Dacă ești interesat să afli mai multe despre aceste citate Bo Burnham pe care le-am adunat, pregătește-ți un șervețel pentru că această colecție te va face să râzi și să plângi în același timp.
Bo Burnham este un tânăr animator care și-a început cariera pe Youtube în 2006. Primul său videoclip pe Youtube a fost destinat să fie distribuit doar familiei sale.
Apoi a început să încarce mai multe videoclipuri și, într-un interval de timp, aceste videoclipuri l-au transformat într-o pictogramă.
Așadar, pentru toți cei interesați de câteva linii grozave care vă vor face să râdeți, asigurați-vă că nu ratați colecția de mai jos.
Să începem să învățăm mai multe despre Bo Burnham împreună!
Verificați lista completă aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate de Bill Burr și citate de Anthony Jeselnik.

Cele mai bune citate Bo Burnham
1. „Succesul meu, la propriu, este succesul tău la figurat.”
2. „Citatele sunt pentru oameni proști care nu se gândesc la ceva inteligent de spus singuri.”
3. „Cred că indiferent de ceea ce faci, o anumită cantitate de oameni te va numi vândut, cumva, știi. Dacă încep vreodată să încerc să-mi câștig existența din asta.”
4. „Trandafirii sunt gri, violetele sunt o altă nuanță de gri, hai să urmărim mașini!”
5. „Cei din casele de sticlă nu ar trebui să arunce cu pietre, sau să m*st*rb*t* în timpul zilei.”
6. „Râsul este cel mai bun medicament, știi, în afară de medicament.”
7. „Lucru ciudat cu Wikipedia este că primul articol care este scris despre tine va defini pagina ta Wikipedia pentru totdeauna.”
8. „Dacă Isus poate merge pe apă, poate înota pe uscat

9. „O persoană obișnuită are o trompă uterină.”
Citește și: Citate John Mulaney Citate

Bo Burnham despre succes

10. „În liceu, lucram opt ore pe zi doar ca să pot intra la facultatea visurilor mele și să spun că am intrat – și nu am fost niciodată.”
11. „A fi celebru este un noroc complet și este ceva pe care nu te poți baza.”
12. „Vreau să fie surprinzător, bogat și distractiv de urmărit, și poate puțin confuz. Va fi foarte tare și foarte liniștit și foarte trist și foarte fericit, cu lucruri care te fac să pleci de la teatru, „ce” și nu „ce” cu un semn de întrebare, doar „ce”, punct.”
13. „Făceam teatru în liceul meu și am început să scriu un fel de cântece prostești la pian în culise, în teatrul de vară. În cele din urmă le-am pus online și am început să obțin această mică urmărire.”
14. „Deoarece am primit un public înainte de a avea o voce comică, materialul meu care într-adevăr nu era demn de public a primit cumva, ușor nedrept.”
15. „Pasul uriaș pe care va trebui să-l facem este să nu ne mai sfidăm biologia și să ne îndepărtăm de ea, așa că cred că toate chestiile astea vor fi o cocoașă uriașă pentru oameni, doar pentru a înceta să mai luptăm. Și asta e incitant, distractiv și ciudat, dar simt că sunt niște oameni care țin pereții micului compactor de gunoi steaua morții de genul „nu, dar „bărbații și femeile” sunt diferiți”, cum ar fi, de ce să nu îmbrățișeze acest gen. de o furtună incredibilă care se întâmplă în mijlocul lor, al părților laterale, dizolvându- se

16. „Cu siguranță nu eram copilul care dorea să fie celebru fără niciun motiv și apoi s-a întâmplat să găsească comedie. Faima și toate chestiile astea au fost întotdeauna ușor terifiante pentru mine și mă face foarte anxioasă.”
17. „La un moment dat, când eram foarte tânăr, când începeam, m-am gândit: „Ei bine, într-o zi voi putea să las toată muzica deoparte și să devin un adevărat comedian”. Dar apoi mi-am dat seama că există actori de comedie muzicală uimitoare, acea comedie muzicală este probabil ceva ce voi dori întotdeauna să urmăresc.”
18. „Pe vremea „Cuvinte, cuvinte, cuvinte”, eu sunt un tânăr de 19 ani care se trezește simțind că are dreptul să facă comedie și să-ți spună ce crede despre lume, așa că este în mod inerent puțin ridicol .”
19. „Toți fanii mei m-au văzut ca pe un copil mic care nici măcar nu își poate permite blugi noi în camera lui, așa că mă vor sprijini. Asta va funcționa până când voi deveni un succes.”

Citate celebre Bo Burnham
20. „Comiculul clasic spune că nu există nimic tabu; dacă râzi de un lucru, trebuie să râzi de tot, acea comedie îi duce pe oameni în zone întunecate și le arată lumina.”
21. „Aș spune că nu accepta sfaturi de la oameni ca mine care au fost foarte norocoși. Suntem foarte părtinitori. Știi, cum Taylor Swift îți spune să-ți urmezi visele este ca un câștigător la loterie care îți spune: „Lichidizează-ți bunurile, cumpără bilete la Powerball — funcționează!”
22. „Fac lucruri ciudate și oamenii urmăresc.”
23. „Te rogi atât de rău pentru Rai. Să știi că orice zi ar putea fi ziua în care vei muri.”
24. „Nu am găsit decât sprijin și generozitate din benzile desenate mai vechi. Cred că comedianții sunt mult mai drăguți decât este stigmatul, cel puțin din experiența mea.”
25. „Direcționez greșit publicul, așa că nu au idee unde sunt sau pe cine ascultă.”
26. „M*st*rb*t* pentru că sunt singurul ale cărui standarde sunt suficient de scăzute încât să mă ia dracu!”
27. „Dacă am destui bani să mă întrețin, voi da doar lucruri. Vreau ca oamenii să-l vadă și vreau să pot face asta pentru a-și câștiga existența, știi ce vreau să spun
Deci, este doar un echilibru. Dacă nu mă descurc bine timp de cinci ani, atunci vând lucruri, dar dacă mă descurc bine și îmi pot permite să dau lucruri, o voi face mereu.”
28. „Dacă aș fi postat primul meu videoclip o săptămână mai târziu, nu știu dacă s-ar fi răspândit așa cum a făcut. De aceea, cu tot ceea ce fac, încerc să mă bucur de realizarea lui în loc să-mi fac griji pentru lansare și recepție.”
29. „Munca ta grea și talentul nu vor da roade.”

Citate Bo Burnham pe social media

30. „Cred că dragostea-ura este fundamentală. Toată lumea urăște televiziunea reality și toată lumea se uită la ea. Toată lumea urăște Facebook și toată lumea este pe el.”
31. „Facebook-ul a devenit omniprezent când aveam 16 ani, așa că mi-am format un pic un sentiment vag despre mine. Am învățat să mă gândesc puțin înainte ca lucrurile să fie peste tot.”
32. „Chestia este că am fost pe YouTube ca în epoca de aur, cred. Înainte să apară reclamele, pe atunci era foarte grozav.”
33. „Lucru ciudat a fost, când am început pe YouTube, nici măcar paradigma YouTube și a senzației pe internet – sau orice altceva – nu prea exista. Așa că nici nu știam că asta era un lucru.”
34. „YouTube este un loc în care oamenii își pot împărtăși ideile. Dacă prin oameni te referi la fete de 13 ani și prin idei te referi la felul în care îi iubesc pe frații Jonas.”
35. „Întotdeauna mi-a plăcut formatul YouTube, împărtășirea lucrurilor gratuit, ceea ce este un schimb frumos între oameni.”
36. „Practic, nu-mi place să trimit lucruri despre viața mea. Îmi place doar să trimit glume pe Twitter.”
37. „Cred că datorită internetului am putut să studiez comedia încă de la o vârstă destul de fragedă și să urmăresc multe comedie.”
38. „Internetul este atât de nebun și ești expus la atât de multe lucruri. Într-o oră, poți să sari cu adevărat.”
39. „Așa a devenit YouTube, a devenit ca o mulțime de vloggeri care valorifică astfel de genul „Fanii mei, îmi iubesc fanii, hei băieți”. Am crescut și am fost cam dezgustat de asta. Cred că folosești oameni, cred că este ca și cum ai încuraja ceva care este nesănătos, le-ai spune oamenilor că îi iubești. ‘Te iubesc.’ Oh, într-adevăr, îți iubești fanii
Îți iubești oamenii care îți oferă bani și atenție
. Desigur, asta nu este altruist, că îți iubești fanii, este ridicol.”

Citate Bo Burnham despre emisiunile, muzica și filmele sale

40. „Prima mea grijă este că atunci când mergi la un spectacol, ar trebui să fii prezent. Este mult mai interesant să lași camera jos și să te pierzi în ea.”
41. „Cu siguranță îmi place să fac muzică în studio, dar nu mi-am propus niciodată să fac un CD special.”
42. „Muzica este cu adevărat, cu adevărat matematică.”
43. „Îmi place să injectez un pic de valoare în producție și fler în comedie, sau cel puțin în micul meu colț de comedie.”
44. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu comedian, dar nu m-am gândit niciodată că voi fi un comedian muzical.”
45. „Îmi place doar să scriu și apoi să interpretez.”
46. ​​„Există o singură regulă în stand-up, și anume că trebuie să fii amuzant. Cu toate acestea, 99% dintre benzi desenate arată și vorbesc exact la fel.”
47. „Nu vreau să-mi monitorizez publicul prea îndeaproape, deoarece asta te poate înnebuni cu adevărat.”
48. „Întotdeauna mi-au plăcut emisiunile TV care au clienți potențiali puțin neplăcuți, în care rădăcini pentru ele în ciuda multor lucruri. Știu că nu este obișnuit cu spectacolele cu tineri; trebuie să fie atât de simpatici. Dar, vreau să spun, adolescenții, în general, nu sunt foarte simpatici. Știu că nu am fost un adolescent.”
49. „Majoritatea melodiilor mele își bat joc de mine.”

Citate Bo Burnham despre comedie

50. „Deodată simt că comedia este acest gen de lucru transcendent uimitor și sunt, de asemenea, deschis la faptul că poate este doar un sughiț evolutiv, ceva pe care maimuțele verticale îl fac în timpul lor liber.”
51. „Comedia nu contează atât de mult, știu asta. O tratez ca pe un adult.”
52. „Meta-comedia este peste tot și mi se pare mereu atât de rece și pentru mine este într-adevăr cam stricată.”
53. „Comedia este singura formă de artă absolut conștientă de sine. De fapt, hip-hop-ul e altul, presupun. Pentru că în melodiile tale vorbești despre cât de bun ești un artist hip-hop. Este ca și cum un pictor pictează un tablou despre el însuși pictând un tablou.”
54. „Pentru mine, comedia este prezentată în mod constant ca o falsă dezinvoltură, ca un tip care tocmai a urcat pe scenă spunând „Aceasta nebunie mi s-a întâmplat zilele trecute”. Și se află în fața a 3000 de oameni și se comportă ca un om oricui și este plătit atât de mulți bani.”
55. „Încerc să scriu o satiră bine intenționată. Dar aceste intenții trebuie ascunse. Nu poate fi pe deplin clar și asta o face o comedie.”
56. „Cred că cluburile de comedie tind să omogenizeze puțin spectacolele pentru că le forțează să fie acceptabile în prea multe medii.”
57. „Comedia ar trebui să fie o sursă de pozitivitate. Nu vreau să agresez oamenii și nu vreau ca oamenii să vină la spectacolul meu pentru a se simți îngrozitor în legătură cu ceva. Așa că sunt de fapt foarte deschis să am o conversație despre ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să spun.”
58. „Cred că comedia are o gamă largă, cu mai multe vârfuri în zone diferite. Este ca și cum ai încerca să compari Beethoven cu Beatles. Uneori aud de la oameni: „Cred că te străduiești prea mult în comedia ta”. Și de asta îmi fac griji.”
59. „Comedia postmodernă nu funcționează bine cu publicul foarte vechi, pentru că își bate joc de comedia de care se bucură.”
60. „Pentru mine, dacă distila în jos comedia, este o surpriză și neașteptat. Acesta trebuie să fie la nivelul cel mai de bază, sub orice formă.”
61. „În comedie, căderea înseamnă râs. Poți să iei ceva sacru și să-l faci prostesc. Cu cât este mai sacru, cu atât este mai amuzant. Are o picătură mai mare care să cadă.”
62. „Cred că stand-up comedy în general favorizează în mare măsură masculinitatea și așa că îmi place să joc puțin feminin pe scenă.”
63. „Comedia este foarte ciudată pentru mine și nu îi înțeleg pe deplin scopul sau funcția.”
64. „Dacă comedia este despre surprize, despre tensiune, există multă tensiune și surpriză acolo, prin faptul că oamenii se așteaptă să fie firesc.”

Citate Bo Burnham despre depresie
65. „O dată pe săptămână, îmi place să alunec într-o depresie existențială profundă în care îmi pierd tot sentimentul de unitate și valoare de sine.”
66. „Am întâlnit oameni care se referă la ei înșiși drept „Vine faimos”. Unii dintre ei au început prin a pune Vines doar pentru distracție, apoi, dintr-o dată, au o grămadă de fani, iar o săptămână mai târziu Vines-ul lor este total diferit. Ei devin obsedați de modul în care vor fi percepute videoclipurile lor.”
67. „Câțiva oameni mă cunosc, iar puținii oameni care mă cunosc mă cunosc doar pentru că îmi sapă lucrurile.”
68. „Cred că mi-ar prăbuși inima dacă aș fi super celebru. Nu am curajul pentru asta, sunt prea neliniştită. Nu știu cum nu ești obsedat de modul în care te percep oamenii, pentru că sunt oameni adevărați, știi
Poți să te convingi că nu te cunosc cu adevărat, și asta este adevărat, dar cum să nu-ți rănești sentimentele

69. „Oamenii se uită la mine și spun: „Are succes doar pentru că are o grămadă de oameni de 16 ani- fete bătrâne în spatele lui care nu înțeleg comedia. Ei bine, o fac. În orice caz, nimeni nu mă urăște mai mult decât mine, nimeni nu este mai conștient de asta decât mine.”

Citate Bo Burnham despre iubirea de sine

70. „În mod clar, fac ceea ce vreau. Sper că copiii pot să-mi vadă acțiunea și să simtă că se pot simți puțin mai confortabil în propria lor piele, pentru că mă simt atât de ridicol de confortabil în a mea. Nu mă simt atât de confortabil în pielea mea în momentul în care ies din scenă. Dar încerc să proiectez asta în timp ce sunt pe el.”
71. „Mă plictisesc mult prea ușor. Mă uit la ecrane jumătate de zi. Trebuie să fiu suprastimulat. Și cum se va exprima asta artistic

72. „Întotdeauna mi-au plăcut trupele care încercau să-și schimbe radical sunetul album în album, un experiment într-un album și să revină în altul.”
73. „Întotdeauna mă consider o persoană de tip alimentator de comedie, iar acel alimentator se lasă să iasă din zona ta de confort, spre deosebire de a se ridica în picioare, ceea ce se simte ca și cum a perfecționa o abilitate, ca și cum a perfecționa un punct de vedere.”
74. „Am fost numit un comic șoc. Am urât asta. Este atât de ieftin și stupid.”
75. „Puterea comediei este că nu trebuie să răspund nimănui, dar uneori vrei să înveți de la alți oameni și să vezi ideile tale întărite de alții.”
76. „Mă îmbrățișez pe deplin ca pe un ipocrit.”
77. „Am încetat să mai prețuiesc râsul ca fiind măsura finală a ceea ce fac.”
78. „Munca mea încearcă să mă definesc cel puțin pe mine însumi în propriile mele condiții și apoi dacă altora le plac lucrurile, care sunt un plus minunat.”
79. „Nu-ți face griji, sunt amuzant.”

Citate amuzante despre Bo Burnham

80. „Cătele și săpele nu există pentru că nenorocitele știu că Bo este feministă.”
81. „Nu mă deranjează să am fani de 16 ani, dar urăsc doar să am fani de 16 ani. Vreau mai multă diversitate.”
82. „Mă uit doar la Miley Cyrus și îmi zic: „Foarte, ți-ai dublat audiența. Dar ai dublat, de asemenea, numărul de oameni care te urăsc și asta nu doare
. Este nevoie de o persoană nebună să nu fie afectată de asta.
83. „Îmi place să îi numesc „sociopat” pe toți cei pe care îi găsesc ușor enervant.”
84. „Poți să le dai oamenilor săraci această nuntă regală să urmărească și să-i faci să se simtă bine cu ei înșiși, sau le poți oferi ceva util de genul, eu nu știu, un prăjitor de pâine.”
85. „Marea Britanie și Europa, în general, par a fi mult mai răbdătoare. SUA se așteaptă la „glumă glumă glumă glumă glumă glumă glumă glumă”. Ei de fapt nu stau și te ascultă.”
86. „Ai făcut caca pe o virgină
pentru că rahat este strâns.”
87. „Știu la ce vă gândiți, băieți, „Oh, Bo, abordezi astfel de subiecte tabu, știi, există ceva
interzis
;
Și adevărul este că există oameni albi. Cred că am trecut prin destule.”
88. „Pentru fiecare dolar pe care îl câștigă un bărbat, o femeie face 70 de cenți. Asta nu are sens. Nu e corect, bărbatul a rămas doar cu 30.”
89. „Scriu despre ceea ce știu despre întâlnirile cu adolescenți, sexualitatea excesiv de încărcată, toate lucrurile care te fac să fii inconfortabil.”

Citate Bo Burnham despre viață

90. „Trebuie să respiri adânc și să renunți. Sistemul este manipulat împotriva ta.”
91. „Viața, pentru mine, nu mi se pare o poveste simplă. Nu are sens să mă ridic acolo și să spun doar o poveste. Viața se simte așa cum se simte spectacolul meu, haotică, ciudată și deconectată.”
92. „Sunt recunoscător pentru fiecare greșeală stupidă și glumă stupidă pe care am încercat să o fac.”
93. „Pe o scară de la unu la zero, ești fericit

94. „Nu vreau să dau sens a ceea ce fac pentru că nu știu ce este.”
95. „Nu sunt un adult până când toată lumea realizează că sunt adult. Când toată lumea își amintește de mine ca pe un copil murdar care cântă cântece, eu sunt copilul murdar.”
96. „Și dacă mor devreme situația va fi asfixiere autoerotică, îmi urăsc viața și mă urăște înapoi!”
97. „Nu am vrut să bat tinerii. Nu vreau să bat un copil pentru că visează sau vrea ceva sau că este ușor ambițios, nu asta este problema. Problema reală este cu cultura din jurul lui.”
98. „Nu vreau să crezi că sunt mai bun decât oamenii sau că știu mai bine decât oamenii.”
99. „Când viața îți dă lămâi, probabil că tocmai ai găsit lămâi.”

Citate Bo Burnham care te vor face să chicoti

100. „Umorul este adesea legat de experiența comună. De exemplu, un tip se ridică și spune: „Ai observat că toaletele publice au uscătoare de mâini cu adevărat ineficiente
” Doamne, da, am, hahaha, foarte bine, ar trebui să rezolve asta. E bine să știu că cineva în sfârșit mă înțelege!”
101. „Am crescut ascultând pe Steve Martin și Robin Williams, așa că nu am avut de gând să fiu vreodată un comedian muzical. M-am cam împiedicat de asta.”
102. „Lungimea medie p*n*s este de 5 inci și jumătate și, în sfârșit, lungimea medie p*n*s a unui bărbat care caută pe Google „lungimea medie p*n*s” este de 3 și -o jumătate de centimetri.”
103. „Cred că îmi port ipocrizia pe mânecă. N-aș spune niciodată că nu sunt un ipocrit complet.”
104. „E atât de greu să te înțelegi cu tatăl meu pentru că este un astfel de bărbat, știi că
El crede, de exemplu, că ar trebui să lupți întotdeauna cu focul cu foc, ceea ce este un mod oribil de a-ți trăi viața, mai ales pentru el, pentru că el este pompier. Așa că a fost concediat.”
105. „Fosta mea iubită a avut un fetiș cu adevărat ciudat. Îi plăcea să se îmbrace ca ea însăși și apoi să se comporte ca o nenorocită tot timpul.”
106. „Credeam că am un simț al umorului mai mult european decât comicul american obișnuit.”
107. „Te rog, nu sta cu mine dacă încep să sug.”
108. „Am o emisiune la MTV numită „Zach Stone Is Gonna Be Famous”. Cred că acesta este un secret pentru marea majoritate a Americii.”
109. „Atunci, provocarea este că, odată ce ai creierul stâng și l-ai construit, atunci când ești pe scenă trebuie să o cunoști atât de bine încât să te poți pierde în ea. Nu vreau să fiu pe scenă arătând ca un robot, vreau să fiu la sfârșitul zilei foarte emoționat și să simt că cineva ar fi acolo sus, mai degrabă decât să recite lucruri. Asta e întotdeauna provocarea, să analizezi și apoi să te pierzi cumva în ceva ce știi cu siguranță înapoi și înainte. Și nimic nu te va surprinde, dar trebuie să fii surprins de asta și să te lași să te surprindă.”

Citate Bo Burnham despre faima lui

110. „Problema pentru noi, ca telespectatori, este că vrem oameni celebri care sunt pasionați de lucrurile pentru care sunt faimoși, pentru că asta îi face demni de atenție. Dar cred că mulți dintre acești oameni celebri vor să fie faimoși.”
111. „Sunt încă un copil în dormitorul lui, scriu cântece și le cânt.”
112. „Nu destulă comedie te face să simți ceva.”
113. „Încerc doar să fac lucruri pe scenă de care cred că publicul s-ar bucura. Și încerc să mă bazez și să adaug la acte pe care mi-a plăcut să le urmăresc.”
114. „Am constatat, în general, că comedianții au fost foarte respectuoși și amabili cu mine. Și asta pare să provină din faptul că sunt doar oameni respectuoși și amabili în general. Comedianții au o reputație proastă pentru că sunt întunecați și antisociali, cred.”
115. „Nu mă închin comediei, la sfârșitul zilei, nu cad la altarul comediei fără îndoială.”
116. „Nu încerc să mă numesc poet. Dar știu că lucrurile mele sunt destul de literale, în sensul că temele sunt destul de simple și la suprafață.”
117. „Mă opresc când cred că nu fac lucruri bune. Nu voi exploata niciodată ceva doar pentru că oamenilor le place.”
118. „Cariera mea a explodat în același timp cu rețelele sociale în sine se extindeau. Dar când videoclipurile mele online au decolat, nu m-am gândit: „Oh, grozav! Voi putea transforma asta într-o carieră! Am vrut doar să fiu comedian. Am vrut doar să cânt live.”
119. „Pentru mine, singura valoare pe care o are o celebritate, sau orice artist sau actor sau orice altceva, sunt lucrurile pe care le fac, știi tu

Citate inspirate Bo Burnham

120. „Există o anumită limită între glume și muzică și poezie care este o cam încețoșată în mintea mea.”
121. „Se pare că jonglam mereu cu multe informații simultan sau încercăm mai multe persoane deodată. Face viața ușor neliniară.”
122. „Știu că probabil caut fructe proaspete în gunoi și, la fel de mult ca oricine, atitudinea mea este, dacă lucrurile sunt sincere, e lipicioasă, plictisitoare și neinteresantă. Dar nu este un mod de a trăi.”
123. „Nu-mi pasă cu adevărat să valorific impulsul.”
124. „Am o minte destul de bună la matematică, așa că pot vedea tipare, dar nu am o ureche grozavă. E ca o tragedie. Pot vedea o abilitate muzicală mult mai naturală la atât de mulți alți oameni.”
125. „O să iau V**gr* și să vă lovesc pe toți cu o direcție greșită ca piatra.”
126. „Sărăcia. Rasism. Nu-i așa că este ciudat, doar cei fără adăpost cer schimbarea

127. „Personajul meu este cel mai important doar să comunic materialul într-un mod care este cel mai amuzant și mai semnificativ în acest moment. Este mai degrabă un personaj care este sculptat pentru orice glumă trebuie comunicată în acest moment.”
128. „Teritoriul neexplorat este un loc bun în care să fii.”
129. „Nu sunt la fel de prolific ca Louis CK și cu siguranță nu voi face o oră complet nouă, probabil până la începutul turneului.”

Citate Bo Burnham despre cariera sa

130. „M-am gândit că vreau să fiu fizician la liceu până când am aflat că există mult mai multă matematică decât filozofie în ea. Am presupus că voi sta toată ziua și voi gândi.”
131. „Nu este cel mai important să mă comunic pe scenă, deoarece este să fiu cât mai amuzant sau interesant pe scenă. Simt mai degrabă că fac o piesă al cărei personaj principal se întâmplă să-mi împărtășească numele.”
132. „Vantitatea nelimitată de informații la care am acces mi-a oferit și un prag nelimitat pentru modul în care trebuie să fiu stimulat.”
133. „Nu vreau să încerc să recreez fără motiv. La fel ca mine în dormitorul meu, să cânt cântece la un aparat de fotografiat a fost un lucru special care era în acel moment al vieții mele. Dar pur și simplu nu sunt acel copil. Îmi place formatul, dar vreau să pot lansa lucruri gratis.”
134. „Sunt doar un adolescent amețit care ar dori să pătrundă în lumea spectacolului oricum pot.”
135. „Nu cred că am avut un loc de muncă de când lucram pentru compania de construcții a tatălui meu.”
136. „Îmi plac tot felul de râsete. Am încercat să fac un spectacol care provoacă gemete, hohote, chicoteli, huiduieli.”
137. „Am ales să fac comedie în loc să merg la facultate.”
138. „Chestia este că întotdeauna am crezut că pot face stand-up și așa că am rămas concentrat pe convingerea că aș putea reuși.”
139. „Toată lumea din familia mea este foarte susținătoare și orice mențiune despre familie în spectacolul meu este doar, în ideea mea, cea mai amuzantă versiune a familiei tipului care cântă.”

Bo Burnham Citate pe Likes-ul lui

140. „Îmi plac foarte mult The Beatles.”
141. „Îmi iubesc pe Tim Minchin, Bill Bailey și Hans Teeuwen și încerc să sintetizez puțin mai mult elemente de teatru în spectacolul meu.”
142. „Sunt creierul stâng, așa că mă refer la o abordare matematică a limbajului.”
143. „Mi-ar plăcea să fac ceva care să nu aibă chipul meu prost în față. Simt că am epuizat ceea ce pot face cu propria mea față.”
144. „Îmi place foarte mult matematica.”
145. „Nu interacționez prea mult cu oamenii.”
146. „Dacă m-aș confrunta cu un american de 20 de ani, l-aș urî.”
147. „Îmi place atât de mult stand-up-ul pentru că îmi iau timp liber și apoi voi fi entuziasmat să revin la asta.”
148. „Dacă un comic este el însuși, vor fi lucruri pe care nu le poate face, pentru că trebuie să adere la acea persoană.”
149. „Totul este să surprinzi oameni, iar tu nu surprinzi oamenii dacă îi faci să râdă la fiecare cinci secunde.”
150. „Te iubesc așa cum un genetician gay iubește genele de designer.”
151. „Întotdeauna mi-am dorit o prietenă de culoare. Nu ca o glumă, doar ca atunci când avem şaizeci şi nouă de ani să-i pot numi Yin-Yanging.”
152. „Chiar nu-mi place să tweet sau Instagram nimic despre oamenii din viața mea doar pentru că simt că m-am înscris pentru asta și nici măcar nu știu ce este asta încă. Știu că ar putea merge oriunde și chiar nu vreau să angajez alți oameni din viața mea pentru asta fără permisiunea sau acordul lor.”
153. „Niciodată nu am simțit că furam fanii cuiva atât de mult, cât le prezentam unor tineri în comedie, care în cele din urmă vor găsi o mulțime de alți comedianți pe care îi iubesc.”
154. „Îmi place ideea de a concepe un spectacol și de a pune un spectacol, și mai ales când am ajuns în locul unde aș putea juca teatru.”

Citate Bo Burnham despre adevăr și realitate
155. „Unul din patruzeci și patru de președinți americani poate înfunda. Sunt Millard Filmore, rasiștilor.”
156. „Am avut o viață privilegiată și am avut noroc și sunt nefericit.”
157. „Sunt foarte stânga-creier”.
158. „Ce este
albumul meu de șase melodii intitulat „Bo Fo Sho” este disponibil în prezent pe iTunes
. Cu trei melodii care nu au fost auzite niciodată pe internet
, și dacă încerc să-l piratez gratuit, mă voi îmbolnăvi de SIDA
. au ghicit scorbut. Ei bine, ne vedem mai târziu fantoma Dr. Martin Luther King Jr.”
159. „Am doar o problemă cu cultura tineretului.”
160. „Mi-ar plăcea să scriu o melodie pe care altcineva o cântă, care poate să cânte foarte bine.”
161. „Pentru cincisprezece cenți pe zi poți hrăni un african, ei mănâncă bănuți.”
162. „Femeile sunt ca niște puzzle-uri pentru că înainte de 1920 niciuna nu avea drept de vot. Puzzle-urile încă nu fac.”
163. „Când viața te doboară, fă-ți o mângâietoare.”
164. „Calitatea muncii când aveam 16 ani, am avut probleme cu ea, dar am învățat să mă iert pentru că aveam 16 ani.”
165. „Twitter-ul seamănă mult cu metanfetamina, pentru că este foarte distractiv de făcut și Oprah este de acord.”
166. „Penele și vaginurile sunt ca Coca-Cola și Pepsi, eu prefer unul, dar tatăl meu crede că ambele au același gust.”
167. „Nu încerc în mod conștient să fac lucrurile dificile atât de mult, cât încerc să le fac puțin diferite.”
168. „Cel mai mare pericol, pentru mine, cu a te face actul tău este că mulți oameni vor crede că te cunosc la bine și la rău. Este o luptă continuă cu mine și uneori poate deveni foarte complicată. Încerc să fiu puternică în privința asta și să mă asigur că numai prietenii mei apropiați și familia îmi pot judeca cu adevărat asupra mea personal, dar este imposibil să nu las să ajungă la tine.”
169. „Știm că nu este corect. Știm că nu este amuzant, dar vom renunța să mai batem acest cal mort când nu va mai scuipa bani. Dar până atunci, vom repeta lucrurile.”

Citate Bo Burham despre societate

170. „Oamenii îmi dau bani și nu știu de ce, adevărata mea farfurie de colectare este o ceașcă goală ținută de un tip fără adăpost.”
171. „Dacă aș avea un ban pentru fiecare dată când un tip fără adăpost mi-a cerut o schimbare, tot aș spune „nu”.”
172. „Sunt fericit cu ceea ce fac. Încerc să nu mă concentrez asupra modului în care m-am schimbat. Încerc doar să mă concentrez pe ceea ce fac acum.”
173. „„Cuvinte, cuvinte, cuvinte” era în mare măsură titlul său. Sunt doar cuvinte, cuvinte, cuvinte și să încerc să arăt că pot împacheta cât mai mult material într-o oră, cât aș putea să spun din punct de vedere al numărului.”
174. „Drogurile ucid, la fel ca cancerul. Deci, nu fumați tumori.”
175. „Toată familia mea crede că sunt gay, cred că așa a fost întotdeauna. Poate pentru că felul în care merg îi face să creadă că îmi plac băieții.”
176. „Mătușa mea obișnuia să spună, încet și constant câștigă cursa. A murit într-un incendiu.”
177. „Și dacă zece la sută dintre bărbați sunt gay și douăzeci la sută dintre bărbați sunt chinezi, care sunt șansele ca un bărbat ales la întâmplare să-și petreacă timpul liber și timpul de masă în genunchi.”
178. „Sunt în reviste pline de adolescenți model atât de mult deasupra ta. Așa că, citește-le și urăște-te și plătește-mă să-ți spun că te iubesc. Și părinții vin mereu, pentru că fetița lor este îndrăgostită și cum ar putea dragostea să fie greșită

179. „Ceea ce este important este să rămâi fidel cu tine însuți. Pentru că atunci când intri în lumea reală, cel mai valoros lucru pe care îl poți aduce este toată tinerețea ta. Lumea nu are nevoie de mai multe tipe fierbinți sau duri sau vorbărești, lumea are nevoie de mai mult din tine. Și nu lăsa pe nimeni să-ți spună altceva.”
180. „Cu „Words, Words, Words”, spectacolul acela a fost eu experimentarea cu ceva și apoi a existat o direcție clară pentru mine.”
181. „Cred că controversa are această aluzie de a fi controversată, dar nu este deloc, motiv pentru care încerc să scap de ea pentru că este pur și simplu ușor și automat.”
182. „Văd că tinerii sunt concediați pentru că ar dori doar material „prost” și „ușor” sau că nu au o durată de atenție mai mare de trei minute. Nu sunt de acord cu toate aceste afirmații. Doar cred că nu sunt adevărate. Spun că generația noastră își dorește lucruri substanțiale și provocatoare, precum și grijulii și drăguțe.”
183. „Bono, dacă vrei să ajuți oamenii săraci, vinde-ți nuanțele nuanțate, știi.”
184. „Nimic nu este adevărat din ceea ce spun, pentru că nu vreau să spun nimic. Nu cred că viața mea este atât de cool și nu cred că părerile mele sunt atât de valide.”

Citate Bo Burnham despre prietenie

185. „Și prietenul meu este negru, dar nu știu cum să-i spun. Așa că îl numesc Jamal, chiar dacă îl cheamă Steve.”
186. „Chiar dacă este prietenul tău, nu suni niciodată, niciodată, un asiatic.”
187. „Știu că instinctul comedianului este să spună: „Fă-o, omule, nimic nu este interzis! E tare, frate! Nu știu dacă acesta este răspunsul pentru mine. „Vreau cu adevărat să fac o glumă despre un avort spontan când o femeie din public ar fi putut avea unul

188. „Sunt prieten cu mulți comedianți, dar nu vorbim despre material.”
189. „Prietenii mei proști au copii proști.”
190. „Am devenit prieten bun cu Jack Whitehall. Cred că este grozav, un tip atât de grozav și foarte amuzant.”
191. „Sunt o mulțime de tipi, precum David O’Doherty, Tim Key și Alex Horne, m-am împrietenit cu oameni care sunt cu adevărat benzi desenate incredibile.”
192. „Personajul meu de pe scenă a venit întotdeauna dintr-un loc pe care îl cunosc mai bine decât tine și o să fiu puțin pretențioasă în fața ta cu astfel de idei grosolane.”
193. „Ce este un pirat minus nava
Doar un tip creativ fără adăpost.”
194. „Nu am nevoie de nimic atâta timp cât am familia mea, prietenii, milioane de dolari, p*ss* nelimitat.”

Citate Bo Burnham despre feminism

195. „Femeile sunt ca degetele de la mâini și de la picioare pentru că sunt ușor de contat pe ele.”
196. „Ea a stat la coadă și a fost tăiată. Am încercat, am fost tăiat. Mi-a plăcut arta, dar bugetul a fost redus. Apoi a amorțit, apoi a simțit asta doar când a îngenuncheat și a tăiat!”
197. „Cred, cu fermitate, că femeile au întotdeauna dreptate. Ah, ar trebui să reformulez asta, nu o fac.”
198. „În depărtare, Bo a văzut o zână. O zână atât de frumoasă încât s-a simțit mândru că a fost numită una în liceu.”
199. „Dă-mi sticla, voi bea două treimi, pentru că știi că fracțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele.”
200. „Am contact sexual cu o femeie, ea poate ști doar unde îmi sunt p*n*s sau cât de repede se mișcă, pentru că este suficient de mic și suficient de ușor pentru a fi pe deplin guvernat de Principiul Incertitudinii Heisenberg.”
201. „Iubita mea, știi, e nebună. Ea este femeie, iar femeile sunt nebune. Ea urăște când rostesc cuvântul C. E atât de stupid. Ne vom uita, de genul, SpongeBob sau ceva de genul, iar eu voi spune, „c-word”, iar ea va spune, „Numele lui este Squidward, prostule c*nt, acum pleacă din casa mea”. ”
202. „Există ceva mai bun decât p*ss*
Da, o carte foarte bună”
203. „Nu-mi place să mă numesc „feministă” doar pentru că nu cred că am făcut ceva suficient de activ ca să mă numesc eu unul. Ar fi ca și cum m-aș numi un activist pentru drepturile civile doar pentru că nu sunt rasist.”
204. „Și dacă ai face un arbore factori din factorii care au determinat-o pe fata mea să mă părăsească, ai avea un copac plin de porno asiatice.”

Citate Bo Burnham despre credințele sale
205. „Și un furnicar plus o furnică mutantă mare flămândă
Un mod ironic de a muri.”
206. „M-am oprit și m-am gândit: „Ce ar face Isus
” Așa că nu am existat.”
207. „Te iubesc așa cum ești, dar nu te vezi așa cum văd mine. Nu ar trebui să încerci atât de mult să fii perfect. Crede-mă, ar trebui să încerci să fii tu.”
208. „Toți cei nenorociți catolici murdari îmi puteți linga mingile.”
209. „Poate că viața pe pământ ar putea fi raiul, nu merită încercat doar gândul la ea

210. „Sunt gay pentru Isus, umple-mă cu harul tău. Toarnă-ți dragostea peste mine, dar te rog ținește departe de fața mea.”
211. „Este atât de ironic pentru că homosexualii au fost cei care mă etichetau în liceu.”
212. „Cred că Dumnezeu ar putea crede că sunt gay, ce știe el oricum

213. „Dragostea este totul despre fluiere.”
214. „Sunt doar glume prostești. De obicei, iau un subiect care nu este deloc amuzant, cum ar fi Shakespeare, și lucrez înapoi. Încerc doar să găsesc un subiect neamuzant.”
215. „Fă altora așa cum ai vrea să-ți facă ție, a spus violatorul.”
216. „Pentru unii comedianți, se simte atât de bine să fii ca ei. O sa spun orice, omule! Nu sunt încă acolo.”
217. „Nimeni nu are gândul că poate Dumnezeu nu crede în tine.”
218. „Talentul poetic este foarte ușor de fals, atunci când propozițiile tale nu au niciun sens.”
219. „Dacă te poți gândi la toate momentele din viața ta, unele dintre cele mai fericite momente au fost probabil când râdeai. Și unele dintre cele mai rele momente din viața ta de care ai fost râs.”

Citate și glume Bo Burnham

220. „Nu am nicio dorință sau nevoie să fiu un star de cinema.”
221. „Chiar și în filme precum „Superbad”, toți sunt copii adorabili.”
222. „P*n*-urile mele sunt atât de mici încât am probleme să-l găsesc pentru că este atât de mult influențat de fluctuațiile mecanice ale țesăturii spațiului și timpului.”
223. „Atenția drogului meu. Sunt un dependent. Dar sunt plătit să mă complați în obiceiul meu.”
224. „Eu, cu ciudata mea alegere de adjective. Tu, cu dinții tăi musculoși și vaginul în sensul acelor de ceasornic.”
225. „Când am încercat să ajung la pubertate, m-am balansat și am ratat.”
226. „Sunt un comic stand-up și mereu stau și stau ghemuit, iar prietena mea mi-am rămas însărcinată pe canapeaua extensibilă a unchiului meu steril.”
227. „Când văd pe cineva care mă filmează, de obicei nu mă gândesc: „Nu, omule, nu pune asta online!”. M-aș gândi: „Hei, omule, nu mergi foarte des la spectacole, lasă camera jos și bucură-te de ea!” Îmi place atât de mult să merg la teatru și la spectacole.”
228. „Primesc mai multe *ss decât un grajd uriaș de măgari.”
229. „Uită-te la ei, se uită la mine de genul: „Vino și urmărește copilul slab cu sănătatea mintală în continuă scădere și râzi în timp ce încearcă să-ți dea ceea ce nu-și poate oferi.”
230. „Eu” Sunt un pitic beat cu o armă încărcată, o armă încărcată.”
231. „Sunt circumcis pentru că nu mă întorc de la glugă.”
232. „Teoria lui Einstein a fost bună
Relativ.”
233. „Sunt constipat, nu mi-ar păsa un rahat.”
234. „Unde sunt toți părinții de petice acru

Citate Bo Burnham care te vor face să te simți mai bine

235. „Cum îi numești unui copil fără brațe și fără pete pe ochi
.”
236. „Cât de ani este prea bătrân ca să nu mai crezi în zâna dinților
Ca 12

237. „Care este domeniul
Un copil cu prea multe în pantaloni. Și două mingi minus una, șapte titluri la Turul Franței.”
238. „Spectacolul meu este puțin prostesc și puțin pretențios. Ca voia lui Shakespeare. Sau Noam Chomsky purtând o curea.”
239. „De fapt, am luptat în liceu. Am fost doar într-un meci și mi-am pierdut virginitatea.”
240. „Există un tren metalic care are o milă lungime și la capătul din spate a lovit-o un fulger. Cât durează până ajunge și ucide șoferul, cu condiția să fie un bun dirijor

241. „Am întâlnit un urs bipolar. A râs, a plâns, apoi și-a dorit un grup în trei.”
242. „Sunt Bo yo, sunt cel mai mare rapper din toate timpurile și mă voi gândi dacă faci vreme, dacă crezi că mai bine nu ești, nu ai nevoie de un pulover în cald, sunt un mic scurt care poate găsește-ți cu adevărat punctul G, ce naiba este un punct G.”
243. „Oamenii mă întreabă tot timpul, tot timpul, ei spun exact același lucru. Ei spun: „Bo, ești un artist, cum reparăm Africa

244. „Ce este o pungă de chipsuri împărțită la cinci, asta este masa unui muncitor Nike.”
245. „Am un văr care are 18 ani. Da, încă mai crede în căsătoria gay.”
246. „Citește-ți asta. Citiți-l în tăcere. Nu-ți mișca buzele. Nu scoate niciun sunet. Ascultă-te pe tine. Ascultă fără să auzi nimic. Ce lucru minunat de ciudat, nu

247. „Toată viața mea am făcut drumuri cu mașina. Numai că gloanțele sunt ziare, mașina este bicicleta mea.”
248. „Sunt interesat de tabuuri din anumite motive. Ele pot dramatiza lucrurile și sunt înfricoșătoare și este important să se gândească la ele. De asemenea, sunt îngrijorat de faptul că, dacă nu procedezi cu prudență și nu înțelegi ceea ce faci, înțelegi că aceste lucruri sunt realități cu care te confrunți, sunt lucruri reale.”
249. „Te-ai întors acasă, ei îmi spun puștiul cămașă cu vopsea în cravată, ei bine, asta și ticălos.”

Citate umoristice Bo Burnham

250. „Pielea bătrânilor se lasă pentru că este trasă spre lumea interlopă.”
251. „Te vreau așa cum a vrut Anne Frank să nu-i citească nimeni jurnalul.”
252. „Muncesc foarte mult la spectacole și cred că emisiunile vorbesc de la sine. Nu vreau să construiesc spectacolul pentru a dovedi ceva.”
253. „Am un seif plin cu cireșe pentru că îl scot și îl încui.”
254. „Numerele la pătrat sunt la fel ca femeile. Dacă au sub treisprezece ani, fă-le în capul tău.”
255. „Avem o Ziua Recunoștinței tradițională – curcan, piure de cartofi, catarame de pălărie, variola, genocid, o lună albastră de porumb etc.”
256. „Vă plac impresiile
„De ce
” Acesta a fost Socrate.”
257. „Vom vorbi murdar ca și cum am fi egipteni antici.”
258. „Nu te privesc când dormi. În mod surprinzător, nu-mi folosesc atotputernicia pentru a fi nenorocit.”
259. „Majoritatea comedianților pe care îi cunosc nu se uită la multe alte comedii.”

Mai multe citate Bo Burnham

260. „Ziua Recunoștinței fericită, tuturor. Sunt recunoscător pentru voi toți. Nu sunt recunoscător pentru pelerini. Cataramele nu ar trebui să fie niciodată pe pălării.”
261. „Cred că „Oh, dacă sunt conștient de faptul că sunt un prost, mă va face cumva mai puțin prost”. Dar, dar nu este așa.”
262. „Își va ține iPhone 5 la cel mult șase inci de față.”
263. „Cum ne simțim acolo în seara asta
Hahaha, da, nu mă simt bine.”
264. „Nu am spus niciodată că sunt amuzant, bine, așa că nu te mai uita la mine.”
265. „Întrebarea nu mai este: „Vrei să cumperi slăbire de grâu

” De exemplu, întrebarea este acum, „Vrei să sprijiniți slăbitul de grâu în lupta împotriva bolii Lyme

266. „Dacă credința dvs. este urâtă față de oameni , nu puteam respecta asta.”
267. „Opresiunea sistematică, inegalitatea veniturilor. Celelalte chestii. Și, există un singur lucru pe care pot să-l fac în timp ce sunt plătit și sunt în centrul atenției.”
268. „Când găsesc harta unui pirat, este întotdeauna pătată de ceai, iar marginile sunt arse. Și e ca și cum, dacă ești un pirat, în regulă, și vei face această hartă și vei aștepta ca eu să o port pe tot globul în timp ce îți caut comoara, apoi o vei plasa!”
269. „Oamenii se plâng de felul în care mă comport pe scenă. Ei cred că pe scenă mă comport prea arogant, prea obsedat de sine, solecist, autonom, sinonime.”
270. „Uite, ți-am făcut ceva mulțumit. Tati te-a făcut preferatul tău, deschis larg.”

Care dintre aceste citate Bo Burnham ați găsit

comedie umoristică este un lucru ciudat. Fiecare are gama sa de preferințe sau gusturi atunci când vine vorba de lucruri care îi fac să râdă. Depinde și de comediant să aibă criticile necesare pentru a-și face publicul să râdă.
Bo Burnham nu este doar un comedian, el excelează și în multe domenii. Este foarte rar să dai peste un animator care să-și provoace propriile gânduri și să-și răsucească ideea de comedie pe cap.
Ca comedian, el este considerat separat de restul datorită faptului că este plin de umor și mai creativ. Umorul și sarcasmul lui fără scuze sunt atrași de publicul său.
Scopul nostru cu această colecție nu este doar să vă distrăm, ci și să vă învățăm despre succesul lui Bo Burnham în viață.
În timp ce te face să râzi, el încearcă să-și educe publicul despre efectele secundare reale ale faimei și norocului. Nu este întotdeauna vorba despre faimă, ci și despre să iei în considerare sănătatea ta mintală și să te asiguri că și tu ești fericit.
Ce citate Bo Burnham sunt preferatele tale
Nu uita să le comentezi mai jos și să împărtășești această listă prietenilor tăi!