Dacă aveți nevoie de citate care vă vor schimba perspectiva despre viață și moralitate, atunci aceste citate Raymond Reddington sunt pentru dvs.
Raymond Reddington este protagonistul serialului de thriller criminal, Lista neagră. El este un creier criminal inteligent și fermecător care a devenit parte a FBI.
În ciuda faptului că este un haiduc și anti-erou, Reddington deține o vastă înțelepciune despre moralitate și viață. Cuvintele sale sunt inspiratoare și lămuritoare, ceea ce va ajuta telespectatorii să se pregătească pentru a înfrunta obstacole în viitor. Mai mult, personalitatea lui calmă și relaxată este admirabilă, făcându-i pe fani să-și dorească să fie ca el.
Așadar, dacă ești interesat de cel mai inteligent personaj din The Blacklist, atunci adaugă asta la lista ta de citit obligatoriu acum. Colecția noastră de mai jos conține cele mai bune linii de la Raymond Reddington din serie, așa că asigurați-vă că nu le ratați!
Să începem.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Criminal Minds.

Cele mai bune citate Raymond Reddington

1. „Nu există nimic care să poată elimina durerea, dar în cele din urmă, vei găsi o modalitate de a trăi cu ea.”
2. „Când iubești pe cineva, nu ai control. Asta este dragostea. A fi neputincios.”
3. „Păcatele trebuie îngropate ca morții. Nu că ar putea fi uitate, dar ne putem aminti de ele și, totuși, ne putem găsi calea înainte.”
4. „Vor fi coșmaruri. Și în fiecare zi, când te trezești, va fi primul lucru la care te gândești. Până într-o zi, va fi al doilea lucru.”
5. „Conducerea înseamnă mai mult decât arătarea puterii. Este, de asemenea, despre a ști când să dai dovadă de reținere.”
6. „Nu poți judeca o carte după coperta ei. Dar poţi să poţi cu primele capitole şi, cu siguranţă, până la ultimul.”
7. „Întotdeauna am considerat că frica este cel mai valoros simț al meu.”
8. „Răzbunarea nu este o pasiune. Este o boală care îți mănâncă mintea și îți otrăvește sufletul.”
9. „Atât de des oamenii se supraestimează, își aplică greșit darurile. Înțelepciunea înseamnă a învăța limitele benzii desemnate.”
10. „Lasă trecutul în trecut, Tom. Nimic bun nu vine din dezgroparea secretelor.”
11. „După cum știți bine, una dintre cheile succesului meu este o înțelegere clară și consecventă a propriilor limite.”
12. „În această lume, nu există părți. Doar jucători.”
13. „A ierta nu înseamnă a accepta ceea ce ai făcut, Donald. Înseamnă să înțelegem că linia care desparte binele și răul străbate inimile tuturor.”
14. „Asigură-te că pasiunea ta nu este boala ta.”
15. „Nu pot să te conduc decât la adevăr. Nu pot să te fac să crezi.”

Deep Raymond Reddington Citate la care să te gândești

16. „Odată ce treci peste, există lucruri în întuneric care îți pot împiedica inima să simtă din nou lumina.”
17. „Viața este un lucru mult prea important pentru a vorbi vreodată în serios.”
18. „Trebuie să faci alegerile tale. Trebuie să fii fericit cu ei.”
19. „Timpul este singurul lucru care îți va permite să te regăsești pe tine însuți.”
20. „Lumea poate fi un loc atât de necruțător de sălbatic. Cineva poate fi iertat pentru că crede că răul va triumfa în cele din urmă.”
21. „Dacă ți-aș spune că toate lucrurile în care ajungi să crezi despre tine sunt o minciună

22. „Aș putea să-ți spun cum să câștigi un maraton, dar presupui că este o cursă de 26,6 mile.”
23. „Am avut gloanțe. Avea cuvinte. Dar când a terminat de vorbit pentru prima dată, am înțeles cu adevărat care dintre aceștia era mai puternic.”
24. „În experiența mea am descoperit că oamenii se schimbă rar. Și când o fac, nu trebuie să ai încredere în ei.”
25. „Regretul necesită vârstă sau înțelepciune.”
26. „Cel mai mare dușman al unui om sunt forțele întunecate reținute în sine.”
27. „Atât de mulți oameni consideră că cimitirele sunt o amintire a pierderii. Mi se pare că sunt un memento fervent pentru a profita de ziua.”

Citate scurte Raymond Reddington pline de sens

28. „Prețuiește loialitatea mai presus de orice.”
29. „Nu poți înțelege cât de adânc este cu adevărat acea fântână a mea.”
30. „
Pishposh mort. Ce este moartea
Este doar un proces, corect

31. „Fiecare cauză are mai mult de un efect.”
32. „Viitorul este un pariu al unui nenorocit, un poate, o contingență, un „Dar dacă
””
33. „Dumnezeu nu te poate proteja, dar eu pot.”
Citește și: Citate scurte Citate

Raymond Reddington care te vor învăța despre moralitate
34. „Vezi asta, Geoff,
asta face un om bun. Acesta este ceea ce îi separă pe bărbați ca el de oameni ca tine și ca mine.”
35. Donald Ressler: „De ce să mă salvezi

Raymond Reddington: „Pentru că asta faci când cineva moare în fața ta.”
36. „Oricât de rău crezi că sunt, în măsura în care crezi că sunt dispus să merg pentru a proteja ceea ce îmi este drag.”
37. „Sunt doar eu, sau este rasa umană înarmată cu religie, otrăvită de prejudecăți și absolut frenetică de ură și frică, galopând pe gheață înapoi în Evul Întunecat
Cine pe Pământ este rănit de o fetiță care merge la școală sau un copil fiind gay

Citate Raymond Reddington pentru a-și revizui cele mai tari replici
38. „Acesta este un sfârșit și apoi, ceva nou va începe. Meriți ce e mai bun în viață, Lizzie.”
39. „Odată cu supraviețuirea, au devenit hidoși. Rareori m-am gândit la ceea ce am fost cândva. Dar mă întreb dacă o rază de lumină ar ajunge în peșteră, aș putea să o văd
sau să o simt.
Aș gravita spre căldura ei
Și, dacă aș face-o, aș deveni mai puțin hidoasă

40. „Meera a fost o victimă. într-un război în care nici măcar nu știa că luptă”.
41. „Știți problema cu trasarea liniilor în nisip
Cu o gură de aer, ele dispar.”
42. „Singurul lucru care este real este prezentul, iar tu l-ai jefuit, i-ai jefuit chiar geniile care ar fi putut evita distopia de care te temi atât de mult.”
43. „Avocații găsesc și exploatează lacune. Este ceea ce îi face atât de dezgustători. Și Marvin Gerard este cel mai dezgustător dintre toți. Asta îl face atât de neprețuit.”

Citate Raymond Reddington pentru a afla mai multe despre caracterul său

44. „Sunt un criminal. Criminalii sunt mincinoși notori. Totul despre mine este o minciună. Dar, dacă cineva îmi va oferi o a doua șansă, ești tu. Noi doi am depășit atât de multe.”
45. „Cei mai mulți dintre asociații mei au impresia că odată ce le-am acordat o favoare, îmi sunt datori pe viață. Dar este o presupunere falsă. Îmi sunt datori pentru că le câștig mulți bani. Îmi sunt loiali pentru că l-am câștigat.”
46. ​​„Dembe nu a rămas cu mine pentru că m-a văzut salvator. A rămas cu mine pentru că m-a văzut pentru omul care eram cu adevărat. Un om înconjurat de întuneric. Niciun prieten în care să se poată avea încredere. Nicio credință că loialitatea sau iubirea ar putea exista cu adevărat. Eram mai tânăr atunci, mai supărat. Dembe și-a conectat viața cu a mea pentru a-mi arăta acea zi și în fiecare zi că lumea nu este ceea ce mă tem să fie. El este lumina în întuneric. Dovada vie că există o altă cale. Că viața poate fi bună. Că oamenii pot fi amabili. Că un bărbat ca mine poate, într-o zi, să viseze să devină un om ca el. Și-a jurat viața și a oferit-o ca dovadă că mă înșelasem în privința acestei lumi. Dembe îmi păzește viața pentru că este hotărât să-mi salveze sufletul.”
47. „Ai navigat vreodată peste un ocean, pe o barcă cu pânze, înconjurat de mare, fără pământ la vedere, fără nici măcar posibilitatea de a vedea pământ pentru zilele următoare
Să stau la cârma destinului tău, vreau asta — încă o dată. Vreau să fiu în Piazza del Campo din Siena. Să simți creșterea în timp ce 10 cai de curse trec cu tuns. Mai vreau o masă la Paris, la L’Ambroisie, la Place des Vosges. Mai vreau o sticlă de vin. Și apoi altul. Vreau căldura unei femei și un set cool de cearșafuri, încă o noapte de jazz la Vanguard. Vreau să stau pe vârfuri și să fumez cubanezi și să-mi simt soarele pe față cât de mult pot. Mergi din nou pe Zid. Urcă pe Turn. Ride the River. Privește la Frescuri. Vreau să stau în grădină și să mai citesc o carte bună. Mai presus de toate, vreau să dorm. Vreau să dorm așa cum dormeam când eram băiat. Dă-mi asta, doar o dată. De aceea, nu-i voi permite acel punk de acolo să ia tot ce este mai bun din mine, darămite ultimul dintre mine.”

Citate spiritual Raymond Reddington pentru o zi plină de râs

48. „Nu mă interesează cazurile în care nu mă interesează.”
49. „De regulă, consider că gelozia este o emoție de bază, dar în acest caz, este destul de drăguță.”
50. „Nu sunt o mașină de gumball, Lizzy. Nu trebuie să răsuciți mânerul oricând doriți un răsfăț.”
Citește și: Citate amuzante

Care sunt trăsăturile care te-au făcut să-l admiri pe Raymond Reddington

Raymond Reddington poate fi un criminal narcisist și sociopat, dar are valori pe care toți le-am putea folosi în viața noastră. La început, îl putem vedea doar ca pe o persoană nemiloasă care obține ceea ce își dorește, dar citatele de mai sus demonstrează că este mai mult decât atât.
Red este un prieten loial, un geniu și o persoană în care poți avea încredere. Inteligența și tendințele sale sociopatice sunt atuuri care îl permit să prindă criminali. Dar, în același timp, asistăm la cum este o persoană blândă și blândă care va face orice pentru a-și proteja prietenii.
Într-adevăr, el are o mulțime de trăsături remarcabile care îi fac dezvoltarea caracterului și mai îndrăzneață. Fără îndoială, acesta este unul dintre lucrurile care i-au făcut pe spectatori să iubească mai mult The Blacklist! Cu imensa lui înțelepciune, aflăm mai multe despre cum să ne îmbunătățim și să fim deștepți în privința lumii.
Așadar, sperăm că ați reușit să culegeți multe lecții despre viață și moralitate prin aceste citate Raymond Reddington. Amintește-ți cuvintele sale înțelepte și asigură-te că le aplici în viața ta!
Ești un fan al listei negre
Care citat de Raymond Reddington este preferatul tău
Lăsați un comentariu mai jos!