Iată o colecție de cele mai bune citate din Catwoman care te vor duce înapoi la scenele și dialogurile tale preferate!
Catwoman este un personaj fictiv care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de DC Comics. Ea a fost inițial portretizată ca un super-rău și adversarul lui Batman. Dar, mai târziu, ea a evoluat într-o antieroină care a făcut lucrul greșit din motivele corecte.
Este un personaj plin de profunzime, înțeles și perspective la care cu siguranță vă puteți raporta! Dezvoltarea caracterului ei, combinată cu senzualitatea și neînfricarea ei, a făcut-o adorată de mulți fani. Din această cauză, ea a fost interpretată și de multe actrițe grozave în adaptări live-action!
Așadar, dacă doriți să aflați mai multe despre ea ca răufăcător, femeie și iubită, continuați să citiți această colecție! Iată câteva citate din diverse adaptări de filme și extrase de benzi desenate pe care le veți adora!
Vedeți mai jos lista completă.
Și asigurați-vă că consultați aceste citate Poison Ivy și Batman.

Cele mai bune citate Catwoman

1. „Așa cum spuneam, sunt femeie și nu pot fi luată de la sine înțeles. Viața e o cățea, acum și eu la fel.”
2. „Pisicile vin când au chef. Nu când li se spune.”
3. „O faci atât de ușor, nu-i așa. Aștept mereu ca un Batman să te salveze. Eu sunt Catwoman. Asculta-mi strigatul!”
4. „Ar trebui să înțelegi, Holly. Mai mult decât oricine altcineva. Uneori trebuie să luați o viață, pentru a salva o viață.”
5. „Arată-i unui bărbat ce se așteaptă să vadă și nu se va uita sub suprafață.”
6. „Poate că mă suspectează, dar nu mă vor vedea niciodată. S-ar putea să mă urmărească, dar nu mă vor prinde niciodată. Niciodată, niciodată, niciodată să nu mă prindă.”
7. „Este o risipă când lucrurile frumoase se sparg.”
8. „Libertatea este putere. A trăi o viață neîmblânzită și fără frică este darul care mi-a fost oferit și așa începe călătoria mea.”
9. „Totul a început în ziua în care am murit. Dacă ar fi existat un necrolog, ar fi descris viața neremarcabilă a unei femei neremarcabile, care nu a supraviețuit de nimeni.”
10. „The East End. Sufletul meu este legat de acest loc acum. Pentru că m-a costat atât de mult în sânge și lacrimi. Dar aici s-a născut Catwoman. Și dacă trebuie să fie, aici va muri.”

Citate celebre Catwoman
11. „Sunt un hoț – și furtul este ceea ce fac. Nu atât pentru premiu, nici pentru posesie sau chiar pentru profit — ci pentru arta de a face asta — pentru că pot — și pentru că sunt bun.”
12. „Trebuie să recunosc – am ratat asta. Adrenalină. Actiunea. Cunoașterea că banii furați sunt întotdeauna mai buni decât banii câștigați.”
13. „Ești un om bun. Dar tu trăiești într-o lume care nu are loc pentru cineva ca mine. Vezi tu, uneori sunt bine. Dar uneori sunt rău. Dar atât de rău cât vreau să fiu.”
14. „Doar pentru a arăta că există modalități mai oneste de a câștiga un trai necinstit. Dar îmi place cel mai mult stilul meu.”
15. „Așa-zișii tipi normali te dezamăgesc mereu. Sickos nu mă sperie niciodată. Cel puțin ei sunt hotărâți.”
16. „Ziua în care am murit a fost ziua în care am început să trăiesc.”
17. „Păsările mici ar trebui să stea departe de pisici mari și rele.”
18. „Tu faci parte din noapte, la fel ca mine. Nu ne este frică de întuneric – ne însuflețim în el – suntem încântați de el.”
19. „Îmi place priveliștea
Este singurul lucru pe care îl vei surprinde în seara asta.”
20. „Pentru a-l distruge pe Batman, trebuie mai întâi să-l transformăm în ceea ce el urăște cel mai mult. Și anume noi.”
Citește și: Citate Flash, Citate Bane Citate

inspirate pentru Catwoman

21. „Acceptând cine ești și tot ceea ce ai, atunci vei înțelege adevăratul sens al libertății, iar libertatea este celălalt sens al puterii.”
22. „Asta face parte din regulă. Nu renunta niciodata. Nu-i lăsa niciodată să vadă că ți-e frică. Mai presus de toate, nu-i lăsa să vadă că ești rănit. Nu-i lăsa niciodată să te vadă plângând. Nu.”
23. „Trăiește repede. Iubeste tare. Mor de tineri. Lăsați un cadavru mirositor.”
24. „Batman a vrut să ne schimbe. Asta nu e dragoste. Încearcă să-ți amintești cine ești.”

Citate Catwoman care te vor emoționa

25. „Lumea mea este doar nuanțe de gri, Batman. De aceea nu mă vei înțelege niciodată cu adevărat.”
26. „Bruce, aș—mi-ar plăcea să trăiesc cu tine în castelul tău—pentru totdeauna, exact ca într-un basm. Pur și simplu nu aș putea trăi cu mine, așa că nu te preface că acesta este un final fericit!”
27. „Pentru a salva lumea, eroii fac sacrificii. Aceasta este lecția fiecărei povești. Mi-aș dori să-mi pot da viața, dar nu pot, trebuie să dau mai mult. Sacrificiul meu este dragostea mea. Esti tu.”
28. „În vechea mea viață, tânjeam ca cineva să vadă ce era special în mine. Ai făcut-o și pentru asta vei fi mereu în inima mea. Dar ceea ce aveam cu adevărat nevoie era să-l văd. Și acum o fac.”
29. „Cu mult timp în urmă, înainte să-mi pun această mască, îmi era frică de tot.”

Citate Batman și Catwoman

30. Batman: „Știi, vâscul poate fi mortal dacă îl mănânci.”
Catwoman: „Dar un sărut ar putea fi mai mortal dacă vrei să spui serios.”
31. Catwoman: „Batman, de ce îmi faci asta


Batman: „Este treaba mea, Catwoman.”
32. Catwoman: „Ești al doilea bărbat care m-a ucis săptămâna aceasta, dar mai am șapte vieți.”
Batman: „Am încercat să te salvez”.
Catwoman: „Se pare că fiecare femeie pe care încerci să o salvezi sfârșește moartă – sau profund resentită. Poate ar trebui să te pensionezi.”
33. Catwoman: „Cerșit. Cerșiți pentru existența voastră muritoare.”
Batman: „Prefer să mor decât să cerșesc pentru o favoare atât de mică precum viața mea.”
34. Batman: „Catwoman, te găsesc odios, dezgustător și flagrant.”
Catwoman: „O înțelegere cu tine îmi extinde vocabularul — foarte mult.”

Citate amuzante Catwoman pentru a te înveseli

35. „Cineva spune cu pește
că nu am fost hrănit toată ziua!”
36. „Nu știu despre tine, domnișoară Kitty, dar mă simt mult mai delicioasă.”
37. „Viața ar fi mult mai ușoară dacă nu aș avea această conștiință!”
38. „Iepuri
Nu am iepuri în viața mea! M-am dus cu piciorul. M-am zgâriat de pisică. Chiar m-am încolțit de pisicuță. Dar eu nu iepure!”

Citate Wise Catwoman care te vor face să te gândești

39. „Nu avem controlul. Din când în când vieții îi place să reitereze acest punct. Unii oameni consideră astfel de memento-uri deconcertante. Își petrec viața în căutarea fără suflare a obiectivelor fără sens, sperând să uite tot ce știu despre propria lor mortalitate. Unii oameni se ancorează de ceva mai mare. Religie, artă, dreptate. Orice ei consideră semnificativ într-o viață care nu este. Nu suntem în control. Dacă am fi, cu siguranță am ști mai bine decât să ne pese de orice.”
40. „Nu seamănă cu un furt. Este nevoie de multă planificare. Aşteptare. Răbdare. Atunci e timpul jocului. Și trebuie să dai all in, sau ai terminat.”
41. „Am început să fac ceea ce trebuia. Odată ce ai făcut ceea ce trebuia, nu te vor lăsa niciodată să faci ceea ce vrei.”

Mai multe citate Catwoman

42. „Nu am fost niciodată un tip de detectiv. Am cunoscut bărbați mult mai buni născuți pentru această slujbă – ceea ce mă pricep este să merg după un anumit lucru până când îl obțin.”
43. „Nimeni nu termină vreodată acel proverb. „Curiozitatea a ucis pisica, dar satisfacția a adus-o înapoi.”
44. „Dacă așa se simte să porți o pălărie albă – să faci sau să faci ceea ce trebuie făcut, atunci așa se simte povestea lui Batman. Nu-mi place toată povestea despre perspectiva lor. Sunt bun la asta și îi voi oferi tot ce este mai bun.”
45. „Poți fi oricine vrei să fii sub acea mască. De aceea stăm ascunși, nu-i așa
Deci suntem în siguranță și blindați. Deci nu suntem responsabili în fața nimănui. Așa că putem face – orice vrem. Nu despre asta ne referim, tu și cu mine
Mai presus de orice altceva – să nu fim cunoscuți

46. „Spune-i că așteptăm și suntem gata. Dar spune-i de data asta – soția lui Batman se va alătura soțului ei în luptă.”
47. „Amândoi știm că cauți de mult timp un motiv să spui asta. Nu m-ai vrut niciodată prin preajmă. Nu m-ai plăcut niciodată. Dar nu ai putea justifica niciodată. Nu lui Harley.”
48. „Vino cu mine. Salveaza-te. Nu le mai datorezi acestor oameni. Le-ai dat totul.”
49. „Tu și cu mine. Cei doi orfani au pierdut. Cine îi vede pe cei slabi unul în altul.”
50. „ghinion. Așa se întâmplă atunci când o pisică neagră îți trece în cale, corect.

A întruchipat Catwoman ceea ce înseamnă să fii o femeie, o amantă și un răufăcător — All in One

Catwoman este cel mai realist dintre toți ticăloșii de benzi desenate, prin faptul că nu este întotdeauna rea ​​și niciodată nu este întotdeauna bună. Da, ea plănuiește furturi și alte activități discutabile, dar are și o admirație și un respect nespus pentru Batman.
Senzualitatea ei, care o definește în atât de multe feluri, este un produs secundar al neînfricării și dăruirii ei față de ea însăși. Drept urmare, importanța încrederii și a puterii poate fi văzută în personalitatea ei.
Multe lecții importante pentru societate sunt încorporate în liniile și acțiunile lui Catwoman. Nimeni nu se uită niciodată la Catwoman la valoarea nominală pentru că știm că ea este totul despre tenacitate în fața adversității.
Trebuie să ții cont de faptul că nu trebuie să fii blocat într-o situație proastă. Profită de orice ai în farfurie și răsucește-l în ceva care te va ajuta să mergi mai departe.
Sperăm că colecția noastră a putut să vă ajute să realizați ce face ca Catwoman un personaj atât de grozav. Nu uitați să împărtășiți această colecție pentru ca toată lumea să poată cunoaște acest răufăcător grozav și antieroină la un nivel mai profund!
Mai aveți citate de împărtășit
Anunțați-ne în comentariile de mai jos!