Aceasta este colecția supremă de citate Criminal Minds care acoperă toate cele 15 sezoane!
Așadar, dacă aveți nevoie de o mică revenire în urmă sau chiar de o sursă rapidă de inspirație pentru a vă motiva, atunci această listă ar putea fi perfectă pentru dvs.
Având 15 sezoane, nu există nicio îndoială că seria Criminal Minds a fost un element de bază în casele tuturor și, cu mai mult de un deceniu de apariție pe ecranele noastre, personajele îndrăgite au lăsat într-adevăr câteva cuvinte de înțelepciune pe care toți le putem ține minte.
Seria începe și se termină în cea mai mare parte cu unul dintre personaje citind un citat al unui autor sau filosof celebru.
Așadar, pentru a vă facilita urmărirea citatelor din această colecție, am plasat numele autorului original într-o paranteză pentru referință.
Vezi mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate supranaturale și citate Raymond Reddington.

Cele mai bune citate despre minți criminale

1. „Când un om bun este rănit, toți cei care ar fi numiți buni trebuie să sufere împreună cu el.” – Jason Gideon (Euripide)
2. „O credință nu este doar o idee pe care o posedă mintea. Este o idee care posedă mintea.” – Jason Gideon (Robert Oxton Bolton)
3. „Nu măsurați munca până la sfârșitul zilei și munca terminată.” – Jason Gideon (Elizabeth Barrett Browning)
4. „Cine în mintea lui nu a sondat apa întunecată
” – Spencer Reid (John Steinbeck)
5. „Suntem atât de obișnuiți să ne deghizăm în ceilalți, încât până la urmă devenim deghizați pentru noi înșine.” – Jason Gideon (Francois de la Rochefoucauld)
6. „Deși lumea este plină de suferință, este și plină de depășire.” – Jason Gideon (Helen Keller)
7. „Nu încercați, nu faceți sau nu.” – Derek Morgan (Yoda)
8. „Nimic nu este atât de comun ca dorința de a fi remarcabil.” – Aaron Hotchner
9. „Toți locuim într-o casă în flăcări, fără pompieri la care să sunăm; nici o iesire.” – Aaron Hotchner (Tennessee Williams)
10. „Omul vizitat de extaze și viziuni, care ia visele drept realitati, este un entuziast; omul care își susține nebunia cu crimă este un fanatic.” – Aaron Hotchner (Voltaire)
11. „Speranța este cel mai rău dintre rele, deoarece prelungește chinurile omului.” – Jennifer Jareau (Friedrich Nietzsche)
12. „Toate adevărurile sunt ușor de înțeles odată ce sunt descoperite; ideea este să le descoperi.” – Derek Morgan (Galileo Galilei)
13. „Copiii încep prin a-și iubi părinții. Pe măsură ce îmbătrânesc, îi judecă, uneori îi iartă.” – David Rossi (Oscar Wilde)
14. „Curățenia devine mai importantă atunci când evlavia este puțin probabilă.” – David Rossi (PJ O’Rourke)
15. „În viață, spre deosebire de șah, jocul continuă după șahmat.” – Spencer Reid (Isaac Asimov)
Înrudit: Spencer Reid Citate
16. „Bărbații sunt mai gata să plătească o vătămare decât un beneficiu, deoarece recunoștința este o povară și răzbunarea o plăcere.” – Emily Prentiss (Tacitus)
17. „Toți purtăm măști și vine momentul când nu le putem îndepărta fără a ne îndepărta propria piele.” – Emily Prentiss (Andre Berthiaume)
18. „În miezul fiecăruia dintre noi se află copilul care am fost cândva. Acest copil constituie fundamentul a ceea ce am devenit, a cine suntem și a ceea ce vom fi.” – David Rossi (Dr. R. Joseph)
19. „Forța unei familii, ca și forța unei armate, constă în loialitatea ei unul față de celălalt.” – Aaron Hotchner (Mario Puzo)
20. „Vânătoarea nu este un sport. Într-un sport, ambele părți ar trebui să știe că sunt în joc.” – Derek Morgan (Paul Rodriguez)
21. „Am devenit nebun, cu intervale lungi de oribil sens.” – Spencer Reid (Edgar Allan Poe)
22. „Am văzut copii depășind cu succes efectele unei moșteniri malefice. Acest lucru se datorează faptului că puritatea este un atribut inerent al sufletului.” – Aaron Hotchner (Mohandas Gandhi)
23. „Oricât de întunecat este momentul, iubirea și speranța sunt întotdeauna posibile.” – Derek Morgan (George Chakiris)
24. „Imaginația este mai importantă decât cunoașterea. Cunoștințele sunt limitate. Imaginația înconjoară lumea.” – Jason Gideon (Albert Einstein)
25. „Ideologiile ne despart. Visele și suferința ne unesc.” – Jason Gideon (Eugene Ionseco)
26. „Basmele nu le spun copiilor că dragonii există. Copiii știu deja că dragonii există. Basmele le spun copiilor că dragonii pot fi uciși.” – Aaron Hotchner (GK Chesterton)
27. „Stați mult pe loc. Foamea este un rătăcitor.” – Emily Prentiss
28. „Fără familie, omul, singur pe lume, tremură de frig.” – David Rossi (Andre Maurois)
29. „Un artist sincer încearcă să creeze ceva care este, în sine, un lucru viu.” – David Rossi (William Dobell)
Citește și: Emily Prentiss Citate Citate

Criminal Minds Citate despre moarte

30. „Viața noastră este făcută de moartea altora.” – Jason Gideon (Leonardo Da Vinci)
31. „Un copil simplu care își tragă ușor respirația și își simte viața în fiecare membru — ce ar trebui să știe despre moarte
” – Jennifer Jareau (Wordsworth)
32. „Animalele sălbatice nu ucid niciodată pentru sport. Omul este singurul căruia tortura și moartea semenilor săi îi distrează în sine.” – Emily Prentiss (James Anthony Froud)
33. „Nu există nicio tragedie în viață ca moartea unui copil. Lucrurile nu revin niciodată la felul în care erau.” – David Rossi (Dwight Eisenhower)
34. „Locuiește în pace în casa propriei tale ființe, iar Mesagerul Morții nu te va putea atinge.” – Derek Morgan (Guru Nanak)
35. „Momentul morții, ca și sfârșitul unei povești, dă o semnificație schimbată a ceea ce a precedat-o.” – David Rossi (Mary Catherine Bateson)
36. „Moartea pune capăt unei vieți, nu unei relații.” – Penelope Garcia (Mitch Albom)
37. „O tragedie nu trebuie să aibă sânge și moarte; este suficient ca totul să fie plin de acea tristețe maiestuoasă care este plăcerea tragediei.” – Jennifer Jareau (Jeane Racine)
38. „Moartea este singurul zeu care vine când suni.” – Kate (Roger Zelazny
39. „Vinovația este poate cel mai dureros însoțitor al morții.” – Tara (Coco Chanel)
40. „Prima condiție a nemuririi este moartea.” – Aaron Hotchner (Stanislaw Lec)
41. „Nimic nu este mai trist decât moartea unei iluzii.” – Emily Prentiss (Arthur Koestler)
42. „Aaron Hotchner, gândirea repetitivă este un glas de moarte pentru creier. Pentru utilizarea completă a creierului, stimularea diversă este cheia.” – Spencer Reid
43. „Există o caracter sacral în lacrimi. Ele nu sunt semnul slăbiciunii, ci al puterii. Sunt mesageri ai durerii copleșitoare și ai iubirii de nespus.” – Emily Prentiss (Washington Irving)
44. „Omorul este unic prin faptul că desființează partea pe care o rănește, astfel încât societatea trebuie să ia locul victimei și, în numele acesteia, să ceară ispășire sau să acorde iertare.” – Jason Gideon (WH Auden)
45. „Viața morților este plasată în memoria celor vii.” – Spencer Reid (Cicero)
46. „Trăiește ca și cum ar fi să mori mâine. Învață ca și cum ar fi să trăiești pentru totdeauna.” – Aaron Hotchner (Mahatma Gandhi)
47. „Toate schimbările, chiar și cele mai dorite, au melancolia lor; căci ceea ce lăsăm în urma noastră este o parte din noi înșine. Trebuie să murim într-o viață înainte de a putea intra în alta.” – Aaron Hotchner (Anatole France)
48. „Toți murim. Scopul nu este acela de a trăi veșnic, scopul este de a crea ceva care să o facă.” – Aaron Hotchner (Chuck Palahniuk)
49. „A muri este extrem de amar, dar ideea de a trebui să mori fără să fi trăit este insuportabilă.” – David Rossi (Erich Fromm)

Citate Criminal Minds despre Familia

50. „Alte lucruri ne pot schimba, dar începem și terminăm cu familia.” – Aaron Hotchner (Anthony Brandt)
51. „Familiile fericite sunt toate la fel. Fiecare familie nefericită este nefericită în felul ei.” – Emily Prentiss (Lev Tolstoi)
52. „Fără îndoială că în jurul familiei și al căminului sunt create, întărite și menținute toate cele mai mari virtuți – cele mai dominante virtuți ale societății umane”. – Emily Prentiss (Winston Churchill)
53. „Atât de mult din ceea ce este mai bun în noi este legat de dragostea noastră pentru familie, încât rămâne măsura stabilității noastre, deoarece măsoară sentimentul nostru de loialitate.” – Aaron Hotchner (Haniel Long)
54. „Sunt recunoscător pentru anii petrecuți cu această familie – pentru tot ceea ce am împărtășit, pentru fiecare șansă pe care am avut-o să creștem. Voi lua ce e mai bun dintre ei și voi conduce prin exemplul lor, oriunde mă voi duce. Un prieten mi-a spus să fiu sincer cu tine, așa că iată. Nu asta vreau, dar voi lua drumul mare. Poate pentru că privesc totul ca pe o lecție, sau nu vreau să umblu supărat, sau poate pentru că în sfârșit înțeleg. Sunt lucruri pe care nu vrem să se întâmple, dar trebuie să le acceptăm; lucruri pe care nu vrem să le știm, dar pe care trebuie să le învățăm și oameni fără de care nu putem trăi, dar trebuie să-i renunțăm.” – Jennifer Jareau
55. „Familia este un refugiu într-o lume fără inimă.” – Derek Morgan (Christopher Lasch)
56. „Toată umanitatea este o singură familie nedivizată și indivizibilă. Nu mă pot detașa de cel mai rău suflet.” – Derek Morgan (Mahatma Gandhi)
57. „Legătura care leagă adevărata ta familie nu este una de sânge, ci de respect și bucurie în viața celuilalt.” – Dr. Tara Lewis (Richard Bach)
58. „Inima unei mame este un abis adânc, în fundul căruia vei găsi întotdeauna iertarea.” – Aaron Hotchner (Honore de Balzac)
59. „Influența unei mame în viața copiilor ei este dincolo de calcul.” – Tara (James E. Faust)
60. „Brațele unei mame sunt făcute din tandrețe, iar copiii dorm profund în ele.” – Jennifer Jareau (Victor Hugo)
61. „Pentru un tată, nimic nu este mai drag decât o fiică.” – David Rossi (Euripide)
62. „Când un tată îi dă fiului său, amândoi râd; când fiul lui dă tatălui său, amândoi plâng.” – David Rossi (William Shakespeare)
63. „Ceea ce tăcea în tată vorbește în fiu și adesea am găsit în fiu secretul dezvăluit al tatălui.” – Spencer Reid (Friedrich Nietzsche)
64. „Este un tată înțelept care își cunoaște propriul copil.” – Aaron Hotchner (William Shakespeare)
65. „Nu contează cine a fost tatăl meu, contează cine îmi amintesc că a fost.” – Aaron Hotchner (Anne Sexton)
66. „Frații și surorile sunt la fel de apropiați ca mâinile și picioarele.” – Blake
67. „Toți suntem frați sub piele și eu, unul, aș fi dispus să jupui umanitatea pentru a dovedi asta.” – Derek Morgan (Ayn Rand)
68. „Căci cel care astăzi își va vărsa sângele cu mine va fi fratele meu”. – Derek Morgan (William Shakespeare)
69. „Un frate poate fi păstrătorul identității cuiva – singurele persoane care dețin cheile pentru sine nelimitat, mai fundamental.” – Dr. Tawa Lewis (Marian Sandmaier)
70. „A pierde un copil înseamnă a pierde o bucată din tine.” – David Rossi (Dr. Burton Grebin)
71. „Testul moralității unei societăți este ceea ce face ea pentru copiii săi.” – Jason Gideon (Dietrich Bonhoeffer)
72. „Copiii nu au fost niciodată foarte buni să-și asculte bătrânii, dar nu au eșuat niciodată să-i imite.” – Simmons (James Baldwin)
73. „Copiii sunt ca cimentul umed – orice cade peste ei face impresie.” – Kate (Dr. Haim Ginott)
74. „Sărută-ți întotdeauna copiii de noapte bună, chiar dacă au adormit deja.” – Jennifer Jareau (H. Jackson Brown, Jr.)
75. „Legătura noastră comună cea mai de bază este că locuim cu toții pe această planetă. Toți respirăm același aer. Cu toții prețuim viitorul copiilor noștri. Și toți suntem muritori.” – David Rossi (John F. Kennedy)
76. „Dacă trebuie să fie necazuri, să fie în ziua mea, ca copilul meu să aibă pace.” – Aaron Hotchner (Thomas Paine)
77. „Putem ierta cu ușurință un copil căruia îi este frică de întuneric. Adevărata tragedie a vieții este atunci când oamenilor le este frică de lumină.” – Aaron Hotchner (Platon)
78. „Casa nu se sprijină pe pământ, ci pe o femeie.” – Aaron Hotchner
79. „Părinții sunt oasele pe care copiii își ascuți dinții.” – Derek Morgan (Peter Ustinov)

Citate Criminal Minds despre dragoste

80. „Există anumite indicii la locul crimei, care, prin natura lor, nu se pretează să fie colectate sau examinate. Cum se adună dragostea, furia, ura, frica
Acestea sunt lucruri pe care suntem antrenați să le căutăm.” – Jason Gideon (James Reese)
81. „Când dragostea este în exces, nu aduce omului nici cinste, nici vrednicie.” – Jason Gideon (Euripide)
82. „Alegerea supremă pentru un om, în măsura în care i se dă să se depășească pe sine, este să creeze sau să distrugă, să iubească sau să urască.” – Jennifer Jareau (Erich Fromm)
83. „Cei cu care trăim și îi iubim și ar trebui să știe sunt cei care ne ocolesc.” – Jason Gideon (Norman Maclean)
84. „Iubește pe toți. Ai încredere în câțiva. Nu face rău nimănui.” – Penelope Garcia (William Shakespeare)
85. „Cel mai autentic lucru despre noi este capacitatea noastră de a crea, de a învinge, de a îndura, de a transforma, de a iubi și de a fi mai mare decât suferința noastră.” – Emily Prentiss (Ben Okri)
86. „Omul trebuie să evolueze pentru orice conflict uman, o metodă care respinge răzbunarea, agresivitatea și răzbunarea. Fundamentul unei astfel de metode este dragostea.” – David Rossi (Martin Luther King, Jr.)
87. „În momentul în care oamenii se îndrăgostesc, devin mincinoși.” – Emily Prentiss (Harlan Ellison)
88. „Am iubit până la nebunie; ceea ce se numește nebunie, ceea ce pentru mine este singurul mod sensibil de a iubi.” – Aaron Hotchner (Francoise Sagan)
89. „Dragostea este cea care face lumea să se rotească.” – Aaron Hotchner (WS Gilbert)
90. „Acolo unde iubim este acasă, acasă, ca să plece picioarele noastre, dar nu inimile noastre.” – Aaron Hotchner (Oliver Wendell Holmes)
91. „Am găsit paradoxul că, dacă iubești până te doare, nu mai poate fi rănit, ci mai multă iubire.” – Aaron Hotchner (Maica Tereza)
92. „Dragostea nu simte nicio povară, nu se gândește la necazurile ei, încearcă ceea ce este mai presus de puterea ei, nu pledează nicio scuză pentru imposibilitate; pentru că ea crede că toate lucrurile sunt permise pentru sine și toate lucrurile sunt posibile.” – Aaron Hotchner (Thomas A. Kempis)
93. „Ne naștem singuri, trăim singuri, murim singuri. Numai prin dragostea și prietenia noastră putem crea iluzia pentru moment că nu suntem singuri.” – David Rossi (Orson Welles)
94. „Cineva pe care l-am iubit cândva mi-a dat o cutie plină de întuneric. Mi-au luat ani să înțeleg că și acesta a fost un cadou.” – Derek Morgan (Mary Oliver)
95. „Dragostea este adevăratul nostru destin. Nu găsim sensul vieții singuri. O găsim cu alta.” – Spencer Reid (Thomas Merton)
96. „Dragostea se uită nu cu ochii, ci cu mintea.” – Spencer Reid (William Shakespeare)
97. „Un bun prieten de-al meu a spus odată: „Tot ceea ce ai nevoie este dragoste.” – David Rossi
98. „Căsătoria este un mozaic pe care îl construiești împreună cu soțul tău – milioane de momente minuscule care îți creează poveste de dragoste.” – Blake (Jennifer Smith)
99. „Dragostea începe prin a avea grijă de cei din dulap – cei de acasă.” – Jennifer Jareau (Maica Tereza)

Citate minți criminale despre umanitate
100. „Din experiența mea, răul nu este un fenomen cultural – este unul uman.” – Jason Gideon
101. „Cred că spiritul uman din noi toți este cel care ne oferă o capacitate enormă de a supraviețui.” – Penelope Garcia (Amanda Lindhout)
102. „Nimeni nu știe cu adevărat despre alte ființe umane. Cel mai bun lucru pe care îl poate face este să presupună că ei sunt ca el însuși.” – Lewis (John Steinback)
103. „Responsabilitatea noastră morală nu este să oprim viitorul, ci să-l modelăm, să ne canalizăm destinul în direcții umane și să ușurăm trauma tranziției.” – Derek Morgan (Alvin Toffler)
104. „Atâta timp cât amintirea anumitor prieteni iubiți trăiește în inima mea, voi spune că viața este bună.” – Penelope Garcia (Helen Keller)
105. „Marea nu a fost niciodată prietenoasă cu omul. Cel mult, a fost complicele neliniștii umane.” – David Rossi (Joseph Conrad)
106. „Uneori, locurile umane creează monștri inumani.” – Aaron Hotchner (Stephen King)
107. „Cred că omenirea s-a născut din conflict. Poate de aceea în noi toți trăiește o latură întunecată. Unii dintre noi îl îmbrățișăm. Unii nu au de ales. Noi ceilalți ne luptăm. Și până la urmă, este la fel de natural ca aerul pe care îl respirăm. La un moment dat, suntem forțați să ne confruntăm cu adevărul.” – Penelope Garcia (Penelope Penelope Garcia)
108. „Internetul este primul lucru pe care umanitatea l-a construit pe care umanitatea nu-l înțelege – cel mai mare experiment de anarhie pe care l-am avut vreodată.” – David Rossi (Eric Schmidt)
109. „Nu înțelegi cu adevărat natura umană decât dacă știi de ce un copil pe carusele își va face cu mâna părinților de fiecare dată – și de ce părinții lui îi vor face mereu cu mâna înapoi.” – Jennifer Jareau (William D. Tammeus)
110. „Vocea umană nu poate atinge niciodată distanța pe care o parcurge vocea nemișcată a conștiinței.” – Jennifer Jareau (Mahatma Gandhi)
111. „Nu există nicio erezie sau nicio filozofie care să fie atât de detestabilă pentru biserică ca ființă umană.” – David Rossi (James Royce)
112. „Răul este întotdeauna nespectaculos și întotdeauna uman. Și ne împarte patul… și mănâncă la masa noastră.” – Jason Gideon (WH Auden)
113. „De ce
crezi că poți face mai bine
” – Aaron Hotchner
114. „A scăpa de o amăgire ne face mai înțelepți decât a obține un adevăr.” – Jennifer Jareau (Ludwig Borne)
115. „Am rămas prea mult în capul meu și am ajuns să-mi pierd mințile.” – David Rossi (Edgar Allan Poe)
116. „A nu ști ce simți, nu este același lucru cu a nu simți nimic.” – Jason Gideon
117. „Pentru ca omul să fie sănătos la trup și senin la minte, nu există vreme rea. Fiecare zi are frumusețea ei și furtunile care biciuiesc sângele, dar îl fac să bată mai viguros.” – Aaron Hotchner (George Gissing)
118. „Securitatea este în mare parte o superstiție. Nu există în natură și nici copiii oamenilor în ansamblu nu o experimentează.” – Spencer Reid (Hellen Keller)
119. „Necazul este ca un vânt puternic. Ne smulge pe toți, dar lucrurile care nu pot fi rupte; astfel încât să ne vedem așa cum suntem cu adevărat.” – Jennifer Jareau (Arthur Golden)

Citate Criminal Minds despre morală

120. „Înainte de a porni într-o călătorie de răzbunare, săpa două morminte.” – Jason Gideon (Confucius)
121. „Oricine vărsă sângele omului prin om, sângele lui va fi vărsat.” – Jason Gideon (Geneza 9:6)
122. „Ceea ce facem pentru noi înșine moare odată cu noi. Ceea ce facem pentru alții și pentru lume rămâne și este nemuritor.” – Jason Gideon (Mason Albert Pike)
123. „Pentru ca lumina să strălucească atât de puternic, întunericul trebuie să fie prezent.” – Max Ryan (Sir Francis Bacon)
124. „Dintre toate animalele, omul este singurul care este crud. El este singurul care provoacă durere pentru plăcerea de a o face.” – Jason Gideon (Mark Twain)
125. „Din suferință au ieșit cele mai puternice suflete – cele mai masive personaje sunt umplute de cicatrici.” – Aaron Hotchner (Khalil Gibran)
126. „Omul este cel mai puțin el însuși când vorbește în propria persoană. Dă-i o mască și el îți va spune adevărul.” – Aaron Hotchner (Oscar Wilde)
127. „Baza rușinii nu este o greșeală personală a noastră, ci faptul că această umilire este văzută de toată lumea.” – Aaron Hotchner (Milan Kundera)
128. „Orice ai fi, fii unul bun.” – Penelope Garcia (Abraham Lincoln)
129. „Dacă trebuie făcută o vătămare unui om, ar trebui să fie atât de gravă încât să nu se teamă de răzbunarea lui.” – Aaron Hotchner (Niccolo Machiavelli)
130. „Secretul pentru a scăpa de minciuna este să crezi din toată inima — asta înseamnă să te minți pe tine însuți și mai mult decât să te minți pe altul.” – Emily Prentiss (Elizabeth Bear)
131. „Oamenii vor crede o minciună mare mai devreme decât una mică, iar dacă o repeți destul de des, oamenii vor crede mai devreme sau mai târziu.” – Jennifer Jareau (Walter Langer)
132. „Dacă câștigi, nu spune nimic. Dacă pierzi, spune mai puțin.” – David Rossi (Paul Brown)
133. „Răzbunarea profundă este fiica tăcerii profunde.” – Jennifer Jareau (Vittorio Alfieri)
134. „Cum te tratează oamenii este karma lor; cum reacționezi este al tău.” – Spencer Reid (Wayne Dyer)
135. „Sufletul care a conceput o singură răutate nu mai poate alăpta nici un bine după aceea.” – Kate (Sofocle)
136. „Curajul este har sub presiune.” – Penelope Garcia (Ernest Hemingway)
137. „Toate păcatele tind să creeze dependență, iar punctul terminal al dependenței este condamnarea.” – Spencer Reid (WH Auden)
138. „Fantomele au fost create când primul om s-a trezit în noapte.” – Spencer Reid
139. „A găsi noi moduri de a ne răni unul pe altul este ceea ce suntem buni.” – Jason Gideon
140. „Știu că ar trebui să mă simt prost pentru ceea ce sa întâmplat. Adică, am ucis un bărbat. Știi, ar trebui să simt ceva, dar nu simt.” – Spencer Reid
141. „Acest lucru te va lovi, iar când o va face, trebuie să știi doar trei fapte. Ai făcut ceea ce trebuia să faci și mulți oameni buni sunt în viață din cauza a ceea ce ai făcut.” – Jason Gideon
142. „Iertarea nu schimbă trecutul, dar mărește viitorul.” – David Rossi (Paul Boese)
143. „Arată-mi grădina ta și îți voi spune cine ești.” – Jennifer Jareau (Alfred Austin)
144. „Cel mai mare bine pe care îl poți face altuia, nu este să-ți împarți propriile bogății, ci să-i dezvălui-i pe ale sale.” – Spencer Reid (Benjamin Disraeli)
145. „Nu te regăsești niciodată până nu înfrunți adevărul.” – David Rossi (Pearl Bailey)
146. „Speranța este credința întinzându-și mâna în întuneric.” – Penelope Garcia (George Iles)
147. „Când renunț la ceea ce sunt, devin ceea ce aș putea fi.” – Emily Prentiss (Lao Tzu)
148. „Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute și nici măcar atinse – trebuie să fie simțite cu inima.” – Spencer Reid (Helen Keller)
149. „Nimic nu este atât de puternic ca blândețea și nimic nu este atât de blând ca puterea reală.” – Penelope Garcia (Ralph W. Sockman)

Criminal Minds Quotes on Values

​​150. „Și din întuneric au apărut mâinile care trec prin natură, modelând oameni.” – Derek Morgan (Alfred Lord Tennyson)
151. „Prostituata nu este, așa cum susțin feministele, victima bărbaților, ci mai degrabă cuceritorul lor, un haiduc, care controlează canalele sexuale dintre natură și cultură.” – Aaron Hotchner (Camille Paglia)
152. „Cine nu pedepsește răul, poruncește să se facă.” – Emily Prentiss (Leonardo Da Vinci)
153. „Bărbații adună greșelile vieții lor și creează un monstru pe care îl numesc destin.” – Aaron Hotchner (John Hobbes)
154. „Lumina crede că călătorește mai repede decât orice, dar este greșită. Indiferent cât de repede călătorește lumina, ea constată că întunericul a ajuns întotdeauna primul acolo și îl așteaptă.” – Spencer Reid (Terry Pratchett)
155. „Monștrii sunt reali, iar fantomele sunt și ele reale. Ei trăiesc în interiorul nostru și, uneori, câștigă.” – Spencer Reid (Stephen King)
156. „Dacă nu ar exista iadul, am fi ca animalele. Fără iad, fără demnitate.” – Aaron Hotchner (Flannery O’Connor)
157. „Nu trebuie să fii o cameră pentru a fi bântuit, nu trebuie să fii o casă. Creierul are coridoare care depășesc locurile materiale.” – Aaron Hotchner (Emily Dickinson)
158. „Nu există nici un martor atât de înspăimântător, nici un acuzator atât de îngrozitor, precum conștiința care sălășluiește în inima fiecărui om.” – Aaron Hotchner (Polybius)
159. „Justiția fără forță este neputincioasă; forța fără dreptate este tiranică.” – David Rossi (Blaise Pascal)
160. „Întotdeauna am constatat că mila aduce roade mai bogate decât justiția strictă.” – David Rossi (Abraham Lincoln)
161. „Orele de lucru ale unui leu sunt doar atunci când îi este foame; odată ce este mulțumit, prădătorul și prada trăiesc în pace împreună.” – Emily Prentiss (Chuck Jones)
162. „Orice om normal trebuie să fie tentat uneori să-și scuipe mâinile, să arboreze steagul negru și să înceapă să taie gâtul.” – Aaron Hotchner (HL Mencken)
163. „Nici un muritor nu poate păstra un secret. Dacă buzele lui tac, el clacă cu vârfurile degetelor; trădarea curge din el la fiecare por.” – Spencer Reid (Sigmund Freud)
164. „Toate secretele sunt adânci. Toate secretele devin întunecate. Asta este în natura secretelor.” – Derek Morgan (Cory Doctorow)
165. „Răul aduce oamenii împreună.” – Jason Gideon (Aristotel)
166. „Nu există un om drept pe Pământ care să facă ceea ce este drept și să nu păcătuiască niciodată”. – Aaron Hotchner (Eclesiastul 7:20)
167. „Din cele mai profunde dorințe vine adesea cea mai mortală ură.” – Jason Gideon (Socrate)
168. „Chirul unei conștiințe proaste este iadul unui suflet viu.” – Aaron Hotchner (John Calvin)
169. „Nu poate exista bine fără rău.” – Emily Prentiss
170. „Dintre toate presupunerile absurde ale umanității, nimic nu depășește criticile aduse obiceiurilor săracilor de către cei bine adăpostiți, bine încălziți și bine hrăniți.” – Aaron Hotchner (Herman Melville)
171. „Îmi aleg prietenii pentru aspectul lor frumos, cunoscuții pentru caracterele lor bune și dușmanii pentru intelectul lor bun.” – Jason Gideon (Oscar Wilde)
172. „Caști putere, curaj și încredere prin fiecare experiență în care te oprești cu adevărat să privești frica în față. Trebuie să faci ceea ce crezi că nu poți face.” – Aaron Hotchner (Eleanor Roosevelt)
173. „Nimic nu este mai ușor decât să denunți pe răufăcător. Nimic mai greu decât să-l înțelegi.” – Aaron Hotchner (Fyodor Dostoievski)
174. „Un regat pământesc nu poate exista fără inegalitatea persoanelor. Unii trebuie să fie liberi, alții iobagi, alții conducători, alții supuși.” – David Rossi (Martin Luther)
175. „Eroul noir este un cavaler în armură plină de sânge. Este murdar și face tot posibilul să nege faptul că este un erou tot timpul.” – Penelope Garcia (Frank Miller)
176. „Un suflet trist te poate ucide mai repede – mult mai repede – decât un germen.” – Spencer Reid (John Steinback)
177. „Un american nu are sentimentul de intimitate. El nu știe ce înseamnă. Nu există așa ceva în țară.” – Jason Gideon (George Bernard Shaw)
178. „Cine se angajează să se ridice ca judecător în domeniul adevărului și al cunoașterii, naufragia de râsul zeilor”. – Jason Gideon (Albert Einstein)
179. „Într-o vreme de înșelăciune universală, a spune adevărul este un act revoluționar.” – Jason Gideon (George Orwell)
180. „Defectele și greșelile minții sunt ca rănile din corp. După ce s-a luat toată grija imaginabilă pentru a le vindeca, tot va rămâne o cicatrice în urmă.” – Jason Gideon (Francois de la Roche Foucauld)
181. „Păsările cântă după o furtună. De ce nu ar trebui oamenii să se simtă la fel de liberi să se bucure de lumina soarelui care le rămâne
” – Jason Gideon (Rose Kennedy)
182. „Iraționalitatea unui lucru nu este un argument împotriva existenței sale, ci o condiție a acestuia.” – Jason Gideon (Friedrich Nietzsche)
183. „Cu vulpi, trebuie să ne jucăm cu vulpea.” – Jason Gideon (Thomas Fuller)
184. „Nu există vânătoare ca vânătoarea omului, iar celor cărora au vânat oameni înarmați suficient de mult timp și le-a plăcut, niciodată nu le pasă cu adevărat de nimic altceva.” – Jason Gideon (Ernest Hemingway)
185. „Omul sănătos nu chinuiește pe alții. În general, cei torturați sunt cei care se transformă în torționați.” – Jason Gideon (Carl Jung)
186. „Crederea într-o sursă supranaturală a răului nu este necesară. Doar oamenii sunt capabili de orice răutate.” – Jason Gideon (Joseph Conrad)
187. „Cu cât poți privi mai înapoi, cu atât vei vedea mai departe.” – Jason Gideon (Winston Churchill)
188. „Trebuie să ne amintim că și Satana are minunile lui.” – Spencer Reid (John Calvin)
189. „Cel mai eroic cuvânt din toate limbile este revoluție.” – Spencer Reid (Eugene Debs)

Citate Criminal Minds despre durere și violență

190. „Este mai bine să fim violenți dacă există violență în inimile noastre, decât să ne îmbrăcăm mantia non-violenței pentru a acoperi impotența.” – Jason Gideon (Mahatma Gandhi)
191. „Mă opun violenței pentru că atunci când pare că face bine, binele este doar temporar. Răul pe care îl face este permanent.” – Aaron Hotchnera (Mahatma Gandhi)
192. „S-a spus că timpul vindecă toate rănile. Nu sunt de acord. Rănile rămân. În timp, mintea, protejându-și sănătatea mintală, le acoperă cu țesut cicatricial, iar durerea se diminuează, dar nu dispare niciodată.” – Spencer Reid (Rose Kennedy)
193. „Nici un bărbat sau femeie care încearcă să urmărească un ideal în felul său nu este lipsit de dușmani.” – Aaron Hotchner (Daisy Bates)
194. „Dumnezeu trimite carne și diavolul trimite bucătari.” – Derek Morgan (Thomas Deloney)
195. „Știu într-adevăr ce rău intenționez să fac, dar mai puternică decât toate gândurile mele din urmă este furia mea – furia care aduce asupra muritorilor cele mai mari rele.” – David Rossi (Euripide)
196. „Nu există nicio speranță durabilă în violență, ci doar o ușurare temporară din deznădejde.” – Derek Morgan (Kingman Brewster, Jr.)
197. „Aceste delicii violente au un scop violent.” – Derek Morgan (William Shakespeare)
198. „În toate cele mai întunecate pagini din supranaturalul malign, nu există tradiție mai teribilă decât cea a unui vampir – un paria chiar și printre demoni.” – Spencer Reid (Montague Summers)
199. „Omul evită de obicei să atribuie inteligența altcuiva, dacă nu este un inamic.” – Derek Morgan (Albert Einstein)
200. „Răul îndure o clipă de îmbujorare și apoi nu lasă decât o carapace arsă.” – Aaron Hotchner (Elise Cabot)
201. „Nimeni nu alege răul pentru că este rău; o confundă doar cu fericirea — binele pe care îl caută”. – Spencer Reid (Mary Wollstonecraft Shelley)
202. „Ceea ce sa întâmplat în trecut, care a fost dureros, are mare legătură cu ceea ce suntem astăzi.” – Emily Prentiss (William Glasser)
203. „Este greu să lupți cu un inamic care are avanposturi în cap.” – David Rossi (Sally Kempton)
204. „Nu dușmanul sau dușmanul lui îl ademenește pe căi rele.” – Derek Morgan (Siddharta Buddha)
205. „Durerea este ruperea cochiliei care înglobează înțelegerea ta.” – Aaron Hotchner (Khalil Gibran)
206. „Găsiți un loc înăuntru unde să fie bucurie, iar bucuria va stinge durerea.” – Penelope Garcia (Joseph Campbell)
207. „Frica este durere care decurge din anticiparea răului.” – Spencer Reid (Aristotel)
208. „Răul pe care îl fac oamenii trăiește după ei. Binele este adesea îngropat cu oasele lor.” – Aaron Hotchnerner (William Shakespeare)
209. „Oamenilor le place să spună că conflictul este între bine și rău. Adevăratul conflict este între adevăr și minciună.” – David Rossi (Don Miguel Ruiz)
210. „Când este durere, nu există cuvinte. Toată durerea este la fel.” – Emily Prentiss (Toni Morrison)
211. „Sunt o luptătoare. Cred în afacerea ochi-pentru-ochi.” – Luke Alvez (Muhammad Ali)
212. „Când crești într-un mediu ca acesta – o gospodărie extrem de abuzivă și violentă – nu este surprinzător că unii oameni cresc pentru a deveni ucigași.” – Aaron Hotchner
213. „Adevărul este rareori pur și niciodată simplu.” – Spencer Reid (Oscar Wilde)
214. „Dacă bărbații s-ar putea cunoaște între ei, nu s-ar idolatria, nici nu s-ar urî.” – Jason Gideon (Elbert Hubbard)
215. „Amintiți-vă că, de-a lungul istoriei, au existat tirani și ucigași și, pentru o vreme, par invincibili. Dar, până la urmă, cad mereu. Mereu.” – Aaron Hotchner (Mahatma Gandhi)
216. „Între idee și realitate, între mișcare și act, cade umbra.” – Spencer Reid (TS Eliot)
217. „Cel care îi controlează pe alții poate fi puternic, dar cel care s-a stăpânit pe sine este și mai puternic.” – Aaron Hotchner (Lao Tzu)
218. „Fantezia abandonată de rațiune produce monștri imposibili.” – Derek Morgan (Francisco Goya)
219. „Cele mai amare lacrimi vărsate peste morminte sunt pentru cuvintele lăsate nespuse și faptele rămase nefăcute.” – Jason Gideon (Harriet Beecher Stowe)

Citate Criminal Minds despre educație și experiență
220. „Totul este o ghicitoare, iar cheia unei ghicitori este o altă ghicitoare.” – Jason Gideon (Ralph Waldo Emerson)
221. „Încearcă din nou. Eșuează din nou. Eșuează mai bine.” – Jason Gideon (Samuel Beckett)
222. „Nu te deranja doar să fii mai bun decât contemporanii sau predecesorii tăi. Încearcă să fii mai bun decât tine.” – Jason Gideon (William Faulkner)
223. „Individul a trebuit întotdeauna să lupte pentru a nu fi copleșit de trib.” – Aaron Hotchner (Friedrich Nietzsche)
224. „O fotografie este un secret despre un secret. Cu cât îți spune mai mult, cu atât știi mai puțin.” – Jason Gideon (Diane Arbus)
225. „Este mai ușor să construiești copii puternici decât să repari oamenii răniți.” – Derek Morgan (Frederick Douglass)
226. „Din ceasul copilăriei nu am fost ca alţii; Nu am văzut așa cum au văzut alții.” – Spencer Reid (Edgar Allan Poe)
227. „Toate lucrurile cu adevărat rele încep de la o inocență.” – David Rossi (Ernest Hemingway)
228. „Când eram copii, credeam că atunci când vom crește, nu vom mai fi vulnerabili. Dar a crește înseamnă a accepta vulnerabilitatea; a fi viu înseamnă a fi vulnerabil.” – Aaron Hotchner (Madeleine L’Engle)
229. „Unele dintre cele mai bune lecții sunt învățate din greșelile trecute. Eroarea trecutului este înțelepciunea viitorului.” – Jason Gideon (Dale Turner)
230. „Pentru a învăța cele mai importante lecții ale vieții, trebuie să învingi în fiecare zi o frică.” – Jason Gideon (Ralph Waldo Emerson)
231. „Tragedia este un instrument pentru ca cei vii să dobândească înțelepciune, nu un ghid prin care să trăiască.” – Jason Gideon (Robert Kennedy)
232. „Sălbăticia unui om este parcul tematic al altuia”. – Jason Gideon
233. „Superman este, până la urmă, o formă de viață extraterestră. El este pur și simplu fața acceptabilă a realităților invadatoare.” – Spencer Reid (Clive Barker)
234. „Ne traversăm podurile când venim la ele și le ardem în spatele nostru, fără nimic de arătat pentru progresul nostru decât o amintire a mirosului de fum și o prezumție că odată ne-au lăcrimat ochii. ” – Spencer Reid (Tom Stoppard)
235. „Nu există secrete mai bine păstrate decât secretele pe care toată lumea le ghicește.” – Jennifer Jareau (George Bernard Shaw)
236. „Dacă am cunoaște secretele celuilalt, ce mângâieri ar trebui să găsim.” – Jennifer Jareau (John Churton Collins)
237. „Niciun bărbat nu este fericit fără un fel de iluzie. Iluziile sunt la fel de necesare pentru fericirea noastră ca și realitățile.” – Emily Prentiss (Christian Nestell Bovee)
238. „Trecutul este definiția noastră. Ne putem strădui, pe bună dreptate, să scăpăm de ea sau să scăpăm de ceea ce este rău în ea, dar vom scăpa de ea doar adăugând ceva mai bun la ea.” – Aaron Hotchner (Wendell Berry)
239. „Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par; prima apariție îi înșeală pe mulți; inteligența câtorva percepe ceea ce a fost ascuns cu grijă.” – Aaron Hotchner (Phaedrus)
240. „Dincolo de Răsărit, răsăritul; dincolo de Apus, marea; iar Răsăritul și Apusul, rătăcirea — sete care nu mă lasă să fiu.” – Emily Prentiss (Gerald Gould)
241. „Cine vorbește instinctelor vorbește celor mai profunde din omenire și găsește cel mai gata răspuns.” – Aaron Hotchner (Amos Bronson Alcott)
242. „Nu există refugiu împotriva memoriei și a remuşcării în această lume. Spiritele faptelor noastre nebunești ne bântuie, cu sau fără pocăință.” – Spencer Reid (Gilbert Parker)
243. „Pentru cei care cred, nu este necesară nicio dovadă. Pentru cei care nu cred, nicio dovadă nu este posibilă.” – David Rossi (Stuart Chase)
244. „Nu-mi predau niciodată elevii; Încerc doar să le ofer condițiile în care să poată învăța.” – David Rossi (Albert Einstein)
245. „În tinereţe, învăţăm; în vârstă, înțelegem.” – David Rossi (Marie von Ebner–Eschenbach)
246. „Mai bine să scrii pentru tine și să nu ai public decât să scrii pentru public și să nu ai eu.” – Emily Prentiss (Cyril Connolly)
247. „Experiența este un profesor brutal, dar înveți. Doamne, înveți.” – Jennifer Jareau (CS Lewis)
248. „Multe persoane au o idee greșită despre ceea ce constituie adevărata fericire. Nu se obține prin auto-gratificare, ci prin fidelitate față de un scop demn.” – Aaron Hotchner (Helen Keller)
249. „Când eram mai tânăr, îmi puteam aminti orice – dacă s-a întâmplat sau nu; dar facultățile mele se deteriorează acum și, în curând, voi fi, așa că nu pot să-mi amintesc decât pe cel din urmă. Este trist să faci bucăți ca asta, dar toți trebuie să o facem.” – David Rossi (Mark Twain)
250. „Fama va trece și atât de mult te-am avut, faimă. Dacă trece, am știut întotdeauna că a fost volubil. Deci, cel puțin, este ceva ce experimentez, dar nu acolo locuiesc.” – Penelope Garcia (Marilyn Monroe)
251. „Nu există libertate parțială.” – Derek Morgan (Nelson Mandela)
252. „Majoritatea oamenilor de acțiune sunt înclinați spre fatalism și majoritatea oamenilor de gândire cred în providență.” – Ian Doyle (Honore de Balzac)
253. „Aduceți trecutul doar dacă veți construi din el.” – Aaron Hotchner (Domenico Cieri Estrada)
254. „Trecutul nu poate fi vindecat.” – Jennifer Jareau (Regina Elisabeta)
255. „Dacă este un miracol, orice fel de dovezi va răspunde. Dar dacă este un fapt, dovada este necesară.” – Spencer Reid (Mark Twain)
256. „Pe măsură ce îmbătrânesc, acord mai puțină atenție la ceea ce spun bărbații. Mă uit doar la ceea ce fac.” – Aaron Hotchner (Andrew Carnegie)
257. „Cu cât poți privi mai înapoi, cu atât poți vedea mai departe.” – Derek Morgan (Winston Churchill)
258. „A educa o persoană în minte, dar nu în morală înseamnă a educa o amenințare pentru societate.” – Spencer Reid (Theodore Roosevelt)
259. „Uneori, lucrurile bune se destramă, astfel încât lucrurile mai bune să poată cădea împreună.” – David Rossi (Marilyn Monroe)
260. „Nu este uimitor că știe ce știe și are doar 24 de ani
” – Aaron Hotchner
261. „Parcă mai degrabă căutăm un anumit ac într-un morman de ace.” – Spencer Reid
262. „Nu știu totul. Adică, în ciuda faptului că tu crezi că o fac.” – Spencer Reid
263. „Mintea noastră conștientă poate procesa 16 biți de informații pe secundă, inconștientul nostru, totuși, poate procesa 11 milioane.” – Spencer Reid
264. „Așa spun toată lumea până găsește cadavrul în subsol.” – Derek Morgan
265. „Spionii sunt unii dintre cei mai deștepți mincinoși din lume. Fii mai inteligent.” – Jason Gideon
266. „Nu cred că inteligența poate fi cuantificată cu acuratețe.” – Spencer Reid
267. „Istoria are o modalitate de a modifica răufăcătorii, astfel încât să nu ne mai putem vedea în ei.” – Emily Prentiss (Adam Serwer)
268. „Istoria nu se repetă niciodată, dar adesea rimează.” – Emily Prentiss (Mark Twain)
269. „Poți părăsi școala, dar nu te părăsește niciodată.” – Spencer Reid (Andy Partridge)

Citate Criminal Minds despre viață, natură și existență

270. „Nu uita că nu mă pot vedea – că rolul meu se limitează la a fi cel care se uită în oglindă.” – Jason Gideon (Jacques Rigaut)
271. „În cele din urmă, nu anii din viața ta contează. Este viața din anii tăi.” – Elle (Abraham Lincoln)
272. „Nu am avut nimic împotriva lor și nu mi-au făcut niciodată nimic rău, așa cum au ceilalți oameni toată viața mea. Poate că ei sunt doar cei care trebuie să plătească pentru asta.” – Jason Gideon (Perry Smith)
273. „Acum, ce altceva este întreaga viață a muritorilor decât un fel de comedie în care diverșii actori, deghizat în diverse costume și măști, merg mai departe și joacă rolul fiecăruia până când managerul îi scoate de pe scenă
” – Aaron Hotchner (Erasmus)
274. „Și așa, toată noaptea – mareea, m-am culcat lângă iubitul meu, viața mea și mireasa mea – în mormântul de lângă mare, în mormântul ei lângă marea răsunătoare.” – Jennifer Jareau (Edgar Allan Poe)
275. „Viața este un joc, joacă-l. Viața este prea prețioasă, nu o distruge.” – Jennifer Jareau (Maica Tereza)
276. „Cu toții suntem condamnați la izolare în interiorul propriilor piei, pe viață.” – Emily Prentiss (Tennessee Williams)
277. „Mâine, îți promiți, va fi diferit. Cu toate acestea, mâine este prea des o repetare a zilei de azi.” – Spencer Reid (James T. McKay)
278. „Unul dintre secretele profunde ale vieții este că tot ceea ce merită făcut este ceea ce facem pentru alții.” – Aaron Hotchner (Lewis Caroll)
279. „O mare parte de talent este pierdută pentru lume din lipsă de puțin curaj.” – Jennifer Jareau (Sydney Smith)
280. „Viața este un vis, realizează-l.” – Aaron Hotchner (Maica Tereza)
281. „Schimbarea este legea vieții, iar cei care privesc doar la trecut sau la prezent vor rata cu siguranță viitorul.” – David Rossi (John F. Kennedy)
282. „Când vine vorba de viață, ne tors propriul fir și unde ajungem este, de fapt, acolo unde ne-am propus întotdeauna să fim.” – David Rossi (Julia Glass)
283. „A rămâne indiferent la provocările cu care ne confruntăm este de neapărat. Dacă scopul este nobil, dacă este sau nu realizat în timpul vieții noastre este în mare măsură irelevant. Prin urmare, ceea ce trebuie să facem este să ne străduim, să perseverăm și să nu renunțăm niciodată”. – Tara (Dalai Lama XIV)
284. „Trebuie să fim dispuși să renunțăm la viața pe care ne-am plănuit-o, pentru a o accepta pe cea care ne așteaptă.” – Emily Prentiss (John Campbell)
285. „Cruzimea, ca orice alt viciu, nu necesită niciun motiv în afara ei însăși. Este nevoie doar de oportunitate.” – Emily Prentiss (George Eliot)
286. „Viața nu are nicio obligație să ne dea ceea ce ne așteptăm.” – Emily Prentiss (Margaret Mitchell)
287. „Nu există nicio formulă pentru succes, cu excepția poate o acceptare necondiționată a vieții și a ceea ce aduce aceasta.” – Aaron Hotchner (Arthur Rubinstein)
288. „O femeie nu trebuie să depindă de protecția bărbatului, ci trebuie învățată să se protejeze.” – Jennifer Jareau (Susan B. Anthony)
289. „Când privești mult într-un abis, abisul se uită în tine.” – Jason Gideon (Friedrich Nietzsche)
290. „Aproape toată absurditatea comportamentului ia naștere din imitarea celor cu care nu ne putem asemăna.” – Jason Gideon (Samuel Johnson)
291. „Întrebarea care uneori mă înnebunește — sunt eu sau ceilalți nebun
” – Jason Gideon (Albert Einstein)
292. „Din păcate, o supraabundență de vise este plătită de un potențial în creștere pentru coșmaruri.” – Jason Gideon (Sir Peter Ustinov)
293. „Lăsați inima voastră să simtă suferințele și necazurile tuturor.” – Aaron Hotchner (George Washington)
294. „Pentru că plătim un preț pentru tot ceea ce primim sau luăm în această lume; și, deși ambițiile merită să fie avute, ele nu trebuie câștigate ieftin.” – David Rossi (Lucy Maud Montgomery)
295. „Nu există refugiu împotriva confesiunii, ci sinucidere; iar sinuciderea este o mărturisire.” – David Rossi (Daniel Webster)
296. „Să nu credeți niciodată că războiul – oricât de necesar și nici de justificat – nu este o crimă.” – Aaron Hotchner (Ernest Hemingway)
297. „Cred că lucrurile cu adevărat naturale sunt visele, pe care natura nu le poate atinge cu decăderea.” – Spencer Reid (Bob Dylan)
298. „Să considerăm că suntem cu toții nebuni. Ne va explica unul altuia; va dezlega multe ghicitori.” – David Rossi (Mark Twain)
299. „Întârzierea este cea mai letală formă de negare.” – Derek Morgan (C. Northcote Parkinson)
300. „Uneori, nu există cuvinte. Fără citate inteligente care să rezumă perfect ceea ce s-a întâmplat în acea zi. Uneori, ziua pur și simplu se termină.” – Aaron Hotchner
301. „Un om slab are îndoieli înainte de o decizie; un om puternic le are după aceea”. – David Rossi (Carl Kraus)
302. „Cel care luptă cu monștri ar putea avea grijă să nu devină astfel un monstru.” – Aaron Hotchner (Friedrich Nietzsche)
303. „Ceea ce se află în spatele nostru și ce se află în fața noastră sunt chestiuni mici în comparație cu ceea ce se află în noi.” – Aaron Hotchner (Ralph Waldo Emerson)
304. „Orice lucru la care nu poți renunța când și-a depășit utilitatea, te posedă. Și în această epocă materialistă, mulți dintre noi suntem stăpâniți de bunurile noastre.” – Spencer Reid (Mildred Lisette Norman)
305. „Dacă sunt ceea ce am și dacă pierd ceea ce am, cine sunt atunci
” – David Rossi (Erich Fromm)
306. „Arată-mi un erou și voi scrie esti o tragedie.” – David Rossi (F. Scott Fitzgerald)
307. „Speranța este lucrul cu pene care se cocoță în suflet și cântă melodia fără cuvinte și nu se oprește deloc.” – Jennifer Jareau (Emily Dickinson)
308. „Natura, în aspectele ei cele mai orbitoare sau în părțile ei extraordinare, nu este decât fundalul și teatrul tragediei omului.” – Penelope Garcia (John Morley)
309. „Amintirea lucrurilor trecute nu este neapărat amintirea lucrurilor așa cum au fost.” – David Rossi (Marcel Proust)
310. „Tremele îi caută pe cei mari, nu pentru sămânța lor, ci pentru influența lor și cei mari îi primesc din deșertăciune sau nevoie.” – Aaron Hotchner (Napoleon Bonaparte)
311. „Fără eroi, toți suntem oameni simpli și nu știm cât de departe putem ajunge.” – Aaron Hotchner (Bernard Malamud)
312. „Nimic nu reînvie trecutul atât de complet ca un miros care a fost odată asociat cu el.” – Emily Prentiss (Vladimir Nabokov)
313. „Mărturisirea este întotdeauna o slăbiciune. Sufletul mormânt își păstrează propriile secrete și își ia propria pedeapsă în tăcere.” – Emily Prentiss (Dorothea Dix)
314. „Omul, când nu se întristează, cu greu există.” – Derek Morgan (Antonio Porchia)
315. „Fiecare călătorie în trecut este complicată de iluzii – amintiri false, denumirea falsă a evenimentelor reale.” – Seaver (Adrienne Rich)
316. „Atenție la omul care nu vorbește și la câinele care nu latră.” – Luke Alvez
317. „Cred că singura modalitate de a reforma oamenii este să-i ucizi.” – Emily Prentiss (Carl Panzram)
318. „Am nevoie să faci ceva magie aici.” – Derek Morgan
319. „Fiecare are dreptul la propria părere, dar nu la propriile fapte.” – Dr. Tara Lewis (Daniel Patrick Moynihan)

Criminal Minds Quotes on Fate and Wisdom

320. „Există unii care folosesc cuvinte doar în scopul de a-și ascunde gândurile.” – Jason Gideon (Voltaire)
321. „Nimeni nu are nevoie de o vacanță atât de mult ca bărbatul care tocmai a avut una.” – Jason Gideon (Elbert Hubbard)
322. „Nu este atât de important cine începe jocul, ci cine îl termină.” – Jennifer Jareau (John Wooden)
323. „Crimea măcelează oameni nevinovați pentru a-și asigura un premiu. Iar inocența se luptă cu toată puterea împotriva tentativelor de crimă.” – Jason Gideon (Maximilien Robespierre)
324. „Nimic nu este permanent în această lume rea – nici măcar necazurile noastre.” – Aaron Hotchner (Charles Chaplin)
325. „A urma numai prin credință înseamnă a urma orbește.” – Spencer Reid (Benjamin Franklin)
326. Motivul nu este automat. Cei care o neagă nu pot fi cuceriți de ea.” – Emily Prentiss (Ayn Rand)
327. „Soarta nu se mulțumește să provoace o singură calamitate.” – Aaron Hotchner (Publilius Syrus)
328. „Nu sunt sigur despre automobile. Cu toată viteza lor înainte, ei ar putea fi un pas înapoi în civilizație.” – Aaron Hotchner (Booth Tarkington)
329. „O, ce pânză încâlcită țesem, când ne exersăm mai întâi să înșelam.” – Emily Prentiss (Sir Walter Scott)
330. „Dar am promisiuni să le țin și mile de parcurs înainte să dorm.” – Derek Morgan (Robert Frost)
331. „Nu există nicio șansă, nici destin, nici soartă care să poată ocoli sau împiedica sau controla hotărârea fermă a unui suflet hotărât.” – Emily Prentiss (Ella Wheeler Wilcox)
332. „Vechile credințe își aprind lumânările de jur împrejur, dar adevărul corpulnic vine și le stinge.” – Spencer Reid (Lizette Reese)
333. „Numai din asta, chiar și Dumnezeu este lipsit de puterea de a face ca lucrurile care au trecut să nu fi fost niciodată.” – David Rossi (Agathon)
334. „Suntem legați de ocean; iar când ne întoarcem la mare, fie că este să navigam sau să veghem, ne întoarcem de unde am venit.” – Derek Morgan (John F. Kennedy)
335. „Și totuși pentru fiecare rău, există și mai rău.” – Aaron Hotchner (Thomas Hardy)
336. „Ce stă în puterea noastră de a face, stă în puterea noastră de a nu face.” – David Rossi (Aristotel)
337. „Nimic nu inspiră iertarea ca răzbunarea.” – David Rossi (Scott Adams)
338. „Bărbații nu sunt prizonierii sorții, ci doar prizonierii propriilor minți.” – Spencer Reid (Franklin Delano Roosevelt)
339. „Lucrurile nu se schimbă. Noi schimbăm.” – Derek Morgan (Henry David Thoreau)
340. „Unii dintre noi cred că reținerea ne face puternici; dar uneori este eliberarea.” – Aaron Hotchner (Hermann Hesse)
341. „Dacă pasiunea te conduce, lasă rațiunea să țină frâiele.” – David Rossi (Benjamin Franklin
342. „Nu există teroare în bubuitul armei; doar anticiparea ei.” – Derek Morgan (Alfred Hitchcock)
343. „Cu cât puterea este mai mare, cu atât abuzul este mai periculos.” ​​– Jennifer Jareau (Edmund Burke)
344. „Singuri, putem face atât de puțin. Împreună, putem face atât de multe.” – Blake (Helen Keller)
345. „Ai grijă de furia unui om răbdător.” – Derek Morgan (John Dryden) )
346. „Nu există nicio amprentă prea mică pentru a lăsa o amprentă pe această lume.” – Aaron Hotchner
347. „Cele mai amare lacrimi vărsate peste morminte sunt pentru cuvintele lăsate nespuse și faptele lăsate nefăcute.” – David Rossi (Harriet Beecher Stowe)
348. „Plăcerea în muncă pune perfecțiune în muncă.” – Aaron Hotchner (Aristotel)
349. „Vedeți ce este puterea – să țineți în mână frica altcuiva și să le arătați.” – Jennifer Jareau (Amy Tan)
350. „Să te plimbi cu un prieten în întuneric este mai bine decât să mergi singur în lumină.
” – Penelope Garcia (Helen Keller)
351. „Trei lucruri nu pot rămâne mult timp ascunse – soarele, luna și adevărul.” – Luke Alvez (Buddha)
352. „Nu este înțelept să fii prea sigur de propria înțelepciune.” – Luke Alvez (Mahatma Gandhi)
353. „Nimic nu se întâmplă până când ceva se mișcă.” – David Rossi (Albert Einstein)
354. „Oamenii pagubiți sunt periculoși. Ei știu că pot supraviețui.” – David Rossi (Josephine Harper)
355. „Adevăratul eroism este remarcabil de sobru, foarte nedramatic. Nu este dorința de a-i depăși pe toți ceilalți cu orice preț, ci dorința de a-i servi pe ceilalți cu orice preț.” – Spencer Reid (Arthur Ashe)
356. „Teroarea m-a făcut crud.” – Jennifer Jareau (Emily Bronte)
357. „Acum știu ce este o fantomă — treburi neterminate, asta este.” – Luke Alvez (Salman Rushdie)
358. „Incendiarii sunt incompetenți din punct de vedere social. Tipul ăsta nu merge la întâlniri, nu merge la petreceri, nu se simte confortabil în fața grupurilor.” – Elle Greenaway
359. „Te bazezi prea mult pe precedent, nu permiți niciodată neașteptat.” – Jason Gideon
360. „Sunt multe căi către același loc. Aveți încredere în mine.” – John Blackwolf

Te-au făcut aceste citate despre minți criminale să crezi în băieții buni
În timpul difuzării sale, un lucru a fost în concordanță cu spectacolul – au citat întotdeauna un autor sau un filosof faimos și au făcut tot posibilul să dea viață acelor lecții în episoadele lor. Și în fiecare episod din Criminal Minds, un lucru este clar: binele va triumfa întotdeauna asupra răului. Este la fel și în viața noastră de zi cu zi. Indiferent de unde venim sau de cum începem viața, nu ar trebui să renunțăm niciodată la a fi un tip bun.
După ce ați citit aceste citate, sunteți gata să vizionați episodul dvs. favorit Criminal Minds.
Ce sezon aștepți cu nerăbdare să revizionați cel mai mult
Anunțați-ne dacă există alte emisiuni TV pentru care ați dori să facem o colecție în secțiunea de comentarii de mai jos.