lucru din lume; este ca copilul meu. Tocmai am făcut ceva din aer care există acum într-o formă tangibilă. Este cel mai mare fior din viața mea.”
15. „Când ești în preajma cuiva ca E-40, tot ce poți face este să privești și să înveți și să te bucuri de joc.”
16. „Întotdeauna am crezut că într-o zi voi fi cineva. Aș avea succes în muzică și aș avea fani cărora le păsa de muzica mea. În același timp, chiar mă simt ca un tip obișnuit; Am fost un tip obișnuit pentru totdeauna.”
17. „Dacă te simți confortabil, așa cadeți.”
18. „Mă văd un artist hip-hop, dar nu mi-am dorit niciodată să fac muzică pentru un public special alb. Nu în jurul asta am crescut.”
19. „Ascult o gamă largă de muzică, totul depinde de starea de spirit în care sunt în acel moment.”
20. „Ceea ce mă inspiră este dorința de a fi activ. Dorința de a avea succes. Dorința de a ajunge la oameni prin muzica mea și de a câștiga existența din ea și de a nu fi nevoit să fac nimic altceva. Să poți să faci muzică cu normă întreagă și să călătorești prin lume și să împărtășești această muzică cu toată lumea. Acesta este visul.”
21. „Viața este bună. Am un apartament care este plătit cu bani rap. Este bine. Este uimitor. Este o binecuvântare. Mă trezesc în fiecare zi și apreciez cât de multă binecuvântare este să faci asta. Dar este important să rămâi mereu umil, întemeiat, concentrat și să menții aceeași ambiție pe care ai avut-o când nu aveai nimic.”
22. „Aveam 14 ani când am început să rap și eram groaznic. Totuși, m-am îndrăgostit de el și când se întâmplă asta cu mine devin super pasionat și merg până la capăt.”
23. „Am avut o slujbă de când eram suficient de mare pentru a lucra – de când aveam 14 ani.”
24. „Cred că, pe vremuri, când începeam să fac muzică, tot ce voiam să fac era să obțin un contract de discuri.”
25. „Nimic nu este de top să-ți câștigi existența din pasiunea ta.”
26. „Când alegi lista de melodii și secvențierea, este important să te asiguri că există niște concepte puternice acolo și că contează și spune ceva… că se lipește de oameni.”
27. „După părerea mea, controlul creativ înseamnă foarte mult, simt că sunt într-adevăr în contact cu cine sunt fanii mei și ce le place lor la muzica mea și sunt capabil să comunic direct cu ei.”
28. „Mama mea a fost părinte singur.”
29. „Vorba în gură este cea mai valoroasă formă de marketing, dar nu o poți cumpăra. Îl poți livra doar. Și trebuie să livrați cu adevărat.”
30. „Când probezi ceva, folosești cârja de a împrumuta acorduri și melodii dintr-o melodie care este deja grozavă, care a trecut deja testul timpului, care este deja specială. Când încerci să faci totul de la zero, scrii ceva nou-nouț care trebuie să reziste de la sine.”
31. „M-am pus în această poziție în care nu m-am stabilit cu un Plan B. Nu am plasă de siguranță; este totul în.”
32. „Toată cariera mea a fost de la zero, așa că nu am luat niciodată de la sine înțeles că oamenilor le pasă și susțin ceea ce fac.”
33. „Cred că dacă reinvestiți constant în conținutul dvs. și oferiți lucruri fanilor, atunci puteți continua să turnați. Puteți continua să vindeți marfa și să generați bani din popularitatea mărcii.”
34. „În orice fac, încerc să rămân fidel mie, pentru că cred că asta contează cel mai mult, iar apoi provocarea este ca toate aceste părți diferite ale personalității mele să se potrivească într-o singură cutie. Nu este o sarcină ușoară. Dar, practic, asta reprezintă rezultatul final.”
35. „Muzica nu se vinde ca înainte, dar singurul lucru pe care nu îl poți fura sau descărca este o experiență de spectacol live sau un tricou.”
36. „O melodie sau un album nu se termină niciodată cu adevărat. Poți lucra la el pentru totdeauna, dar să știi când să-i numești o zi și să știi când să te îndepărtezi de el este extrem de important.”
37. „Am mers în fața unei mulțimi de 10 oameni și 7.000 de oameni.”
38. „Doar purtarea neagră vine de la Johnny Cash. Sunt atât de mult pe drum, încât dacă port negru, hainele mele nu se murdăresc niciodată. Nu poți spune dacă am purtat aceeași cămașă de două ori.”
39. „Vreau doar să fac o muzică care contează, de care oamenii își vor aminti mult timp.”
40. „Cred că lucrurile speciale [muzica] încă mai găsesc o modalitate de a fi auzite, atâta timp cât le asociezi cu o strategie bună de lansare.”
41. „Succesul este doar să fiu capabil să fac ceea ce îmi place pentru a trăi, să-mi petrec tot timpul făcând asta, să mă conectez cu fanii și să continui asta pentru o perioadă lungă de timp.”
42. „Am visat să fiu pe drumuri, să călătoresc și să fac turnee, de când fac muzică. Pentru asta trăiesc. Vreau doar să fiu Willie Nelson.”
43. „Când am început să fac muzică, eram atât de intens în mișcarea hyphy. Este ceva despre care știi atât de multe dacă ai fi chiar acolo, trăind în el, scufundat în cultură.”
44. „Aveți o întreagă generație de copii care a crescut cu ideea că muzica este ceva ce puteți descărca gratuit.”
45. „Oricine poate avea un album grozav în sine, dar numai până când îl scoți și îl pui într-o formă tangibilă, îl creezi și lucrezi la el în studio, toate acestea prind viață, știi ce vreau să spun
.”
46. ​​„Am citit cartea lui Steve Jobs și asta a schimbat totul. Toată viața mea am fost un tocilar Apple și l-am văzut întotdeauna ca pe un erou. Dar citind cartea și învățând cum a construit compania și menținând acea cultură corporativă și toate astea, cred că asta m-a influențat foarte mult.”
47. „Nu știu dacă cei mai mulți oameni știu sau nu, dar eu produc 95% din propriile mele lucruri.”
48. „Mi-am tot spus că, până la urmă, banii pe care bunicii mei i-au pus deoparte pentru a intra în fondul meu de facultate, că investeau pentru ca eu să merg la școală și să obțin această educație, trebuie să valorize ceva.”
49. „Un cântec grozav poate veni de la oricine. O performanță grozavă poate veni de la oricine. Nu contează cine ești și asta cred cu adevărat.”
50. „În trecut, procesul meu începea cu o mostră dintr-o altă melodie, iar eu o tăiam și foloseam asta ca bază pentru melodia pe care o făceam.”
51. „Nu renunțați niciodată și nu vă conformați niciodată”.
52. „Sunt Gemeni, așa că sunt doi oameni în mine. Drept în sus. Există tocilarul care este total izolat în studio, EQing această tobă, ridicând această capcană cu un decibel sau schimbând această pălărie cu alta. Apoi mai este cealaltă parte care este un interpret. Trebuie să ies pe scenă și să fiu electric, un petar, să alerg pe scenă și să dau un spectacol.”
53. „Presupun că uneori lipsa de intimitate poate fi puțin greu de rezolvat uneori.”
54. „Cred că stilul meu se învârte în jurul filozofiei că mai puțin este mai mult, că simplitatea este sofisticarea supremă. Acest lucru este potrivit pentru gustul meu în design și în haine și chiar afectează modul în care abordez muzica. Mă gândesc să păstrez lucrurile simple și minimale, dar să fiu capabil să transmit ceva puternic prin această abordare.”
55. „Ori de câte ori interpretez, încerc să mă conectez cu mulțimea și să dau energie, așa că atunci când se îndepărtează de spectacol este remarcabil și e ceva ce vorbesc despre asta, de genul „La naiba, abia aștept să revin la spectacolul meu.”
56. „Cel mai mare lucru pentru mine este muzica nouă. Cânt multă muzică nouă care nu este încă lansată în turneele mele. A vedea reacția la asta este super inspirat.”
57. „M-am maturizat ca persoană, la fel ca și muzica… Cred că a devenit mai sofisticată și mai interesantă.”
58. „Mama îmi cânta mereu mult rock de la sfârșitul anilor ’50, sfârșitul anilor ’60.”
59. „Când m-am hotărât prima dată că vreau să fac beat-uri și să scriu cântece și chestii de genul acesta, nu era ca și cum m-aș fi așezat și primul lucru pe care l-am scris a fost chiar pe jumătate legitim. A durat ceva timp să-mi găsesc drumul prin ea.”
60. „Ai această abilitate în hip hop de a fi invincibil de cool și asta face parte din G-Eazy.”