În căutarea celor mai bune citate de Bill Belichick
Ați ajuns la locul potrivit.
Am compilat o listă cu cele mai bune 35 de citate Belichick despre leadership, lucru în echipă, joc și multe altele.
Citiți mai jos colecția completă.
Și nu uitați să verificați aceste citate de Tom Brady și citate de Ray Lewis.

Citate inspirate de Bill Belichick

1. „La o echipă, nu este puterea jucătorilor individuali, ci este puterea unității și modul în care funcționează toți împreună.”
2. „Există o zicală veche despre puterea lupului este haită și cred că există mult adevăr în asta. Într-o echipă de fotbal, nu este puterea jucătorilor individuali, ci este puterea unității și modul în care funcționează toți împreună.”
3. „Dacă stai pe spate și petreci prea mult timp simțindu-te bine în ceea ce ai făcut în trecut, data viitoare vei fi scurt.”
4. „Duricitatea mentală înseamnă să faci ceea ce trebuie pentru echipă atunci când nu este cel mai bun lucru pentru tine.”
5. „Talentul pune podeaua, caracterul pune plafonul.”
6. „Vom continua să muncim din greu pentru a face o treabă mai bună în fiecare domeniu în viitor. Nu știu de unde vor veni acele lucruri mici, dar vom continua să fim sârguincioși cu ele.”
7. „Pentru ca o echipă să-și atingă obiectivul, toată lumea trebuie să renunțe la un pic din individualitatea lor.”
8. „A trăi în trecut înseamnă a muri în prezent.”
9. „Nu există scurtături pentru a construi o echipă în fiecare sezon. Construiți fundația cărămidă cu cărămidă.”
10. „Îți faci treaba sau nu o faci.”
Dacă vă plac aceste citate, asigurați-vă că citiți această colecție de citate Nick Saban.
11. „Cred că vom continua să încercăm să ne uităm în oglindă și să vedem unde putem face o treabă mai bună, poate unde putem îmbunătăți procesul. Dar cred că fundamentele procesului vor rămâne aceleași.”
12. „Întotdeauna încercăm să facem o treabă mai bună în acest sens și asta vom continua să facem.”
13. „Duricitatea mentală este să iasă acolo și să facă ceea ce este mai bine pentru echipă – chiar dacă totul nu merge exact așa cum îți dorești.”
14. „Filozofia mea personală de antrenor, mentalitatea mea, a fost întotdeauna să fac lucrurile cât mai dificile posibil pentru jucători în antrenament, oricât de rău le putem face, eu le fac.”
15. „Când te ud, de obicei înseamnă ceva bun.”
16. „Orice succes am avut este pentru că am încercat să înțeleg situația jucătorului. Cred că datoria antrenorului este să evite complicarea lucrurilor.”
17. „Fiecare joc este un joc important pentru noi. Nu contează ce urmează săptămâna viitoare – cu cine jucăm, fie că este o săptămână de revedere, Ziua Recunoștinței, Crăciunul, Halloween, Ziua lui Columb. nu ne pasă. Încercăm doar să mergem acolo și să câștigăm un meci.”
18. „Puteți juca din greu. Puteți juca agresiv. Poți da 120%, dar dacă un tip este în afara poziției, atunci cineva trece prin linia de joc și va câștiga o grămadă de metri.”
19. „Cu cât ești mai puțin versatil, cu atât trebuie să fii mai bine în ceea ce faci bine.”
20. „Cred că un fundaș bun sau un linebacker bun, o siguranță bună, deși aveți o mulțime de corpuri care se mișcă acolo, încetinește pentru ei și ei pot vedea cu adevărat. Apoi mai sunt și alți tipi care se mișcă mulți și nu văd nimic. E ca și cum ai fi într-o intersecție aglomerată, doar mașini merg peste tot. Băieții care pot rezolva cu adevărat, văd jocul într-un ritm mai lent și pot rezolva și descifra cu adevărat toată mișcarea, ceea ce este greu. Dar experiența ajută cu siguranță la asta, da.”
21. „Fă-ți treaba.”
22. „Cred că fiecare este de la caz la caz. Indiferent de circumstanțele care apar cu orice individ, ele există și trebuie să iei o hotărâre cu privire la nivelul tău de confort cu acea persoană și la caracteristicile pe care le aduc.”
23. „Sunt antrenor de fotbal. Nu sunt doctor… Ei nu numesc piese de teatru, nu fac operații. Avem o mare afacere aici.”
24. „Am depus absolut cât de mult am putut pentru a afla astfel de lucruri și vom încerca să obținem toate informațiile pe care le putem, deoarece s-ar aplica oricărei situații actuale, despre care nu pot vorbi.”
25. „Ți-am spus singura schimbare pe care o vom face în nivelul inițial de start al presiunii fotbalului, dar cam asta este.”
26. „Eu sunt cine sunt. În cele din urmă, simt că ceea ce sunt responsabil este să fac o treabă bună ca antrenor de fotbal.”
27. „Cred că este relativ ușor să joci apărare împotriva unei echipe care poate face un singur lucru. Din păcate, nu despre asta vorbim aici cu Seattle.”
28. „Cred că un tip inteligent poate învăța. Unii băieți învață – este la fel ca noi toți – unii băieți pot învăța electronica, unii dintre noi nu. Unii oameni pot învăța altceva, unii dintre noi nu. Adică, toți suntem conectați diferit.”
29. „Încerc să antrenez echipa și asta vreau să fac.”
30. „Am învățat multe despre proces. Habar n-aveam cum au ajuns mingile din vestiarul oficialilor pe teren și așa mai departe și așa mai departe. Nu este ceva la care m-am gândit vreodată sau la care m-am îngrijorat [în] ziua jocului. M-am preocupat de pregătirea și antrenarea echipei.”
31. „Este afacerea în care sunteți și voi băieți. Încercăm să obținem cât mai multe informații și să luăm cele mai bune decizii posibile pentru echipa de fotbal.”
32. „Singurul lucru pentru care pot încuraja în Philadelphia este imnul național.”
33. „Nu toate echipele folosesc aceleași teste și cu siguranță acele teste sunt departe de a fi și ele 100%. Face parte din proces.”
34. „Nu folosim niciodată starea mingiilor ca scuză. Ne jucăm cu orice sau lovim cu orice avem de folosit și așa stau lucrurile.”
35. „Aș putea să vă spun că în toată cariera mea de antrenor nu am vorbit niciodată cu niciun jucător, membru al staff-ului despre presiunea aerului din fotbal. Acesta nu este un subiect pe care l-am adus vreodată în discuție.”