Consultați aceste citate Mia Wallace care vă vor face să înțelegeți valurile de influență pe care le are asupra culturii și cinematografiei americane.
Mia Wallace a devenit un nume cunoscut când a apărut în filmul, Pulp Fiction. În poveste, ea este noua soție a unui mare șef al mafiei din LA, Marsellus Wallace. Cu noul ei statut, a devenit și mai atrasă de un stil de viață de petrecere, abuz de droguri și fumatul de pipă.
Ea nu are neapărat o influență bună în ceea ce privește hobby-urile ei. Dar, este plăcut să vezi pe ecran un personaj feminin care este prezent, lipsit de griji și nu este intimat într-un spațiu dominat de bărbați. În același timp, personalitatea ei puternică ne face să credem că există mai mult în ea dincolo de hainele ei iconice, caracterul rebel și frumusețea seducătoare.
Un alt lucru pe care îl vei iubi la Mia Wallace este mintea ei ascuțită și mintea strălucitoare. Nu poți să nu o admiri, deoarece îți oferă perle de înțelepciune cu cuvintele ei profunde, sincere și adevărate.
Dacă îți place să înveți despre diferite viziuni asupra lumii, aceste citate pe care le-am adunat de la Mia Wallace te vor ajuta! Pregătește-te pentru o sesiune de lectură semnificativă care urmează!
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Pulp Fiction și Marsellus Wallace.

Cele mai bune citate Mia Wallace

1. „Nu pot face pe nimeni să înțeleagă ce se întâmplă în mine.”
2. „Tăceri incomode. De ce credem că este necesar să ne băgăm cu prostiile pentru a fi confortabil.”
3. „Un soț care protejează soția lui este una, un soț aproape că ucide un alt bărbat pentru că i-a atins picioarele soției sale este altceva.”
4. „Încă nu pot înțelege cum a putut să mă abandoneze atât de neceremonios, fără nici un fel de rămas bun, fără să privească înapoi măcar o dată.”
5. „Stima de sine vine din ceea ce ai în viața ta. Cum ai fost crescut. Cu ce ​​te-ai luptat în copilărie.”
6. „Amintește-ți că oriunde ți-ar fi inima, acolo îți vei găsi comoara.”
7. „Cineva mi-a spus odată că ființele umane au trei dimensiuni: cum te vezi pe tine însuți, cum te văd alții și cum vrei să te vadă alții. Cu cât distanța dintre cele trei dimensiuni este mai apropiată, cu atât ești mai împăcat și devii mai stabil.”
8. „Nu te gândi. Se complică lucrurile. Doar simțiți-vă și dacă vă simțiți ca acasă, urmați-i calea.”
9. „Ceea ce radiați în exterior în gândurile, sentimentele, imaginile mentale și cuvintele voastre, îl atrageți în viața voastră.”
10. „A încerca să uiți ceva atât de intrigant ca acesta ar fi un exercițiu de inutilitate.”

Citate celebre Mia Wallace

11. „Cred că Marcellus Wallace, soțul meu, șeful tău, mi-a spus să mă scot și să fac tot ce vreau. Acum, vreau să dansez, vreau să câștig. Vreau acel trofeu, așa că dansează bine.”
12. „În plus, nu este mai, ah, emotionant când nu ai permisiunea

13. „Nu poți să promiți așa ceva. Habar n-am ce ai de gând să mă întrebi. Deci, poți continua și mă întrebi ce ai de gând să mă întrebi, iar răspunsul meu firesc ar putea fi să mă jignesc. Atunci, fără nicio vină a mea, mi-aș fi încălcat promisiunea.”
14. „Când voi micii ticăloși vă reuniți, sunteți mai rău decât un cerc de cusut.”
15. „Cel mai trist lucru pe care trebuie să-l facă o fată este să se prostească pentru un bărbat.”
16. „În aceste zile, mă tem că mediocritatea va apărea la băuturi și va trebui să mă distrez timp de două ore.”
17. „Relațiile umane sunt ciudate. Adică, ești cu o singură persoană o vreme, mănânci și dormi și trăiești cu ea, o iubești, vorbești cu ei, mergi împreună în locuri și apoi se oprește.”
Citește și: Citatele Big Lebowski, Citate șofer de taxi

Citate Mia Wallace care te vor face să te gândești la dragoste

18. „Dacă un tip pleacă atunci când lucrurile devin puțin dificile, înseamnă că îi lipsește cea mai importantă calitate de care ai nevoie într-un partener, și acesta este un bărbat care este dedicat nu numai pentru tine, ci pentru a-l face să funcționeze.”
19. „Atunci știi că ai găsit pe cineva cu adevărat special. Când poți doar să taci naiba pentru un minut și să împărtășești confortabil liniștea.”
20. „Când ești un introvertit ca mine și ai fost singur de ceva vreme, apoi găsești pe cineva care te înțelege, devii cu adevărat atașat de el. Este o adevărată eliberare.”
21. „Dragostea adevărată se manifestă numai atunci când iubirea este împărtășită. Până în acel moment, ceea ce ai nu este cu adevărat real. Până nu cunoști pe deplin pe cineva, nu poți iubi acea persoană din motivele corecte.”
22. „Când iubim, ne străduim mereu să devenim mai buni decât suntem. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine și el mai bun.”
23. „Oamenii spun mereu că „când iubești pe cineva, nimic în lume nu contează”. Dar nu este adevărat, nu-i așa că
știi, și știu, că atunci când iubești pe cineva, totul în lume contează puțin mai mult.”
24. „Doi oameni îndrăgostiți, singuri, izolați de lume, asta e frumos.”
25. „Viața este prea scurtă pentru a juca jocuri. Dacă iubești pe cineva și vrei să fii cu el, atunci ia-l. Ocupă-te de mizerie mai târziu. Nu știi ce va aduce ziua de mâine.”
26. „Îți mulțumesc că m-ai atins. Unele dintre singurele momente care merită trăite au fost petrecute cu tine. Nu tu mai ales, tu colectivul.”
27. „Mi-am dat seama că locul potrivit nu înseamnă nimic fără oamenii potriviți.”
Citește și: Citate de dragoste adevărată, Citate de dragoste

Mai multe citate Mia Wallace pentru a-ți aminti de personalitatea ei captivantă

28. „Oooh! Acest lucru nu sună ca obișnuitul plictisitor fără minte de a te cunoaște pe conversații. Se pare că ai ceva de spus.”
29. „Când sunteți în conversație, asculți sau doar așteptați să vorbiți

30. „Nu, nu veți râde, pentru că nu este amuzant. Dar dacă tot vrei să auzi, o voi spune.”
Citește și: Citate die Hard, plătite în ghilimele complete

Aceste citate au oferit mai multe motive pentru a iubi personajul Miei Wallace
Mia Wallace s-a bazat pe substanțe nocive ca o scăpare din mizerie. Dar, obiceiurile ei proaste nu erau încântate. În schimb, creatorii și scriitorii Pulp Fiction l-au folosit ca o poartă pentru a începe o conversație despre abuzul de substanțe și realitățile vieții.
În film, vedem cum lucrurile care i-au făcut plăcere în mod oficial au devenit treptat coșmaruri. Deși sunetul numelui ei te va face să te gândești la fumul din mâna ei, la droguri, buzele roșii și la mafiote, realizările pe care le-a dobândit pe măsură ce filmul a progresat te vor lăsa, de asemenea, să o vezi într-o lumină nouă.
Personajul Miei are de fapt niște vederi foarte profunde despre viață și dragoste care dețin atât de mult adevăr și sens. În primul rând, ea ne învață să mergem cu instinctele noastre și să credem în visele noastre. La sfârșitul zilei, amintiți-vă că toți avem un scop de îndeplinit, așa că nu vă abțineți și faceți tot ce puteți în orice.
Cu asta, sperăm că ați putut să vedeți cum Mia Wallace a fost mai mult decât o simplă față drăguță. Ea este o icoană și o persoană la care orice persoană poate căuta pentru sfaturi. Așadar, ori de câte ori aveți nevoie de un impuls, nu ezitați să recitiți cele mai bune citate ale ei!
Care dintre aceste citate Mia Wallace rezonează cu tine
Crezi că poți fi prieten cu ea
Alătură-te discuției din secțiunea de comentarii de mai jos!